selam kızlar dun adetim 5 gün geçti aranıza dahil olabilirim dedim...dün gece eşimle dr gittik dr ultrasonla baktı kese oluşmuş 5 haftalısın kalp atışı için erken 1 hafta sonra mutlaka gel dedi....hayırlısı bakalım 2 yaşında kızım var ..2.çocuğu düşünmeye başladığımız anda olunca süpriz oldazcık..bu kadar çabuk beklemiyorduk....umarım kalp atışlarını da duymak nasip olur:)))ve hep beraber güzel bir sürece devam ederiz hepinize sağlıklı hamilelikler bundan sonra sık sık burada olurum:))
Selam kızlar ben doktordan geldim boşuna gitmişim. Sağlık ocağında 5 haftalık demişlerdi ama Doktor henüz 3 haftalık şimdi belli olmaz dedi. Haftaya çarşamba ya da perşembe gidicem artık
12-01-2015 ♥
dün sabah ani kalktım yataktan sonra tekrar yatınca öyle acı kramplar girdi uykumdan uyandırdı.
bugün sabah gibi sağlık ocağına falan gittik biraz yol yürüdüm çok açık renk leke gelmiş. sanırım ben hiç hareket edemeyecem bu hamilelikte
ben yine yatışa geçtim progestanı alıp.
ilkini düşürdüm bunu Allah izin verirse kaybetmek istemiyorum.
ara ara sancılar giriyor
yarın o kalp işareti gidecek canım beli günlere eklemişler bu şekliKızlar niye benim hamilelik takvimin kenarında kalp var ki? Hiç birinizinkin de yok bugün çıktı:44:
Cumartesi başladı bende canım. Hafif hafif bulantı vardı ama bir şeyler yedigimde geciyordu
dün şu bile içemedim doğru dürüst.bu gün çok fena oldum
Öğürmekten boğazım Yandı, başıma ağrı girdi
sanırım bu başlangıç. Benim annemde bana hamileyken hiç bir şey yiyememis
1800 gr doğmuşum. Çok korkuyorum annem gibi olmam inşallah
hiç dikkat etmemiştim canım:) bende bana özel sandımgelişimin önemli günlerinde çıkıyo sanırım tam takvima bak ara ara var orda da
ayyy inşaallah:)sanırım artık atmaya başlamıştır:)
aman canım o zaman hiç yeme tabi, evet ayvada iyi geliyordu Rabbim şifa versinÇok sağol canım , ettim ilk hamileliginde toz zencefil fazla tuketmis bebeği zehirlenmistim ve kürtaj la sonlandı gebeligi
yemeye korkarım da koklayarak idare ediyorum şimdi
elma bir de ayva da iyi geliyor
acaba kalbi atmaya başladı diye miii
yeriz onun miicik kalbiniii
en zamandır başladı diye sorucaktım ki c.tesi başlamış sanırm..
benim de hafif içim bulanıyor gibi ama öğürme ya da iştah kesilmesi yok...
bu gün tam 5haftalıkı oldu bebişimiz..6.haftdan sonra başlarmış bulantılar...hayırlısı...
kızlar niye benim hamilelik takvimin kenarında kalp var ki? Hiç birinizinkin de yok bugün çıktı:44:
öyleymiş canım bende bugün farkettim:)hayırlı uğurlu olsunsağlıkla kucağına alırsın inşallah
bu bir hafta geçmek bilmezben yarın gidicem dr inşallah kalp atışlarını duyabilirim
canım dikkat et insanın en iyi doktoru kendisidir, imkanın varsa bol bol dinlen
yarın o kalp işareti gidecek canım beli günlere eklemişler bu şekli
Allah yardımcın olsun umarım çabuk atlatırsın bu dönemi :128:
kalbi atmaya başladığı için olabilir mi ki :44:
BAŞKA BİR ARKADAS DAHA YAZMIŞ YENİ FARK ETTİM
Kızlar bulantılardan konuşmuşsunuz,benimde bulantım bir kaç gündür çogaldı....dehşet derecede midem bulanıyor,baş ağrısı var halsizlik var,hep yatasım var ..kendimi hiç iyi hissetmiyorum zorla geldim işe
ben bu kasık ağrısından kurtulamadım bir türlü,,, ilk zamanlarında olur yerleşma ağrısı tamam,, bir haftadır yatıyorum, yarın dr gidiceğim hayırlısı ile,,, tam kasık ağrısı değil gerçi, tam göbeğimin 4-5 cm aşağısı ağrıyor,,,,,
sizde de var mı bu ağrıları çeken aceb???
