2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Abarttigin yok canim.. Keske boyle davranmasalarmış daha uygun olurmus bence..

hayır sen de sorun yok milletin ayıbı. 3de yaparsın 5te o mu bakacak.milletde hayırlı olsun diyeceğine her işe burnunu sokuyor.
ayrıca kayınbabana gelince bu yaşa gelmiş ama büyüklüğün ne olduğunu öğrenememiş çok ayıp . yerinde olsam birdaha asla ama asla nasılsın diye sormam . o sorsa bile sen nasılsın demem. en azından hatasını anlayana kadar ..

bu adamları biraya getirelim de evde bizle yapacak şeyler bulmak için beyin fırtınası yapsınlar

hahaha mantıklı ay yazık adamlara valla ben cok cektiriyom sora da üzülüyom

Canım abartmıyosun haklısın okuyunca çok kızdım kp nin tavrına. Yaptığı hatayı farkedip utanacağı yerde nasılsın demedim sana diyo. Çok gıcık. Diğer kadına hiç aldırma insanlar konuşuyo saçma sapan işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman hos geldinnnn.. Hayirli olsun bebiskon :)

hoşgeldin
ne güzel kızların olacak arkadaş olurlar sana

Kızlar çok şükür ikili test sonuçlarım temiz çıktı allahıma şükürler olsun inşallah bütün annişlerin test sonuçları temiz çıkar

kpss dersi izliyodum bi ülkede doğum oranı yüksekse o ülke gelişmemiş ülkeymiş ne alakaysa

Valla benimki de bazen kaşınıyo öyle, dün demişti aa ne zamandır aşermiyosun aşkım canın bişey istemiyo mu diye😄 çocuk gibiler ya ama çok seviyorum eşimi, hep diyorum evde iki çocukla napıcam ben diye😄

Gozun aydin canimm cok sevindim test sonucunda iyi cikar inşallah bi kiz daha geldi ha

Şulecikkk Kavaklidere de doganoglu gida diye bir bak istersen.. Dedigim yerin fiyatlari daha uygun sanirim canim..

Kızlar çok şükür ikili test sonuçlarım temiz çıktı allahıma şükürler olsun inşallah bütün annişlerin test sonuçları temiz çıkar

Gözün Aydın canım. Darısı herkesin başına.

Kızlar eşimi uğurlayıp tekrar yatıyorum. 1-2 gibi uyanıyorum. Uyanamıyorum bir türlü.

Bu arada bebeğimi özledim. Ama daha görmeye 3 hafta var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…