inşallah hamileliğin güzel geçer ama genelde kızlar annelerine çekiyor hamilelikte :) annemde benim gibi 3 çocuğunda da hiç bulantı yaşamamış
inşallah senin hamileliğin anneninki gibi ağır geçmez
Günaydın hamisler nasilsiniz ;-)
10 dk sonra doktora gidiyoruz esimle gitmeden size bir yazim dedim inşallah herkesin Keyfi yerindedir bende bugun bel ağrısı ve halsizlik var her gecen gun yeni bisey cikiyor olsunnn bebeğim için deger yeterki şimdi güzel haberlerini alayim yavrumun oyy kiyamaz annesi :)))
Yeni hamisler bilgileri buraya yazsaniz bile goremem listeye ismini ekletmek isteyen ozelime yazsın lütfen Opuldunuz ...
oğlum ocak 2007 doğumlu arayı baya baya açanlardanım :) ama şu güzelliği var ilk bebek gibi çok heyecanlı ve hevesliyiz çok özledik bebeği
benim ilk hamileliğimde de şimdide hiç ama hiç bulantım yok, ilkinde çok kilo aldım bunda da almaktan çok korkuyorum:18::18:
ayyy inşallah canım yaa ama pek çekmemişim gibi o kendinden bi haber yatarmış geciktiği günden itibaren çok şükür benim öyle olmadı aslında bulantıyı birazda ben kendim istiyodum ama
nisan 15 te eşimle sigarayı bırakma kararı aldık o bıraktı ama ben çok kötü oldum günde 1 hafta sonları 2-3 fin içmeye devam ettim bırakamayacağımı düşünüyodum hep diodum inş tiksinirim hamile kalınca bulantım olur da istemem sigara içmek die çok şükür 4 mayısta öğrendim o günden beri de içmiyorum aklıma gelmiyo değil ama kokusunu alıncada kötü hissediyorum belki de o duamdan oldu böyle bulantılar hayırlısı bakalım şükür bu halimize de
Günaydın hamisler nasilsiniz ;-)
10 dk sonra doktora gidiyoruz esimle gitmeden size bir yazim dedim inşallah herkesin Keyfi yerindedir bende bugun bel ağrısı ve halsizlik var her gecen gun yeni bisey cikiyor olsunnn bebeğim için deger yeterki şimdi güzel haberlerini alayim yavrumun oyy kiyamaz annesi :)))
Yeni hamisler bilgileri buraya yazsaniz bile goremem listeye ismini ekletmek isteyen ozelime yazsın lütfen Opuldunuz ...
bende aynı durumdayım sigarayı duyunca bıraktım ama hiç tiksinmiyorum ama tiksinmeyi çok isterdim
hadi hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallahbu arada bilgileri özelden attım
Kızlar az önce kızım bişiler söledi hala uyumadıda
Bnde birden güldüm sag kasıgıma bıcak saplandı sanki acıdan öle bi bagrıdım ki eşim uyuyordu uyandı dedi neoldu 2 dk kadar elim sag taraftakı kasıgımda kaldım hReket edemedim
İnş. Bişi yoktur
Orası yanıyo gibi şimdi içerden sanki
Allahım su 2 hafta geçse
Haftaya persembe muayene olcam kalp atısları ve bebkler için
Canım benzeri bana hapşırdığımda oluyor, doktora sordum normal olduğunu söyledi...
günaydın hamisler nasilsiniz ;-)
10 dk sonra doktora gidiyoruz esimle gitmeden size bir yazim dedim inşallah herkesin keyfi yerindedir bende bugun bel ağrısı ve halsizlik var her gecen gun yeni bisey cikiyor olsunnn bebeğim için deger yeterki şimdi güzel haberlerini alayim yavrumun oyy kiyamaz annesi :)))
yeni hamisler bilgileri buraya yazsaniz bile goremem listeye ismini ekletmek isteyen ozelime yazsın lütfen opuldunuz ...
benimde bulantılarım 2-3 gündür iyice arttı yanma da çok bulantı oldukça çubuk kraker yiyorum yada tuzlu şeyler biraz bastırıyo ama hiç su içemiyorum napıcam bilmiom doktora yarın gidecem ama ilaç kullanmak da istemiyorum ben
Çok önemli görmedikleri içinmi istemiyolar acaba.. Benden ne var ne yok istedide merak ettim..
ah kızlar ahu bulantı ileri derece ise yapılacak bir şey yok tuzlu ve kuru şeyler yiyin çubuk karaler tosa vs ama kaçış yok serumla takviye yapıyorlar hamilelik refleksi çıkıyor bende de bitmiş durumdayım hem açım midem yanıyor hem giyemiyorum içim yanıyor sudan tiksiniyorum ve daga bunlar başlarımileriki haftalar ne olacak
rabbim kolaylık versin inş
allen carr die bi yazar var sigarayı bırakmanın kolay yolu die kitabı var film de yapmışlar terapi gibi bulabilirsen bi izle çok mantığına yatacak şeyler duyacaksın ben bi kere izleyim dedim yarısında uyumuşumama aklımda kalanları sürekli kendi kendime tekrar ediyorm mesela diyo ki sigara içen insan sürekli olarak içmeyene göre daha stresli çünkü sigara içiyo ben kendimden örnek vereyim 15 yaşında başladım ailem bilmiyoken onlarla hiç bi yere gitmezdim bi yalnız kalsam die fırsat kollardım sigara içmek için içemediğim zaman hep strese girerdim sağda solda kuytu köşelerde içecem die uğraşırdım gerçi o zaman çok bi tatlı gelirdi ya öğrendiler bu sefer bırak kızım içme kızım hem onlar üzülüyo hem içmesen stres içsen stres işte filmde dio bunu sigara içmeyen insanın böyle bi stresi yok hiç olmadı olmayacak artık bizim de yok biz onun kölesi değiliz kullanıp attık filmden çok hatırlayamıyorum biraz hafıza sorunum vardır ama mutlaka bu ve izle faydası olur sonuçta psikolojik bizim durumumuz
bir araştırayım ama ne kadar faydası olur bilmemçünkü ilk hamileliğimde de bıraktım 6 ay emzirdim o dönemde içmedim ama hep başlayacağımı biliyordum o düşünceyle bırakmıştım bakalım bu sefer nasıl alacak :44: umarım tamamen bırakırım
Canım benzeri bana hapşırdığımda oluyor, doktora sordum normal olduğunu söyledi...
hapşurduğumda bana da oluyor bi kaç dakika batma şeklinde devam ediyor sonra geçiyor
. Evet baya actık arayı hayırlısı olsun inş zorlanmayız :). Senin sat nezamanCanim hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah bende ikinciyi bekliyorum benimkisi 2006 dogumlu arayi bayagi bi actik ama hersey kismet
canım hayırlı olsun aramıza hoş geldin
selam kızlar ben doktordan geldim boşuna gitmişim. Sağlık ocağında 5 haftalık demişlerdi ama doktor henüz 3 haftalık şimdi belli olmaz dedi. Haftaya çarşamba ya da perşembe gidicem artık
12-01-2015 ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?