- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
ben hergün adamın başının etini yiyorum benimle ilgilen diye biz de yapacak birşey bulamıyoruz
Kızlar her bir lafa mı alınıyorum yoksa haklı mıyım bilmiyorum.Demin canım çiğköfte çekti burda esnaf bi ablamız var tanıdık işte hamile olduğumu söyledim ilk defa canım birşeyler çekiyor yeni yeni dedim kadın bana "Aaa sen de makina gibisin!" demez mi? Öyle bi samimiyetim filan da yok yani sadece hayırlı işler dilediğim merhaalaştığım bir esnaf ben mi abartıyorum acaba?İstersem 10 tane çocuk yaparım hayret birşey kendi tek yada 2 tane yapıp da diğerlerini böyle abartarak bahseden insanları hiç sevmiyorum.Tamam sen 2 taneyi uygun görmüşsün ben de bunu uygun görüyorum sana ne demek geliyor içimden bazen.Hadi bunu geçtim.
Sabah geldim kaınpederime "babacım günaydın nasılsın iyi misin" dedim,"iyiyim" dedi her zamanki gibi nasıl olduğumu sormadı."sağol baba ben de iyiyim!" dedim gülerek.Bana döndü dedi ki,"ben sana senin nasıl olduğunu sormadım" , ben de dedim ki "hayret bizim oralarda gelene yada en azından sorana karşılığı verilir sorarlar" dedim."Bizim orda sormazlar" dedi o da ."Hıı anladım ondan böylesin sen" dedim ve kapandı konu..Eşim de utandı ve rahatsz oldu sanırım bu konuşmadan.Babasının tavrından dolayı.Bana nasılsın diye sorsa ne olacak gerçi ama bu insanı önemsediğini gösterir herhalde nasılsın dese bana , ya baba iyiyim de karnım ağrıyor ayaklarım da biraz şiş gibi bir de gazım var biraz,filan diyecek halim yok herhalde..
Kızlar ben mi abartıyorum alınganım biri bana bişey söylesin lütfen.
Kızlar her bir lafa mı alınıyorum yoksa haklı mıyım bilmiyorum.Demin canım çiğköfte çekti burda esnaf bi ablamız var tanıdık işte hamile olduğumu söyledim ilk defa canım birşeyler çekiyor yeni yeni dedim kadın bana "Aaa sen de makina gibisin!" demez mi? Öyle bi samimiyetim filan da yok yani sadece hayırlı işler dilediğim merhaalaştığım bir esnaf ben mi abartıyorum acaba?İstersem 10 tane çocuk yaparım hayret birşey kendi tek yada 2 tane yapıp da diğerlerini böyle abartarak bahseden insanları hiç sevmiyorum.Tamam sen 2 taneyi uygun görmüşsün ben de bunu uygun görüyorum sana ne demek geliyor içimden bazen.Hadi bunu geçtim.
Sabah geldim kaınpederime "babacım günaydın nasılsın iyi misin" dedim,"iyiyim" dedi her zamanki gibi nasıl olduğumu sormadı."sağol baba ben de iyiyim!" dedim gülerek.Bana döndü dedi ki,"ben sana senin nasıl olduğunu sormadım" , ben de dedim ki "hayret bizim oralarda gelene yada en azından sorana karşılığı verilir sorarlar" dedim."Bizim orda sormazlar" dedi o da ."Hıı anladım ondan böylesin sen" dedim ve kapandı konu..Eşim de utandı ve rahatsz oldu sanırım bu konuşmadan.Babasının tavrından dolayı.Bana nasılsın diye sorsa ne olacak gerçi ama bu insanı önemsediğini gösterir herhalde nasılsın dese bana , ya baba iyiyim de karnım ağrıyor ayaklarım da biraz şiş gibi bir de gazım var biraz,filan diyecek halim yok herhalde..
hepinize merhaba yaklaşık 6 haftadır takip ediyordum . bugün nihayet bende hesap açtım .bir kızım var 27 aylık şimdide 13 haftalık hamileyeyim yine kızım olacak :) Sürpriz hamilelik . bu nedenle kabullenmem çok uzun sürdü . çok yoğun çalışıyorum . bu durumda işi bırakmam gerekiyor diye çok üzüldüm . ama şimdi üzüldüğüm için kendime kızıyorum . :)
bu adamları biraya getirelim de evde bizle yapacak şeyler bulmak için beyin fırtınası yapsınlar
hepinize merhaba yaklaşık 6 haftadır takip ediyordum . bugün nihayet bende hesap açtım .bir kızım var 27 aylık şimdide 13 haftalık hamileyeyim yine kızım olacak :) Sürpriz hamilelik . bu nedenle kabullenmem çok uzun sürdü . çok yoğun çalışıyorum . bu durumda işi bırakmam gerekiyor diye çok üzüldüm . ama şimdi üzüldüğüm için kendime kızıyorum . :)
Kızlar çok şükür ikili test sonuçlarım temiz çıktı allahıma şükürler olsun inşallah bütün annişlerin test sonuçları temiz çıkar
benim canım hiçbir şey çekmiyor hatta bebek için zorla yiyorum eşim dört gözle aş ermemi bekliyor sürekli bıkmadan canın bir şey çekmiyor mu ne çekiyorsa söyle alayım ne zaman canın bir şey çekecek bugün de mi, bir şey çekmedi sürekli bu sorular duyuyom ama birşey çekmiyo
Kizlarrr musmutlu bir anne geldiisabah randevum vardi. Kipir kipir yerinde duramayan bi kizim oluyor doktor ben boyle hareketli bi bebk gormedim dedi. O kadar ki ense kalinligini ve burnunu uzun ugraslar sonucu vajinal yoldan olctu ikili testin sonucu yarin 4te cikicak. Allah a emanet isallah.demir ilaci ve vitamin verdi. Bel agrimdan dolayi bobrek rahatsizligi suphelendi idrar testi yapti. Minik yavrumun kiz olacagini dusunuyodum hep zaten benim kucuklugum gibi yaramaz bisey olacak kesin
Kızlar çok şükür ikili test sonuçlarım temiz çıktı allahıma şükürler olsun inşallah bütün annişlerin test sonuçları temiz çıkar
hoş bulduk :) teşekkür ederim . hepimizin bebekleri hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsinO zaman hos geldinnnn.. Hayirli olsun bebiskon :)
Kizlar aranizda hala aseren var mi? Benim canim mevsimi olmayan bisi cekti. Cildircaktim az daha. Esim bulmus nette. Sebzemeyvedunyasi diye yazarsaniz cikar zaten. Bugun geldi kargo. Tazecik cok guzel. Dondurulmus urun de degilmis sattiklari urunler. Ben memnun kaldim. Benim gibi cani ceken ve bulamayan olursa diye bilgilendireyim dedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gözün aydın yuppieeeee :)
hoşgeldin
ne güzel kızların olacak arkadaş olurlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?