2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

aminnn çok yorucuymuş yalnız onu anladım

Güzel anneler dun dr gittim bebisimin durumu gayet iyi ikincikez erkek olduğunu soyledi Allahin izniyle dun misafirimde vardı cok yoruldum bugun full yattım cocuklarda perisan oldu hala kendime gelemiyorum başım ağrıyor cok mutluyum ama cok halsizim

Bence tamamen haklisin canim. Ben de iyiyim sagol derken sert bi uslupla soyledigini sanmiyorum. Hani bana da bi sorsaydin baba anlaminda soylemissindir sen ama kp sert cikmis hic de hos olmamis cidden. Sanki agzina yapiscak. Dalmisim kizim sen nasilsin dese nolur yani ://

Şulecik ya tesekkurler Ankara Kavaklidere de de Hamile manavi var haberin ola. Canım çektiğinden değil de hani şu gamze yapan kışlık meyve var ya ondan istiyorum ben. Hemen dediğin yere bakiiiim :) :)

Bak bakalim canim :)

Kesinlikle katiliyorum sana..

Benimki de bana diyo. Sen daha kendin bebeksin, iki bebekle napicam ben, nasil bakicam size diyo :)

Şulecikkk Kavaklidere de doganoglu gida diye bir bak istersen.. Dedigim yerin fiyatlari daha uygun sanirim canim..

Canim kargo var mi ki orda? Su an kv lerdeyiz Polatli'da. Gitse esim yol masrafiyla gecer orayi zaten. Ailem de Batikent te oturuyo. Oraya da ters dusuyo. Ama ben yine bi bakayim netten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kayınvaliden de Yemen iyi olmuş canım. Yoksa çok halsiz düşerdin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ben bikackez ben evde yapmak zorunda kaldim cok zordu allahtan yakin da saolsun hergun ne istersem onu yapar

Kargo var mi bilmiyorum canım. Ben de Sincan da oturuyorum uzak olduğundan henüz gidemedim :)

kızlar mrb bebeğimi gördüğümü yazmıştım kız olduğu kesinleşti allah kısmet ederse ayşe naz ım 05 ocak doğacak dedi iyi besliyorsun ebbeğini dedi maşallah 12 cm by 145 gr kilosu dedi parmağını emiyordu kuzucuk birde ayaklarıyla sanki bisiklet pedalı çevirir gibi hareket ediyordu bebeğim valla kafasını ölçtü bacak uzunluğunu ölçtü söyledi ama hiç hatırlamıyorum çünkü onu gördüğümde hiçbişiy duymuyorum ama ultrason kağıdımız var onda bir sürü şey yazyor rabbime hamd olsun şu mübarek günlerde bu mutluluğu yaşıyorum insan bir tuaf oluyor canının bir parçası doktora dedim hep korkuyorum bebeğim iyimi değilmi dediki böyle yaparak ona zarar veriyorsun başka bişiy yapmıyorsun bu arada saçımı boyamak istediğimi smyledim boyayabilirsin dedi sonrada kemeraltı çarşıya girdim bayramlık aldım kendimeee cıcakta cacığım çıktı ama

Evet CNm Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Gözümü bile açamıyorum valla. Sağolsun o da öpüp gidiyo garibim.

Kızlar ne zamandır takip edemedim sizleri, ama ben mantar olmuşum ...
Akıntılardan sonra meraklanıp gittim dün, antibiyotik vermem imkansız dedi doğum yapana kadar bu durumu çekiceksin dedi, fitil verdi sadece....

yazdığın dizilerin hepsi farorimdir :) ayrıca true blood da ekleyebilirim

kurbanda ankarayadayım hatta bu Bayram dada.toplanıp almak var askında 1 alana 2bedava bile yaptırırırz biz bu çeneyle :)ne dersiniz kızlar :):)

yazdığın dizilerin hepsi farorimdir :) ayrıca true blood da ekleyebilirim

bende dizi mantagiyim ama su anda hepsi bitti dome kaldı geriye :)ahhh dome da kötü adam breaking bas in gariban kayınçosuydu :)

Ne guzel ne guzel senin adina biz de mutlu olduk canim :) Benim doktor kestirebilirsin ama boyatma saclarini dedi :)

bende dizi mantagiyim ama su anda hepsi bitti dome kaldı geriye :)ahhh dome da kötü adam breaking bas in gariban kayınçosuydu :)

ben the 100 a başladım zaten yazlık dizilerim de var onları takip ediyorum :) izlemediğim dizi şu an yok gibi hiç bulamazsan pretty little liars yeni sezonu başladı yoklukta gider bi dizidir kendisi :)

Canım gözün aydın. İsmiyle yaşasın bebeğin biliyorsun ayşe yaşa demek. Çok güzel bir hatta iki isim seçmişsin. Kız isimleri zaten çooooookkk güzeeelll.👸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…