canım yalnız değilsin benim de zaman zaman aynı adet olucakmışım gibi ağrılarım oluyor ve kasıklarım ağrıyor. şimdilik herşey yolunda çok şükür doktorum normal olabilir dedi . ilk hamileliğimde de ilk üç ay ara ara hep çektim ben bu sancıları. şimdilik ağrıyı azaltmak için magnezyum alıyorum ve progesteron rahimi biraz genişletiyor sende bı doktoruna sorabilirsin. benim rahimim biraz arkaya dönük bu yüzden ağrım daha fazla oluyor diger bayanlara göre sende de böyle bir durum var mı?? mesela adet sancılarında çok olurmuydu ??
benim çok şükür şimdilik bulantım yok inşallah da olmaz ilerleyen haftalarda çok fena uyku hali var başımı nereye koysam uyuyorum iş yerinde çok zor oluyo dayanmak gün bitse diye saate bakıp duruyorum
Canım saglık ocakları son adet tarıhıne göre hesaplıyo ama seninki geç döllenme demekki bnmde öle gülüm endişelenme bebişimiz küççük birazSelam kızlar ben doktordan geldim boşuna gitmişim. Sağlık ocağında 5 haftalık demişlerdi ama Doktor henüz 3 haftalık şimdi belli olmaz dedi. Haftaya çarşamba ya da perşembe gidicem artık
12-01-2015 ♥
Hısgeldinselam kızlar dun adetim 5 gün geçti aranıza dahil olabilirim dedim...dün gece eşimle dr gittik dr ultrasonla baktı kese oluşmuş 5 haftalısın kalp atışı için erken 1 hafta sonra mutlaka gel dedi....hayırlısı bakalım 2 yaşında kızım var ..2.çocuğu düşünmeye başladığımız anda olunca süpriz oldazcık..bu kadar çabuk beklemiyorduk....umarım kalp atışlarını da duymak nasip olur:)))ve hep beraber güzel bir sürece devam ederiz hepinize sağlıklı hamilelikler bundan sonra sık sık burada olurum:))
Geçmiş olsun bitanem sade kraker falan al yanına ne bilim hazır ayranlarda iyi geliyo tuzlu ya dıkkat et canım geçicek bu günlerdeMerhabalar, bulantı, Öğürme, tiksinme derken bu gün çıkardım ve perişan hissediyorum
boğazım tahriş oldu.alt katta yemek pişiyor ben yukarda fenalık geciriyorum.
Taze zencefil koklamak biraz iyi geliyor şimdilik.
2 gündür kuru ekmekle bastirmaya çalışıyorum. .
Hosgeldin canım keske girebilsen arkadas olurduk seninle calısıyorun galibamerhaba arkadaşlar daha öncede yazmıstım buraya ama uzun zamandır giremedim. beni de eğer listeye eklerseniz sevinirim. sizin kadar sık giremesemde yinede girmeye çalışıcam fırsat buldukça. sat 30 mart alllahın izniyle bdt 4 ocak yaşımda 29. 2012 ağustos doğumlu bir kızım var sanırım merve arkadaşında kızı aynı ay ve yıl doğumlu:) dünyalar güzeli bir kızım var herşeyim benim inşallah ikinci evladımıda sağ salim kucağıma alırım. dün muayneye gittim bebeğimi ve kalp atışını gördüm çok şükür darısı görmeyenlerin başına inşallah. ilk hamilelğimde hiç midem bulanmamıştı bunda da hiç bulanmıyor ama kasık ağrıları beni bazı günler baya zorluyor aynı kızımda kı gibi belirtiler aynı :)
rabbim hepimize çok güzel bir hamilelik yaşamayı ve yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin inşallah
Tmm canım not alıyorum.
Kızlar ... nasılsınız... bizde doktordan geldik ... kalp atışını duyarız diyordum ama duyamadık... geç döllenmeymiş... kese ok sorun yok .... 10 gün sonra gidicez tekrar ... siz neler yapıyorsunuz?
Kızlar ... nasılsınız... bizde doktordan geldik ... kalp atışını duyarız diyordum ama duyamadık... geç döllenmeymiş... kese ok sorun yok .... 10 gün sonra gidicez tekrar ... siz neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?