- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
saol canım tesekkur ederimcanım değerler hakkında bir bilgi yok amnıyo için bi iki doktora daha gorun öyle karar ver ayrıntılı için ben özel kecioren de engin bey var ona gideceğim... Ama ağustos 28 de sabahat hanıma etlık lokman hekim hastanesine başlıyorum... Arkadaşlar bana sincan koru hastanesini tavsiye etti ancak randevu almama rağmen uzak kaldığı için gidemedim ben kecioren tavsiyesi verebilirim ins bebegınde iyidir kendini rahatlat
YA KIZLAR AŞKOLSUN NEDEN CEVAP VERMİYORSUNUZ?
ANKARADA AYRINTILI ULTRASONA KİME GİDİYİM ÜCLÜ TESTTE TRİZOMİ 21 321/1 ÇIKTI DOKTOR AYRINTILI ULTRASONA GİRMEN LAZIM DEDİ AMA KİME GİDİCEM BİLMİYORUM. Bİ ÖNERİSİ OLAN VAR MI? AYRICA SİZCE BU SONUÇ ÇOK MU KÖTÜ, SİZCE AMİNOSENTEZ YAPTIRMALI MIYIM?
ilgine teşekkürler arkadaşım,bende tatlı yiyip duruyorum ama faydasız,rahatlattın beni :)
Cok güzel bende finlandıyadayken bu şekil ama tekeri 2 kat büyüktü tutma yerıde normaldı baston sekli kullanılışımı bilmiyom ama bebwk arabası güzelkizlar internetten bu bebek arabasini buldum bayada hosuma gitti cok kullanisli esim sen bilirsin istersen siparis yap dedi bense kararsiz kaldim ne dersiniz bi fikir verin 5 tane var bu arabadan satilik yarina kadar satilabilir hepsi lutfen yardimci olun sizce nasil ?
Benimde aynı siyahımsı doktora sormak hiç aklıma gelmedi ama sorun olacağını sanmıyorumGyno ferro sanol kullanan var mı kızlar içinde jelatin ve e kodlari var acaba kullanmak uygun mu birde decaviti kullaninca büyük abdestini rengi siyahimsi idi bu kan ilacindan sonra iyice siyah ve ishal gibi son zamanlarda Dr. İçinde demir olduğu için dedi sizde durum nasıl ben takip ediyorum büyük abdesti13 yaşinda mide kanamasi geçirdiğim için o yüzden sizdeki durumu merak ediyorum...
Gyno ferro sanol kullanan var mı kızlar içinde jelatin ve e kodlari var acaba kullanmak uygun mu birde decaviti kullaninca büyük abdestini rengi siyahimsi idi bu kan ilacindan sonra iyice siyah ve ishal gibi son zamanlarda Dr. İçinde demir olduğu için dedi sizde durum nasıl ben takip ediyorum büyük abdesti13 yaşinda mide kanamasi geçirdiğim için o yüzden sizdeki durumu merak ediyorum...
