- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
ah canım allah kolaylık versin
inş. güzel sonuçlar gelir
hahaha hiç güleceğim yoktu çocukta çok sosyalmış hiç çekinmeden gelmiş bazı çocuk korkar başkasına gitmeye
canım soğanı yengem doğumdan çıkar çıkmaz kestik hemen kapadık memesine öbürüne koyamadan geldi bebek önce öbürünü veriler o yara oldu soğan sürdüğümüz olmadı öbürü iyileşene kadar hep yara olmayanla emzirdi
bide bu göbek ve bel kısmım benimde çok kaşınıyor hatır hatır kaşıyasım var ama tutuyom kendimi
ayy bende büyük bir hevesle bayram tatilini bekliyorum gelsede dinlensem biraz
kolay gelsin canım
Kızlar her bir lafa mı alınıyorum yoksa haklı mıyım bilmiyorum.Demin canım çiğköfte çekti burda esnaf bi ablamız var tanıdık işte hamile olduğumu söyledim ilk defa canım birşeyler çekiyor yeni yeni dedim kadın bana "Aaa sen de makina gibisin!" demez mi? Öyle bi samimiyetim filan da yok yani sadece hayırlı işler dilediğim merhaalaştığım bir esnaf ben mi abartıyorum acaba?İstersem 10 tane çocuk yaparım hayret birşey kendi tek yada 2 tane yapıp da diğerlerini böyle abartarak bahseden insanları hiç sevmiyorum.Tamam sen 2 taneyi uygun görmüşsün ben de bunu uygun görüyorum sana ne demek geliyor içimden bazen.Hadi bunu geçtim.
Sabah geldim kaınpederime "babacım günaydın nasılsın iyi misin" dedim,"iyiyim" dedi her zamanki gibi nasıl olduğumu sormadı."sağol baba ben de iyiyim!" dedim gülerek.Bana döndü dedi ki,"ben sana senin nasıl olduğunu sormadım" , ben de dedim ki "hayret bizim oralarda gelene yada en azından sorana karşılığı verilir sorarlar" dedim."Bizim orda sormazlar" dedi o da ."Hıı anladım ondan böylesin sen" dedim ve kapandı konu..Eşim de utandı ve rahatsz oldu sanırım bu konuşmadan.Babasının tavrından dolayı.Bana nasılsın diye sorsa ne olacak gerçi ama bu insanı önemsediğini gösterir herhalde nasılsın dese bana , ya baba iyiyim de karnım ağrıyor ayaklarım da biraz şiş gibi bir de gazım var biraz,filan diyecek halim yok herhalde..
Kızlar ben mi abartıyorum alınganım biri bana bişey söylesin lütfen.
Şulecik ya tesekkurler Ankara Kavaklidere de de Hamile manavi var haberin ola. Canım çektiğinden değil de hani şu gamze yapan kışlık meyve var ya ondan istiyorum ben. Hemen dediğin yere bakiiiim :) :)
hayır sen de sorun yok milletin ayıbı. 3de yaparsın 5te o mu bakacak.milletde hayırlı olsun diyeceğine her işe burnunu sokuyor.
ayrıca kayınbabana gelince bu yaşa gelmiş ama büyüklüğün ne olduğunu öğrenememiş çok ayıp . yerinde olsam birdaha asla ama asla nasılsın diye sormam . o sorsa bile sen nasılsın demem. en azından hatasını anlayana kadar ..
Valla benimki de bazen kaşınıyo öyle, dün demişti aa ne zamandır aşermiyosun aşkım canın bişey istemiyo mu diye😄 çocuk gibiler ya ama çok seviyorum eşimi, hep diyorum evde iki çocukla napıcam ben diye😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şulecikkk Kavaklidere de doganoglu gida diye bir bak istersen.. Dedigim yerin fiyatlari daha uygun sanirim canim..
Kayınvaliden de Yemen iyi olmuş canım. Yoksa çok halsiz düşerdin.
Bence tamamen haklisin canim. Ben de iyiyim sagol derken sert bi uslupla soyledigini sanmiyorum. Hani bana da bi sorsaydin baba anlaminda soylemissindir sen ama kp sert cikmis hic de hos olmamis cidden. Sanki agzina yapiscak. Dalmisim kizim sen nasilsin dese nolur yani ://
Bak bakalim canim :)
Kesinlikle katiliyorum sana..
