2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar,benim bebeklerin hareketlerini 2 haftadır hissediyordum fakat son 3 gündür hiç hareket etmiyorlar ya da ben hissetmiyorum ,sizinde böyle mi ve ya dönem dönem oldumu,bilgi verirseniz sevinirim...
benim arada 3 4 gün hissetmediğim oldu canım sevdikleri yiyeceklerden ye ben öyle yaptım hareketlendirdim kesin hareket etmiştir ama hissedeceğim kıvama getirdim çıldırttım çocuğu

sağol canım umarım herkes evlatlarına kavuşur sağ salim. amin canım inşallah herkes güzel haberlerle gelir buralara.

kızlar size birşey sormak istiyorum daha doğrusu fikrinizi almak istiyorum şimdi benim cumartesi kızım olacağı kesinleşti inşallah..hamileliğimin başından beri görümcem sürekli kız olursa annesinin ismini koymamızı söyledi hatta herkesede bu şekilde söylemiş kız olursa adı ipek demi bende kırmamak için hiç sesimi çıkarmadım hep hayırlısı dedim..her msj attığında ipek nasıl falan diye attı...geçen eşime artık rahatsız olduğumu söyledim..eşimde birşeyler mırındandı galiba onunda böyle bir niyeti var 2 isim koyup birini annesinin ismini koymak gibi ama ben istemiyorum..yani kadın zaten yaşıyor tamam şuan hasta olabilir ama razı değilim yani eşimide kırmak istemiyorum..görümceme en son esprili birşekilde dedim sen gençsin doğur biz kız sen koy dedim..ilk kızımın ismini ben rüyamda görmüştüm o şekilde hümeyra koymuştum..bunada eşime dedim sen koy oda hatta bana şaka olarak artık rüyandada görsen ben koyucam ismi dedi..şimdi nasıl bir yol izlim eşimi ikna edim bilmiyorum...yardımcı olursanız sevinirim..

Canım aynı sorun bendede vardı. Oglan olursa kayınımın adı konulacaktı sagolsun kayınvalidem emretmişti bunu ve eşimde gayetmemnundu bu durumdan. Evdeki hesap çarsıya uymadı bebeğim kız sesleri çıkmıyor şimdi. Eşini ikna etmen lazım ama oda ille ipek diyorsa işin zor güzelim

Toplumda anne adaylarına kız annesi erkek annesi yakıştırması varmış daha bebekleri olmadan kız anneleri daha mi cıvıl cıvil oluyor ben pek öyle bi insan değilim...

aslında görümcem hiç karışmayıp beni sinir etmeseydi ve eşim güzel bir şekilde bana teklif etseydi sesim çıkmazdı ama birde herkese söyledim ipek olduğunu diye dayatıyorya o beni gıcık ediyor yok ikna edicem inşallah...ama güzellikle etmek istiyorum...

Ya abdest alip gelince oturup oturup öyle kalkip namazimi kilabiliyorum bunu gafletime gunahlarin agirligina bagliyordum ama başka işler içinde öyle yerinden kalkip o işi yapmak çok zor geliyor siz enerjik misiniz nasilsiniz?

Toplumda anne adaylarına kız annesi erkek annesi yakıştırması varmış daha bebekleri olmadan kız anneleri daha mi cıvıl cıvil oluyor ben pek öyle bi insan değilim...
yıllık iznimde eşimin memleketine gittim herkes çok güler yüzlüsün kesin oğlun olucak dedi ama ben kızımdada öyleydim ve yine kızım oluyor...yani birazda insanın karakteriyle alakalı bence...

