2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yüzünüzdeki kara leke
İçinizdeki elması saklamaya yetmez.
Ekmeğinize katık ettiğiniz emeğiniz
mezar taşınızdır...
Yolunuz açık durağınız cennet olsun...

Dualarımız sizinle...

çok zor çok inanın bugün hiç keyfim yok

Günaydın kızlarr ..

Yaa nie kimse bana hoşgeldin demiyo ben de burdayım amaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

HOŞGELDİN CANIMMM

çok sevindim caım..
benim bi arkadaşım da ilk ay adet gördüğü için 2.ay 7 haftalıkken hamile olduğunu öğrenmişti..
bende yeni okudum haberleri rabbim bi yerden alıyor bir yerden veriyor
allah yardımcıları olsun içim acıdı

sorma canım o kadar üzüldüm ki..
mekanlar ceet olsun Allah geride kalanlara sabır versin..
Ben de test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aralık ayında bir düşük yaşadım. inşallah sağ salim alırız kucağımıza..

hayırlı olsun canım..inşallah sağıkla kucağına alırsın meleğini..

Sılacım çok iyi düşünmüşsün fatihamı okudum orada ölen yada yaşama tutunmaya çalışan herkese allah yardım etsin

ben çok üzüldüm bebek de hissetti heralde kasık ağrılarım arttı haberi duyunca 205e çıkmış ölü sayısı allahım yardım et ne zordur şimdi orda çaresiz kurtulmayı beklemek dışarda bekleyenler desen öyle

Slm canım hosgeldin aramiza inşallah bebegini sağlıkla kucağına aldigin gunleride gormek nasip olsun :)
Bi sorunun rahatsizligin yoksa esini bekle canım inşallah gidince kalp atışlarını da duyarsin :)

liliciğim ve tüm arkadaslar
bugün itibariyle adet oldum bu ay da olmadı bilgi vermek istedim ne diyim artık yoruldum hayırlısı olsun.
Herkes sağlıkla bebişini kucağna alsın inş.
hakkında hayırlısı olsun inşallah şubat annesi olursun
progesteron kullanan çok bebeğin sıkı sıkı tutunsun diye, tiroitin için mutlaka endokrin uzmanına git ilaç kullanman lazım
ayy hayırlısı canım iki kese:) canım benim oğlumda aşağı yerleşmişti biraz uzun süre yürüyemiyordum kasığım ağrıyordu onun dışında sıkıntım olmamıştı
hoş gelidn hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin
canım geçmiş olsun dinlenince geçer inşallah iğnede vermiş zaten
canım ananas tam tersi faydalı rahmi kuvvetlendiriyor tutunmaya yardım ediyor
Kahvetengi lekenlenmeler olmus bndede şimdi farkettim
Yürüyüş yaptım kzızmla az önce gldik
Su 10. Haftaya kadar heralde tedirgin hallllerim sürecek
Herşeyin hayırlısı inş
No problem
dikkat et canım çok yürüme birde kızın var sürekli kucağına alıyorsun o da etkiliyor
aminnn canım ağzına sağlık
hoş geldin hayırlı olsun
maşallah canım görmüşsün bebeğini, tansiyon takibi yaptıracaksın tuzlu asla yeme maden suyu içme stres yapma, bol su en az 3 litre olacak ve tuzsuz ayran iç bol bol
canım vajinale gerek kalmayabilir
Allah kabul etsin canım, ihlas bende okurum inşaallah
hoş geldin hayırlı olsun, geç olmaz
ayyy canım çok sevindim hayırlı olsun tekrar
canım çok güzel yazmışsın, bende oğlumda 16 kilo aldım 58 le hamile kalmıştım, ama her şeyden tiksinmiştim yemek yapamıyordum etin hiç bir türünü yiyemedim, sadece meyve ve yeşillik tabi krakerle aldım bu kiloyu, şimdi 68 kiloyum maalesef doğumdan sonra ilk 3 ayda 10 kilom gitmişti sonrasında hep yedim hiç almamıştım hatta bir ara 64 e düşmüştüm sonra son bir kaç aydır artık vücudum yeter dedi ve 68 oldum şimdi iştahım çok açık napıcam bilmiyorum
olur canım içinde su olduğu için değil şüphen olmasın sütten
Ben de test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aralık ayında bir düşük yaşadım. inşallah sağ salim alırız kucağımıza..
hoş geldin hayırlı olsun

