2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ay ben hep yiyorum bisi olmaz maydanozdan soda ic sade

Canım nbb nin sporcu atletini kullanıyorum. göğüs kısmı sert olanlar da var ama ben yumuşak olanını kullanıyorum. Çarşıya çıkavilirsem iki tane daha alacağım. Varlığı bile hissedilmiyor.

Midende yanma filan varsa iyi geliyor canım ben iki kere kullandım yanmasını geçirdi ama tadı berbat onu içeceğim zaman yanımda çikolata bulunduruyorum
Gunaydin kizlar hastane yolundayiz miniğimi gormeye dua edin kotu bisi olmasin
Günaydın canım güze haberlerle dön inşallah

Gunaydin arkadaslar galiba guncelleme olmus.ben direkt telime indirmistim kk yi simdide acilmiyo,anca googledan girebiliyorum varmi bunun hakkinda bilgisi olan ve bana bu konuda yardimci olabilecek.bu arada bebislerinizi coooook öpüyorum yerim ben o pipileri kukulari umarim herkes iyidir..

Günaydın kızlar yeni haftamiz çok güzel geçsin inşallah 20 inci haftama girdim bugün :)

Canim güzel haberlerle gelirsin inşallah minigin çok iyidir :]

Maydonozu ben sormuştum Dr uma kaynatıp suyunu içmediğin sürece bi zararı olmaz demişti ..birde yağda kızarmış şeyler mideme ağır geliyo artık kızartma türü şeyler hiç yemiyorum dokunmuştur CNm yudum yudum süt iç ara ara
Hayırlısı CNm haberlerini bekliyoruz

kızlarrr herkese hayırlı haftalar diliyorum
bizimde cinsiyetimiz belli oldu .
Erkek anneleri kervanında olucam inşallah.
oğluşum geliyor kısmetse...
Hoşgeldin bizim kervana canım hayırlı olsun oglusun

Günaydın kızlarrrr,

Cumartesi günü kontrolümüz vardı. Doktor çok şükür gidişatın iyi olduğunu söyledi. Henüz 1 kilo almışım ki kilo kontrolü omurgamdaki rahatsızlıktan dolayı benim için çok önemli. Aynı sebepten dolayı adamcağız şimdiden beni sezeryana alıştırmaya çalışıyor. Fanatik bir normal doğumcuyumdur fakat sağlığımız el verdiği sürece...

Bir önceki randevuda bebeğime "Erkek gibi" demişti, cumartesi ise "Kız gibi" dedi ama emin olamadı :) Pozisyonu çok iyi değilmiş sıpamın. Bugün dayanamayıp tekrar gideceğim. Allah herkese sağlık versin inşallah.

Kızlar aranizda ilk çocuğuna hamile ve ailesinden ayrı şehirde yaşayan ve çalışmayan var mı? Alışabildiniz mi sevdikleri bizden uzak yaşamaya yeni güvenilir dostluklar kurabildiniz mi zamani nasıl geçiriyorsunuz...ben çok sıkılıyorum ailemi özlüyorum ama eşim gelince hepsini unutuyorum nasıl aşabilirim ki bu sıkıntıları

ben 2 sene oldu canım evlenelı
aılemden uzaktayız hiç akrabamız yok burada
ilk sene sabahları kuran kursuna ogleden sonra ahsap boyama kursuna gittim
guzel arkadaslıklar edındım
bu sene de kpss ye hazırlanmak için dersaneye gittim
burada çok guzel arkadaslıklarımız oldu
akşamları eşli oturmalarımızz çok oluyor
gunduzlerı de sağolsun komsularla gorusuyoruz
ben hiç sıkıntı yaşamadım
insallah sende guzel arkadaslıklar edınırsın
bebeğimiz oluyor hem artık vakit daha çabuk gecer

Ben varim canim. . Bide benim istanbulda hic cevremde yok. Aksama kadar esimin yolunu gozluyorum.. cok sıkılıyorum evde.. ama yapacak bisey yok.. simdi annemlerdeym.. yakinda donucem ve yine ayni seyler.. bide ben kv ve kb ile birlikte yasiyorum.. anlasmazliklar tartismalar.. bunlarda tuzu biberi oluyor.. ama insaallah ocak ayinda bebegim gelince banada sabir olacak hayirlisiyla.. can sikintim gidecek insaallah..

canım uygulama iptal olmuş bende googledan giriyorum yani telefondan girdiğim için safariden giriyorum.

günaydın hatunlar bi geçmiş bakıp döneyim öpüyorum hepinizi
gubaydın hemşoooo bakta gel bakımmm bende optummm

Günaydın kızlar yeni haftamiz çok güzel geçsin inşallah 20 inci haftama girdim bugün :)

Canim güzel haberlerle gelirsin inşallah minigin çok iyidir :]
Gunaydın sılammmm. Yolu yarıladık bile masallahh.

Hadi gözün aydın hayırlı olsun oğlun .

Günaydın kızlar gelemedim haftasonu
evde temizlik vardı toplandık falan 23 ünde cumartesi taşınacaz inşallah

günaydın kızlar nasılsınız hafta sonu kontrolüm vardı çok şükür kuzum iyiymiş..herşey yolunda görünüyor dedi doktor cinsiyetimizde kız olduğu kesinleşti...kızım havalara uçtu yavrum benim doktorun odasında bir oraya bir buraya koştu durdu kız kardeşim oluyor diye....hayırlı evlat olsunlar inşallah...bende çok mutlu oldum..kız kardeşim ve teyzem yoktum çok istiyordum kızımın bir kız kardeşi olsun diye..birbirlerine yoldaş olurlar inşallah..iş yoğunluğundan geçmişe pek bakamıyprum herkes iyidir inşallah..buarda doktoruma normal doğum yapmam mümkünmü diye sordum ilki sezaryan olduğu için kesinlikle riske giremem dedi..başka doktor arayışına girdim...şimdi..bu konuda bilgisi olan varmı istanbul anadolu yakasındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…