Evet cok sinir bozucu dokuz ay biz taşıyalım iyisini kötüsünü of demeden biz çekelim ve isime başkaları karar versin. Bu devirde bile hala bu denli bencil insanlar olabiliyor maalesef

Merhaba canim gozun aydin masallah bebegin saglikliymis cinsiyeti bidahakine kesinlesir insallah kiz olsun erkek olsun saglikli olsunlar yeter evlatlarimizsezeryan dogum yapmak zorundaysan hic uzme kendini canim ilk dogumumda bende cok istedim sezeryan olsun 41 hafta bekledim son ana kadar direndim ama olmadi malesef basindan normal dogum olmucan bilmek daha guzel hic degilse kendini simdiden hazirlarsin sezeryan doguma.bazilari icin normal dogum iyi bazilari icin sezeryan normal dogum yapma imkanim olsaydi cok istersim normal olsun ama olmadi malesef
Gunaydın sılammmm. Yolu yarıladık bile masallahh.
evet canim yariladik hatta benim yaridan bile az kaldi 38 inci haftalarda sezeryan yapicam icin 18 haftam kaldi benimm vay bee saka maka bitti bitiyor
Günaydın kızlar gelemedim haftasonu
evde temizlik vardı toplandık falan 23 ünde cumartesi taşınacaz inşallah
simdiden kolay gelsin canim sorunsuz bi sekilde tasinirsin insallah yeni evine
oyyy ne guzel ya gozun aydin canim ikinci oglusum olucanda benim oglumda cok sevinmisti hatta simdide cok seviniyorlar erkek kardesimiz oluyor diye onlar icin ayni cinsten kardes demek oyun arkadasi demek
al bi sacmalik dahailk dogumun sezeryan diye ikinciyi sezeryan yapmak zorunda degilsinki hatta burda ikinciyi normal yap diye israr ediyor doktorlar benim ikincide cok israr etti doktorum normal yap diye ben ilkinde cok bekledigim ve cocuk tehlikeye girdigi icin kendim istemedim normal yapmayi turkiyede tam tersi
canim benim arkadasim iilk dogumu sezeryan sonrasinda 2 tane normal dogum yapti hemde cok kolay oldu dogumlari.normal dogum istiyorsan hic dusunme kendine guzel bi doktor bulup o doktoru degistir derim bi tehlikesi olucanida sanmiyorum burda herkes ikinciyi normal yapiyor saglik sorunu olmadigi surece
masallah canim bebegine detayliyi atlattinya bitti artik korkular sukur bundan sonrasi dogucagi gunu beklemek
canim cok guzel yapmissin hemde icin rahat etmiss masallah kizinda pek akilli usu yazdigina gore rabbim acilarini gostermesin insallah
benimde oğlum oluyor kızlar.....
vayyy bizim erkekler aldi basini gidiyor hayirli olsun canim oglusun
merhabalar aranıza yeni katıldım 17 haftalık gebeyim bebişimin cinsiyetini doktorumdan öğrenemedim sürpriz olsun diyor, birde İstanbul haydarpaşa numuneye giden var mı aranızda
merhaba canim hosgeldin aramiza bence kesin bilemedi cinsiyetini o yuzden oyle soyluyor doktorun
sat ve yas bilgilerini ozelden bana yaz lutfen listeye ekleyelim senide
Slm kizlar doktordan ciktik evdeyiz kahvalti yaptim kizim vuruyo cunku ac.. Masallah kizimiz iyimis 330 gr 23 cm olmus hersey cok iyimis doktorum herseyi cok guzel dedi hamdolsun.
masallah prensesimize
ayy hadi hayirli guzel haberlerle gel insallah benim de kontrolum 3te bugun cok heyecanliiiiii :)
hayirli haberlerle gel canim insallah bekliyoruz
Hastaneden geldim cok sukur iyiymis bebegim 3 lu tarama sonucumda temiz :)
ah be canim nerdesin kac gundur aklim sende sukur iyisiniz cok sevindimmm bundan sonra daha cok dikkatli ol lutfen
