2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bana doktorum vajinal ultrasonun bi zararı yok dedi..
ki bütün doktorlar o kanıda..
sen zararlı diye mi duymuştun?

ben de ilk hamileliğimde vajinal baktırdığım gün kanamam oldu sonra bir kere daha vajinal baktı iyice kanamalarım arttı ve düştü.
şimdi asla baktırmadım az sabredip karnımdan görünene kadar bekleyecem.
bazı kişilerin zaten düşük riski oluyor nasıl cinsel ilişkiyi yasaklıyorlar o vajinal usg de zarar veriyor bence.
memleketteki deneyimli bi hemşirede yengeme alttan sakın baktırma düşük riskini artırır demişti.

kızlar birde sizin kese şekli nasıl.yuvarlak olması gerekiyor diyorlar ama benim ki değil fasulye seklinde doktor da normal dedi sizin kiler nasıl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
erkek bebeklerin kesesi fasulye şeklinde kızlarınki de elips gibi dağınık kese oluyormuş diyorlar. öyle duymuştum

AMİNN canim cok sagol bu paylasimlarin icin.. :)))

Bi süpürge yaptım eve sanki tum dünyayı supurdum bittim resmen elim ayagim tutmuyor esim calisiyor is basa düştü bugün
Cok halsizim çok nasıl olcak böyle 2 cocukla bilmiyorum ...

Yazdiniz kese sekline benim oglanlarinkine baktim birininki fasulye gibi birinin ki yuvarlak tutmadı yani :)

Bi süpürge yaptım eve sanki tum dünyayı supurdum bittim resmen elim ayagim tutmuyor esim calisiyor is basa düştü bugün
Cok halsizim çok nasıl olcak böyle 2 cocukla bilmiyorum ...

Sana yardıma geleyim dicem geliş gidiş masraflar senden :))

hadi bakalım seviyorum böyle önceden araştırmayı. hayırlısı
2 ay sonra yazarız buraya
ben6. ayda göstermişim anneme onuda erkek diye kordonu arkadan dolamışım herşeyim maviydi...benim çocuk bana çekerse ters köşe eder.
Yazdiniz kese sekline benim oglanlarinkine baktim birininki fasulye gibi birinin ki yuvarlak tutmadı yani :)

hadi ya. aman sağlıklı ve salih bir evlat olsun gerisi hiiçç önemli degil

benimkini nerdeyse herkes biliyo amanin :18:

sağol canım önerin için..ben de pronto kullaıyordum..
çamaşır suyu zararlı mıdır acaba wclere dökmem lazım daa:18:

çamaşır suyunu bende döküyorum tuvalete ama asla hiçbir şeyi ovalamıyorum yani çamaşır suyunu solumuyorum,,, zaten deterjanları solumak çok tehlikeli,,,,,

peki bu tamamen portakal suyu olanlarda buna dahşl midir? katkısız olanlar ?

arkadaşlar aranızda samsunda olanınız var mı. bir ay sonra samsuna taşınacağız inşaallah. önerebileceğiniz bayan doktor var mı

doktordan geliyorum,, bebeğin kesesini görebildik en nihayetinde, dr 5h1g dedi benim hesaplarımın birazcık gerisinde )))
artık evde tek başıma kalabilirim, dış gebelik şüphesi geçti,, bugün ağrılarım daha bir azaldı artık kalktım evi temizledim biraz sonra hastaneye gittim,, pilim bitti yani,,,
arkadaşlar benden size bir tavsiye dr gitmeden önce sorucağınız soruları bir kağıda yazın ve hepsini teker teker sorun , sonra aayyy sorucaktımda unuttum olmayın,,,
hayatımda ilk defa kontrole gittiğim kadın doğumcudan iki hafta sonraya randevu aldım,,,,
darısı hepimizin başına,,,,
çookkkk mutluyum,,,,

arkadaşlar aranızda samsunda olanınız var mı. bir ay sonra samsuna taşınacağız inşaallah. önerebileceğiniz bayan doktor var mı

Ben samsundayim ama ben de yeniyim araştırdım baya ama hic bi doktor içime sinmedi. Bi tek Atasam hastanesinde Aysın hanım varmış gerçekten güleryüzlü ama o da cok aşırı yoğun. şu an bana yakın olduğu için Medical parka gidiyorum ve memnunum

12-01-2015 ♥

Nereye tasinacaksiniz eger merkez ya da canik tarafı ise kesinlikle Atasami tavsiye ederim hem hastane iyi hem Aysın hanım iyi yoğunluk var sadece :)

12-01-2015 ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…