Pepeninannesi sıkıntılı bir durum yaşamıştı, uyurken oğlu karnına tekme attığı için riskli bir durumu vardı. Iki güne belli olacak demişti de onu merak ediyoruzAlıntı ekleyebildim mi bilmiyorum ama :) pınar biz iyiyiz sen nasılsın karnındaki prenses napıyor ... Hera a pepenin annesi napıyor nasıl birşey mi oldu ben uzun zamandır yoktum
canım bende aynen senin gibiyim hiç iştah yok yemesem yemem zaten canım hiç bişi de istemiyo mecburiyetten zorla istemege ietemeye yiyorum dr kızdı cunku.yememiz lazım zorla da olsaHiç acıktığımı hissetmiyorum sabah kahvaltısından beri acıkmazmı insan 17 haftalık oluyoruz ama ben hala iştahsızım normal olmadığını düşünüyorum artık
ben de decavit içiyorum ama ishal falan olmadım ıkı gunde bır zorla cıkıyor. ayrıca ben sedace decavıt kullanıyorum calsiyum vermedı doktor. siz ne kullanıyosunuzdecavit ishal yapıyor canım evet ama bünyem alıştı artık olmuyorum eskisi gibi birde ilk zamanlar dediğin gibi koyu oluyordu şimdi biraz daha açıldı rengi ama hala kara bence herkeste olan birşey Allah korusun korkma
Canim evet malesef iki kez sezeryan ameliyatı ile oldu doğumum. Ilkinde 41 haftadina kadar bekledim oglusumu ama gelmedi sonra bi gece kananam oldu çok az ama sancim hic yojtu hastaneye gittik doktorlar kontrol etti bebek tehlikeye girmis deyip acil sezeryansa aldilar ikincisinde ise nasil olsa bi kere kesildim deyip kendim istedim sezeryan olmayi bunda mecburum artık
Burda sezeryan dogum yapanlar 1 hafta hastanede kalmak zorunda canim o bir hafta surecinde esim cocuklara bakar bende bebekle hastanede olurum sonrasinda ise yavas yavas da olsa kendim yaparım inşallah islerimi seninde yazdığın gibi esim çok yardımcı sağolsun o oldugu sürece sıkıntı cekmem inşallah kayinvalidem isterse gelir istemezse gelmez kendi bilir rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesinhiçbir kötü zamanimda yanimda olmadı bu günün yarinida var elbet bakalım zaman neler gösterecek düşmez kalkmaz bir Allah o gün geldiginde benden nasıl yardımcı olmami beklicek bilmiyorum artık ...
Ekim ayında 9 sene bitecek canım buraya geleli daha dün gibi insan alışiyor malesef gurbette olsa yasadigi yer olunca rabbim kimseyi sevdiklerinden ayri koymasin
Pepeninannesi ne yapti acaba inşallah bir sorun olmamistir bebekte kendisi de cok iyidir inşallah
SILA_M, Larkin ve rt213125, cevaplarınız için çok teşekkürler, sistem kamaşık, çoklu alıntı yapamadım.Bende dayanamadım dr aradım. Bu ayın başında az bir lekelenmem olmuştu, apar topar hastaneye gidince, sonrada kontrol falan derken tüm randevularım aksamıştı. O yüzden böyle olmuştu, dr şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptır dedi, yani 23. haftada orada yaptırıp dr haber vericem ama ayrıntılı 24. haftada olur, sorun değil dedi. İnşaallah hepimiz güzel haberler alırız..
Sağol sılam inşallah kötü değildir 25 inde ucagimiz gider gitmez doktora gidicez gelince bilgi veririm acil bişe değil dedi doktor korkmayın dedi ana yinede korktuk tabi.dua edin bana ve bebişimedoktora gidince sonucu paylaşırım sizinle.
Merhaba kizlar nasilsiniz.. kontrolu olan anneler hayirli haberlerle gelirsiniz insallah cinsiyeti ögrenen anneler gözünüz aydin :) Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah..
Annemlerden ayrildiktan sonraki boslugu yavas yavas atlatiyorum daha dogrusu alisiyorum sanirim.. dün bebisimi kipirdarken göbek deligimin etrafinin oynadigini gördum ve Rabbime birkez daha bana bu duyguyu yasattigi icin şukrettim.. Rabbim aratmasin hazinesinde bol.. ayin 26 sinda randevum vardi ama doktorumdan memnun kalmadigim icin yarin baska bir doktora gidecegin. Surekli gittigin doktorum özel olmasina rahmen cok ilgisiz bebegim hakkinda ben sormadigim surece hic bilgi vermiyir. Ikili testin sonucunu bile ayak ustu konustuk okadar ilgili bi doktor anliyacaginiz.. yarinki gidecegim doktor devletten cok övgüler duydum onun hakkinda bide onu deniyecegim bakalim.. ben cogu arkadasimizfa bebegin gramini boyunu bildigini göruyorum.. bunu bilebildiklerini bile bilmiyordum.. siz sordukca mi aliyorsunuz bu bilgiyi yoksa doktor kendiliginden mi soyluyor kizlar? benden simdilik bukadar :))
Kızlar bişey sorucam vicdanım kötü oluyo eşim haftalık pazar parası dışında ekstra para vermiyo ve isteyincede idareli olsaydın diyo bende lazım olduğunda ona sormadan cebinden alıyorum ama eve harcıyorum ihtiyaç bitmiyo çocuğum da aynı şeyi yaparmı diye düşünüp üzülüyorum ama eşime söylemeyede çekiniyorum helallik alıyorum ama o konuyu bilmiyoki.
