2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba hanımlar :)

Aranıza yeni katıldım bu akşam aldım hamilelik haberimi :) sat tarihim 18 nisan

Hoşgeldin canim hayırlı olsun bebegin kucağına aldigin gunleride gormek nasip olsun ins :)
Bilgilerini özelden yaz bana ekleyeyim senide listeye :)

Kızlar bende bugun biraz grip gibiyim biraz alerjik öksürük de var sizce bi zarari olurmu korkuyorum:2:

Kızlar bende bugun biraz grip gibiyim biraz alerjik öksürük de var sizce bi zarari olurmu korkuyorum:2:

Bebege bir zarari olmaz canim seni etkiler sadece hasta olduğun için iyice halsiz kalırsın dikkat et kendine sakin ilac alma ve bilmedigin bitkisel çayları icme çok geçmiş olsun ...

bişey olmaz inşaallah canım beniminsan bu mutlu haberi herkesle paylaşmak istiyor dimi. sürekli dua edelim. kuran okuyalım. Rabbim yavrularımızı korusun.

aynen tutamiyorum ki icimde bol bol dua ediyorum ama onun icin gelecegi kisiligi icin. rabbim hayirli saglikli imanli evlatlar nasip etsin insallah

hayirli ugurlu olsun :)

sağol canım önerin için..ben de pronto kullaıyordum..
çamaşır suyu zararlı mıdır acaba wclere dökmem lazım daa:18:

Canım çamaşır suyu çok zararlı ne olursun kullanma temizlik değil zehirlenme oluyor onunla...

Canım organik defterin satan yerler var netten de bakabilirsin green mom var bir de Türk anne...

Mrb bende araniza yeni katildim allah hepimizin yardimcisi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

baya kalabalıklaştık ne güzel . Aramıza yeni katılanlarda hoş gelmiş sefalar getirmişler. inşallah hep beraber bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder Rabbim..

sizin kasık batmaları başladı mı genelde 5hafta da başlıyormuş benım sağda olmuyor genellikle batma😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doguda nerde calistin canim.ben erzincandaydim.orda o kadar guzel dostluklarim oldu ki:)
Valla ben sicagi severim.yaz geliyo diye seviniyorum:) hala geceleri sicak su torbasiyla yatiyorum. Bu arada ben de seni marasa dondurma yemeye beklerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…