kızlarr sizde de şişkinlik-gaz var mı?
benim karnım davul gibi oldu

aynı durum bende de var özelikle akşamları

bende de vardı canım ama bu aralar geçti çok şükür kayısı kuru incir yemeye çalışıyorum günlük ondan mı yoksa geçeceği mi vardı bilmiyorum

kuru kayısı,incir bende yiyorum ama inşallah faydası olur

Hayırlı günler hanımlar, benimde keyfim yok bugün ölen işçiler yüreğimi dağladı ağlamaktan başım ağrıdı......

Sılacım ilk mesaja listeye eklenmek isteyenlerin sana özel mesaj atması gerektiğini yaz istersen arada gözden kaçan oluyor çünkü

Nevin çok sevindim canım hamile olduguna inşallah kucağına aldigin gunleride gormek nasip olsun :)

aynı durum bende de var özelikle akşamları

kuru kayısı,incir bende yiyorum ama inşallah faydası olur

lifli beslenmeye çalışıyorum ben bide canım acı biber çok yiyorum bide günde 2 litre falan su içiyorum yeni bi kaç gündür o şikayetlerim bitti benimde öncesi çok fenaydı kıvranıyodum karnımın ağrısından. karnım şimdiden 3 aylık gibi geziyodum :)

Hoşgeldin canim bende kötüyüm battaniye altında keyifsiz uzandim ...
Yazayım bari ilk sayfaya burdqn bulmak zor oluyor sagolasin canim
..
Canım rice etsem az önce yeni uyeyim özelden yazamıyorum diyen arkadasin bilgilerini bana özelden yazarmisin suan telefondan giriyorum pc yi gece anca açarım telefondan yapamıyorum listeyi

aynen canım akşama kadar yatasım var boş boş...

Rica ederim, bakıyımda atıyım canım mesaj

kızlar şişlik deyince aklıma geldi sormak istediğim bişey var
ben çok şişiyorum yüzük parmağımdan çıkmıyor akşamları ve sabah uyanınca, bunlar için çok erken, dr çok ameliyat geçirdiğim için diyor ama çok tedirginim
oğlumu preeklampsi nedeniyle 36 haftalıkken sezeryanla doğurdum, o zamanki şişmenin inanın tarifi yoktur, gözlerim görünmüyordu sezeryana girmeden önce
sonrasında 2 kez sol yumurtalığımdan kist ameliyatı oldum birde apandisit ameliyatımda var çok karışık bi durumdayım
o yüzden şimdiden başlayan bu şişmeler beni korkutuyor
kendi kendime evham mı yapıyorum yoksa sizde azda olsa şişlik var mı ?
son bir soru :26: aranızda kabızlık problemi yaşayan var mı?

bende de vardı canım ama bu aralar geçti çok şükür kayısı kuru incir yemeye çalışıyorum günlük ondan mı yoksa geçeceği mi vardı bilmiyorum

ben de yiyeyim ozaman..bi de vücudum su mu topluyor ne su içiyorum wc ye gidemiyorum
her şeyden panik olur oldum yaaa

aynen canım akşama kadar yatasım var boş boş...

Rica ederim, bakıyımda atıyım canım mesaj
Kırlangıç canım nicki sagolasin

Canim bende sisme yok ama her bunye farklı doktoruna sor istersen ..
Bende kabızlık yok şimdilik suyunu ihmal etme ...

ben de yiyeyim ozaman..bi de vücudum su mu topluyor ne su içiyorum wc ye gidemiyorum
her şeyden panik olur oldum yaaa

ben de su içeyim içmeyeyim tuvaletten çıkamıyorum. o kadar sık gidiyorum ki bütün hayatım boyunca gittiğimin toplamını şu son iki haftada gittim heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…