Bana doktorum vajinal ultrasonun bi zararı yok dedi..
ki bütün doktorlar o kanıda..
sen zararlı diye mi duymuştun?
İnşallahhh cnm
Zaman su gibi geçer biran önce pıt pıtlarını duyarız inşallahh
erkek bebeklerin kesesi fasulye şeklinde kızlarınki de elips gibi dağınık kese oluyormuş diyorlar. öyle duymuştumkızlar birde sizin kese şekli nasıl.yuvarlak olması gerekiyor diyorlar ama benim ki değil fasulye seklinde doktor da normal dedi sizin kiler nasıl
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Elhamdülillah elhamdulillah elhamdulillah
Ya rab sana binlerce kez şükürler olsun
Biz aciz kullarına verdigin hediyeden ötürü sana sonsuz sükürler olsun
Allahım içimizde bir vesvese bir suur kaybı sen bizleri feraha ulastır
Muhakkak ki içimzideki su damlasınıda sen yarattın
Sen ona can ver Allahım
Sen yüzümüzü güldür!
Kucaklarımızı bos bırakma ya rabbim !
Sana el actık sen bizleri geri cevirme Allahım !
Canı verende sensin ....
Verdigin gibi alanda sensin
Denin verdgin herşeye boynumuz kıldan ince!!
Allahım sen hayırlısını hayırlı zamanda ver!!
Evlatlarımı şükür kapımız olsun. Bu kapıyı calmaktan bizleri mahrum etme Allahım!
Evlatlarımız bereket diregimiz olsun!
Sen bu diregi ocagımızdan eksik etme Allahım
Sen bizlere hiç bir karsılık beklemeden ANNECİGİM DEYİP BOYNUMUZA SARILAN EVLATLAR NASİP ET ALLAHIM!!
Ya rab!! Yawrularımızı saglıklı sıhhatlı
Gönülleri imannn dolu bir sekılde kucagımıza almayı nasip et!!
YA RAB! ONLARI BİZSİZ BİZİ ONLARSIZ BIRAKMA
AMİİİİİN
erkek bebeklerin kesesi fasulye şeklinde kızlarınki de elips gibi dağınık kese oluyormuş diyorlar. öyle duymuştum
Ben insallah haftaya persembe gidicem canım sen ne zaman duycan pıt pıtını
yazdım bunu fıstık.Öğrence tastiklerim artık...
Bi süpürge yaptım eve sanki tum dünyayı supurdum bittim resmen elim ayagim tutmuyor esim calisiyor is basa düştü bugün
Cok halsizim çok nasıl olcak böyle 2 cocukla bilmiyorum ...
ben6. ayda göstermişim anneme onuda erkek diye kordonu arkadan dolamışım herşeyim maviydi...benim çocuk bana çekerse ters köşe eder.hadi bakalım seviyorum böyle önceden araştırmayı. hayırlısı
2 ay sonra yazarız buraya
Yazdiniz kese sekline benim oglanlarinkine baktim birininki fasulye gibi birinin ki yuvarlak tutmadı yani :)
Rabbim tüm anneleri bebekleri nazardan korusun. İffet-i kalp kitabında diyorki hamilelik ne kadar gizli tutulursa çocuk o denli edepli olurmuş. Hz Meryem annemizin annesi Hanne karnı belli olana kadar kimseye söylememiş... sizinle de paylaşmak istedim
sağol canım önerin için..ben de pronto kullaıyordum..
çamaşır suyu zararlı mıdır acaba wclere dökmem lazım daa:18:
benimkini nerdeyse herkes biliyo amanin :18:
arkadaşlar portakalı ve diğer meyveleri meyve şeklinde yiyelim suyunu içmeyelim. hamile olan bir arkadaşıma doktoru söyledi hem posadan mahrum kalıyosun hem de gereksiz bir sürü şeker alıyosun vücuduna demişti. 3 portakalın suyunu içeceğine bir portakal ye demişti. bebekte şeker hastalığı riskini artırıyomuş meyve suları
Ben Geldimmmm canim :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar aranızda samsunda olanınız var mı. bir ay sonra samsuna taşınacağız inşaallah. önerebileceğiniz bayan doktor var mı
arkadaşlar aranızda samsunda olanınız var mı. bir ay sonra samsuna taşınacağız inşaallah. önerebileceğiniz bayan doktor var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?