Tmm canım gelsin ihlaslar ohhh. Allah bereket versin :))))
Yaa nie kimse bana hoşgeldin demiyo ben de burdayım amaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar size biseler anlatcam iyi okuyun belki baskasinin da basina gelebilir kanamam var demistim iki gun once devam ediyo hala ama endiselencrk bisy degilmis bizim aylede genetik olarak ilk bir ay adet devam ediomus annem bende hamileyken ona da olmus zaten ben dun dedim adetim geldi kesin degilim sonra annemi aradim skypeden iste sen hamilemisin dedi bende nerden cikardin dedim ne bilim oyle gorunuuosun ben oyle hissetim dedi Anneler hisseder valla sonra bu gun doktora gittim bakio kadin Allah Allah dio fln aylende birisi adeti geldi mi dedi bende dedim annem anneannem fln kadin dedi o zaman cok normal simdilik hersey normal merak etme fln dedi iste yani hala burdayim hihi
bende yeni okudum haberleri rabbim bi yerden alıyor bir yerden veriyor
allah yardımcıları olsun içim acıdı
Ben de test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aralık ayında bir düşük yaşadım. inşallah sağ salim alırız kucağımıza..
Yüzünüzdeki kara leke
İçinizdeki elması saklamaya yetmez.
Ekmeğinize katık ettiğiniz emeğiniz
mezar taşınızdır...
Yolunuz açık durağınız cennet olsun...
Dualarımız sizinle...
çok zor çok inanın bugün hiç keyfim yok
kızlarr sizde de şişkinlik-gaz var mı?
benim karnım davul gibi oldu
Kızlar kızlar kızlar beni de alın aranıza ben de anne olucam hihihi😊 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu havalara uçtuk.. Allaha şükürler olsun inşallah duyguyu isteyen herkese nasip eder rabbim. Şimdi kızçeler benim eşim haziranın sonunda kadar hataya göreve gitti.. Ama iki hafta sora izne gelicek. İlk onunla birlikte gitmek istiyorum doktora geç olmaz dimi?
hakkında hayırlısı olsun inşallah şubat annesi olursunliliciğim ve tüm arkadaslar
bugün itibariyle adet oldum bu ay da olmadı bilgi vermek istedim ne diyim artık yoruldum hayırlısı olsun.
Herkes sağlıkla bebişini kucağna alsın inş.
progesteron kullanan çok bebeğin sıkı sıkı tutunsun diye, tiroitin için mutlaka endokrin uzmanına git ilaç kullanman lazımaminnn çok teşekkür ederim canım :) senin bebişin de hayırlar getirsin :) bu süreçleri en güzel hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin Rabbim. bugün doktora gittik keseyi göremedik bi hafta sonra yeniden. normal bi gebeliğe benziyor dedi:) bhcg değerlerim iyi ama tiroit biraz yüksek çıktı galiba.yarın yine test istedi. bi de progestan verdi. kullanan var mı acaba
ayy hayırlısı canım iki kese:) canım benim oğlumda aşağı yerleşmişti biraz uzun süre yürüyemiyordum kasığım ağrıyordu onun dışında sıkıntım olmamıştıKızlar doktordan geliyorum. kesemizi gördük. hatta 2 kese gördü doktor, ailede ikiz varmı diye sordu. sonra da diğer kese rahmin arkasındaki karartı da olabilir dedi. cuma günü tekrar kontrole çağırdı kesenin boyutunu ölçecekmiş, gelişmesine bakacakmış. 4,5 haftalık dedi, 6-7. haftada bebeği ve kalp atışlarını duyarız dedi. yalnız söylediği bişey çok kafama takıldı. bebek rahmin alt kısmında tutunmuş, biz üst tarafta tutunmasını isteriz dedi. biraz dikkatli ol, ağır bişey kaldırma, yükseğe uzanma falan dedi. cinsel ilişki kısıtlaması da geldi. ben panik olunca keşke söylemeseydim dedi hassas biri olduğunu bilsem söylemezdim dedi. zaten tüm hamilelerin dikkat etmesi gerekiyor, sen sadece biraz daha dikkat et dedi. rahatlatmaya çalıştı ama bana gelenler geldi tabi. böyle birşeyi duyanınız varmı?:105:
hoş gelidn hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğinYaşım 28 sat 8 Nisan 2014 beklenen dogum tarihi 13 Ocak 2015. Yarın doktora gideceğim ilki düşükle sonuçlandı inanın sevinemiyorum bile kaygıdan ama arada konuşuyorum minişimle annem beni bırakma deyip sıkı sıkı tembihliyorum ana yüreği işte neylersiniz. Bugün tam 5haftalığız inşallah
canım geçmiş olsun dinlenince geçer inşallah iğnede vermiş zatenselam arkadaslar 5+4olmus bebek...biraz tehlike gördü 10gün rapor verdi...birde iğne verdi 3gün aralıkla vurunacagım...size tavsiyem lekelenmeleri ciddiye alın.doktor önemli değil diyor ama gidin dayanın kapısına:)
canım ananas tam tersi faydalı rahmi kuvvetlendiriyor tutunmaya yardım ediyorşimdi yeni hamileyiz ya ne yesem internete bakıyorum faydalı mı zararlı mı diye
canım ANANAS istedi eşim birazdan getirir.
