2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

bana da herkes oğlun olacak diyordu eşim erkek istiyodu ben kız istiyodum iddialaştık bile ama onlar haklı cıktılar aman zaten kız babaya oğluş anneye düşkün olur derler

kızlar eşlerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz evde tv izlemek dışında....

Biz akşam yemeğinden sonra yürüyüşe çıkıyoruz 45 dk fln yürüyoruz. Sora güzel bi film izliyoruz mutlaka her akşam. Hamilelikle ilgili çok güzel filmler var, başımıza gelenler diye bişey izledik geçen gün hoşumuza gitti. Kendimizi hazırlıyoruz yavaştan😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ben beeen😄 tv de gördüğüm bişeyi nasıl çekti canım dün. Hemen gitti buldu eşim biraz zor bulmuş ama olsun napim kokusu burnuma gelmişti

İyi yapmışsın canım eline sağlık, herşeyin en güzeli doğalı. Ben de portakal suyu, limonata fln yapıyorum evde.

eşim işten geldiğinde yorgun oluyor o yüzden yürüyüşe filan çıkmaz,ben romantik komedi seviyorum eşim macera türü şeyler seviyor ve çoğu filmide evlenmeden izlediği için yeni film ve fragmanı güzel olanı seçiyo çok seçici o yüzden iki ayda bi film izliyoruzdur ama kardeş payına bakıyoruz genelde internette,kitap da okuyoruz ama beraber evde nasıl vakit geçirebiliriz başka acaba...canımız sıkılıyor çünkü

canım bn bilmem demişim zaten arkdaşın biri renk'e göre cinsiyet öğreniliomuş dediği için bende annemin bana dediğini dedim...sen istediğin kadar kafana tuz at şeker at ters yat düz yat bilemeyiz hurafe yada gerçek rabbim bilir hayırlı evlat olsun hepimiz için...

merhaba kızlar nickimden de anlaşıldığı üzere yarın doktor kontrolüne gidene kadar stresten patlayablrm. ikili tarama test sonuclarını inceledm internette fb-hcg kısmı bende baya düşük sanrm bu ne demek hiç bu konuda bilgisi olan var mı yada bana mı düşük geldi 25.5 çıkmış

benim canım hiçbir şey çekmiyor hatta bebek için zorla yiyorum eşim dört gözle aş ermemi bekliyor sürekli bıkmadan canın bir şey çekmiyor mu ne çekiyorsa söyle alayım ne zaman canın bir şey çekecek bugün de mi, bir şey çekmedi sürekli bu sorular duyuyom ama birşey çekmiyo

Kızlar her bir lafa mı alınıyorum yoksa haklı mıyım bilmiyorum.Demin canım çiğköfte çekti burda esnaf bi ablamız var tanıdık işte hamile olduğumu söyledim ilk defa canım birşeyler çekiyor yeni yeni dedim kadın bana "Aaa sen de makina gibisin!" demez mi? Öyle bi samimiyetim filan da yok yani sadece hayırlı işler dilediğim merhaalaştığım bir esnaf ben mi abartıyorum acaba?İstersem 10 tane çocuk yaparım hayret birşey kendi tek yada 2 tane yapıp da diğerlerini böyle abartarak bahseden insanları hiç sevmiyorum.Tamam sen 2 taneyi uygun görmüşsün ben de bunu uygun görüyorum sana ne demek geliyor içimden bazen.Hadi bunu geçtim.

Sabah geldim kaınpederime "babacım günaydın nasılsın iyi misin" dedim,"iyiyim" dedi her zamanki gibi nasıl olduğumu sormadı."sağol baba ben de iyiyim!" dedim gülerek.Bana döndü dedi ki,"ben sana senin nasıl olduğunu sormadım" , ben de dedim ki "hayret bizim oralarda gelene yada en azından sorana karşılığı verilir sorarlar" dedim."Bizim orda sormazlar" dedi o da ."Hıı anladım ondan böylesin sen" dedim ve kapandı konu..Eşim de utandı ve rahatsz oldu sanırım bu konuşmadan.Babasının tavrından dolayı.Bana nasılsın diye sorsa ne olacak gerçi ama bu insanı önemsediğini gösterir herhalde nasılsın dese bana , ya baba iyiyim de karnım ağrıyor ayaklarım da biraz şiş gibi bir de gazım var biraz,filan diyecek halim yok herhalde..

Kızlar ben mi abartıyorum alınganım biri bana bişey söylesin lütfen.

bizde öleyiz pazıl yapabilirsiniz birlikte güzel oluyo biz çerezimizi içeceğimizi alıyorduk hem sohbet hem vakit geçiyordu ama streste oluyoduk:)

bizde öleyiz pazıl yapabilirsiniz birlikte güzel oluyo biz çerezimizi içeceğimizi alıyorduk hem sohbet hem vakit geçiyordu ama streste oluyoduk:)
hamileyizya duygusallaştık ben benimle vakit geçir diyorum oda napıcaz diyor o yüzden fikirleriniz değerli sağolun...

Ben hamile günlüğü yapmayı bir türlü başaramadım 16+2 yiz bugün

ben yazana kadar yapmışsın hayırlı olsun

kızlar eşlerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz evde tv izlemek dışında....

ah ah ramazan bi bitseydi eşim şu ara gece çalışıyor şafak sayıyorum ama yinede işe giderken birlikte parkta yürüyoruz.
hafta sonları arkadaşlarla takılırız sinemaya gideriz evde projeksiyonumuz var evde film izleriz yapacak bişi olmazsa da boş boş dolaşırız

canım ilk olay için bişey diyemeyeceğim ama ikincide adamı bozmuşsun oda tepki vermiş gibi geldi yani sen başlatmışsın sanki

hamileyizya duygusallaştık ben benimle vakit geçir diyorum oda napıcaz diyor o yüzden fikirleriniz değerli sağolun...

cuma günü iş yerinde iftar yemeği yiceklermişti ona gitti cumartesi nöbetçiydi pazar sabahı geldi uyudu ve ta saat 4 de kalktı mahmur bi şekilde oruç haliyle bnde çok üstüne gitmiyorum ertesi günü arkadaşları aradı oyun oynamaya gelemem iftara davetliyim dedi duygusalım bnde anladıiftardan sonra artık bi tur yürüyoruz sonra o plastsn oynar bazen oda sıkılmasın die eşime takılıyorum yapcak bişey yok...

hepinize merhaba yaklaşık 6 haftadır takip ediyordum . bugün nihayet bende hesap açtım . bir kızım var 27 aylık şimdide 13 haftalık hamileyeyim yine kızım olacak :) Sürpriz hamilelik . bu nedenle kabullenmem çok uzun sürdü . çok yoğun çalışıyorum . bu durumda işi bırakmam gerekiyor diye çok üzüldüm . ama şimdi üzüldüğüm için kendime kızıyorum . :)

Şulecik ya tesekkurler Ankara Kavaklidere de de Hamile manavi var haberin ola. Canım çektiğinden değil de hani şu gamze yapan kışlık meyve var ya ondan istiyorum ben. Hemen dediğin yere bakiiiim :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…