selam kızlar dun adetim 5 gün geçti aranıza dahil olabilirim dedim...dün gece eşimle dr gittik dr ultrasonla baktı kese oluşmuş 5 haftalısın kalp atışı için erken 1 hafta sonra mutlaka gel dedi....hayırlısı bakalım 2 yaşında kızım var ..2.çocuğu düşünmeye başladığımız anda olunca süpriz oldazcık..bu kadar çabuk beklemiyorduk....umarım kalp atışlarını da duymak nasip olur:)))ve hep beraber güzel bir sürece devam ederiz hepinize sağlıklı hamilelikler bundan sonra sık sık burada olurum:))
sanrım bu ani sancılar hepimizde oluyor, hapsırınca, öksürünce ve ben unutup çok ani hareketler yapıyorum o zamanlarda oluyor
şu ilk 3 ay hayırlısıyla bir geçseydi
kızlar doktor sizden enfeksiyon,pıhtılaşma,hormon vs tahlilleri istemedimiki başta ? Kimse yorum yapmadıda
dün sabah ani kalktım yataktan sonra tekrar yatınca öyle acı kramplar girdi uykumdan uyandırdı.
bugün sabah gibi sağlık ocağına falan gittik biraz yol yürüdüm çok açık renk leke gelmiş. sanırım ben hiç hareket edemeyecem bu hamilelikte
ben yine yatışa geçtim progestanı alıp.
ilkini düşürdüm bunu Allah izin verirse kaybetmek istemiyorum.
ara ara sancılar giriyor
sanırım senin geç döllenme olmuş ondan görünmemiş bebişin allahın izniyle 2 hafta sonra görürsün
canım hepsinin fazlası zararBAK BUNU HİÇ DUYMAMIŞTIM DAHA ÖNCE
MAYDONOZU BİLİYORUM İDRAR YOLUNU FLN TEMİZLER AMA NANE MİDEYİ YATIŞTIRIR DİE BİLİYORUM
hayırlı olsun hoş geldinGünaydın Ocak anneleri bende bugün ıdrarda ögrendim kan yaptıramadım hormon cıhazı bpzukmuş dıger kan degerlerime test verdım seker kolestrol kansuzlık vs.yarın çıkacak sonuc haftayada ultrasyona. Gıderim hayırlısı olsun hepımız için ben Aralık 2009 annesıydım kızım 5 yasında Buda ikincı gebeligim 10nisan sat.
canım ben oğlumda elma yedim sabah kalkar kalkmaz hafif ekşi elma yedim dokuz ay boyunca, maden suyu, haşlanmış patates, ayran, yoğurt, zencefilli şeker, tuzlu kraker bastırırArkadaslar mide bulantisi icin ne yapiyorsunuz benim cok bulaniyor doktor ilac verdi ama hic bi yerde bulamadim 5 aydir piyasada yokmus ne kendisi nede muadili :26:
hayırlı olsun hoş geldin, bende kokuyorum iştahım maşallah pek açık:)oğlum ocak 2007 doğumlu arayı baya baya açanlardanım :) ama şu güzelliği var ilk bebek gibi çok heyecanlı ve hevesliyiz çok özledik bebeği
benim ilk hamileliğimde de şimdide hiç ama hiç bulantım yok, ilkinde çok kilo aldım bunda da almaktan çok korkuyorum:18::18:
güzel haberlerle dön inşallah canımGünaydın hamisler nasilsiniz ;-)
10 dk sonra doktora gidiyoruz esimle gitmeden size bir yazim dedim inşallah herkesin Keyfi yerindedir bende bugun bel ağrısı ve halsizlik var her gecen gun yeni bisey cikiyor olsunnn bebeğim için deger yeterki şimdi güzel haberlerini alayim yavrumun oyy kiyamaz annesi :)))
Yeni hamisler bilgileri buraya yazsaniz bile goremem listeye ismini ekletmek isteyen ozelime yazsın lütfen Opuldunuz ...