internette bi baktım bazısı faydalı diyor bazısı düşüğe sebep oluyor diyor napim ben şimdi
dikkat et canım çok yürüme birde kızın var sürekli kucağına alıyorsun o da etkiliyorKahvetengi lekenlenmeler olmus bndede şimdi farkettim
Yürüyüş yaptım kzızmla az önce gldik
Su 10. Haftaya kadar heralde tedirgin hallllerim sürecek
Herşeyin hayırlısı inş
No problem
aminnn canım ağzına sağlıkElhamdülillah elhamdulillah elhamdulillah
Ya rab sana binlerce kez şükürler olsun
Biz aciz kullarına verdigin hediyeden ötürü sana sonsuz sükürler olsun
Allahım içimizde bir vesvese bir suur kaybı sen bizleri feraha ulastır
Muhakkak ki içimzideki su damlasınıda sen yarattın
Sen ona can ver Allahım
Sen yüzümüzü güldür!
Kucaklarımızı bos bırakma ya rabbim !
Sana el actık sen bizleri geri cevirme Allahım !
Canı verende sensin ....
Verdigin gibi alanda sensin
Denin verdgin herşeye boynumuz kıldan ince!!
Allahım sen hayırlısını hayırlı zamanda ver!!
Evlatlarımı şükür kapımız olsun. Bu kapıyı calmaktan bizleri mahrum etme Allahım!
Evlatlarımız bereket diregimiz olsun!
Sen bu diregi ocagımızdan eksik etme Allahım
Sen bizlere hiç bir karsılık beklemeden ANNECİGİM DEYİP BOYNUMUZA SARILAN EVLATLAR NASİP ET ALLAHIM!!
Ya rab!! Yawrularımızı saglıklı sıhhatlı
Gönülleri imannn dolu bir sekılde kucagımıza almayı nasip et!!
YA RAB! ONLARI BİZSİZ BİZİ ONLARSIZ BIRAKMA
AMİİİİİN
hoş geldin hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar... bugün kan testi ile hamile olduğumu öğrendimdaha çok yeni olduğu için tedirginlik var, inşallah hcg değerim yükselir ve kese görünür..
Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
maşallah canım görmüşsün bebeğini, tansiyon takibi yaptıracaksın tuzlu asla yeme maden suyu içme stres yapma, bol su en az 3 litre olacak ve tuzsuz ayran iç bol bolSelam kızlar. Bu gün doktora gittim. Bebişin kesesine ve kalp atışını gördük ama bu arada dr tansiyonumu ölçtü 17/9 Yüksek olduğu için tansiyon takibi yapmamı istedi 15 gün boyunca. Anne ve çocuk için çok sakıncalı hayati tehlike yaratabilir dedi. Çok endişelendim. Tansiyon sıkıntısı yaşayan var mı aranızda??