Canım bence "beni cebinden almaya mecbur bırakma" de ya da aldıklarının hesabını yapıp yazarak ver ve idareli olmana rağmen paranın yetmediğini söyle. Bazen senin alacaklarını ona aldır vs vs ama bence habersizce cebinden alma. Bunu eşin sana yapsa hırsızlıkla bile suçlanabilir, haber vermeden alması doğru değil. Kaldı ki hamileyken... Ne bileyim benim içime hiç sinmedi yaptığın.. Ahlaken dinen va doğru değil bence.. Onun yaptığı da doğru değil seni muhtaç bırakmamalı ama onun yanlışı sana mazeret bahane olmamalı... Çocuğun da annem babam yeterli para vermiyo mecbur kaldım der korkusuyla ben yapamazdım doğrusu Allah korusun...
Bir de helâllik alıyorum demişsin ama eşin neye karşı veriyor onu bilmediğinden geçerli değil ki..
Yanlış anlama sakın sadece sorduğun ve hamileyken korkularımız olduğu için cevapladım.. Rabbim maddi manevi kimseye muhtaç etmesin inş. Âmin..
Kızlar herkese merhaba uzun zamandır yazmamadım ama sürekli okuyorum fırsat buldukça..benim bebişim çok hareketlendi bir haftadır pıtır pıtır sürekli kıpırdanıyorSizinde öyle mi..birde çok gaz sorunum var karnım akşam hele tef gibi gerilip şişiyor elleyince acıyor bazen karnım Alt tarafı böyle hafif uyuşur gibi olup semsert oluyor birkaç saniye sonra geçiyor doktora bunuda sorcam yarın ayrıntılı ultrasonumuz var..böyle sertlik yaşayan varmı benim gibi??
Pepeninannesi sıkıntılı bir durum yaşamıştı, uyurken oğlu karnına tekme attığı için riskli bir durumu vardı. Iki güne belli olacak demişti de onu merak ediyoruzinşallah sağlıklıdir kuzusu, hiçbir problem yoktur.
ben de decavit içiyorum ama ishal falan olmadım ıkı gunde bır zorla cıkıyor. ayrıca ben sedace decavıt kullanıyorum calsiyum vermedı doktor. siz ne kullanıyosunuz
Bende bugün bu modelin chicco markasını inceledim baya içime sindi , e bebek te 1099 liraydı bunun fiyatı ne kadar acaba ?kizlar internetten bu bebek arabasini buldum bayada hosuma gitti cok kullanisli esim sen bilirsin istersen siparis yap dedi bense kararsiz kaldim ne dersiniz bi fikir verin 5 tane var bu arabadan satilik yarina kadar satilabilir hepsi lutfen yardimci olun sizce nasil ?
2 hafta sonra gidicem doktora söylicem ama daha önce bir defa söylediğimde hastalarımın çoğu kilodan şikayetçi sonra düzelirsin demişti hani 4 ayı geçtik ben hala aynıyım biz normal değiliz bence herkes iştahlı olduğunu söylüyorcanım bende aynen senin gibiyim hiç iştah yok yemesem yemem zaten canım hiç bişi de istemiyo mecburiyetten zorla istemege ietemeye yiyorum dr kızdı cunku.yememiz lazım zorla da olsa
Gyno ferro sanol kullanan var mı kızlar içinde jelatin ve e kodlari var acaba kullanmak uygun mu birde decaviti kullaninca büyük abdestini rengi siyahimsi idi bu kan ilacindan sonra iyice siyah ve ishal gibi son zamanlarda Dr. İçinde demir olduğu için dedi sizde durum nasıl ben takip ediyorum büyük abdesti13 yaşinda mide kanamasi geçirdiğim için o yüzden sizdeki durumu merak ediyorum...