hoş geldin hayırlı olsunselam kızlar dun adetim 5 gün geçti aranıza dahil olabilirim dedim...dün gece eşimle dr gittik dr ultrasonla baktı kese oluşmuş 5 haftalısın kalp atışı için erken 1 hafta sonra mutlaka gel dedi....hayırlısı bakalım 2 yaşında kızım var ..2.çocuğu düşünmeye başladığımız anda olunca süpriz oldazcık..bu kadar çabuk beklemiyorduk....umarım kalp atışlarını da duymak nasip olur:)))ve hep beraber güzel bir sürece devam ederiz hepinize sağlıklı hamilelikler bundan sonra sık sık burada olurum:))
Selam kızlar ben doktordan geldim boşuna gitmişim. Sağlık ocağında 5 haftalık demişlerdi ama Doktor henüz 3 haftalık şimdi belli olmaz dedi. Haftaya çarşamba ya da perşembe gidicem artık
12-01-2015 ♥
tatlım 100 tane ekleyebilirsin Allah kabul etsin...Tmm canım not alıyorum.
ahhh bi alabilsem o 10 kiloyu bayram edicem:))))inşallah canım sendende iyi haberler alırız.
Hoşbulduk:)) benimde henüz hiç bulantım olmadı
Amin Aralık olursa kız için iyi olur bi yaş küçük gösterir kendini
İnşallah sende keseyi görürsün canım ben 5. Haftamda gördüm
Baya zayıfsın canım benden bi 10 kilo Alsan şahane olur
Doktorum hamilesin hasta değil ve bebek esasında çok korunmalı bir yerde dedi. Alışık olmadığın ağırlıkları taşıma yeter.
Benim içilmede öyle doğuyor sanki herşeyi düzeltecek şans getirecek sanki bize
Ben başım ağrıdığında sakız çiğnerim ya da sert bişeyler yerim elma havuç vs
Olabilir
Hoşgeldin canım
Ne güzel herkes birşeyler yazmış grubumuz çoğalmış... Ben çalıştığım için sadece akşamları yazabiliyorum...harikasınızkızlar sayfalar atlamış yetişmekte zorlandım.bende bulantı ya da vücutta bir ağrı olmadı sadece 10 gün önce belim ve kasıklarım ağrıyordu ama şu an yok.bu arada yoga plates yüzme vs araştıran oldumu ben bunlara katılmak istiyorum Avrupa yakasında oturuyorum. Önereceğiniz yerler var mı?
ayyy çok güzell yaaa,maşallah Rabbim huzurunuzu hiiç bozmasın:)))Buarada arkadaslar dün cok güsel geçti
Öglen kahvaltı yaptık anca :)) sonra biraz uyuduk kızımla ben
Eşim bana süpriz yapmıs
Yataga bi zarf koymus bi pembe bi mavi
Pembe olanda kızımın agzından annecim seni sadece bügun degil hergün seviyorum yazmıs
Kardeşimle sana süpriz gazırladık yazmıs
Mavi zarftada guya karnımdaki erkkmişte
Anne ben şimdi yanında degilm ama bidahaki anneler gününde yanında olcam inş şimdilik bnsiz gezin ben burdan yer ayırttım yemek yemeye gidiceksiniz hadi hazırlan annecim
Şeyy bnm içinde bi dondurma ye yazmıs tam cıkcaktım baktım kapı kilitli
Bnmki kitlemiş neyse üstümüzü gitdik kızımla kapıyı actım eşim üçtane gül almıs
Kızım guyaa oglumuz ve kendi almısmıs
Cok sasurdım ve sevindim
Neyse yemege gittik yemegimizi yedik oturduk biraz laflıyoz tessekkür ettim eşime agladım bide böle bi acayıp oldum o arada kızımın eline kutu verdi
Büyük biraz
Dedi kızımn annene hesiyeni ver bakalım
Allahım güldüm getirdi bebegim bi baktım
Saat ve ayakkabı okadar hısuma gittiki olmasaydıda olurdu ama. Olduguda iyi oldu
Eşim zewkimi iyi bilir :)
Hiç unutmıcam bu anneler gününü
güzel haberlerle gel tatlım,aynı gündeyiz sennle bakalım bebişler ne alemde.gelince hemencik yaz:)benm kontrolum 20 mayısta.Günaydın hamisler nasilsiniz ;-)
10 dk sonra doktora gidiyoruz esimle gitmeden size bir yazim dedim inşallah herkesin Keyfi yerindedir bende bugun bel ağrısı ve halsizlik var her gecen gun yeni bisey cikiyor olsunnn bebeğim için deger yeterki şimdi güzel haberlerini alayim yavrumun oyy kiyamaz annesi :)))
Yeni hamisler bilgileri buraya yazsaniz bile goremem listeye ismini ekletmek isteyen ozelime yazsın lütfen Opuldunuz ...
