2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ewwr form karısık..
Begen butonu ve resımlerın kolay yuklenmesı harıc... Ama iraz cözmemeiz lazım... Kım kıme beyazıyo bellı degıl .... Toplu olarak kazen abiye mesaj mı atsak
Hayır ben bide kaç gündür kimse giremiyo zannediyordum bende kk mobil uygulaması yüklüydü smdi sildimde öyle girebildim googledan aratip ama hic sevmedim yaaa

antisocial serBet fairytale kizlar doğru tahmin
merve ikrts yanlis tahmin
cevremdeki herkesin erkek erkek demelerinin etkisiyle artik o kadar cok erkek hissediyordum ki kiz olursa sok olurum demistim oldum da prensesim oluyormuuussss çok sasirdik esimle ama çok da sevindik zaten ne olursa sevinecektik biz öğrenmek meseleydi sadece erkek ismini bulmuştum ona üzüldüm simdi tekrar isim arayislari başlayacak ve bence kiz ismi bulmak daha zor doktor.midesini bobregini karaciğerini falan gösteriyordu daha biz.sormadik kendimizi hazirliyorken cinsiyet de kiz bebek diyiverdi sok olduk 14cm 140 gr olmuş kuzum benim.. boyunu birkaç kez sordum araya laf kaynadi tekrar sorunca ne çok uzun ne kisa olacak eğer onu soruyorsan dedi halbuki babası da ben de teyzeleri de hep uzun boyluyuz. halalarina mi çekecek bilmem neyse bizde haberler böyle şükürler olsun çok mutluyum kizlar.. Rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin inşaallah.. seviyorum hepinizi

off bende sinir oldum yaa sanki yabancı bi forumda gibi hissediyorum yazasım gelmiyo.

Allahım bu siteye gelmeyeli bi kaç gün oldu sadece, bu kadar değişilikliğe alışamadım birden çok tuhaf geldi, şükür ki sizleri bulabildim bu kocaaa sitede :))
Huzurum'u çok merak ediyorum bugün hep aklım ondaydı aslında sorunun ne olduğunu çok bilmiyorum takip edemedim ama aklım dualarım hep onunlaydı...
Umarım herkes iyidir...

Arkadaşlar merhaba bende 14 haftalık hamileyim aranızda 2. düzey ultrasona görünen var mı ayrıntılı ultrason

Ben girdim 15. haftada. Benim yaşım sebebiyle amniyosentez gerekip gerekmediğini incelemek için yapıldı. Ama 20. haftada tekrarlanacak. Yalnız ben bayram tatili için geldiğimde Kırklareli'ne kanamam olmuştu bayram sabahı hiç dr bulamadım devlet hastenesine gittim. Dr hemen hastaneye yatış verdi, kendi doktorumda yurt dışındaydı ulaşamadım telefonla çok büyük panik yaşattı bana. Sonra Çebi'de Argun Beydi sanırım ona gittim, inan ayrıntılı gibi baktı bana. Eğer orada yaşasaydım kesinlikle o doktora devam ederdim. Çok rahatlatıyor hastasını, çok inceledi yarım saatten fazla baktı bebeğe. Düzenli doktorum bile yaklaşık 15 katı ücret ödediğim halde o kadar ayrıntılı incelemiyor. Bu arada 20. haftadan önce yaş riskiniz yoksa yapmıyorlar ayrıntılı ultrasonu.

bebeğini hisseden anneler benim hissettiğim pıt diye bişiy o değilmi sanki içimde minik balon patlatıyolar bu değilmi bebek hareketi

Bn
içimden geçeni sölemiştim ama sen öle sevinincr dedım erkek ıstıyodu erkk heralde böle olduguna göre dedım
Yanılmadım bebegımmmm... Önceden bildim hmde
kizlar toplu alinti nasil olacak yaa of çok kotu olmuş burasiiiiii
şimdi cevapla dedın ya mesela bana yorum yaptın onaylamadan uste cıkıp kıme yorum yapmak istiyosan onada cevapla dıyosun öle oluyo

sevgili hamiş arkadaşım prenses 1805 sat ımız seninle aynı senin erkekmiş sanırım hayırlı olsun öğrenmişsin geçen hafta cuma günü doktor bana da erkek diye tahminde bulundu ama kesin değil bacakları kapalı göstermiyo dedi

evet doğru tahmin etmissun kuzucum ben aslinda hamile bile kalmadan hep içimden kiz gecirirdim. hamile kaldigimdan beri herkes o kadar çok erkek dedi ki aklima soktular ben zaten hangisi olursa diğerinde aklim kalacak diyordum.. ikisi de başka güzel Rabbim hayirlisiyla ikisinden de tattirsin.. yolum çok uzun daha ilk bebis Allah izin verirse 4 tane düşünüyorum zaten hehehe

Çıldırcam 10 dakikadır alıntı yapıp yazmayı beceremedim telefondan bukadar zor değildi sıkıldım yazasım gelmiyor cümle içinde bir kelime düzeltmek istiyorum olmuyor cümleyi silip düzeltmem gerekiyor

Kuranda gecen isimlerden koyabileceklerim... Ahsen.belinay.bengisu.berra.ebrar.ecrin.erva.hüma.kayra.Nisa.Rana.Ravza.zümra:)

Neyse kimseden alıntı yapamıyorum yapsamda hataları düzeltmek müthiş vakit kaybı benim için. Direk burdan yazayım bebişin duruşundan sağda solda oluşundan bahsedilmiş benim bebiş son 2doktor kontrolümdede başaşağı duruyor başı sağda bacakları çaprazlama sol yukarda ama ben başının olduğu yerde sertlik falan hissetmiyorum 16 haftalık olduk ama.. Benim bebiş gibi bebişi amuda kalkan var mı

:) ayy aynı ben :) bende hep kız diyordum herkes o kadar erkek dedi ki bende artık erkek gibi düşünmeye başladım :) amaa bende 4 tane istediğim için insallah biri kız anneliğini tattırır :)

:) ayy aynı ben :) bende hep kız diyordum herkes o kadar erkek dedi ki bende artık erkek gibi düşünmeye başladım :) amaa bende 4 tane istediğim için insallah biri kız anneliğini tattırır :)
sizin cinsiyetiniz belli değil mi canim.. inşaallah Rabbim önce.hayirlisini sonra gönlümüzün muradini versin. ben hem erkek hem kiz istiyorum inşaallah ikisini de nasip eder hayirlisiyla Rabbim.. bir kiz bir erkek diye girse ne güzel olur

yok :) randevumuz perşembe günü .. artık çatlıyorum meraktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…