canım vajinale gerek kalmayabilirben daha pek belirti yaşamıyorum heralde erken olduğu için bugün bir ara başım döndü...birde uykuya çok düştüm...yemek yiyip hemen yatıyorum...ben cumartesi 5+0 olucam sizce doktor vajinalmi bakar?gidenler nasıl baktı ultrasonda görünürmü kese merak ediyorum acaba erkenmi?biraz daha mı beklesem:18:
Allah kabul etsin canım, ihlas bende okurum inşaallahKızlar Allahın izniyle çok şükür bitirdik. Nasip olursa cuma günü bağışlayacağım hepimizin bebekleri adına. Şimdi 10 bin ihlasa başlıyorum yarından itibaren. İsteyen arkadaşlar katılabilir.
hoş geldin hayırlı olsun, geç olmazKızlar kızlar kızlar beni de alın aranıza ben de anne olucam hihihi😊 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu havalara uçtuk.. Allaha şükürler olsun inşallah duyguyu isteyen herkese nasip eder rabbim. Şimdi kızçeler benim eşim haziranın sonunda kadar hataya göreve gitti.. Ama iki hafta sora izne gelicek. İlk onunla birlikte gitmek istiyorum doktora geç olmaz dimi?
ayyy canım çok sevindim hayırlı olsun tekrarKızlar size biseler anlatcam iyi okuyun belki baskasinin da basina gelebilir kanamam var demistim iki gun once devam ediyo hala ama endiselencrk bisy degilmis bizim aylede genetik olarak ilk bir ay adet devam ediomus annem bende hamileyken ona da olmus zaten ben dun dedim adetim geldi kesin degilim sonra annemi aradim skypeden iste sen hamilemisin dedi bende nerden cikardin dedim ne bilim oyle gorunuuosun ben oyle hissetim dedi Anneler hisseder valla sonra bu gun doktora gittim bakio kadin Allah Allah dio fln aylende birisi adeti geldi mi dedi bende dedim annem anneannem fln kadin dedi o zaman cok normal simdilik hersey normal merak etme fln dedi iste yani hala burdayim hihi
canım çok güzel yazmışsın, bende oğlumda 16 kilo aldım 58 le hamile kalmıştım, ama her şeyden tiksinmiştim yemek yapamıyordum etin hiç bir türünü yiyemedim, sadece meyve ve yeşillik tabi krakerle aldım bu kiloyu, şimdi 68 kiloyum maalesef doğumdan sonra ilk 3 ayda 10 kilom gitmişti sonrasında hep yedim hiç almamıştım hatta bir ara 64 e düşmüştüm sonra son bir kaç aydır artık vücudum yeter dedi ve 68 oldumHerzaman oldugu gibi tabikide saglıklı beslenmek lazım
Yenmemesi gerekenler aslında belli
Kızartmalar hamur işleri gazlı içeçekler
Fasfood işlenmiş gıdalar
Mümkün olduunc dogal beslenmeye calısmalıyız
Sebze meyve ögünlerimizden eksik olmamalı
Hamileligin verdigi olay su aserme
Arkadaslar asermeyle obur olmayı karıstırmayalım
Hamileyiz diye cook yemeyelim
Örnegin canınız birsey cektı bu hamurişi
Nefsimizi köreletene kadar yiyelim
Fazlasının hem bebege hem kendimize zarar oldugunu düşünelim
Kılolu birkadının dogumuda zor meydana geliyo
Kendimden biliyorum
He bu femek degildir ki kendini sınırla onu yeme bunu yeme sunu yeme buda olmaz
Siz bnm ne demek istedigimi anlamıssınızdır inş
Hepimiz bebeklerimiz için seviniyoruz rabbim kursagımızda bırakmasın
Ama bi kadın için kılo psıkolojık hastalıktır
Hatta aman kafama takmıyom diyen biri tamamn bu hastalıgın avucuna düşmüştür
Arkadaslar ben ilk hamileligimde cok büyük yanlışa düştüm kızıma hamile kaldıgımda 77 kıloydum
4 . Ayımda 4 kılo verdim istifar etmekten ama doguma 92 kıloyla gittim
Dogumdan sonra 85 kılo kaldım