canim cok sevindim memnun kalmana doktordan hadi gozun aydin kizinda cok iyiymis masallah
canim bebegin esinin onde olmasi bu haftalarda cok sorun olmaz zamanla yukariya cikma ihtmali yuksek ki senin doktorun biraz onde demis doguma kadar yukariya cikar insallah.ha cikmassa bebegin esi onde olursa nolur normal dogum yolunu kapattigi icin bebegin esi sezeryan dogum yaparsin yani korkulacak bi durum degil.insallah bidahaki sefere yukariya cikmis olur bebegin esi benim ilk hamileligimde bu sebebten dolayi son ana kadar bekleyip bebegin esi normal dogum yolunu tikadigi icin sezeryan dogum yapmak zorunda kalmistim
Ve bu arada annişler doktorum decavit ve kan hapım yazdı tok karnını günde 1 adet. Ardı ardına içsem mi iyi yoksa aralıklı mı
hayir canim ardi ardina sakin icme decaviti sabah kahvaltidan sonra ic kan hapini aradan en az 2-3 saat gectikten sonra baska bir ogunden sonra ic hicbir ilaci ardi ardina icmeyi tavsiye etmiyor doktorlar birbirinin etkisini oldurmesin diye ...
canım bana da kan hapı vermedi doktorum sadece decavit o da midemi mahvediyor. aceba bir dahaki kontrolde kan hapı verir mi çünkü doğumdan sonra bile 3 ay kadar devam etmemiz lazım kan hapına.
ben hamile kaldigim gunden beri iciyorum doguma kadar hatta dogumdan sonra bile icicem dogumda cok kan kaybedicez zaten simdiden vucut kansiz kalirsa dogumda cok perisan oluruz doktoruna mutlaka hatirlar kan hapi istiyorum de canim
Doktor bana kan hapi verdi sordum sagolsun ole verdi . ve sola yatacaksiniz saga uatarsanuz bebege kan gitmez bunu unutma dedi sagdece yatis sola dwdi kan hapinida kalsiyumden 2 saat one ve sonra almaliisim
iyiki sormus almissin canim kan hapini.bende basindan beri diyorum sadece sol tarafiniza yaticaksiniz saga sirt ustu yatmak yasakkk
canim hosgeldin aramiza oglusun hayirli olsun.lutfen sat ve yas tarihini ve oglun olucani bana ozelden yaz listemizi ekliyeyim sizide.bu ayina kadar gelmissin insallah bundan sonra hicbir sorun olmadan oglusuna kucagina alirsin.insallah yarinki detayli ultrasndada hersey yolunda cikar bekliyoruz guzel haberlerini
Eki Görüntüle 1220510 Buda benim aysem rabbim sag saglim dogmasini nasip etsin inş
oyyy yesinler ayseni masallah canim koca kiz olmus annesi
bu da benim 4d oğluşum :) tipe bak yaa ihihi. foto yüklemeyi beceremediğimden avatara koydum
oyy 4d oglusuna bakin hele yerim ya simdiden kocaman bebek gibi duruyorlarrr
canim istemedigin bir ismi koymak zorunda degilsin tabiki ama sen demissin esine ikinci kizimiza sen ver ismini diye simdi nasi geri alicanki lafini.hem bence ipek ismi cok guzel bir isim bu seferde esinin gonlu olsun

Dayanamadım hastaneye gittim :)
Kızım geliyorrrrr :) :)
prenses geliyor demek hayirli olsun canimm

cinsiyetini ogrenenler lutfen ozelden yazsinlar bana simdi cikmam gerekiyor gelince listeye eklicem opuyorum hepinizi iyi bakin bebislere

Bence eşimi kırma ipek koy ama ikinci olarak koy zaten anne cocuğa hangi ismi söylerse ona alışıyo zamanladq herkes ilk adını dıyo sıla nisa mesela kızımın. Adı sıla denır hep bunada doktor erkeğe benzıyo dedi hayırlısı eğer erkekse bizde böle isim konuşunda cok zıtlaşacaz ama ben ilk afını bnm dediğimi koyacam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…