Gözün aydın çok sevindim. Kaç gündür haber bekliyordum valla içime dert olmuştu. Çok şükür, sağlıkla kucaklarımıza almak da nasip olsun.Hastaneden geldim cok sukur iyiymis bebegim 3 lu tarama sonucumda temiz :)
Hastaneden geldim cok sukur iyiymis bebegim 3 lu tarama sonucumda temiz :)
Ne güzel Inş benimde açılır.. Az evvel aile hekimime gittim yemek zorundasın iştahın yoksa kaliteli beslenmeye çalış dedi . Prensesimin kalp atışlarınıda duydum ohhh miss :) hemşirem kan hapı kullanıyomusun dedi doktor vermedi dedim aslında 17 haftalık olduk kullanmam gerekiyormuş doktoruma söylesem istesem verirmi acaba ??? Benim gbi hala kan hapı kullanmayan varmı aramızda ben sadece decavit kullanıyorum..kan tahlilini yaptıralı 3 ay oldu doktorum tekrar kan tahliline gerek yok şuan bir damla kam bile çok değerli şuan senin için demişti.. Ama ben haftaya gidersem isticem bakalım verecekmi?Canım benimde öyle aman aman işthım yok ama git gide açıldıgını fark ediyorum..
Hoşgeldin canımmerhabalar aranıza yeni katıldım 17 haftalık gebeyim bebişimin cinsiyetini doktorumdan öğrenemedim sürpriz olsun diyor, birde İstanbul haydarpaşa numuneye giden var mı aranızda
Ben de sadece decavit kullanıyorum, tahlili en son 5 hafta önce yaptırmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Ama ben de sorayım doktoruma gerek var mi diye.Ne güzel Inş benimde açılır.. Az evvel aile hekimime gittim yemek zorundasın iştahın yoksa kaliteli beslenmeye çalış dedi . Prensesimin kalp atışlarınıda duydum ohhh miss :) hemşirem kan hapı kullanıyomusun dedi doktor vermedi dedim aslında 17 haftalık olduk kullanmam gerekiyormuş doktoruma söylesem istesem verirmi acaba ??? Benim gbi hala kan hapı kullanmayan varmı aramızda ben sadece decavit kullanıyorum..kan tahlilini yaptıralı 3 ay oldu doktorum tekrar kan tahliline gerek yok şuan bir damla kam bile çok değerli şuan senin için demişti.. Ama ben haftaya gidersem isticem bakalım verecekmi?
ben hemen ayıracağım bebeği,, gerekirse ben bebeğin odasında yatarım ama almam odama, kendi odasını, beşiğini bilsin diye düşünüyorum,,,,
Ne güzel Inş benimde açılır.. Az evvel aile hekimime gittim yemek zorundasın iştahın yoksa kaliteli beslenmeye çalış dedi . Prensesimin kalp atışlarınıda duydum ohhh miss :) hemşirem kan hapı kullanıyomusun dedi doktor vermedi dedim aslında 17 haftalık olduk kullanmam gerekiyormuş doktoruma söylesem istesem verirmi acaba ??? Benim gbi hala kan hapı kullanmayan varmı aramızda ben sadece decavit kullanıyorum..kan tahlilini yaptıralı 3 ay oldu doktorum tekrar kan tahliline gerek yok şuan bir damla kam bile çok değerli şuan senin için demişti.. Ama ben haftaya gidersem isticem bakalım verecekmi?
canım bana da kan hapı vermedi doktorum sadece decavit o da midemi mahvediyor. aceba bir dahaki kontrolde kan hapı verir mi çünkü doğumdan sonra bile 3 ay kadar devam etmemiz lazım kan hapına.Ne güzel Inş benimde açılır.. Az evvel aile hekimime gittim yemek zorundasın iştahın yoksa kaliteli beslenmeye çalış dedi . Prensesimin kalp atışlarınıda duydum ohhh miss :) hemşirem kan hapı kullanıyomusun dedi doktor vermedi dedim aslında 17 haftalık olduk kullanmam gerekiyormuş doktoruma söylesem istesem verirmi acaba ??? Benim gbi hala kan hapı kullanmayan varmı aramızda ben sadece decavit kullanıyorum..kan tahlilini yaptıralı 3 ay oldu doktorum tekrar kan tahliline gerek yok şuan bir damla kam bile çok değerli şuan senin için demişti.. Ama ben haftaya gidersem isticem bakalım verecekmi?
