Hayır ben bide kaç gündür kimse giremiyo zannediyordum bende kk mobil uygulaması yüklüydü smdi sildimde öyle girebildim googledan aratip ama hic sevmedim yaaaKızlar ewwr form karısık..
Begen butonu ve resımlerın kolay yuklenmesı harıc... Ama iraz cözmemeiz lazım... Kım kıme beyazıyo bellı degıl .... Toplu olarak kazen abiye mesaj mı atsak
Ellerine emeğine sağlık Bizimde cinsiyetimiz belli oldu erkek listeye ekleyebilirsinOhh be sonunda tam olarak düzelttim listemizi eskisinden bile güzel oldu :)
Arkadaşlar merhaba bende 14 haftalık hamileyim aranızda 2. düzey ultrasona görünen var mı ayrıntılı ultrason
ben hiç hissetmıyporum ne tarafta olduğunuKizlar sizin bebekler ne tarafiniz da benim ki haep sag tarafimda..ozellikle aksam yemeklerinden sonra sag kaburgamin altina toplaniyor cok rahatsiz ediyor..gerci esimin yorumu sag kaburganda ekmek buldu galiba
içimden geçeni sölemiştim ama sen öle sevinincr dedım erkek ıstıyodu erkk heralde böle olduguna göre dedımantisocial serBet fairytale kizlar doğru tahmin
merve ikrts yanlis tahmin
cevremdeki herkesin erkek erkek demelerinin etkisiyle artik o kadar cok erkek hissediyordum ki kiz olursa sok olurum demistim oldum daprensesim oluyormuuussss çok sasirdik esimle ama çok da sevindik zaten ne olursa sevinecektik biz öğrenmek meseleydi sadece erkek ismini bulmuştum ona üzüldüm simdi tekrar isim arayislari başlayacak ve bence kiz ismi bulmak daha zor doktor.midesini bobregini karaciğerini falan gösteriyordu daha biz.sormadik kendimizi hazirliyorken cinsiyet de kiz bebek diyiverdi sok olduk 14cm 140 gr olmuş kuzum benim.. boyunu birkaç kez sordum araya laf kaynadi tekrar sorunca ne çok uzun ne kisa olacak eğer onu soruyorsan dedi halbuki babası da ben de teyzeleri de hep uzun boyluyuz. halalarina mi çekecek bilmem neyse bizde haberler böyle şükürler olsun çok mutluyum kizlar.. Rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin inşaallah.. seviyorum hepinizi
şimdi cevapla dedın ya mesela bana yorum yaptın onaylamadan uste cıkıp kıme yorum yapmak istiyosan onada cevapla dıyosun öle oluyokizlar toplu alinti nasil olacak yaa of çok kotu olmuş burasiiiiii
Bn
içimden geçeni sölemiştim ama sen öle sevinincr dedım erkek ıstıyodu erkk heralde böle olduguna göre dedım
Yanılmadım bebegımmmm... Önceden bildim hmde
şimdi cevapla dedın ya mesela bana yorum yaptın onaylamadan uste cıkıp kıme yorum yapmak istiyosan onada cevapla dıyosun öle oluyo
evet doğru tahmin etmissun kuzucumBn
içimden geçeni sölemiştim ama sen öle sevinincr dedım erkek ıstıyodu erkk heralde böle olduguna göre dedım
Yanılmadım bebegımmmm... Önceden bildim hmde
şimdi cevapla dedın ya mesela bana yorum yaptın onaylamadan uste cıkıp kıme yorum yapmak istiyosan onada cevapla dıyosun öle oluyo
bengisu ölümsüzlük suyu demek değil mi canımKuranda gecen isimlerden koyabileceklerim... Ahsen.belinay.bengisu.berra.ebrar.ecrin.erva.hüma.kayra.Nisa.Rana.Ravza.zümra:)
evet doğru tahmin etmissun kuzucumben aslinda hamile bile kalmadan hep içimden kiz gecirirdim. hamile kaldigimdan beri herkes o kadar çok erkek dedi ki aklima soktular ben zaten hangisi olursa diğerinde aklim kalacak diyordum.. ikisi de başka güzel Rabbim hayirlisiyla ikisinden de tattirsin.. yolum çok uzun daha ilk bebis Allah izin verirse 4 tane düşünüyorum zaten hehehe
sizin cinsiyetiniz belli değil mi canim.. inşaallah Rabbim önce.hayirlisini sonra gönlümüzün muradini versin. ben hem erkek hem kiz istiyorum inşaallah ikisini de nasip eder hayirlisiyla Rabbim.. bir kiz bir erkek diye girse ne güzel olur:) ayy aynı ben :) bende hep kız diyordum herkes o kadar erkek dedi ki bende artık erkek gibi düşünmeye başladım :) amaa bende 4 tane istediğim için insallah biri kız anneliğini tattırır :)
sizin cinsiyetiniz belli değil mi canim.. inşaallah Rabbim önce.hayirlisini sonra gönlümüzün muradini versin. ben hem erkek hem kiz istiyorum inşaallah ikisini de nasip eder hayirlisiyla Rabbim.. bir kiz bir erkek diye girse ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?