Benimki de bana diyo. Sen daha kendin bebeksin, iki bebekle napicam ben, nasil bakicam size diyo :)
Canim kargo var mi ki orda? Su an kv lerdeyiz Polatli'da. Gitse esim yol masrafiyla gecer orayi zaten. Ailem de Batikent te oturuyo. Oraya da ters dusuyo. Ama ben yine bi bakayim netten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bn bilmem demişim zaten arkdaşın biri renk'e göre cinsiyet öğreniliomuş dediği için bende annemin bana dediğini dedim...sen istediğin kadar kafana tuz at şeker at ters yat düz yat bilemeyiz hurafe yada gerçek rabbim bilir hayırlı evlat olsun hepimiz için...
O uyanınca ben direk uyanıyorum zaten canım. Uykum hafif çok. Sonra tekrar yatıyorum. Ama uyanamaman normal üzülme. Eşin anlayış gösterir.
İnternetten yabancı dizi izleyebilirsiniz. Bizim sevdiğimiz diziler: game of thrones, dexter, breaking bad, mad men, masters of sex, under the dome, homeland, aklıma gelirse daha yazarım bunlar zaten bitmiş ya da devam eden popüler diziler. Mutlaka içlerinden beğendiğiniz olur. Şimdi yeni başladığımız orange is the new black var o da güzele benziyor.
Ben o kata her gittiğimde bişey alıyorum ama kendime:)
Gebe varya. Valla çok para gidecek, en iyisi missdely ne alıyorsa aynısından almak😊😊😊 nerde ne var neresi uygun biliyor her şeyi.
yazdığın dizilerin hepsi farorimdir :) ayrıca true blood da ekleyebilirim
kızlar mrb bebeğimi gördüğümü yazmıştım kız olduğu kesinleşti allah kısmet ederse ayşe naz ım 05 ocak doğacak dedi iyi besliyorsun ebbeğini dedi maşallah 12 cm by 145 gr kilosu dedi parmağını emiyordu kuzucuk birde ayaklarıyla sanki bisiklet pedalı çevirir gibi hareket ediyordu bebeğim valla kafasını ölçtü bacak uzunluğunu ölçtü söyledi ama hiç hatırlamıyorum çünkü onu gördüğümde hiçbişiy duymuyorum ama ultrason kağıdımız var onda bir sürü şey yazyor rabbime hamd olsun şu mübarek günlerde bu mutluluğu yaşıyorum insan bir tuaf oluyor canının bir parçası doktora dedim hep korkuyorum bebeğim iyimi değilmi dediki böyle yaparak ona zarar veriyorsun başka bişiy yapmıyorsun bu arada saçımı boyamak istediğimi smyledim boyayabilirsin dedi sonrada kemeraltı çarşıya girdim bayramlık aldım kendimeeecıcakta cacığım çıktı ama
bende dizi mantagiyim ama su anda hepsi bitti dome kaldı geriye :)ahhh dome da kötü adam breaking bas in gariban kayınçosuydu :)
Canım gözün aydın. İsmiyle yaşasın bebeğin biliyorsun ayşe yaşa demek. Çok güzel bir hatta iki isim seçmişsin. Kız isimleri zaten çooooookkk güzeeelll.👸kızlar mrb bebeğimi gördüğümü yazmıştım kız olduğu kesinleşti allah kısmet ederse ayşe naz ım 05 ocak doğacak dedi iyi besliyorsun ebbeğini dedi maşallah 12 cm by 145 gr kilosu dedi parmağını emiyordu kuzucuk birde ayaklarıyla sanki bisiklet pedalı çevirir gibi hareket ediyordu bebeğim valla kafasını ölçtü bacak uzunluğunu ölçtü söyledi ama hiç hatırlamıyorum çünkü onu gördüğümde hiçbişiy duymuyorum ama ultrason kağıdımız var onda bir sürü şey yazyor rabbime hamd olsun şu mübarek günlerde bu mutluluğu yaşıyorum insan bir tuaf oluyor canının bir parçası doktora dedim hep korkuyorum bebeğim iyimi değilmi dediki böyle yaparak ona zarar veriyorsun başka bişiy yapmıyorsun bu arada saçımı boyamak istediğimi smyledim boyayabilirsin dedi sonrada kemeraltı çarşıya girdim bayramlık aldım kendimeeecıcakta cacığım çıktı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?