2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
saol canım tesekkur ederim

Canım aslında bu konu hakkında herkes yazıyor bir şeyler..ank da doktor önerenler de oldu.. Bence aminosentes düşük riski içerdiğinden ve senin durumunda çok da gerekli olmadığından yaptırma ve gönlünü ferah tut.. Seninki riskin riskini düşünüp telaşlanmak gibi de kendini rahatlat.. Rabbim sağlıkla huzurla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inş..

Hiç acıktığımı hissetmiyorum sabah kahvaltısından beri acıkmazmı insan 17 haftalık oluyoruz ama ben hala iştahsızım normal olmadığını düşünüyorum artık

Cok güzel bende finlandıyadayken bu şekil ama tekeri 2 kat büyüktü tutma yerıde normaldı baston sekli kullanılışımı bilmiyom ama bebwk arabası güzel

Gyno ferro sanol kullanan var mı kızlar içinde jelatin ve e kodlari var acaba kullanmak uygun mu birde decaviti kullaninca büyük abdestini rengi siyahimsi idi bu kan ilacindan sonra iyice siyah ve ishal gibi son zamanlarda Dr. İçinde demir olduğu için dedi sizde durum nasıl ben takip ediyorum büyük abdesti13 yaşinda mide kanamasi geçirdiğim için o yüzden sizdeki durumu merak ediyorum...

Benimde aynı siyahımsı doktora sormak hiç aklıma gelmedi ama sorun olacağını sanmıyorum

Naber kizlar benim kizda buyuyor tekmelerinden belli babasi biraz dinliyeyim allah dedi adam cagiz maşallah kuzuma hic durasi yok ne yesem sağol annem der gibi birde kizlar ruyamda 5 ay once vefat eden ananemi goruyorum surekli ama hep gulumsuyor ve hep bana mesaj veriyor anneme soyluyorum oda hep ağlamaktan harap oluyor

decavit ishal yapıyor canım evet ama bünyem alıştı artık olmuyorum eskisi gibi birde ilk zamanlar dediğin gibi koyu oluyordu şimdi biraz daha açıldı rengi ama hala kara bence herkeste olan birşey Allah korusun korkma

Alıntı ekleyebildim mi bilmiyorum ama :) pınar biz iyiyiz sen nasılsın karnındaki prenses napıyor ... Hera a pepenin annesi napıyor nasıl birşey mi oldu ben uzun zamandır yoktum
Pepeninannesi sıkıntılı bir durum yaşamıştı, uyurken oğlu karnına tekme attığı için riskli bir durumu vardı. Iki güne belli olacak demişti de onu merak ediyoruz inşallah sağlıklıdir kuzusu, hiçbir problem yoktur.

Hiç acıktığımı hissetmiyorum sabah kahvaltısından beri acıkmazmı insan 17 haftalık oluyoruz ama ben hala iştahsızım normal olmadığını düşünüyorum artık
canım bende aynen senin gibiyim hiç iştah yok yemesem yemem zaten canım hiç bişi de istemiyo mecburiyetten zorla istemege ietemeye yiyorum dr kızdı cunku.yememiz lazım zorla da olsa

ben de decavit içiyorum ama ishal falan olmadım ıkı gunde bır zorla cıkıyor. ayrıca ben sedace decavıt kullanıyorum calsiyum vermedı doktor. siz ne kullanıyosunuz

Pepeninannesi ne yapti acaba inşallah bir sorun olmamistir bebekte kendisi de cok iyidir inşallah

Allah kolaylık versin, Allah yardımcın olsun. Bazen yanındaki insanın varlığı bile yetiyor. Ama tabii yanında olan yardımcı olacak. Hasta insanın yanında boş boş duran bir işe yaramayan insanları hiç sevmem.
Gölge etme başka ihsan istemem diyesim geliyor
Eşinden de Allah razı olsun, ne güzel yardımcı sana. E öyle etme bulma dünyası. Ama sen kayınvalidene bakma gibi bir durum olsa emin ol kıyamaz gider bakarsın
Demek 1 hafta yatırıyorlar sezeryanda. Aslında annenin kendini toparlaması için bence iyi bir şey. Hastanede olmak insanı sıkar bir süre sonra ama bana iyi geldi nedense.
Burada 1 hafta yatıracak olsa doğum paraları özel hastanelerde ne olur acaba

Benimde bugün aklımdaydı. Sana soracaktım oralarda şeker yüklemesi yapılıyor mu diye.
Dedim sılam yaptırmıyorsa bende kesin olarak yaptırmayacağım.
Burada lüzumsuz ne varsa anneye yapılıyor. Artık ilgileniyoruz desinler diye mi, para soygunu yapmak için mi bilmiyorum.
Canan Karatay diye bir profesör var duymuşsundur. Kesinlikle karşı hamilelere şeker yüklemesi yapılmasına.
Yaptıranları duyuyorum o glikoz yüklemesinden sonra fenalıklar geçiriyorlar. birde doz doz içiriyorlar, taksit taksit kan alıyorlar. Neymiş varsa gizli şeker bilelimmiş. Başka yolu olduğuna inanıyorum bunu öğrenmenin.

