2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
nette 17-23 arası yazıyo ayrıntılı için doktorum da ben izne gidicem için 19da yaptır bişi olmaz dedi seninde doktorun o haftayı söylediyse vardır bildiği endişe etme bence çok içine sinmiyosa sor bi için rahatlasın. şeker yüklemesinide benimki 24-26 arası yapcaz dedi.

odaların ayrılma meselesi konuşulmuş arkadaşlar..tabiki çocuğun kendi odasını bilmesi orda uyuması güzel birşey ama..benim kızım 2 kilo doğdu...bundan dolayı ben annemde kaldım baya bir süre hayatımız tamamen hümeyra olmuştu..eşim annem babam kardeşlerim herkes hep bir elden bakıyordu kızıma doğumundaki çocuk doktoru çok küçük olduğu için gece gündüz gözünü ayırmıycaksın demişti ve ben okadar korkuyordumki gece uyursam birşey olur diye...o yüzden dönüşümlü olarak nöbet tutarak büyüttük kızımı..yeri geldi babası durdu yeri geldi annem babam bekledi başında..neyse kızım gerek yatağında gerek kucağımızda gerek yanımda uyudu kendisini toparlayıncada artık ben onunla uyumaya okadar alışmıştımki birde ben bırakamadım..sabaha kadar biraz yatağında biraz yanımda uyudu...çalışmaya başladım bu sefer sürekli uyuyup uyanmak zor geliyordu ve gündüz çok özlüyordum yine kıyamadım yatağında uyumasına ve benimle uyumaya devam etti..neyse birgün çocuk doktoruna sordum dedim böyle böyle yaptığım doğrumu yanlışmı ne zaman ayırmalıyım diye..çok güvendiğim ve iyi bir çocuk doktoru vardı hümeyranın amerikada falan eğitim alan bir bayan dediki neden hem kendini hem çocuğu kasıyorsun..sen zaten çalışan bir bayansın...ee bu çocuk bütün gün anneye hasret sen ona hasret bırak uyusun yanında dedi..vakti gelince o kendisi zaten gider odasına dedi..gerçektende öyle oldu..2 yaşına kadar çalışmama rağmen emzirdim hümeyrayı sonra sütten ayrılınca..bir müddet daha bizimle uyudu sonra kendisi yatağında yatmak istedi..ben hiç kasmadım müdahale etmedim..şimdide ara ara hgelir yanımıza ama hiçbirzaman katı kurallar koymadım illa yatağında yatıcan diye..zaten zamanlada o odasına bende onsuz uyumaya alıştım...yani o yüzden tabiki herkesin çocuk yetiştirtirme konusunda kendi kuralları ve fikirleri vardır en iyisini anne baba bilir kızım şuanda 4 yaşında gerek yemek konusunda gerek uyku konusunda gerek tuvalet alışkanlığı konusunda hiç kendimi kasmadım çok rahattım herkes bana sanki 10 tane çocuğun varmış gibisin derdi... ve uslu akıllı herşeyi çok kolay olan beni babasını sayan söz dinleyen bir kızım var..maşallah rabbim çocuklarımızı korusun..biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin..

bana doktorum her gittiğimde haftada 2 kere yiceksin diyo ama ben haftada yada 10 günde bir yiyorum belki bazen daha da açılıyodur ara

rabbim seninde gönlüne göre versin canım...bakalım şuanda 3 tane doktor var listemde tek tek deniycem artık şansımı..:)

cnm leyla hanım ssvd yaptırmıyor normal doğum yanlısı ama bunu riske almıyorebru akbayıda aradım geçen muayeneleri 150 tl doğum ücretide 4500 fiyat yüksek geldi yoksa orayı düşünüyordum..

bana doktorum her gittiğimde haftada 2 kere yiceksin diyo ama ben haftada yada 10 günde bir yiyorum belki bazen daha da açılıyodur ara
bende şuan çok fazla yiyemiyorum balık ama şu av yasağı bir kalksın allah sürekli yemeyi düşünüyorum zaten biz normaldede kışın haftada 2 kere mutlaka yeriz:)

Maşallah güzel bilgilendirdin biz tecrübesizleri

bu arada minik kızın adaşımmış öpüyorummm onu benim gibi pembe yanaklı mı acep Hümeyranın anlamı pembecik beyazlık saflık demek bende bembeyaz tenli pembe yanaklı olunca olmuşum hümeyra

canım eşinin yaptığı hiç doğru bir şey değil. Ama senin yaptığında doğru değil maalesef. Eğer gereksiz harcamalar yapmıyorsan için bu konuda rahatsa sana bir tavsiyem olacak.
Benim tavsiyem, kendini iyi hissetmediğini söyle ve eline liste tutuşturup pazara ya da markete yolla. senin yaptığın pazar alışverişinin aynısını ona yaptır. haftalık mutfak ihtiyacını da çıkamadım deyip ona sipariş et. Geldiği zamanda ne kadar para harcadığını sor. durumu anlayacaktır. Bazı şeyleri erkeklerin gözlerine sokmadan anlatabilmek maalesef mümkün olmuyor. Eşim her akşam eve yaklaşınca arar bir şey lazım mı diye. Market alışverişini beraber yaptığımız için fiyatlardan da haberdar. sözün özü fiyatlardan haberdar olmasını sağla canım

ne güzel isminin anlamını tam taşıyorsun ozmaan ama benim kızım pembe yanaklı değil:)teyzesi hatta esmer...kara kızım o benim...abla oluyor şimdi... tamam akşam eve gidince öperim:)

merhabalar aranıza yeni katıldım 17 haftalık gebeyim bebişimin cinsiyetini doktorumdan öğrenemedim sürpriz olsun diyor, birde İstanbul haydarpaşa numuneye giden var mı aranızda

Bullancak canim atlatmışin cok sükür detaylıyı darısı yaptırmayanlara inşallah.
Ofizmir maşallah canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…