2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sağolasın canım bebeğin hayırlar getirisin:) aklımda bulunsun aysun hanım. inşaallah samimiyetle ilgilenen bi doktor buluruz.

insan telaş etmeden duramıyoki 7 ay önce düşük yapmıştım 5 haftalık şimdi yine hamileyim hep aynı korku acabalarım var işte .. eşimde çok sevindi herkese söyledi yine nazardanda korkar oldum

bende öyleyim ama inan panik yaptıkça, stres oluyorsun stresde bebeğe zarar,,,, onun için kalbini refah tut,,, söylemdiysende herkese söyleme hamile olduğunu,,, birde KK hakket çok yardımcı,,,,,

Nereye tasinacaksiniz eger merkez ya da canik tarafı ise kesinlikle Atasami tavsiye ederim hem hastane iyi hem Aysın hanım iyi yoğunluk var sadece :)

12-01-2015 ♥

eşim samsun tıpta uzmanlığa başlayacak. ben de ağustosta eş durumu isteyecem inşaallah. atakum civarında okullar açılırsa çok güzel olacak hayırlısı tabi. şuan ev tutmayacaz benim okuluma yakın olsun diye.yani ağustostan sonra netleşecek. bu yaz benim için zor geçecek gibi hayırlısı :) yoğunsa çok tercih ediliyor demekki ben de ona giderim:) belki samsunda görüşürüz canım:))

visal hosgeldin canim aramiza hayirli olsun bebisin yasini a yazarmisin listeye eklicem seni sagolsun mervem ozelden yazmis bilgilerini ...

Benim de 3.yılım:) kaç yaşındasın, nerdesin? Ben antalyadayım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ben 27 yasindayim.k.marasliyim.3 yil doguda gorev yaptiktan sonra memlekitime geldim cok sukur es durumundan.
Antalya simdi ne guzeldir:) bu uaz gitmeyi dusunuyoruz antalyaya esimle

gozun aydin canim cok sevindim korkularin gitmis normal hayatina donmussun aslinda bu gunler en guzel gunlerimiz ama iste elde degil dusunmemek acaba soylemi olur su zarar verirmi bunu yaparsam nolur diye insallah hicbi sorun olmadan biticek hamilelik :)
Sana yardıma geleyim dicem geliş gidiş masraflar senden :))
ahh keske yaaa masraf sorun degilde sen gelesiye afedersin benim evi anla iste
sagolasin canim darisi tum bekleyenlerin basina insallah 2 hafta sonra kalp atislarini da duydukmu tamamdir ondan sonra buyusun gobisler bebisler
bende folik asiti icmeye devam edicem 2 hafta sonrada guzelce konusurum doktorla ya iste alman doktor kendi ana dilin gibi olmuyor dun keseye bakarken busuru sey saydi yarisini anca anladim esime sordum hersey yolunda sorun yok diyor dedi eee dedim o kadarini bende anladim

herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. yarın güzel haberler alalım inşaallah. birbirimiz için de dua edelim lütfenn

Canim ben 27 yasindayim.k.marasliyim.3 yil doguda gorev yaptiktan sonra memlekitime geldim cok sukur es durumundan.

aha bi liste kacagi yakaladim slm canimm eklendin listeye senin verecegin yok ben yazdim artik seni ...

Beklerim :))

12-01-2015 ♥

Canım sen istanbulda yaşamıyormusun :26:

Ben de 26:) ben de 2 yıl doğuda çalışıp eş durumundan buraya geldim canım.. Sıcaklar başladı antalyada valla.. Yazın gelin bize de bekleriz:)) oralar nasıl, ne güzel memleketindesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazdiniz kese sekline benim oglanlarinkine baktim birininki fasulye gibi birinin ki yuvarlak tutmadı yani :)

sılam kııızzzzzz sen tüm tezleri çürütüyon :)))
valla ben bu sitede okuduklarımı yazıyorum millet benim kese böyleydi oğlandı falan diye ben de burada paylaşıyorum içimde kalmasın diye.

sılam kııızzzzzz sen tüm tezleri çürütüyon :)))
valla ben bu sitede okuduklarımı yazıyorum millet benim kese böyleydi oğlandı falan diye ben de burada paylaşıyorum içimde kalmasın diye.

hehe evet ya oyle oldu dimi gecen bisey daha vardi tutmayan o neydi
napim bende iki tane olunca ikisinede bakiyorum tutmuyor bosuna umutlanmayin iste
sen yinede paylas canim belki bi tutan olur :))

Son düzenleme:
hehe evet ya oyle oldu dimi gecen bisey daha vardi tutmayan o neydi
napim bende iki tane olunca ikisinede bakiyorum tutmuyor bosuna umutlanmayin iste
sen yinede paylas canim belki bi tutan olur :))

işte bu da fal bakmak gibi tabiki Allah bilir ama doktorlarda keseye bakıp tahmin yürütüyorlar.
işte bi değişiklik olsun bizede

teşekkür ederim.. bu başlıkta buluşmak insanı rahatlatıyor.. bizim de kese haftaya inşallah..
kalp sesini duymak harika bir şey olsa gerek, bu aşamaya gelen arkadaşları tebrik ederim, hepimize nasip etsin, sabırsızlanıyorum o an için..
PS: aynı anda alıntı yapamıyorum, msglarında tedirginliğimi paylaşan arkadaşlara teşekkürler...

canim hayirli olsun bebegin kac yasindasin senide ekliyeyim listeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…