Canim 1 hafta hastanede kalmak iyi oluyor hem bebeğe bakıyorlar hastanede hemde bana yardımcı oluyorlar sonrasında kendimi baya toparlamis oluyorum cikarkende dikislerimi son kez kontrol edip çıkıyorum baya kendime gelmiş oluyorum o bir haftada.Allah kolaylık versin, Allah yardımcın olsun. Bazen yanındaki insanın varlığı bile yetiyor. Ama tabii yanında olan yardımcı olacak. Hasta insanın yanında boş boş duran bir işe yaramayan insanları hiç sevmem.
Gölge etme başka ihsan istemem diyesim geliyor
Eşinden de Allah razı olsun, ne güzel yardımcı sana. E öyle etme bulma dünyası. Ama sen kayınvalidene bakma gibi bir durum olsa emin ol kıyamaz gider bakarsın
Demek 1 hafta yatırıyorlar sezeryanda. Aslında annenin kendini toparlaması için bence iyi bir şey. Hastanede olmak insanı sıkar bir süre sonra ama bana iyi geldi nedense.
Burada 1 hafta yatıracak olsa doğum paraları özel hastanelerde ne olur acaba
Benimde bugün aklımdaydı. Sana soracaktım oralarda şeker yüklemesi yapılıyor mu diye.
Dedim sılam yaptırmıyorsa bende kesin olarak yaptırmayacağım.
Burada lüzumsuz ne varsa anneye yapılıyor. Artık ilgileniyoruz desinler diye mi, para soygunu yapmak için mi bilmiyorum.
Canan Karatay diye bir profesör var duymuşsundur. Kesinlikle karşı hamilelere şeker yüklemesi yapılmasına.
Yaptıranları duyuyorum o glikoz yüklemesinden sonra fenalıklar geçiriyorlar. birde doz doz içiriyorlar, taksit taksit kan alıyorlar. Neymiş varsa gizli şeker bilelimmiş. Başka yolu olduğuna inanıyorum bunu öğrenmenin.
Vee bebek arabası gayet güzel görünüyor. Sen daha öncede bebek arabası kullandın. böyle baston şeklinde tutma yeri olanlar mı daha rahat olur yoksa tek bütün halinde olanlar mı?
Bana sanki bütün olsa sürmesi daha kolay olur gibi geliyor. Ama hiç kullanmadım bilmiyorumkii
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Bekliyoruz canım. Sende lütfen sıkma canını
Her şeyi doktor söylüyor, ama benimde sorduklarım oluyor.
Mesela sormadanda söyleyebilirdi ama ben hocam boyu ne kadar diye sordum.
Yoksa bak kalbi bak midesi bak kolu bak şusu busu diye gösteriyor.
Aklımda tutmaya çalışıyorum sorularımı, ama çok acil bir şey değilse cevabını almasamda önemsemiyorum. Sağlıklı olduğunu gelişmekte olduğunu öğrenmek yetiyor insana
Bende bir çok yoruma katılıyorum Aylincim.
Evet eşin doğru yapmıyor, ama sende doğru bir şey yapmıyorsun.
Yol yakınken söyle ve o şekilde helallik al. Ve durumunu açıkla yetmediğini izah et.
Yok hala vermiyorsa, evin ihtiyaçlarına hiiiç el sürme her şeyi eşin alsın.
Ama mutlaka söyle ve bir daha yapma.
Bana yapsa eşim tartışırım, onun verdiği para bile olsa izinsiz almaya hakkı bence yok.
He acil bir durum olur alması gerekir elbette öyle bir durumu kast etmiyorum. Senin yaptığının tersini diyorum, kabul etmezdim diye.
Bak seninde için rahat değil
Nerelerdesin sen yahuuuuKarşılaşamıyoruz hiç
Ahhh bugün bende acayip şiştim. Nefes alamıyorum sandım. İlerki aylarda ne yapacağız bilmem
Bende çok merak ediyorum. İnşallah hayırlı sağlıklı haberlerle gelir
Canim ben Almanya da yasiyorum tl fiyati 1.000 tl ye falan geliyor ben çok beğendim alicam sanırım bunu :)Bende bugün bu modelin chicco markasını inceledim baya içime sindi , e bebek te 1099 liraydı bunun fiyatı ne kadar acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?