2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlarrr herkese hayırlı haftalar diliyorum
bizimde cinsiyetimiz belli oldu .
Erkek anneleri kervanında olucam inşallah.
oğluşum geliyor kısmetse...

oh hayırlı olsun pipiniz

Gunaydınn kızlar

günaydıın

Günaydın kızlar gelemedim haftasonu
evde temizlik vardı toplandık falan 23 ünde cumartesi taşınacaz inşallah

oyh Allah yardımcınız olsun. Biz vazgectik taşınmaktan topladığım kolileri açıyorum bende

oy been ben :)
ben bi sene oldu evleneli. üniversite 3. sınıftaydım. evlenelim dedik evlendik. zaten aynı şehirdeydik. bu yıl 4. sınıfı bitirdim. okul , dersane , kpss derken kafamı kaşıyacak vaktim yoktu. ama okul sınav bitiverince kalakaldım öyle. Bütün arkadaşlarım okul ve yurt arkadaşlarımdı. ama şimdi okullar kapanınca kimse kalmadı. Kayınvalidemle aynı ildeyim ama hani neyse dedikodu yapmayayım hiç :)
bende aynı senin gibiyim işte. Bi başıma sırça köşkümde oturup paşamın işten okuldan arkadaşlarından kaçırdığım vakitlerle oyalanıyorum :) Atamalar da ertelendi malum. Bende dikiş dikiyorum bebişe battanıye alt açma falan :) Bebek şekerlerimi yapıyorum :) Tvdeki bütün dizileri baştan tekrar tekrar izliyorum Bebek dünyaya gelince kendime vakit ayıracak zaman pek bulamayacağım ..

Bu arada güünaydııııın göbüşlerini sevdiklerim

Canım benimde öyle aman aman işthım yok ama git gide açıldıgını fark ediyorum..

,

Allah yardımcın olsun canım bende 1 hafta izin aldım 25inin olduğu hafta izinliyim rahat rahat yerleştirecem evimi dinlenecem hemde

Günaydın kızlar gelemedim haftasonu
evde temizlik vardı toplandık falan 23 ünde cumartesi taşınacaz inşallah
Topladın demek hadi bakalım hayırlııyla da taşınır yerleşirsin inşallah kolayca.

gunaydınn canım demek kızın oluyor kızına kız kardeş geliyorrr oh. Hayırlı evlat olsunlar inşallah
Sen cumartesi gidebildiğin için her dr sana ıymuyodu dimi. Normal doğuma gelince ilki sezeeryan oldugu için bence drlar riske girmek istemez canım.

evet cnm her doktora gidemiyorum cumartesi çalışması gerekiyor..ya üsküdarda via selimiye hospıtal varmış başhekimi kadındoğumcu ve ssvd yaptırıyor..ama gece çalışmıyormuş..yani doğumu gündüz yapmam gerek ee bu şekilde riskede atamam...bilmiyorum bakalım aslında yaptıran baya doktor var ama çok uçuk rakamlar istiyorlar 3000,4000,5000 benim bütçeyi baya aşıyor...

İnşallah Canım benim
Ayakkabılığım kaldı ıvır zıvırlar var haftaiçi eve akşam 7de gidiyorum işten o yüzden ne varsa toplamaya çalıştık
yetişmiyor yani ancak yavaş yavaş toplarım

benim çalışan bir öğretmen arkadaşım bana bir fikir verdi, kendisi de öğretmen,,,, en iyisi böyle küçük yerlerde bakıcıyı daha işe başlamadan 3-4 ay öncesinden, eve almak ve haftada iki veye üç günü bakıcı ile beraber geçirmek , böylelikle hem çocuk alışmış oluyor bakıcıya hemde sen alışmış oluyorsun,,,, hemde senin gözün arkada kalmamış oluyor,,, hemde memnun kalmazsan hemen değiştirebilirsin,, nasıl olsa hemen işe başlamıyorsun ,, belki biraz maliyetli bir yol ama bana çok mantıklı geldi,,,,,

Merhaba canim
Merhaba arkadasim sezeryan sonrasi normal dogum yaptiracak bir dr ariyorsun medipolde leyla altuntas var benim drum superdir normal dogum yanlisi sezeryani cumle icinde bile kullanmiyor. Sezeryan sonrasi normal dogum da yaptirir diye dusunuyorum ama sormak lazim tabi. Bir de altunizadede hamile okulu diye biryer var oranin dru ebru akbay calistigi hastane var mi bilmiyorum ama arayip sorabilirsin. İnternetten okumustum ssvd yaptirdigini. İnsallah gonlune gore olur hersey

ayy ne güzel ya çok sevi,ndim senin ve kızın adına. benim de ikinci bebeğim kız ve üçüncüyü sırf bu yüzden düşünüyorum işte. en azından bi kız kardeşi olsun hayatta. ona destek olan her aşamada ona yoldaş olan bi kız kardeş ne güzel olur? darısı başıma diyorum ve seni tebrik ediyorum. sez sonrası normal doğuma gelince biçok doktor o riski almıyor bildiğim kadarıyla. o yüzden doktor araştırman lazım canım. bunu yapmayı göze alacak bir doktorla yoluna devam etmelisin.

tatlım eğer evin 3+1 ise çocukların odasını ayır bence,, oturma odandan feragat et, çünkü oğlunda ister istemez bir kıskançlık olucak zaten,,, ve birde ikisini aynı odaya koyarsan daha da kıskanabilir bence,,,,, kendini onun yerine koysana bir, evin tek çocuğuydu hem annesini babasını paylaşıyor birde odasını,,,,, bence park yatağı, tabi oğlundan izin alarak, oturma odana koy ve zaman içerisinde de o odayı da kızına oda yaparsın,,,,, çocukların kendilerine ait odalarını olması harika bir şey, tabii eğer evde yeterlli oda var ise,,, şanslısın ki senin var,,,,

ben hemen ayıracağım bebeği,, gerekirse ben bebeğin odasında yatarım ama almam odama, kendi odasını, beşiğini bilsin diye düşünüyorum,,,,

Bende aynı şeyi uygulayacağım. Kendi odasında, kendi yatağında yatsın çocukcağız.

Günaydın arkadaşlar güzel bir hafta olsun hepimize.....Cumartesi detaylı randevum vardı herşey yolunda allaha şükür 339 ğr olmuş benim sıpaelleri suratında düşünüyordu kıpır kıpırdı...sorunsuz bir şekilde atlattık detaylıyı darısı sizin başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…