2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın hamisler nasilsiniz ;-)
10 dk sonra doktora gidiyoruz esimle gitmeden size bir yazim dedim inşallah herkesin Keyfi yerindedir bende bugun bel ağrısı ve halsizlik var her gecen gun yeni bisey cikiyor olsunnn bebeğim için deger yeterki şimdi güzel haberlerini alayim yavrumun oyy kiyamaz annesi :)))
Yeni hamisler bilgileri buraya yazsaniz bile goremem listeye ismini ekletmek isteyen ozelime yazsın lütfen Opuldunuz ...

inşallah hamileliğin güzel geçer ama genelde kızlar annelerine çekiyor hamilelikte :) annemde benim gibi 3 çocuğunda da hiç bulantı yaşamamış
inşallah senin hamileliğin anneninki gibi ağır geçmez

ayyy inşallah canım yaa ama pek çekmemişim gibi o kendinden bi haber yatarmış geciktiği günden itibaren çok şükür benim öyle olmadı aslında bulantıyı birazda ben kendim istiyodum ama
nisan 15 te eşimle sigarayı bırakma kararı aldık o bıraktı ama ben çok kötü oldum günde 1 hafta sonları 2-3 fin içmeye devam ettim bırakamayacağımı düşünüyodum hep diodum inş tiksinirim hamile kalınca bulantım olur da istemem sigara içmek die çok şükür 4 mayısta öğrendim o günden beri de içmiyorum aklıma gelmiyo değil ama kokusunu alıncada kötü hissediyorum belki de o duamdan oldu böyle bulantılar hayırlısı bakalım şükür bu halimize de

hadi hayırlı haberlerle dönün inşallah

ayyy kilo deme banaaaa ben hamilelikten önce o kadar kilo aldım ki doğuma yuvarlanarak gideceğim die çok korkuyorum napcaz bu kilolarla yaaa

bende aynı durumdayım sigarayı duyunca bıraktım ama hiç tiksinmiyorum ama tiksinmeyi çok isterdim

hadi hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallah bu arada bilgileri özelden attım

bende aynı durumdayım sigarayı duyunca bıraktım ama hiç tiksinmiyorum ama tiksinmeyi çok isterdim

hadi hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallah bu arada bilgileri özelden attım

allen carr die bi yazar var sigarayı bırakmanın kolay yolu die kitabı var film de yapmışlar terapi gibi bulabilirsen bi izle çok mantığına yatacak şeyler duyacaksın ben bi kere izleyim dedim yarısında uyumuşum ama aklımda kalanları sürekli kendi kendime tekrar ediyorm mesela diyo ki sigara içen insan sürekli olarak içmeyene göre daha stresli çünkü sigara içiyo ben kendimden örnek vereyim 15 yaşında başladım ailem bilmiyoken onlarla hiç bi yere gitmezdim bi yalnız kalsam die fırsat kollardım sigara içmek için içemediğim zaman hep strese girerdim sağda solda kuytu köşelerde içecem die uğraşırdım gerçi o zaman çok bi tatlı gelirdi ya öğrendiler bu sefer bırak kızım içme kızım hem onlar üzülüyo hem içmesen stres içsen stres işte filmde dio bunu sigara içmeyen insanın böyle bi stresi yok hiç olmadı olmayacak artık bizim de yok biz onun kölesi değiliz kullanıp attık filmden çok hatırlayamıyorum biraz hafıza sorunum vardır ama mutlaka bu ve izle faydası olur sonuçta psikolojik bizim durumumuz

Canım benzeri bana hapşırdığımda oluyor, doktora sordum normal olduğunu söyledi...

sılacım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Ah kızlar ahu bulantı ileri derece ise yapılacak bir şey yok tuzlu ve kuru şeyler yiyin çubuk karaler tosa vs ama kaçış yok serumla takviye yapıyorlar hamilelik refleksi çıkıyor bende de bitmiş durumdayım hem açım midem yanıyor hem giyemiyorum içim yanıyor sudan tiksiniyorum ve daga bunlar başlarımileriki haftalar ne olacak

Rabbim kolaylık versin inş

Çok önemli görmedikleri içinmi istemiyolar acaba.. Benden ne var ne yok istedide merak ettim..

Canım doktorun herşeyini istemesi temkinli davranması daha iyi... Hormon genetik vs vs benden de tüm testleri istedi doktorum, iyi ki de istemiş... Şimdi içimiz rahat...

amin hepimize canım

bir araştırayım ama ne kadar faydası olur bilmem çünkü ilk hamileliğimde de bıraktım 6 ay emzirdim o dönemde içmedim ama hep başlayacağımı biliyordum o düşünceyle bırakmıştım bakalım bu sefer nasıl alacak :44: umarım tamamen bırakırım

inşallah olur faydası walla bende de var o düşünce ama daha önümüzde upuzun bi dönem var inşallah unuturuz bi daha içerim düşüncesini

Canım benzeri bana hapşırdığımda oluyor, doktora sordum normal olduğunu söyledi...

hapşurduğumda bana da oluyor bi kaç dakika batma şeklinde devam ediyor sonra geçiyor

sanrım bu ani sancılar hepimizde oluyor, hapsırınca, öksürünce ve ben unutup çok ani hareketler yapıyorum o zamanlarda oluyor
şu ilk 3 ay hayırlısıyla bir geçseydi

selam kızlar dun adetim 5 gün geçti aranıza dahil olabilirim dedim...dün gece eşimle dr gittik dr ultrasonla baktı kese oluşmuş 5 haftalısın kalp atışı için erken 1 hafta sonra mutlaka gel dedi....hayırlısı bakalım 2 yaşında kızım var ..2.çocuğu düşünmeye başladığımız anda olunca süpriz oldazcık..bu kadar çabuk beklemiyorduk....umarım kalp atışlarını da duymak nasip olur:)))ve hep beraber güzel bir sürece devam ederiz hepinize sağlıklı hamilelikler bundan sonra sık sık burada olurum:))

Selam kızlar ben doktordan geldim boşuna gitmişim. Sağlık ocağında 5 haftalık demişlerdi ama Doktor henüz 3 haftalık şimdi belli olmaz dedi. Haftaya çarşamba ya da perşembe gidicem artık

12-01-2015 ♥

sanırım senin geç döllenme olmuş ondan görünmemiş bebişin allahın izniyle 2 hafta sonra görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…