Ay ben hep yiyorum bisi olmaz maydanozdan soda ic sadeGünaydın Kızlar dün pişiye maydanoz kattim üç dal filan ve bayaa yedim pişi inşallah bi maydanozun bi zarari olmaz dimi :-( bayadir yemiyordum...birde pişiyi ince açmişim cips gibi oldu oda midemi bozdu ne iyi gelir ki gebeyken gaviscon mide şurubu kullanıyor musunuz
Canım nbb nin sporcu atletini kullanıyorum. göğüs kısmı sert olanlar da var ama ben yumuşak olanını kullanıyorum. Çarşıya çıkavilirsem iki tane daha alacağım. Varlığı bile hissedilmiyor.help meeeee
bayanlar ben bir sutyen magduru olarak yaziyorum, sutyenlerime sigamiyorumnereye gidip rahat kalip bir sutyen arasam sacma sapan seyler oneriyorlar.. en son nbb nin emzirme sutyenini aldim o da cok rahatsiz edici maleseff.. kullandiginiz onerebileceginiz marka model fikirlerine acigim, bekliyorum hatta cok ihiyacim var heeeeeeelp
Midende yanma filan varsa iyi geliyor canım ben iki kere kullandım yanmasını geçirdi ama tadı berbat onu içeceğim zaman yanımda çikolata bulunduruyorumGünaydın Kızlar dün pişiye maydanoz kattim üç dal filan ve bayaa yedim pişi inşallah bi maydanozun bi zarari olmaz dimi :-( bayadir yemiyordum...birde pişiyi ince açmişim cips gibi oldu oda midemi bozdu ne iyi gelir ki gebeyken gaviscon mide şurubu kullanıyor musunuz
Günaydın canım güze haberlerle dön inşallahGunaydin kizlar hastane yolundayiz miniğimi gormeye dua edin kotu bisi olmasin
Gunaydin kizlar hastane yolundayiz miniğimi gormeye dua edin kotu bisi olmasin
Maydonozu ben sormuştum Dr uma kaynatıp suyunu içmediğin sürece bi zararı olmaz demişti ..birde yağda kızarmış şeyler mideme ağır geliyo artık kızartma türü şeyler hiç yemiyorum dokunmuştur CNm yudum yudum süt iç ara araGünaydın Kızlar dün pişiye maydanoz kattim üç dal filan ve bayaa yedim pişi inşallah bi maydanozun bi zarari olmaz dimi :-( bayadir yemiyordum...birde pişiyi ince açmişim cips gibi oldu oda midemi bozdu ne iyi gelir ki gebeyken gaviscon mide şurubu kullanıyor musunuz
Hayırlısı CNm haberlerini bekliyoruzGunaydin kizlar hastane yolundayiz miniğimi gormeye dua edin kotu bisi olmasin
Hoşgeldin bizim kervana canım hayırlı olsun oglusunkızlarrr herkese hayırlı haftalar diliyorum
bizimde cinsiyetimiz belli oldu .
Erkek anneleri kervanında olucam inşallah.
oğluşum geliyor kısmetse...
amin cnm benim cümlemizin ki inşallahHoşgeldin bizim kervana canım hayırlı olsun oglusun
ben 2 sene oldu canım evlenelıKızlar aranizda ilk çocuğuna hamile ve ailesinden ayrı şehirde yaşayan ve çalışmayan var mı? Alışabildiniz mi sevdikleri bizden uzak yaşamaya yeni güvenilir dostluklar kurabildiniz mi zamani nasıl geçiriyorsunuz...ben çok sıkılıyorum ailemi özlüyorum ama eşim gelince hepsini unutuyorum nasıl aşabilirim ki bu sıkıntıları
Ben varim canim. . Bide benim istanbulda hic cevremde yok. Aksama kadar esimin yolunu gozluyorum.. cok sıkılıyorum evde.. ama yapacak bisey yok.. simdi annemlerdeym.. yakinda donucem ve yine ayni seyler.. bide ben kv ve kb ile birlikte yasiyorum.. anlasmazliklar tartismalar.. bunlarda tuzu biberi oluyor.. ama insaallah ocak ayinda bebegim gelince banada sabir olacak hayirlisiyla.. can sikintim gidecek insaallah..Kızlarcevremdezda ilk çocuğuna hamile ve ailesinden ayrı şehirde yaşayan ve çalışmayan var mı? Alışabildiniz mi sevdikleri bizden uzak yaşamaya yeni güvenilir dostluklar kurabildiniz mi zamani nasıl geçiriyorsunuz...ben çok sıkılıyorum ailemi özlüyorum ama eşim gelince hepsini unutuyorum nasıl aşabilirim ki bu sıkıntıları
canım uygulama iptal olmuş bende googledan giriyorum yani telefondan girdiğim için safariden giriyorum.Gunaydin arkadaslar galiba guncelleme olmus.ben direkt telime indirmistim kk yi simdide acilmiyo,anca googledan girebiliyorum varmi bunun hakkinda bilgisi olan ve bana bu konuda yardimci olabilecek.bu arada bebislerinizi coooook öpüyorum yerim ben o pipileri kukulari umarim herkes iyidir..
gubaydın hemşoooo bakta gel bakımmm bende optummmgünaydın hatunlar bi geçmiş bakıp döneyim öpüyorum hepinizi
Gunaydın sılammmm. Yolu yarıladık bile masallahh.Günaydın kızlar yeni haftamiz çok güzel geçsin inşallah 20 inci haftama girdim bugün :)
Canim güzel haberlerle gelirsin inşallah minigin çok iyidir :]
kızlarrr herkese hayırlı haftalar diliyorum
Hadi gözün aydın hayırlı olsun oğlun .kızlarrr herkese hayırlı haftalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?