nette 17-23 arası yazıyo ayrıntılı için doktorum da ben izne gidicem için 19da yaptır bişi olmaz dedi seninde doktorun o haftayı söylediyse vardır bildiği endişe etme bence çok içine sinmiyosa sor bi için rahatlasın. şeker yüklemesinide benimki 24-26 arası yapcaz dedi.Hanımlar bir konuda kafam iyice karıştı sizlerden yardım istiyorum, ben ayrıntılı ultrasonu 6 eylül de yani 24. haftam da yaptırıcam, şeker yüklemesini de 28. haftamda yaptırmış olucam, ancak bu haftalar bu testler için biraz geç değil mi? Biraz endişeliyim, sizler ne dersiniz?
bana doktorum her gittiğimde haftada 2 kere yiceksin diyo ama ben haftada yada 10 günde bir yiyorum belki bazen daha da açılıyodur arakızlar
balık olayını ne neyapıyorsunuz yiyor musunuz düzenli olaak
ben hamıle kaldım kalalı 3 kez yıyebildim
acaba daha mı sık yemek gereklı
ben yapamıyorum dışarıda da herzaman yıyemıyoruz
doktoruma bu kontrolde soracam
çok gerekliyse balık yağı alsam olur mu diye
rabbim seninde gönlüne göre versin canım...bakalım şuanda 3 tane doktor var listemde tek tek deniycem artık şansımı..:)ayy ne güzel ya çok sevi,ndim senin ve kızın adına. benim de ikinci bebeğim kız ve üçüncüyü sırf bu yüzden düşünüyorum işte. en azından bi kız kardeşi olsun hayatta. ona destek olan her aşamada ona yoldaş olan bi kız kardeş ne güzel olur? darısı başıma diyorum ve seni tebrik ediyorum. sez sonrası normal doğuma gelince biçok doktor o riski almıyor bildiğim kadarıyla. o yüzden doktor araştırman lazım canım. bunu yapmayı göze alacak bir doktorla yoluna devam etmelisin.
Merhaba canim
Merhaba arkadasim sezeryan sonrasi normal dogum yaptiracak bir dr ariyorsun medipolde leyla altuntas var benim drum superdir normal dogum yanlisi sezeryani cumle icinde bile kullanmiyor. Sezeryan sonrasi normal dogum da yaptirir diye dusunuyorum ama sormak lazim tabi. Bir de altunizadede hamile okulu diye biryer var oranin dru ebru akbay calistigi hastane var mi bilmiyorum ama arayip sorabilirsin. İnternetten okumustum ssvd yaptirdigini. İnsallah gonlune gore olur hersey
cnm leyla hanım ssvd yaptırmıyor normal doğum yanlısı ama bunu riske almıyorMerhaba canim
Merhaba arkadasim sezeryan sonrasi normal dogum yaptiracak bir dr ariyorsun medipolde leyla altuntas var benim drum superdir normal dogum yanlisi sezeryani cumle icinde bile kullanmiyor. Sezeryan sonrasi normal dogum da yaptirir diye dusunuyorum ama sormak lazim tabi. Bir de altunizadede hamile okulu diye biryer var oranin dru ebru akbay calistigi hastane var mi bilmiyorum ama arayip sorabilirsin. İnternetten okumustum ssvd yaptirdigini. İnsallah gonlune gore olur hersey
bende şuan çok fazla yiyemiyorum balık ama şu av yasağı bir kalksın allah sürekli yemeyi düşünüyorum zaten biz normaldede kışın haftada 2 kere mutlaka yeriz:)bana doktorum her gittiğimde haftada 2 kere yiceksin diyo ama ben haftada yada 10 günde bir yiyorum belki bazen daha da açılıyodur ara
hayırlı olsun gözünaydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..benimde oğlum oluyor kızlar.....
