Merhaba hanımlar :)
Aranıza yeni katıldım bu akşam aldım hamilelik haberimi :) sat tarihim 18 nisan
Kızlar bende bugun biraz grip gibiyim biraz alerjik öksürük de var sizce bi zarari olurmu korkuyorum:2:
Merhaba hanımlar :)
Aranıza yeni katıldım bu akşam aldım hamilelik haberimi :) sat tarihim 18 nisan
Bebege bir zarari olmaz canim seni etkiler sadece hasta olduğun için iyice halsiz kalırsın dikkat et kendine sakin ilac alma ve bilmedigin bitkisel çayları icme çok geçmiş olsun ...
Sakin ilac icme kivi ye bol bol
Kızlar bende bugun biraz grip gibiyim biraz alerjik öksürük de var sizce bi zarari olurmu korkuyorum:2:
bişey olmaz inşaallah canım beniminsan bu mutlu haberi herkesle paylaşmak istiyor dimi. sürekli dua edelim. kuran okuyalım. Rabbim yavrularımızı korusun.
peki bu tamamen portakal suyu olanlarda buna dahşl midir? katkısız olanlar ?
doktordan geliyorum,, bebeğin kesesini görebildik en nihayetinde, dr 5h1g dedi benim hesaplarımın birazcık gerisinde)))
artık evde tek başıma kalabilirim, dış gebelik şüphesi geçti,, bugün ağrılarım daha bir azaldı artık kalktım evi temizledim biraz sonra hastaneye gittim,, pilim bitti yani,,,
arkadaşlar benden size bir tavsiye dr gitmeden önce sorucağınız soruları bir kağıda yazın ve hepsini teker teker sorun , sonra aayyy sorucaktımda unuttum olmayın,,,
hayatımda ilk defa kontrole gittiğim kadın doğumcudan iki hafta sonraya randevu aldım,,,,
darısı hepimizin başına,,,,
çookkkk mutluyum,,,,
canım şimdi gördüm. çok sevindim darısı bize inşallah. ben de tek kese görürüm umarım :)
sağol canım önerin için..ben de pronto kullaıyordum..
çamaşır suyu zararlı mıdır acaba wclere dökmem lazım daa:18:
dün yere bir şey döküldü hemen cif i sıkayım kağıt mendille layım dedim,,, o cif burun delikleirimi yaktı, hatta gittim banyo yaptım anca rahatladım,,,
bugünde banyo lavabosunu sirke ile temizledim,, tertemiz oluyor kızlar, biraz sirke kokuyor ama deterjanlarda ki toksinlerden iyidir,,, artık banyomda sirke şişesi var,,,
benim yerler laminant pronto kullanıyorum, ama sizin de bana yerleri temizlemek için bir öneriniz olabilir mi aceb? böyle doğal bir şeyler,,,
teşekkürler şimdiden,,,
Mrb bende araniza yeni katildim allah hepimizin yardimcisi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aha bi liste kacagi yakaladim slm canimm eklendin listeye senin verecegin yok ben yazdim artik seni ...
Evet canım tek kese vardı, muhtemelen seninde öyledir. Inşallah hersey istediğin gibi olur ve bebisinin kalp sesini duyarsin
Bizede haber verirsin mutlaka
Ben de 26:) ben de 2 yıl doğuda çalışıp eş durumundan buraya geldim canım.. Sıcaklar başladı antalyada valla.. Yazın gelin bize de bekleriz:)) oralar nasıl, ne güzel memleketindesin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoş geldin canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?