2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım yaşadığın sıkıntılar için geçmiş olsun,bende yok canım şişlik, tansiyon takibi yaptırmanda fayda var

Kabızlık yaşamıyorum canım ben normalde kabızımdır hamileyken ve adetliyken düzelir:) siyah kuru erik, incir, gün kurusu kayısı tavsiye ederim, zeytinyağlı pırasa ve ıspanak pirinçsiz olacak bunlarda çok iyi geliyor, hurma da

ben de su içeyim içmeyeyim tuvaletten çıkamıyorum. o kadar sık gidiyorum ki bütün hayatım boyunca gittiğimin toplamını şu son iki haftada gittim heralde :)

ben de çok sık gidiyordum bu güne kadar..hatta 3 kez uykudan uyandığım oluyordu ama bu gün de gelmiyor pek..
çk dinliyorum vücudumu galiba

çok teşekkürler kızlar dediklerinizi yapıcam mutlaka
zaten hamile olduğumu duyar duymaz aldım tansiyon aleti, bakalım herşeyin hayırlısı
umarım hepimiz için bu dönemler sıkıntılı değil keyifle geçer :13:

kaderimiz aynı seninle cnm bende tansiyon nedeniyle 37 haftada aldırlar kızımı 2 kilo doğdu gelişmiyordu karnımda..ve şuanda dediğin gibi ellerim ayaklarım daha şimdiden şişmeye başladı bende şimdi tansiyon aleti bakıyom netten hemen almam lazım..oy oy sıkıntılı günler başlamaz inşallah..artık sfır tuzsuzmu yesek ne yapsak..

merhaba kızlar dün yaptırdığım hcg değeri 8500e çıkmış .
hani diyordum ya göğüs acılarım azaldı korkuyorum diye.
çok şükür ayın 9 unda (cuma ) 1879 çıkmıştı , 13 ünde yani dün ki değer 8500

Sağol canım ne güzel faydalı bilgişer vermişsin, ilk hamileliğim olduğu için bu tür bilgiler çok işime yarıyor..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm canım hosgeldin aramiza inşallah bebegini sağlıkla kucağına aldigin gunleride gormek nasip olsun :)
Bi sorunun rahatsizligin yoksa esini bekle canım inşallah gidince kalp atışlarını da duyarsin :)

Hoşbulduk tatlım:) özelden mesaj attım sana

Sevgili taze anne adayları, aranızda öğretmen olan var mı? Ne zaman izne ayrılırız acep?

maşallah canım çok güzel artmış göğüs acısı arada kaybolur zaten

dün akşam meyve yedim ve içinde kayısı da vardı,,, iki kere yıkadım 2-3 dakika suda beklettim, ama sabahın 7 sinde karın ağrısı, tansiyon düşmesi,, sebebi de büyük olasılıkla dünkü yediğim kayısılar, çünkü kayısılar yumuşamasın diye bir ilaç atılıyormuş, ve öyle 2-3 dakika suda bekletmek de yetmiyormuş,,, (genelde daha uzun bekletirim ama dün sabırsızlığıma geldi) ,,
aman diyeyim meyveleri suda uzun bekletelim,,,,
bu arada benim bünyem bu konuda hassastır, çok sık gıda zehirlenmesi olurum,,,
birde bundan yıllar önce kuru kayısı yüzünden hastanelik olmuştum o günden beri kuru kayısıları suda bekletip yıkamadan yemem, onda da aynı şekilde ilaç olabiliyormuş,,,,

Sevindim canm senşn adınaa innşş bundan sonrakı hamişliğinde gusel geçer
Sağol canım ne güzel faydalı bilgişer vermişsin, ilk hamileliğim olduğu için bu tür bilgiler çok işime yarıyor..

Biz tecrubeli anneler ilk defa cocuj sahıbı olacak sizlere herzamn elimzden geldiğince yardımcı olmaya hazırız canım
Aklınıza takılan ne olursa sorun
Bu yüzden burda toplandık :)
Bildiğimiz kadarıyla sorunları çözmeye calışırız inş
Bilmediğimz bişide zaten yorum yapmıyoruz
Gönlün rahat olsun canım

:) sağol tatlım tecrübe başka tabi:)

Canım çok haklısına annemde kayısından dolayı çok yaşadı bu sıkıntıyı, sirkeli suda beklet mutlaka

Arkadaslar arkadasımız konuyu acınca bildigim şeleri paylasmak istedim
Aldıgımız meyve sebzeler kışın daha fazla olmk şartıyla yazında zirai ilaçlar kullanıldıgını biliyoruz
Hormon olayına girmicem malumm!!!!
Bu yuzden yeşil yaprakları sebzelerı bol suda mümknse sirkeli suda bekletelim
Salatalık ve domates cok iyi yıkanmak sartıyla kabuklu yenilmeli
Dısının parlaması ve taze görunmesi için zirai mum denılen bır madde sürüldüğü haberlerde konu olmustu
Dogal olmayan bir sebze veya meyve( organik olmayan) cok iyi yıkanması gerekıyor aklınızda olsun
Sadece bu süre zarfında degıl sureklı bu böle olursa bzm için daha iyi olur
Meyveleri yemeden yarım saat önce bekletelim .....
Şimdilik aklıma gelenler bunlar !!!

Kızlar ilk hamileliğimde ki gibi çok özenmiyorum ben yediğime içtiğime ne bileyim hareketlerime, bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum bir yandan bir yandan da deneyimden böyle diyorum, sanki oğlum da ki heyecan yok içimde, henüz bebeğime dair bir şey görmediğim için mi böyleyim acaba:44:

Canim daha çok kucuk ve bebegi hissedemiyoruz o yuzden boyle kalp atışlarını falan duy aynı heycani yasicaksin inşallah

merhaba arkadaşlar.
çok üzgünüm bende hepiniz gibi,Soma'da hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet,yakınlarına sabır diliyorum...içerdekilerinde Rabbim yardımcısı olsun,sağ sağlim kavuşsunlar ailelerine inşallah.

ben sadece bir kaç gün kabızlık yaşadım, amanın dedim, hemen içtiğim su miktarını arttırdım, sebze yemeye daha bir özen gösterdim, her öğün çorba yaptım, yemeği yedim ama çorbayı da içtim, yulaf ezmesi pişirdim , veya yulafıı direkt yoğurdun içine atıp yedim,, beyaz ekmeği kestim, meyve yedim,,, şimdi iyiyim şükür,,,

ay kızlar ya bu gıcık mide bulantısı beni mahvetti...1 bardak süt içebildim sadece,afedersiniz kussam rahatlıcam ama oda yok offf...tavsiiyesi olan var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…