merhaba kızlar eşim ikili test sonucunu almaya gitti heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelir
cinsiyet için bayramdan sonrasını bekliyoruz ben kız istiyorum eşim erkek istiyor hangimizin istediği olacak bakalım. benim ailem de eşimin ailesi de erkek diyor kız hisseden yok arkadaşlarım bile hamile değilken senin çocuğun olursa erkek olur diyorlardı sağlıklı olsun tabi ben kız istiyom ama kız diyen bir kişi bile yok çevremde
kızlar eşlerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz evde tv izlemek dışında....
Kizlar aranizda hala aseren var mi? Benim canim mevsimi olmayan bisi cekti. Cildircaktim az daha. Esim bulmus nette. Sebzemeyvedunyasi diye yazarsaniz cikar zaten. Bugun geldi kargo. Tazecik cok guzel. Dondurulmus urun de degilmis sattiklari urunler. Ben memnun kaldim. Benim gibi cani ceken ve bulamayan olursa diye bilgilendireyim dedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy aynen öyle yapmışım ahahahahaholdu bak görünüyor çok sevindirik oldum
Kızlar bu arada evde vişne şurubu kaynattım pek hoşuma gitti, soğuk soğuk iyi geliyor bu sıcaklarda.
Bir kiloya yakın vişneyi 1,5 bardak şeker ve suyla karıştırdın. İçine çubuk tarçın ve karanfil attım kaynattım. Vişneleri de rondodan geçirdim ekledim sonra suyuna. Şimdi sulandırıp içiyorum süper oldu valla.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben erkek bekliyorum, aynen dediğin gibi oldu..
O göğüsler süt yapacak etrafındaki pıtırcıklar çok normal renk ise 2 ay önce yakın arkadasım doğum yaptı göğüs çevrem koyu kahverengi oldu demişti nurtopu gibi tombik bir kızı oldu 😄😄
benım şu anda pembe ve çıbanlarım var.Ben cumartesi gününü çok merak edıyorum
Ben ben beeen😄 tv de gördüğüm bişeyi nasıl çekti canım dün. Hemen gitti buldu eşim biraz zor bulmuş ama olsun napim kokusu burnuma gelmişti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eşim işten geldiğinde yorgun oluyor o yüzden yürüyüşe filan çıkmaz,ben romantik komedi seviyorum eşim macera türü şeyler seviyor ve çoğu filmide evlenmeden izlediği için yeni film ve fragmanı güzel olanı seçiyo çok seçici o yüzden iki ayda bi film izliyoruzdur ama kardeş payına bakıyoruz genelde internette,kitap da okuyoruz ama beraber evde nasıl vakit geçirebiliriz başka acaba...canımız sıkılıyor çünkü
hamileyizya duygusallaştık ben benimle vakit geçir diyorum oda napıcaz diyor o yüzden fikirleriniz değerli sağolun...bizde öleyiz pazıl yapabilirsiniz birlikte güzel oluyo biz çerezimizi içeceğimizi alıyorduk hem sohbet hem vakit geçiyordu ama streste oluyoduk:)
Ben hamile günlüğü yapmayı bir türlü başaramadım16+2 yiz bugün
kızlar eşlerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz evde tv izlemek dışında....
Kızlar her bir lafa mı alınıyorum yoksa haklı mıyım bilmiyorum.Demin canım çiğköfte çekti burda esnaf bi ablamız var tanıdık işte hamile olduğumu söyledim ilk defa canım birşeyler çekiyor yeni yeni dedim kadın bana "Aaa sen de makina gibisin!" demez mi? Öyle bi samimiyetim filan da yok yani sadece hayırlı işler dilediğim merhaalaştığım bir esnaf ben mi abartıyorum acaba?İstersem 10 tane çocuk yaparım hayret birşey kendi tek yada 2 tane yapıp da diğerlerini böyle abartarak bahseden insanları hiç sevmiyorum.Tamam sen 2 taneyi uygun görmüşsün ben de bunu uygun görüyorum sana ne demek geliyor içimden bazen.Hadi bunu geçtim.
Sabah geldim kaınpederime "babacım günaydın nasılsın iyi misin" dedim,"iyiyim" dedi her zamanki gibi nasıl olduğumu sormadı."sağol baba ben de iyiyim!" dedim gülerek.Bana döndü dedi ki,"ben sana senin nasıl olduğunu sormadım" , ben de dedim ki "hayret bizim oralarda gelene yada en azından sorana karşılığı verilir sorarlar" dedim."Bizim orda sormazlar" dedi o da ."Hıı anladım ondan böylesin sen" dedim ve kapandı konu..Eşim de utandı ve rahatsz oldu sanırım bu konuşmadan.Babasının tavrından dolayı.Bana nasılsın diye sorsa ne olacak gerçi ama bu insanı önemsediğini gösterir herhalde nasılsın dese bana , ya baba iyiyim de karnım ağrıyor ayaklarım da biraz şiş gibi bir de gazım var biraz,filan diyecek halim yok herhalde..
Kızlar ben mi abartıyorum alınganım biri bana bişey söylesin lütfen.
hamileyizya duygusallaştık ben benimle vakit geçir diyorum oda napıcaz diyor o yüzden fikirleriniz değerli sağolun...
hamileyizya duygusallaştık ben benimle vakit geçir diyorum oda napıcaz diyor o yüzden fikirleriniz değerli sağolun...
Bi de ben tantitoni manyağıyım eşim o kata salmıyor beni
Kizlar aranizda hala aseren var mi? Benim canim mevsimi olmayan bisi cekti. Cildircaktim az daha. Esim bulmus nette. Sebzemeyvedunyasi diye yazarsaniz cikar zaten. Bugun geldi kargo. Tazecik cok guzel. Dondurulmus urun de degilmis sattiklari urunler. Ben memnun kaldim. Benim gibi cani ceken ve bulamayan olursa diye bilgilendireyim dedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?