2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım kız bebeklerinki pembe erkeklerinki koyu renk kahve göğüs halkasının kenarı çıban çıban yani küçük sivilce varmış gibi olur annemde öle der hep...ama tutuyomu bilmiom

O göğüsler süt yapacak etrafındaki pıtırcıklar çok normal renk ise 2 ay önce yakın arkadasım doğum yaptı göğüs çevrem koyu kahverengi oldu demişti nurtopu gibi tombik bir kızı oldu 😄😄

Sen çok şey biliyosun yaaa acayip cahil hissettim kendimi, neresiymiş bakiim. Hemen link istiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

civil magazaları canım. Cocuk giyim sadece.Birde bebebutik var internette ona da bak canım..Ben alışveriş canavarı olunca böyle oluyor

hayirli olsun canim tombiş oğlun saglikla gelsin inşaallah

hahaha iyi güldüm gece gece delülerrr
sağol canım benim
hayırlı olsun :)
sağol tatlımm
allah razı olsun canım.
adzeynep için ne okuyoruz kaçırdım ben
arkadaşım 6 aylık hamile,bebeğinde fiziksel özür çıktıda onun için yasin topluyorum tatlım.
aman iyi ki de öğrenmedim çoğunuzun değişti yaw
yaa evet 15 haftadan sonra daha net öğreniliyor galiba
Kizlar doktordan ciktik doktor kesin kiz dedi ac gittim kuzu acluktan eli agzina zorla gidiyor kuUm doktor normal gununu tutmus cok sukur heesey iyi hamdolsun birsuru bebek gorduk hele bir kiz bebek 5 gunluk simsiyah sacli kuzucuk ya masallah
ohh hayırlı olsun kızçen,sağlıkla al kucağına inşallah
Benimde oğlum geliyoooor 😘😘😘
Candaş ismi nasıl sizce 😊

oğluma bir arkadaş daha geliyorr
hayırlı olsun canım,Candaş çok havalı isim ben beğendim.

Benim esim de diyor ki, Allah'tan tip o kadar ilerlemedi yoksa sen allem eder kallem eder cocugu da bana dogurturdun :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben eşime diyorum zaten keşke sen doğurabilsen diye o da garibim öyle bişe olsa onu da ben yapardım diyo :))
biliyo benim ne beceriksiz olduğumu

Arkadaşlar cok sık giremiyorum şimdi bi kac arkadaşın paylaşımını okudum.. Allah nasip ederse dogumumuz ocakta bebek arabasını anca yaza doğru kullanabileceğiz. yani şahsen ben öyle düşünüyorum o yüzden hiç bebek arabasına falan bakmadım.. Marttan sonra havalar biraz yumusarsa ozaman anca biraz dolanabiliriz bebişlerimizle.. bu benim fikrim yanlış mı düşünüyorum:)

Bu arada bende daha bi çöp almadım herşey bizim için üzülmemek için şimdilik ayak sürüyorum :) yurt dışından bi arkadaşım bi takım göndermiş ilk kıyafetimiz o :) pembiş pembiş ciciler almak için sabırsızlanıyorum :))

Son düzenleme:
tamam kuzum sen 3 yasin yaz benden. Daha önceden okumuştum bağışlamamiştim. Şıfa olur inşallah

civil magazaları canım. Cocuk giyim sadece.Birde bebebutik var internette ona da bak canım..Ben alışveriş canavarı olunca böyle oluyor

Baktım hepsinee😄
Ben ilk günler dokunarak almak isterim herhalde. Sonra giysiler kirlenip kirlenip yetmemeye başlayınca ver siparişi internetten😄

selam arkadaşlar dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızım olacak allahın izniyle ama iki aile ve eşim de dahil erkek bekliyorlardı sanki çokta sevinmediler bir garip oldum onlar öyle yapınca

