canım ödeyelim bitsin diye aldık bizde 9 aylık kalkınma planı yaptık ona uymaya çalışıyoruz. :)
biz de daha zıbın almadık araba aldık :)
oh maşallah ben daha tek çöp almadım
Canım maşallah pek hızlısınız. Ben korkudan hiç bişey alamıyorum. 2-3 ay daha bişey almayı düşünmüyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O da iyiymiş abiyle ablaya git.Anneler daha korumacı oluyor hormonların da etkisiyle. Gerçi babada heves ve beceri varsa illa ki cevher çıkıyor ortaya. Benim tek olsaydı eşim bana yıkardı da 2 tane olunca birini o oyalayacak mecburen Kendisi diyor zaten ben susturamıyorum sen al diyemeyecek miyim şimdi diye
Bizde az evvel doktordan geldikboyu 15 cm olmuş ve de 150 gr ağırlığında Doktorum demir ilacı ve multivitamin verdi hamdolsun herşey yolunda
Kızlar ne çok bebek arabası modeli var öyle yaa anaam hepiniz başka bişe söylemişsiniz kafam çorba oldu:) anlattığınıza göre maclaren iyiymiş tek elle açılıp kapanması fln, bana da böyle pratik bişiy lazım. Aslında şimdiden alıp taksiy taksit ödemek lazım malum masraf çok olucak
Ben pazar günü girdim bi, indirim vardı ama indirim boyutunu bilmiyorum. Daha büyük bir indirim zamanı falan mı oluyor? Çok yabancı olduğum konular valla napıcaam?😊
aynen ben de zırnık birşey almadım 6 aydan sonra almayı planlıyorum.
dünyanın binbir türlü hali var. kötüyü düşünmek istemiyorum ama birşey olursa o eşyalara bakıp üzülmek istemiyorum
Canim erkekte al al oluyormus kizda koyulasiyormus. Annem bana bakip kiz dedi ama benim oglusum olacak nasipse :) Yani hic takilma bunlara
Herkese merhaba, ziyaretçi olarak takipteyim, neredeyse hepinizi tanıdım artık diyebilirimiş yerimden giremiyorum, ancak cepten yazabiliyorum o yuzden geç katıldım aranıza. Sat 30 mart yaş 32, erkek bebek, beklenen doğum tarihi 3 ocak 2015. Mesaj sayım yetersiz, ozelden yazamadim, beni de bekleyebilir misiniz listeye? Herkese saglikli bebekler diliyorum.
Kızlar bişi sorcam bu cinsiyet belirlemede meme ucunun rengine bakıpta anlayan olurmuş mesela benim annem bakayım diyip duruyo göstermiyorum 😃 kız bebiş bekleyenler bi bakında söyleyin bakımmm ne renk gögüs cevreniz erkek bebiş bekleyen annişlerde desin bakalkm 😃
ohh maşallah :) kocaman olmuş senin kaç haftalıktı hamile günlüğün yok sanırım göremedimBizde az evvel doktordan geldikboyu 15 cm olmuş ve de 150 gr ağırlığında Doktorum demir ilacı ve multivitamin verdi hamdolsun herşey yolunda
yalnız değilsin :13::13::13::13: cinsiyet belli olsun eylülden sonra çarşılardayım
kızlar mothercare in indirimini gören bana haber etsin
canım kız bebeklerinki pembe erkeklerinki koyu renk kahve göğüs halkasının kenarı çıban çıban yani küçük sivilce varmış gibi olur annemde öle der hep...ama tutuyomu bilmiom
onun indirmiş hali civilin bindirmiş hali.
Selam arkadaşlar
Düm kontrolüm vardı bir oğlum daha oluyor allahın izniyle...bu hamileliğim herşeyiyle ilk hamileliğimden çok farklı bulantılarım oldu, bu sefer soldaydı bebeğim cildim çok bozuldu gibi o yüzden hep kız gibi geliyordu ama anladımki her hamilelik farklıymış...
12.haftaya kadar bulantılardan hiç kilo almayan ben son bir ayda tam 4 kilo almışım şaka gibi o da tansiyon düşüklüğünden oldu tuzu çok fazla tükettim ve aralarda sürekli bişiler yedim az ve sık yemek bana yaramadı biraz yavaşlamam gerek dikkat edicem bundan sonra herşey yolunda çok şükür ikili tarama sonuçumda güzel çıktı bizden haberler böyle :)
Eşin gerçekleri kabullenmiş anlaşılan:) benim eşim de allahtan memeler sende yoksa sen bana da emzirtirdin diyo ahahah:)
,onun indirmiş hali civilin bindirmiş hali.
mothercare in penyesi çok güzel hiç bozulmuyor zara bile eğrilip büğrülüyor eskisi kadar kailteli değil penye de
Bi de H&M i beğeniyor arkadaşlarım bende hep hediye alırım oralardan giderken....
mesela bi hafta zıbınlarda bi hafta havlularda indirim oluyormuş kayıt olmak lazım ki telefona gelsin
eylül de mağazalar bizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?