2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bizde az evvel doktordan geldik boyu 15 cm olmuş ve de 150 gr ağırlığında Doktorum demir ilacı ve multivitamin verdi hamdolsun herşey yolunda

canım ödeyelim bitsin diye aldık bizde 9 aylık kalkınma planı yaptık ona uymaya çalışıyoruz. :)

biz de daha zıbın almadık araba aldık :)

oh maşallah ben daha tek çöp almadım

Canım maşallah pek hızlısınız. Ben korkudan hiç bişey alamıyorum. 2-3 ay daha bişey almayı düşünmüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen ben de zırnık birşey almadım 6 aydan sonra almayı planlıyorum.
dünyanın binbir türlü hali var. kötüyü düşünmek istemiyorum ama birşey olursa o eşyalara bakıp üzülmek istemiyorum

Eşin gerçekleri kabullenmiş anlaşılan:) benim eşim de allahtan memeler sende yoksa sen bana da emzirtirdin diyo ahahah:)

evet taksitle alırız artık ben anne olan arkadaşımla gidecem araba bakmaya ilk olarak

Kızlar ilk dönemler için park yatağı tavsiye ederim oğlum birbuçuk yaşında hala onda yatıyor. küçük beşiklerden çok daha iyi boşu boşuna para vermeyin bence beşiğe. biz kraftın şu modelini almıştık
http://www.indirimplus.com/165629-kraft-504-donenceli-park-yatak-70110
baya memnun kaldım. kendinden dönencesi ve müziği var ve bunu çok kullandım nerden baksanız dönenceler yüz liradan başlıyor. eğer normal yatak yerine böyle taşımak için bi yatak bakıosanız bu park yatağı tavsiye ederim. ben kendi başıma bile yatak odasından çocuk odasına kaç kez taşıdım. bebek arabası olarak da travel sistemlerden hiç almayın derim çok ağır alıyor. ben chicco liteway almıştım. pek memnun kalmadım. biraz daha geniş olmalıymış onu gördüm. ama baston bebek arabaları daha iyi oluyor.

mothercare in penyesi çok güzel hiç bozulmuyor zara bile eğrilip büğrülüyor eskisi kadar kailteli değil penye de

Bi de H&M i beğeniyor arkadaşlarım bende hep hediye alırım oralardan giderken....

mesela bi hafta zıbınlarda bi hafta havlularda indirim oluyormuş kayıt olmak lazım ki telefona gelsin

Canim erkekte al al oluyormus kizda koyulasiyormus. Annem bana bakip kiz dedi ama benim oglusum olacak nasipse :) Yani hic takilma bunlara

Benim de koyulaştı ama şimdilik erkek biliyoruz.

oğlunuz ve siz hoşgeldiniz.. :)

canım kız bebeklerinki pembe erkeklerinki koyu renk kahve göğüs halkasının kenarı çıban çıban yani küçük sivilce varmış gibi olur annemde öle der hep...ama tutuyomu bilmiom

Bizde az evvel doktordan geldik boyu 15 cm olmuş ve de 150 gr ağırlığında Doktorum demir ilacı ve multivitamin verdi hamdolsun herşey yolunda
ohh maşallah :) kocaman olmuş senin kaç haftalıktı hamile günlüğün yok sanırım göremedim

canım kız bebeklerinki pembe erkeklerinki koyu renk kahve göğüs halkasının kenarı çıban çıban yani küçük sivilce varmış gibi olur annemde öle der hep...ama tutuyomu bilmiom

benım şu anda pembe ve çıbanlarım var.Ben cumartesi gününü çok merak edıyorum

hayırlı olsun. bende erkek bebek bekliyorum Allah nasip ederse fakat cildim inanılmaz kötü durumda. özellikle çenemde ki sivilceler sivilceden öte çıban gibi resmen.. erkek bebek güzelleştirir diyorlar ama kesinlikle ben de tam tersi.ayrıca basenlerim göbeğimden daha da genişledi.
bebişim sağlıklı olsun da önemli değil tabii ki ama kızda şöyle olur, erkekte böyle olur diye bir şey yok yani dediğiniz gibi her hamilelik farklı oluyor.

Eşin gerçekleri kabullenmiş anlaşılan:) benim eşim de allahtan memeler sende yoksa sen bana da emzirtirdin diyo ahahah:)

Benim esim de diyor ki, Allah'tan tip o kadar ilerlemedi yoksa sen allem eder kallem eder cocugu da bana dogurturdun :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benım her yere kaydım var. hatta cinsel istek arttırıcı reklamları bıle gelıyor o derece. haber veririm ben size.Ben organık takım alıcam 2-3 tane allerjık olabiliyor bebekler . onun dışında ağırlıgı civile vericem
civil-lcw- kanz-mothercare...Birde internet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…