2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

lcw büyükler için olanları eskisi kadar güzel değil ama bebekleri çok bozmadılar

15 + damı geleyim 16+ da mı dedim 16 dedi çok sabırsızsın dedi doktorcağızım

selam arkadaşlar dün bebeğimin cinsiyetini öğrendik kızım olacak allahın izniyle ama iki aile ve eşim de dahil erkek bekliyorlardı sanki çokta sevinmediler bir garip oldum onlar öyle yapınca

Aaaaa valla benim kız olsa bizimkiler havaya uçar kız evlat daha çok sevilir bizde

ama eşimin ailesi erkek olsa daha çok sevinir sankim

cepanın 3. katındayız hergün

annem babama paraları hazırla diyormuş

tebrik ederim kuzum yaaaa

cepanın 3. katındayız hergün

annem babama paraları hazırla diyormuş

Ben o kata her gittiğimde bişey alıyorum ama kendime:)
Gebe varya. Valla çok para gidecek, en iyisi missdely ne alıyorsa aynısından almak😊😊😊 nerde ne var neresi uygun biliyor her şeyi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi de ben tantitoni manyağıyım eşim o kata salmıyor beni

Kizlar aranizda hala aseren var mi? Benim canim mevsimi olmayan bisi cekti. Cildircaktim az daha. Esim bulmus nette. Sebzemeyvedunyasi diye yazarsaniz cikar zaten. Bugun geldi kargo. Tazecik cok guzel. Dondurulmus urun de degilmis sattiklari urunler. Ben memnun kaldim. Benim gibi cani ceken ve bulamayan olursa diye bilgilendireyim dedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar eşlerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz evde tv izlemek dışında....

Hamile kalmadan önce akşamları spora giderdik, şimdi eşim tek başına gidiyor. Benim de işime geliyor açıkçası, malum yasaklar vardı en azından enerjisini boşaltsın. Şimdi yasak yok ama ben tedirginim ve istekli değilim açıkçası o yüzden o tarz aktivitelerle vakit geçirmiyoruz pek.
Yürüyüşlere başlayamadım hala, başlayınca beraber gideriz eşimle.
Onun dışında kardeşler ve arkadaşlarla takılıyoruz ara sıra.

Senin düşüncende mantıklı canım :)

kızlar eşlerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz evde tv izlemek dışında....

canım akşamları çıkıp yürüyoruz arkadaşlarla buluşuyoruz parklar var lojmanda onlara gidip oturuyoruz yada alışveriş merkezlerine gidiyoruz bebeksiz halimizle pek farkımız yok aynen devam bizde herşeye

Benim esim de diyor ki, Allah'tan tip o kadar ilerlemedi yoksa sen allem eder kallem eder cocugu da bana dogurturdun :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen😄 benimkisi sünnetinde bile dayanamamış genel anestezi olmuş, bana da kalkmış normal doğurcaksın diyo hey allahım😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…