odaların ayrılma meselesi konuşulmuş arkadaşlar..tabiki çocuğun kendi odasını bilmesi orda uyuması güzel birşey ama..benim kızım 2 kilo doğdu...bundan dolayı ben annemde kaldım baya bir süre hayatımız tamamen hümeyra olmuştu..eşim annem babam kardeşlerim herkes hep bir elden bakıyordu kızıma doğumundaki çocuk doktoru çok küçük olduğu için gece gündüz gözünü ayırmıycaksın demişti ve ben okadar korkuyordumki gece uyursam birşey olur diye...o yüzden dönüşümlü olarak nöbet tutarak büyüttük kızımı..yeri geldi babası durdu yeri geldi annem babam bekledi başında..neyse kızım gerek yatağında gerek kucağımızda gerek yanımda uyudu kendisini toparlayıncada artık ben onunla uyumaya okadar alışmıştımki birde ben bırakamadım..sabaha kadar biraz yatağında biraz yanımda uyudu...çalışmaya başladım bu sefer sürekli uyuyup uyanmak zor geliyordu ve gündüz çok özlüyordum yine kıyamadım yatağında uyumasına ve benimle uyumaya devam etti..neyse birgün çocuk doktoruna sordum dedim böyle böyle yaptığım doğrumu yanlışmı ne zaman ayırmalıyım diye..çok güvendiğim ve iyi bir çocuk doktoru vardı hümeyranın amerikada falan eğitim alan bir bayan dediki neden hem kendini hem çocuğu kasıyorsun..sen zaten çalışan bir bayansın...ee bu çocuk bütün gün anneye hasret sen ona hasret bırak uyusun yanında dedi..vakti gelince o kendisi zaten gider odasına dedi..gerçektende öyle oldu..2 yaşına kadar çalışmama rağmen emzirdim hümeyrayı sonra sütten ayrılınca..bir müddet daha bizimle uyudu sonra kendisi yatağında yatmak istedi..ben hiç kasmadım müdahale etmedim..şimdide ara ara hgelir yanımıza ama hiçbirzaman katı kurallar koymadım illa yatağında yatıcan diye..zaten zamanlada o odasına bende onsuz uyumaya alıştım...yani o yüzden tabiki herkesin çocuk yetiştirtirme konusunda kendi kuralları ve fikirleri vardır en iyisini anne baba bilir kızım şuanda 4 yaşında gerek yemek konusunda gerek uyku konusunda gerek tuvalet alışkanlığı konusunda hiç kendimi kasmadım çok rahattım herkes bana sanki 10 tane çocuğun varmış gibisin derdi... ve uslu akıllı herşeyi çok kolay olan beni babasını sayan söz dinleyen bir kızım var..maşallah rabbim çocuklarımızı korusun..biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin..
canım eşinin yaptığı hiç doğru bir şey değil. Ama senin yaptığında doğru değil maalesef. Eğer gereksiz harcamalar yapmıyorsan için bu konuda rahatsa sana bir tavsiyem olacak.Kızlar bişey sorucam vicdanım kötü oluyo eşim haftalık pazar parası dışında ekstra para vermiyo ve isteyincede idareli olsaydın diyo bende lazım olduğunda ona sormadan cebinden alıyorum ama eve harcıyorum ihtiyaç bitmiyo çocuğum da aynı şeyi yaparmı diye düşünüp üzülüyorum ama eşime söylemeyede çekiniyorum helallik alıyorum ama o konuyu bilmiyoki.
ne güzel isminin anlamını tam taşıyorsun ozmaan ama benim kızım pembe yanaklı değil:)teyzesi hatta esmer...kara kızım o benim...abla oluyor şimdi... tamam akşam eve gidince öperim:)Maşallah güzel bilgilendirdin biz tecrübesizleri
bu arada minik kızın adaşımmış öpüyorummm onu benim gibi pembe yanaklı mı acep Hümeyranın anlamı pembecik beyazlık saflık demek bende bembeyaz tenli pembe yanaklı oluncaolmuşum hümeyra
QUOTE]
evet canım haklısın aynı odada imkansız gibi görünüyor zira benim oğlan hala kalkıyor geceleri üç beş kez.
park yatağı ilk altı ay odama alırım. sonra kızımı yan odaya geçiririm. oğlum da odasından ayrılmamış olur.
bi şekilde hallederiz artık napalım. sağlıklı olsunlar da gerisi boş...
sağol canım..Amin hepimizin hayırlı evlatları olması dileğiyle...hayırlı olsun gözünaydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Gozun aydin canim hayirli evlat olsun inşallahbenimde oğlum oluyor kızlar.....
Gunaydin kizlar hastane yolundayiz miniğimi gormeye dua edin kotu bisi olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?