Vee bebek arabası gayet güzel görünüyor. Sen daha öncede bebek arabası kullandın. böyle baston şeklinde tutma yeri olanlar mı daha rahat olur yoksa tek bütün halinde olanlar mı?
Bana sanki bütün olsa sürmesi daha kolay olur gibi geliyor. Ama hiç kullanmadım bilmiyorumkii

Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Bekliyoruz canım. Sende lütfen sıkma canını

Her şeyi doktor söylüyor, ama benimde sorduklarım oluyor.
Mesela sormadanda söyleyebilirdi ama ben hocam boyu ne kadar diye sordum.
Yoksa bak kalbi bak midesi bak kolu bak şusu busu diye gösteriyor.
Aklımda tutmaya çalışıyorum sorularımı, ama çok acil bir şey değilse cevabını almasamda önemsemiyorum. Sağlıklı olduğunu gelişmekte olduğunu öğrenmek yetiyor insana

Bende bir çok yoruma katılıyorum Aylincim.
Evet eşin doğru yapmıyor, ama sende doğru bir şey yapmıyorsun.
Yol yakınken söyle ve o şekilde helallik al. Ve durumunu açıkla yetmediğini izah et.
Yok hala vermiyorsa, evin ihtiyaçlarına hiiiç el sürme her şeyi eşin alsın.
Ama mutlaka söyle ve bir daha yapma.
Bana yapsa eşim tartışırım, onun verdiği para bile olsa izinsiz almaya hakkı bence yok.
He acil bir durum olur alması gerekir elbette öyle bir durumu kast etmiyorum. Senin yaptığının tersini diyorum, kabul etmezdim diye.
Bak seninde için rahat değil

Nerelerdesin sen yahuuuu Karşılaşamıyoruz hiç

Ahhh bugün bende acayip şiştim. Nefes alamıyorum sandım. İlerki aylarda ne yapacağız bilmem

Bende çok merak ediyorum. İnşallah hayırlı sağlıklı haberlerle gelir

ben de decavit içiyorum ama ishal falan olmadım ıkı gunde bır zorla cıkıyor. ayrıca ben sedace decavıt kullanıyorum calsiyum vermedı doktor. siz ne kullanıyosunuz

Ben sadece decavit kullanıyorum. Başka bir şey vermedi henüz doktorum. İshal bende olmadım, hatta tam tersi bile oldu durup dururken. Şimdi geçti elhamdülillah.

Bende bugün bu modelin chicco markasını inceledim baya içime sindi , e bebek te 1099 liraydı bunun fiyatı ne kadar acaba ?

canım bende aynen senin gibiyim hiç iştah yok yemesem yemem zaten canım hiç bişi de istemiyo mecburiyetten zorla istemege ietemeye yiyorum dr kızdı cunku.yememiz lazım zorla da olsa
2 hafta sonra gidicem doktora söylicem ama daha önce bir defa söylediğimde hastalarımın çoğu kilodan şikayetçi sonra düzelirsin demişti hani 4 ayı geçtik ben hala aynıyım biz normal değiliz bence herkes iştahlı olduğunu söylüyor yememiz lazım bebeğimiz için

ben de kullaniyorum canim ayni seyleri yasiyoruz ama tum demir iceriklerinde durum boyle demirden dolayi renk siyaha yakin.. hatta bende ara ara kabizlik bile yapiyo, iki uc gun icip bir gun ara veriyorum doktoruma sordum o sekilde devam edebilirsin dedi sorun olmazmis :)

Canim 1 hafta hastanede kalmak iyi oluyor hem bebeğe bakıyorlar hastanede hemde bana yardımcı oluyorlar sonrasında kendimi baya toparlamis oluyorum cikarkende dikislerimi son kez kontrol edip çıkıyorum baya kendime gelmiş oluyorum o bir haftada.
Şeker yüklemesi diye birşey yok burda ama doktor gerek gorurse parmagindam pit diye bi makineyle kan alıyorlar ordan bakiyolar seker varmı yokmu diye bende huc çıkmadı şimdiye kadar bi arkadasimda çıkmıştı oda duzenli beslenerek hiçbir igne ilac yapmasına gerek kalmadan sorunsuz bir şekilde tamamladı hamileligini.ben sana yaptir veya yaptırma diyemem ama inan kafam hic almıyor orda yapilan kontrol amacli seyleri ...cicuk arabasi cok güzel o tutma yerleri de gayet kullanışlı oluyor araba hafif ve dönen tekerlekli olmasi en önemlisi ayrica 3 ayri sekilde kullanılıyor takip edicem daha duruyor 5 tane jyice arastirayim kafama yatarsa alicam sanirim fiyatida uygun çünki tl fiyatıyla 1.000 tl ye falan geliyor bu fiyata böyle bir arabayi bulmak çok zor fiyatlar ucmus durumda çocuk arabalarinda
Bende bugün bu modelin chicco markasını inceledim baya içime sindi , e bebek te 1099 liraydı bunun fiyatı ne kadar acaba ?
Canim ben Almanya da yasiyorum tl fiyati 1.000 tl ye falan geliyor ben çok beğendim alicam sanırım bunu :)

Günaydın Kızlar dün pişiye maydanoz kattim üç dal filan ve bayaa yedim pişi inşallah bi maydanozun bi zarari olmaz dimi :-( bayadir yemiyordum...birde pişiyi ince açmişim cips gibi oldu oda midemi bozdu ne iyi gelir ki gebeyken gaviscon mide şurubu kullanıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…