Kızlar niye benim hamilelik takvimin kenarında kalp var ki? Hiç birinizinkin de yok bugün çıktı:44:
Bu konuların açıldığını görünce bebeğimin büyüdüğünü anlıyorum mutlu oluyorum:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar niye benim hamilelik takvimin kenarında kalp var ki? Hiç birinizinkin de yok bugün çıktı:44:
ay canım geçmiş olsun çok zor, zencefil rahatlatıyorsa zencefilli şekerler var bimde satılıyordu tavsiye derim canım ve elma mutlaka ye bana çok iyi geliyorduMerhabalar, bulantı, Öğürme, tiksinme derken bu gün çıkardım ve perişan hissediyorum
boğazım tahriş oldu.alt katta yemek pişiyor ben yukarda fenalık geciriyorum.
Taze zencefil koklamak biraz iyi geliyor şimdilik.
2 gündür kuru ekmekle bastirmaya çalışıyorum. .
tatlım 100 tane ekleyebilirsin Allah kabul etsin...
ahhh bi alabilsem o 10 kiloyu bayram edicem:))))
ayyy çok güzell yaaa,maşallah Rabbim huzurunuzu hiiç bozmasın:)))
güzel haberlerle gel tatlım,aynı gündeyiz sennle bakalım bebişler ne alemde.gelince hemencik yaz:)benm kontrolum 20 mayısta.
tatlım,oyarın kaybolacak.bazı günlerde öyle kalp çkıyo:)
ay canım geçmiş olsun çok zor, zencefil rahatlatıyorsa zencefilli şekerler var bimde satılıyordu tavsiye derim canım ve elma mutlaka ye bana çok iyi geliyordu
ay bende dedim bu bir işaret mi bebeğinin kalbi atıyor korkma diye
geliyorım geçmiş olsun çok zor, zencefil rahatlatıyorsa zencefilli şekerler var bimde satılıyordu tavsiye derim canım ve elma mutlaka ye bana çok iyi geliyordu
ay bende dedim bu bir işaret mi bebeğinin kalbi atıyor korkma diye
Merhabalar, bulantı, Öğürme, tiksinme derken bu gün çıkardım ve perişan hissediyorum
aa sende mi burdaydın canım :):) biz güya ekim annesiyiz dimi
eshbaşladı 282069 .!.:canım ne zaman başladı bu halin
benim de vardı gecikdiğim günden beri haif hafif son bi kaç gündür bende çok fenayım tuzlu yiyorum kraker fln iyi geliyo her geçen gün daha mı kötü olucaz böyle
Cumartesi başladı bende canım. Hafif hafif bulantı vardı ama bir şeyler yedigimde geciyordu
dün şu bile içemedim doğru dürüst.bu gün çok fena oldum
Öğürmekten boğazım Yandı, başıma ağrı girdi
sanırım bu başlangıç. Benim annemde bana hamileyken hiç bir şey yiyememis
1800 gr doğmuşum. Çok korkuyorum annem gibi olmam inşallah
Merhabalar, bulantı, Öğürme, tiksinme derken bu gün çıkardım ve perişan hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?