2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnternetten yabancı dizi izleyebilirsiniz. Bizim sevdiğimiz diziler: game of thrones, dexter, breaking bad, mad men, masters of sex, under the dome, homeland, aklıma gelirse daha yazarım bunlar zaten bitmiş ya da devam eden popüler diziler. Mutlaka içlerinden beğendiğiniz olur. Şimdi yeni başladığımız orange is the new black var o da güzele benziyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şuan ağlamak istiyorum . sanırım bir daha hiç yazamayacağım . işyerinden yazdım . tüm cevaplar mailime düşüyor. sorun olacak . onlar bana dönmeden offfffff kapatayım bari evde internetim yok cepte de hepinizi takipteyim her gün okuyorum . hepinize mutlu ve sağlıklı hamilelikler diliyorum. bebişlerinizi sağ sağlim kucaklarınıza alın ve sağlıkla sevgiyle mutlukla büyütün ...

aaaa görgüsüzmüş resmen

Kızlar eşimi uğurlayıp tekrar yatıyorum. 1-2 gibi uyanıyorum. Uyanamıyorum bir türlü.

Aynen bende esimi gönderiyorum saat ikiyi buluyor uyanmam basimi kaldircak halim olmuyor orucla iyce halsiz kaldim

Bence alıngan değilsin canım, densizc davranışlarla karşılaşmışsın bugün. İnsanlık halidir de takma kafana herkes ağzından çıkanı bilemiyor maalesef her zaman.

Kadının söylediğini boşver, elalem boş boş konuşur. Ama kayınpederinle ilgili olayda ben senin hatalı olduğunu düşünüyorum. Belki bu zamanların getirdiği duygu değişimiyle de böyle davranmış olabilirsin bilmiyorum ama.. Fikir sormuşsun, fikrimin kusuruna bakma :)

Bebeklerimiz aç kalıyormudur acaba canım?

Bilmiyorum ki hic dusunmedim ama acikiyodur heralde biz aciktimiza gore bana dr bi sorunun yok bebegede bi zarari olmaz tutabilirsin dedi bende ara vererek tuttum simdiye kadar surda 5gun kaldi sabir bide ben orucu acinca bolca su iciyorum karpuz kiraz falan yiyorum gun icindeki su kaybimi onlemek icin

Allah kabul etsin canım. Ben oruçlu değilim ama geç yiyorum kahvaltıyı.

Sen yine uğurlamaya kalkıyosun ben onu da yapmıyorum

O uyanınca ben direk uyanıyorum zaten canım. Uykum hafif çok. Sonra tekrar yatıyorum. Ama uyanamaman normal üzülme. Eşin anlayış gösterir.

Allah kabul etsin canım. Ben oruçlu değilim ama geç yiyorum kahvaltıyı.

Zaten tutma zorunlulugu yok canim ama sonra kazasi var simdi herkesle dayanabiliyoken tutuyorum allah razi olsun kayinvalidem yapiyor yemekleri aksamlari onlara gidip orda yiyoruz biraz da onun sagladi bu durumla sukur tuttum

aaaa görgüsüzmüş resmen

kızlar eşim aradı şimdi ikili test sonucunu almış doktora bile göstermiş önce doktorun testin ne olduğu neden yapıldığı tıpta kesin birşey olmadığı falan filan açıklamalarını anlatınca yüreğim ağzıma geldi sonrasında doktor sizin sonuçlarınızda herşey yolunda güzel haberlerim var sonuçlar iyi dedi deyince tuttuğum nefesi serbest bıraktım korkuttu beni yaaa akşama sonuçları gözlerimle görene kadar tam rahat edemicem ama zaten bu konuda eşim daha duygusal bir şey olsa saklayamazdı kötü bir şey yok dediyse yoktur eminim ama yine de ispat olan sonuçları görmeliyim tabiii .

bir de doktora yürüyüşü sormuş yürüyüş yapalım mı diye doktorda eğer normalde hareketli düzenli spor yapan biri değilse yürüyüşü önermeyiz demiş. hem kendisi hem bebek için iyi olmaz kansızlık, yorgunluk ve ağrı da olabilir ama açık havada 20-30 dk yürüyebilir yarım saati geçmezse sorun olmaz demiş.
bende fibromiyalji var hamile değilken de uzun süre yürüyemezdim zaten yürürsem bacaklarım kilitleniiyo ve 15-20 dakika hareketsiz kalıyorum sonra hareket edebiliyorum o yüzden hamilleliğimde de yürüyüş konusunda dikkatli olcam

Zaten tutma zorunlulugu yok canim ama sonra kazasi var simdi herkesle dayanabiliyoken tutuyorum allah razi olsun kayinvalidem yapiyor yemekleri aksamlari onlara gidip orda yiyoruz biraz da onun sagladi bu durumla sukur tuttum

Kayınvaliden de Yemen iyi olmuş canım. Yoksa çok halsiz düşerdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…