Hastaneden geldim cok sukur iyiymis bebegim 3 lu tarama sonucumda temiz :)
Hosgeldin cnm rabbim sana ve tum bebek bekleyen herkesin saglikla bebeklerine kavusmasini nasip etsin..merhaba ocak anneleri benim tahmini doğum tarihim 1 şubat. ama sanırım ocak annesi olucam buraya da devam etmek istiyorum izniniz olursa. ben 3 düşük sonrası tekrar hamile kaldım hep korkularla bu zamana kadar geldim oğlumla. cuma öğrendim cinsiyetini. ben normalde uludağ üniversitesi riskli gebelik bölümüne gidiyorum.cuma cinsiyet için özele gittim bebeğim 9 10 gün önde çıktı satımdan doktor bu normal bir şey dedi. ama doğum tarihin öne çekilir dedi. yarın saat 9:30 da detaylı ultrasonum var. erken derseniz benim riskli gebelik doktoru bu zamanda almamı söylediği için radyolojiden aldım randevuyu kağıtta da 18. haftalık anomali taraması yazıyor. arada sizleri de okuyorum. ben hamile kaldığımdan beri vajinal olarak progestan günde 3 defa 200 mg. ve hibor 3.500 0.2 ml kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. ayrıca decavit ve gynoferon kullanıyorum.rabbim hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. her ultrason ve test sonrası buraya hayırlı haberler yazmayı nasip etsin inşallah :))
Bende hümeyra ismini koymak istiyorum huy olarak naMaşallah güzel bilgilendirdin biz tecrübesizleri
bu arada minik kızın adaşımmış öpüyorummm onu benim gibi pembe yanaklı mı acep Hümeyranın anlamı pembecik beyazlık saflık demek bende bembeyaz tenli pembe yanaklı oluncaolmuşum hümeyra
kilosunu doktorum kendi söyledi boyunu söylemedi ben sordum o da boy ölçülmüyor dedi bacak boyunu ölçüp 7 ile çarpıyoruz yaklaşık boyunu veriyo dedi sonra ultrason kağıdına baktı bacak boyuna çarptı yaklaşık olarak söylediMerhaba kizlar nasilsiniz.. kontrolu olan anneler hayirli haberlerle gelirsiniz insallah cinsiyeti ögrenen anneler gözünüz aydin :) Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah..
Annemlerden ayrildiktan sonraki boslugu yavas yavas atlatiyorum daha dogrusu alisiyorum sanirim.. dün bebisimi kipirdarken göbek deligimin etrafinin oynadigini gördum ve Rabbime birkez daha bana bu duyguyu yasattigi icin şukrettim.. Rabbim aratmasin hazinesinde bol.. ayin 26 sinda randevum vardi ama doktorumdan memnun kalmadigim icin yarin baska bir doktora gidecegin. Surekli gittigin doktorum özel olmasina rahmen cok ilgisiz bebegim hakkinda ben sormadigim surece hic bilgi vermiyir. Ikili testin sonucunu bile ayak ustu konustuk okadar ilgili bi doktor anliyacaginiz.. yarinki gidecegim doktor devletten cok övgüler duydum onun hakkinda bide onu deniyecegim bakalim.. ben cogu arkadasimizfa bebegin gramini boyunu bildigini göruyorum.. bunu bilebildiklerini bile bilmiyordum.. siz sordukca mi aliyorsunuz bu bilgiyi yoksa doktor kendiliginden mi soyluyor kizlar? benden simdilik bukadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?