2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

hayırlı olsun tecrübeli annelere bizimde ihtiyacımız var :)

sanrım bu ani sancılar hepimizde oluyor, hapsırınca, öksürünce ve ben unutup çok ani hareketler yapıyorum o zamanlarda oluyor
şu ilk 3 ay hayırlısıyla bir geçseydi

dün sabah ani kalktım yataktan sonra tekrar yatınca öyle acı kramplar girdi uykumdan uyandırdı.
bugün sabah gibi sağlık ocağına falan gittik biraz yol yürüdüm çok açık renk leke gelmiş. sanırım ben hiç hareket edemeyecem bu hamilelikte
ben yine yatışa geçtim progestanı alıp.
ilkini düşürdüm bunu Allah izin verirse kaybetmek istemiyorum.
ara ara sancılar giriyor

kızlar doktor sizden enfeksiyon,pıhtılaşma,hormon vs tahlilleri istemedimiki başta ? Kimse yorum yapmadıda

canım benim de bütün tahlilleri yaptı şu an yanımda değil o yüzden sonuçları söyleyemiyorum
ama doktoruna sorarsan yardımcı olacaktır

dikkat et canım yat kalkma ilk üç ayı gerekirse böyle geçir.

günaydıııııııııııınnnn...ooo sayfalar gitmş yine azıcık okuyayım:)herkes iyidir umarım...

sanırım senin geç döllenme olmuş ondan görünmemiş bebişin allahın izniyle 2 hafta sonra görürsün

Bilemedim ki neye gore hesapladilar saglik ocagina cok guven olmuyor sanirim bana 5 hafta demisti. Demek ki senin dedigin gibi olmus neyse nasip artik olsun da 3 haftalik olsun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BAK BUNU HİÇ DUYMAMIŞTIM DAHA ÖNCE
MAYDONOZU BİLİYORUM İDRAR YOLUNU FLN TEMİZLER AMA NANE MİDEYİ YATIŞTIRIR DİE BİLİYORUM
canım hepsinin fazlası zarar
hayırlı olsun hoş geldin
Arkadaslar mide bulantisi icin ne yapiyorsunuz benim cok bulaniyor doktor ilac verdi ama hic bi yerde bulamadim 5 aydir piyasada yokmus ne kendisi nede muadili :26:
canım ben oğlumda elma yedim sabah kalkar kalkmaz hafif ekşi elma yedim dokuz ay boyunca, maden suyu, haşlanmış patates, ayran, yoğurt, zencefilli şeker, tuzlu kraker bastırır
hayırlı olsun hoş geldin, bende kokuyorum iştahım maşallah pek açık:)
güzel haberlerle dön inşallah canım
hoş geldin hayırlı olsun

Canım sağlık ocaklarına hiç güvenme onlar tahmini hesaplıyorlar olumsuz konuşuyorlar geç döllenmiştir

Kızlar niye benim hamilelik takvimin kenarında kalp var ki? Hiç birinizinkin de yok bugün çıktı:44:

Merhabalar, bulantı, Öğürme, tiksinme derken bu gün çıkardım ve perişan hissediyorum
boğazım tahriş oldu.alt katta yemek pişiyor ben yukarda fenalık geciriyorum.
Taze zencefil koklamak biraz iyi geliyor şimdilik.
2 gündür kuru ekmekle bastirmaya çalışıyorum. .

Tmm canım not alıyorum.
tatlım 100 tane ekleyebilirsin Allah kabul etsin...
ahhh bi alabilsem o 10 kiloyu bayram edicem:))))
ayyy çok güzell yaaa,maşallah Rabbim huzurunuzu hiiç bozmasın:)))
güzel haberlerle gel tatlım,aynı gündeyiz sennle bakalım bebişler ne alemde.gelince hemencik yaz:)benm kontrolum 20 mayısta.
Kızlar niye benim hamilelik takvimin kenarında kalp var ki? Hiç birinizinkin de yok bugün çıktı:44:

tatlım,oyarın kaybolacak.bazı günlerde öyle kalp çkıyo:)

ay canım geçmiş olsun çok zor, zencefil rahatlatıyorsa zencefilli şekerler var bimde satılıyordu tavsiye derim canım ve elma mutlaka ye bana çok iyi geliyordu

ay bende dedim bu bir işaret mi bebeğinin kalbi atıyor korkma diye

:)sanırım artık atmaya başlamıştır:)

Çok sağol canım , ettim ilk hamileliginde toz zencefil fazla tuketmis bebeği zehirlenmistim ve kürtaj la sonlandı gebeligi
yemeye korkarım da koklayarak idare ediyorum şimdi
elma bir de ayva da iyi geliyor

canım ne zaman başladı bu halin
benim de vardı gecikdiğim günden beri haif hafif son bi kaç gündür bende çok fenayım tuzlu yiyorum kraker fln iyi geliyo her geçen gün daha mı kötü olucaz böyle

eshbaşladı 282069 .!.:
canım ne zaman başladı bu halin
benim de vardı gecikdiğim günden beri haif hafif son bi kaç gündür bende çok fenayım tuzlu yiyorum kraker fln iyi geliyo her geçen gün daha mı kötü olucaz böyle

Cumartesi başladı bende canım. Hafif hafif bulantı vardı ama bir şeyler yedigimde geciyordu
dün şu bile içemedim doğru dürüst.bu gün çok fena oldum
Öğürmekten boğazım Yandı, başıma ağrı girdi
sanırım bu başlangıç. Benim annemde bana hamileyken hiç bir şey yiyememis
1800 gr doğmuşum. Çok korkuyorum annem gibi olmam inşallah

geçmiş olsun Allah yardım etsin hepimize
benimde artıyo her gün biraz 3 gündür bende hiç su içemiyorum

acaba kalbi atmaya başladı diye miii
yeriz onun miicik kalbiniii

en zamandır başladı diye sorucaktım ki c.tesi başlamış sanırm..
benim de hafif içim bulanıyor gibi ama öğürme ya da iştah kesilmesi yok...

bu gün tam 5haftalıkı oldu bebişimiz..6.haftdan sonra başlarmış bulantılar...hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…