kızlar şişlik deyince aklıma geldi sormak istediğim bişey var
ben çok şişiyorum yüzük parmağımdan çıkmıyor akşamları ve sabah uyanınca, bunlar için çok erken, dr çok ameliyat geçirdiğim için diyor ama çok tedirginim
oğlumu preeklampsi nedeniyle 36 haftalıkken sezeryanla doğurdum, o zamanki şişmenin inanın tarifi yoktur, gözlerim görünmüyordu sezeryana girmeden önce
sonrasında 2 kez sol yumurtalığımdan kist ameliyatı oldum birde apandisit ameliyatımda varçok karışık bi durumdayım
o yüzden şimdiden başlayan bu şişmeler beni korkutuyor
kendi kendime evham mı yapıyorum yoksa sizde azda olsa şişlik var mı ?
son bir soru :26: aranızda kabızlık problemi yaşayan var mı?
ben de su içeyim içmeyeyim tuvaletten çıkamıyorum. o kadar sık gidiyorum ki bütün hayatım boyunca gittiğimin toplamını şu son iki haftada gittim heralde :)
çok teşekkürler kızlar dediklerinizi yapıcam mutlaka
zaten hamile olduğumu duyar duymaz aldım tansiyon aleti, bakalım herşeyin hayırlısı
umarım hepimiz için bu dönemler sıkıntılı değil keyifle geçer:13:
Yeni ocakk annelerimiz hepiniz hosgeldiniz
Son adet tarıhınızı yasınızı ve beklnen dogum tarıhınızı SILA_M a özel msj atın
Listemizi guncelleyelim
Bılgılerınıze ....
Hamileliliğin ilk belirtıleri
Sık idrara cıkma
Kasıklarda ve belde adet olacakmış gıbı agrı sancı
Göguslerde hassasıyet
Mide yanması
Agızda tat alma hıssının olmaması
Halsizlik
Uyku hali
Yorgunluk
Bas dönmesi
Sivilcelenme
İdrarın köpürmesi
Akıntı ( kırmızıya yakın pembe akıntılarda dr basvurun )
Gaz midede şişkinlik
Bas agrısı
Kalp carpıntısı ( nedenını soracak olursanz. Cvp verebılırım cok uzun yazmk istemedım )
6. Haftadan sonra mide bulantısı
Kusma baygınlık geçirme halleri
Halsizlik
Sürekli uyuma istegı
Bas dönmesi
NOT: hepsini yasıcaz dıye birsey yok arkadaslar ilk bebişlerine hamiş olanlar için yazdım
Tecrubeli anne olaraktan)
Slm canım hosgeldin aramiza inşallah bebegini sağlıkla kucağına aldigin gunleride gormek nasip olsun :)
Bi sorunun rahatsizligin yoksa esini bekle canım inşallah gidince kalp atışlarını da duyarsin :)
merhaba kızlar dün yaptırdığım hcg değeri 8500e çıkmış .
hani diyordum ya göğüs acılarım azaldı korkuyorum diye.
çok şükür ayın 9 unda (cuma ) 1879 çıkmıştı , 13 ünde yani dün ki değer 8500
Sevindim canm senşn adınaa innşş bundan sonrakı hamişliğinde gusel geçermerhaba kızlar dün yaptırdığım hcg değeri 8500e çıkmış .
hani diyordum ya göğüs acılarım azaldı korkuyorum diye.
çok şükür ayın 9 unda (cuma ) 1879 çıkmıştı , 13 ünde yani dün ki değer 8500
Sağol canım ne güzel faydalı bilgişer vermişsin, ilk hamileliğim olduğu için bu tür bilgiler çok işime yarıyor..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevindim canm senşn adınaa innşş bundan sonrakı hamişliğinde gusel geçer
Biz tecrubeli anneler ilk defa cocuj sahıbı olacak sizlere herzamn elimzden geldiğince yardımcı olmaya hazırız canım
Aklınıza takılan ne olursa sorun
Bu yüzden burda toplandık :)
Bildiğimiz kadarıyla sorunları çözmeye calışırız inş
Bilmediğimz bişide zaten yorum yapmıyoruz
Gönlün rahat olsun canım
dün akşam meyve yedim ve içinde kayısı da vardı,,, iki kere yıkadım 2-3 dakika suda beklettim, ama sabahın 7 sinde karın ağrısı, tansiyon düşmesi,, sebebi de büyük olasılıkla dünkü yediğim kayısılar, çünkü kayısılar yumuşamasın diye bir ilaç atılıyormuş, ve öyle 2-3 dakika suda bekletmek de yetmiyormuş,,, (genelde daha uzun bekletirim ama dün sabırsızlığıma geldi) ,,
aman diyeyim meyveleri suda uzun bekletelim,,,,
bu arada benim bünyem bu konuda hassastır, çok sık gıda zehirlenmesi olurum,,,
birde bundan yıllar önce kuru kayısı yüzünden hastanelik olmuştum o günden beri kuru kayısıları suda bekletip yıkamadan yemem, onda da aynı şekilde ilaç olabiliyormuş,,,,
Canım çok haklısına annemde kayısından dolayı çok yaşadı bu sıkıntıyı, sirkeli suda beklet mutlaka
Kızlar ilk hamileliğimde ki gibi çok özenmiyorum ben yediğime içtiğime ne bileyim hareketlerime, bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum bir yandan bir yandan da deneyimden böyle diyorum, sanki oğlum da ki heyecan yok içimde, henüz bebeğime dair bir şey görmediğim için mi böyleyim acaba:44:
kızlar şişlik deyince aklıma geldi sormak istediğim bişey var
ben çok şişiyorum yüzük parmağımdan çıkmıyor akşamları ve sabah uyanınca, bunlar için çok erken, dr çok ameliyat geçirdiğim için diyor ama çok tedirginim
oğlumu preeklampsi nedeniyle 36 haftalıkken sezeryanla doğurdum, o zamanki şişmenin inanın tarifi yoktur, gözlerim görünmüyordu sezeryana girmeden önce
sonrasında 2 kez sol yumurtalığımdan kist ameliyatı oldum birde apandisit ameliyatımda varçok karışık bi durumdayım
o yüzden şimdiden başlayan bu şişmeler beni korkutuyor
kendi kendime evham mı yapıyorum yoksa sizde azda olsa şişlik var mı ?
son bir soru :26: aranızda kabızlık problemi yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?