Canım ben ankaradayım malum soğuk memleket. Doğum izninde sürekli evde oturmak çok sıkar beni, e ihtiyaçlar da olacak avm'lere giderim diye düşünüyorum. Yoksa dışarı çok çıkılmaz tabi. Ama arada güzel havalarda olabilir. Bi de doktora falan gidince de işe yarayabilir.

selam arkadaşlar dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızım olacak allahın izniyle ama iki aile ve eşim de dahil erkek bekliyorlardı sanki çokta sevinmediler bir garip oldum onlar öyle yapınca

Hiiç kafana takma canım, kız çocuk nimettir. Bence her annenin en az bir kızı olmalı. Benim eşim mesela çok iyidir ailesiyle falan ama ne zaman bi doktor işi bi hastalık bişey olsa kız kardeşleri koşturur, erkekler çok üzerine alınmıyor. Biz de iki kız kardeşiz annem hep der iyi ki kızlarım olmuş diye. Başkalarına bakma sen kendini düşün. Bana şimdi erkek dedi doktorum ama içimde bir umut var hala değişir mi diye ne yalan söyleyim.

Aaaa niye oyle yaptilar ki. Tuhhh bak cok uzuldum. Ben de kiz cocuk icin oluyorum resmen uzulme sen canim saglikli hayirli evlat olsunlar insaallah.. ayrica soyle onlara bebegin cinsiyetini babadan gelen kromozomlar belirliyor.

Ay ben de ankdayim. Gezelim kiz senle o alisveris merkezi senin bu alisveris merkezi benim :)))

olabilir cnım ama ben netten de alıcam.Adresime geldin bir kısmı kollarım kopar yoksam
olur mu öyle şey bence çok sevındıiler ama şaskınlıkları agır bastı.
doktor bize de erkek dediğinde eşimin yüz hali komediydi. O kız istiyordu hep

Kizlarrr musmutlu bir anne geldii sabah randevum vardi. Kipir kipir yerinde duramayan bi kizim oluyor doktor ben boyle hareketli bi bebk gormedim dedi. O kadar ki ense kalinligini ve burnunu uzun ugraslar sonucu vajinal yoldan olctu ikili testin sonucu yarin 4te cikicak. Allah a emanet isallah.demir ilaci ve vitamin verdi. Bel agrimdan dolayi bobrek rahatsizligi suphelendi idrar testi yapti. Minik yavrumun kiz olacagini dusunuyodum hep zaten benim kucuklugum gibi yaramaz bisey olacak kesin

Doğru ya babadan geliyor cinsiyet:)
Bi de kız çocuk babaya aşık oluyor, iyi ki kızım olmuş diyecek.
Bizimki de anca top oynarım maç seyrederim diyor, birdi iki oldular başıma.
Valla gezelim şulecim ankadara sanki ne var başka?

Hoşgeldin canım, gözün aydın. Allah hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar bu arada evde vişne şurubu kaynattım pek hoşuma gitti, soğuk soğuk iyi geliyor bu sıcaklarda.
Bir kiloya yakın vişneyi 1,5 bardak şeker ve suyla karıştırdın. İçine çubuk tarçın ve karanfil attım kaynattım. Vişneleri de rondodan geçirdim ekledim sonra suyuna. Şimdi sulandırıp içiyorum süper oldu valla.

merhaba kızlar eşim ikili test sonucunu almaya gitti heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelir

cinsiyet için bayramdan sonrasını bekliyoruz ben kız istiyorum eşim erkek istiyor hangimizin istediği olacak bakalım. benim ailem de eşimin ailesi de erkek diyor kız hisseden yok arkadaşlarım bile hamile değilken senin çocuğun olursa erkek olur diyorlardı sağlıklı olsun tabi ben kız istiyom ama kız diyen bir kişi bile yok çevremde

Ohhh ne guzel yaaa. Musmutlu bir hamis daha :) darisi bize olsun ins. Ben taaaa 11 agustosta gidicem nasip olursa.

Dogum izni de olunca sikilir bunaliriz evde. Zaten bebekli olup eve kapanmak da istemiyorum hic :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…