İnternetten yabancı dizi izleyebilirsiniz. Bizim sevdiğimiz diziler: game of thrones, dexter, breaking bad, mad men, masters of sex, under the dome, homeland, aklıma gelirse daha yazarım bunlar zaten bitmiş ya da devam eden popüler diziler. Mutlaka içlerinden beğendiğiniz olur. Şimdi yeni başladığımız orange is the new black var o da güzele benziyor.eşim işten geldiğinde yorgun oluyor o yüzden yürüyüşe filan çıkmaz,ben romantik komedi seviyorum eşim macera türü şeyler seviyor ve çoğu filmide evlenmeden izlediği için yeni film ve fragmanı güzel olanı seçiyo çok seçici o yüzden iki ayda bi film izliyoruzdur ama kardeş payına bakıyoruz genelde internette,kitap da okuyoruz ama beraber evde nasıl vakit geçirebiliriz başka acaba...canımız sıkılıyor çünkü
Şimdi ne alabiliyorsan al, sonra hep bebeğe alınacak bize para kalmayacak.😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar her bir lafa mı alınıyorum yoksa haklı mıyım bilmiyorum.Demin canım çiğköfte çekti burda esnaf bi ablamız var tanıdık işte hamile olduğumu söyledim ilk defa canım birşeyler çekiyor yeni yeni dedim kadın bana "Aaa sen de makina gibisin!" demez mi? Öyle bi samimiyetim filan da yok yani sadece hayırlı işler dilediğim merhaalaştığım bir esnaf ben mi abartıyorum acaba?İstersem 10 tane çocuk yaparım hayret birşey kendi tek yada 2 tane yapıp da diğerlerini böyle abartarak bahseden insanları hiç sevmiyorum.Tamam sen 2 taneyi uygun görmüşsün ben de bunu uygun görüyorum sana ne demek geliyor içimden bazen.Hadi bunu geçtim.
Sabah geldim kaınpederime "babacım günaydın nasılsın iyi misin" dedim,"iyiyim" dedi her zamanki gibi nasıl olduğumu sormadı."sağol baba ben de iyiyim!" dedim gülerek.Bana döndü dedi ki,"ben sana senin nasıl olduğunu sormadım" , ben de dedim ki "hayret bizim oralarda gelene yada en azından sorana karşılığı verilir sorarlar" dedim."Bizim orda sormazlar" dedi o da ."Hıı anladım ondan böylesin sen" dedim ve kapandı konu..Eşim de utandı ve rahatsz oldu sanırım bu konuşmadan.Babasının tavrından dolayı.Bana nasılsın diye sorsa ne olacak gerçi ama bu insanı önemsediğini gösterir herhalde nasılsın dese bana , ya baba iyiyim de karnım ağrıyor ayaklarım da biraz şiş gibi bir de gazım var biraz,filan diyecek halim yok herhalde..
Kızlar ben mi abartıyorum alınganım biri bana bişey söylesin lütfen.
Ben deeeee :))) Eşim beni mutlaka götürüyor biliyor çünkü her girdiğimde bir şey almıyorum. Almasam da mutlaka bi gezer çıkarım yoksa aklım kalır :)
Kızlar eşimi uğurlayıp tekrar yatıyorum. 1-2 gibi uyanıyorum. Uyanamıyorum bir türlü.
Aynen bende esimi gönderiyorum saat ikiyi buluyor uyanmam basimi kaldircak halim olmuyor orucla iyce halsiz kaldim
Kızlar her bir lafa mı alınıyorum yoksa haklı mıyım bilmiyorum.Demin canım çiğköfte çekti burda esnaf bi ablamız var tanıdık işte hamile olduğumu söyledim ilk defa canım birşeyler çekiyor yeni yeni dedim kadın bana "Aaa sen de makina gibisin!" demez mi? Öyle bi samimiyetim filan da yok yani sadece hayırlı işler dilediğim merhaalaştığım bir esnaf ben mi abartıyorum acaba?İstersem 10 tane çocuk yaparım hayret birşey kendi tek yada 2 tane yapıp da diğerlerini böyle abartarak bahseden insanları hiç sevmiyorum.Tamam sen 2 taneyi uygun görmüşsün ben de bunu uygun görüyorum sana ne demek geliyor içimden bazen.Hadi bunu geçtim.
Sabah geldim kaınpederime "babacım günaydın nasılsın iyi misin" dedim,"iyiyim" dedi her zamanki gibi nasıl olduğumu sormadı."sağol baba ben de iyiyim!" dedim gülerek.Bana döndü dedi ki,"ben sana senin nasıl olduğunu sormadım" , ben de dedim ki "hayret bizim oralarda gelene yada en azından sorana karşılığı verilir sorarlar" dedim."Bizim orda sormazlar" dedi o da ."Hıı anladım ondan böylesin sen" dedim ve kapandı konu..Eşim de utandı ve rahatsz oldu sanırım bu konuşmadan.Babasının tavrından dolayı.Bana nasılsın diye sorsa ne olacak gerçi ama bu insanı önemsediğini gösterir herhalde nasılsın dese bana , ya baba iyiyim de karnım ağrıyor ayaklarım da biraz şiş gibi bir de gazım var biraz,filan diyecek halim yok herhalde..
ohhhh 2ye kadar yatanlara özendim şimdi yani biz iş yerinde sabah 8 de evden çık
Bebeklerimiz aç kalıyormudur acaba canım?
Gözün Aydın canım. Darısı herkesin başına.
Bilmiyorum ki hic dusunmedim ama acikiyodur heralde biz aciktimiza gore bana dr bi sorunun yok bebegede bi zarari olmaz tutabilirsin dedi bende ara vererek tuttum simdiye kadar surda 5gun kaldi sabirbide ben orucu acinca bolca su iciyorum karpuz kiraz falan yiyorum gun icindeki su kaybimi onlemek icin
Allah razı olsun canım amin
Kızlar eşimi uğurlayıp tekrar yatıyorum. 1-2 gibi uyanıyorum. Uyanamıyorum bir türlü.
Sen yine uğurlamaya kalkıyosun ben onu da yapmıyorum
Allah kabul etsin canım. Ben oruçlu değilim ama geç yiyorum kahvaltıyı.
aaaa görgüsüzmüş resmen
Zaten tutma zorunlulugu yok canim ama sonra kazasi var simdi herkesle dayanabiliyoken tutuyorum allah razi olsun kayinvalidem yapiyor yemekleri aksamlari onlara gidip orda yiyoruz biraz da onun sagladi bu durumla sukur tuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?