yok gulum ya ne abartması gayet normal bunlar... Aksi anormal olurdu...
Bu keceden meceden bişiler yapıolar ya güsel oluyo... Ya ben dogumdan sonra ziyarete geliceklere hediye vermek istiyorum.. Ne yapsam.. Kımı kurabıye diyo kımı badem sekerli biberon diyo
Kımı lavanta yapraklı dolap süsü diyo
Bende bebek kolonyası buldum böle küçük şişelrde tıpalı şişede.. Malzemelerı alıp kendim yapsam dıyorum
Siz neler düşüüyodunuz
Canim bede 14haftalikke girmistim detayliya ama bizim ikili testimiz de sorun cikmisti normalde 20haftadan sonra giriliyor detayliya ben haftaya randevu aldim detaykli icin
yok gulum ya ne abartması gayet normal bunlar... Aksi anormal olurdu...
Bu keceden meceden bişiler yapıolar ya güsel oluyo... Ya ben dogumdan sonra ziyarete geliceklere hediye vermek istiyorum.. Ne yapsam.. Kımı kurabıye diyo kımı badem sekerli biberon diyo
Kımı lavanta yapraklı dolap süsü diyo
Bende bebek kolonyası buldum böle küçük şişelrde tıpalı şişede.. Malzemelerı alıp kendim yapsam dıyorum
Siz neler düşüüyodunuz
Bu nedir yaaaaaa ne telefondan ne bilgisayardan buraya girmek.. Böyle saçmalık görmedim.. Yenilendi mi forum anlamadım. Yenilenene kadar hiç ellemeseniz daha iyiymiş. Berbat olmuş.. Aradığım çoğu şeyi de bulamadım...
Kadınlar Kulübü'nün sevgili yöneticileri artık foruma giresim gelmiyor.. Eminim bazı arkadaşların da öyle.. Bence en kısa zamanda bir çare bulmalısınız..
asli canm hayirli haberlerle gel .. benim de bugün öğlen randevum heyecan icindeyim:) ikrts geçmiş olsun canim.. dikkat et kendine.. merve ben de hiç sevmedim bu ifadeleri eskileri çok tatliydi çoktu alinti yapilamamasi da berbat olmus dimi ya al bu de bu ifadeleri yanlislikla koydum silemiyorum goruyo musun
Kızlar :) bebek şekeri adaylarım :) boş boş durmaktansa bu cici şeylerin yapımına başlamaya karar verdim :) uçlarına anahtarlık zinciri de takmayı düşünüyorum hem daha kullanışlı olur :) sizce nasıl ?
Ay kızlar bu form ne boyle ya çok kotu bütün haftasını ugrastim demek bu yüzde göremedim sabah doktora birden önce zor girdim şimdide 11 sen beri anca gidiyorum umarım herkeze iyidir bir turlu geçmişi okuyamadim iki sayfayı zor açtım telden girdigim için herhalde neyse
Bebosimin cinsiyetini öğrendim ikinci oğlusun geliyorsasağlığı iyi gayet 170 gr olmuş 17 cm köyümüz var maşallah önden gidiyoruz kiloda almamisim henüz çok şükür idrar yollarında intihap varmış allahtan çok değil ilaç verdi toz bir kez icicem uçlu testimizide yaptırdık çarşamba sonuç alicaz inşallah iyi çıkar doktor baya ölçümler yaptı gayet saglikliymis oglusum maşallah ona benden bu kadar inş sonuçlarda iyi çıkar oluyorum hepinizi ama site çok kafami bozdu ya mesajlardsnda birşey anlamıyor ya çok kotu
Kızlar :) bebek şekeri adaylarım :) boş boş durmaktansa bu cici şeylerin yapımına başlamaya karar verdim :) uçlarına anahtarlık zinciri de takmayı düşünüyorum hem daha kullanışlı olur :) sizce nasıl ?
Ay kızlar bu form ne boyle ya çok kotu bütün haftasını ugrastim demek bu yüzde göremedim sabah doktora birden önce zor girdim şimdide 11 sen beri anca gidiyorum umarım herkeze iyidir bir turlu geçmişi okuyamadim iki sayfayı zor açtım telden girdigim için herhalde neyse
Bebosimin cinsiyetini öğrendim ikinci oğlusun geliyorsasağlığı iyi gayet 170 gr olmuş 17 cm köyümüz var maşallah önden gidiyoruz kiloda almamisim henüz çok şükür idrar yollarında intihap varmış allahtan çok değil ilaç verdi toz bir kez icicem uçlu testimizide yaptırdık çarşamba sonuç alicaz inşallah iyi çıkar doktor baya ölçümler yaptı gayet saglikliymis oglusum maşallah ona benden bu kadar inş sonuçlarda iyi çıkar oluyorum hepinizi ama site çok kafami bozdu ya mesajlardsnda birşey anlamıyor ya çok kotu
Kizlar bu gun dr gittim ve bi baska dt % 90 erjek dedigini soylmdim ve dr ben bisey goremiyorum dedi biraz daha buyusun dedi ilk dr 14 haftalikkken bu kadar emin konustu ve bu gittigim dr daha tecrubeli olmasina ragmen 15+5 de bu cvbi verdi acaba bu dr kix mi gordu ki siz bu konusmadan ne ciksriyosunuz
Kızlar ewwr form karısık..
Begen butonu ve resımlerın kolay yuklenmesı harıc... Ama iraz cözmemeiz lazım... Kım kıme beyazıyo bellı degıl .... Toplu olarak kazen abiye mesaj mı atsak