İlk aylards umursmadım ama kızımın ilk dogum gününde üstüme bişi bulamayıp fotolarda varil gibi cıkıncao gazla kılo vermeye basladım kızım bir yasındayken 77 kıloydum yıne
Allahım kılo vericem diye neler yapmadım acda kaldım sporda yaptım cocu arabasıyla kostur kostur
İşte nisan ayına kadar 18 kılo daha verdim suan 62 falanımdır
Yani psıkolojınız bozulmasın ama temkınlı dawranın
Saglıklı beslenelim yaz ayına denk geliyoz bol bol meyve sebze herseyin dogal olucagı zaman cok sanslıyız bence
Cok uzun yazdımm beee
Hakkınızı helal edın
olur canım içinde su olduğu için değil şüphen olmasın süttenYa kızlar neoldu
Saah kızımın sütünü ısıtayım dedim koydum ufak tencereye 250 ml normalde hep ılıtıp veriyodum
Burada takılırken unuttugumun farkettim
Aaa bi gittim kaynaya kaynaya süt azalmış biberona koydum 100 ml
Birde marka kullanıyoruz guya
Ya süt kaynadıkca azalırmı yoksa bn mi yanlış biliyorum
Resmen su warmıs sütte ya yok böle bişi oda allah bilir nasıl su
Hala sokum
Bunza zaman nasıl farketmedim
Allah allah ya ya kızlar bnmi yanılıyom süt kAtnadıkca azalırmı
hoş geldin hayırlı olsunBen de test yaptım çift çizgiyi gördüm :) aralık ayında bir düşük yaşadım. inşallah sağ salim alırız kucağımıza..
kızlarr sizde de şişkinlik-gaz var mı?
benim karnım davul gibi oldu
bende de vardı canım ama bu aralar geçti çok şükür kayısı kuru incir yemeye çalışıyorum günlük ondan mı yoksa geçeceği mi vardı bilmiyorum
aynı durum bende de var özelikle akşamları
kuru kayısı,incir bende yiyorum ama inşallah faydası olur
Hayırlı günler hanımlar, benimde keyfim yok bugün ölen işçiler yüreğimi dağladı ağlamaktan başım ağrıdı......
Sılacım ilk mesaja listeye eklenmek isteyenlerin sana özel mesaj atması gerektiğini yaz istersen arada gözden kaçan oluyor çünkü
Hoşgeldin canim bende kötüyüm battaniye altında keyifsiz uzandim ...
Yazayım bari ilk sayfaya burdqn bulmak zor oluyor sagolasin canim
..
Canım rice etsem az önce yeni uyeyim özelden yazamıyorum diyen arkadasin bilgilerini bana özelden yazarmisin suan telefondan giriyorum pc yi gece anca açarım telefondan yapamıyorum listeyi
bende de vardı canım ama bu aralar geçti çok şükür kayısı kuru incir yemeye çalışıyorum günlük ondan mı yoksa geçeceği mi vardı bilmiyorum
Nevin çok sevindim canım hamile olduguna inşallah kucağına aldigin gunleride gormek nasip olsun :)
Kırlangıç canım nicki sagolasinaynen canım akşama kadar yatasım var boş boş...
Rica ederim, bakıyımda atıyım canım mesaj
kızlar şişlik deyince aklıma geldi sormak istediğim bişey var
ben çok şişiyorum yüzük parmağımdan çıkmıyor akşamları ve sabah uyanınca, bunlar için çok erken, dr çok ameliyat geçirdiğim için diyor ama çok tedirginim
oğlumu preeklampsi nedeniyle 36 haftalıkken sezeryanla doğurdum, o zamanki şişmenin inanın tarifi yoktur, gözlerim görünmüyordu sezeryana girmeden önce
sonrasında 2 kez sol yumurtalığımdan kist ameliyatı oldum birde apandisit ameliyatımda varçok karışık bi durumdayım
o yüzden şimdiden başlayan bu şişmeler beni korkutuyor
kendi kendime evham mı yapıyorum yoksa sizde azda olsa şişlik var mı ?
son bir soru :26: aranızda kabızlık problemi yaşayan var mı?
ben de yiyeyim ozaman..bi de vücudum su mu topluyor ne su içiyorum wc ye gidemiyorum
her şeyden panik olur oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?