2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Çok faydalı bilgiler olmuş canım teşekkürler :)

amin canım....bakalım bende zaten dayanabilirsem öyle yapmayı düşünüyordum...karnım belirene kadar eşim ve ben belki annem ondan sonrasına süpriz olsun

amin amin amin Ya Rabbi...

amin canım....bakalım bende zaten dayanabilirsem öyle yapmayı düşünüyordum...karnım belirene kadar eşim ve ben belki annem ondan sonrasına süpriz olsun

Maşaallah canım sana söyleme inşaallah nazardan saklasın.ben dayanamadım yakın arkadaşlarıma söyledim. okuldaki bayan arkadaşlarım biliyolar nöbetlerimde yardımcı oluyolar Allah razı olsun.

hayırlı olsun canım :) inşaallah hızlıca yükselecek 2-3 gün sonra yeniden ölçtürebilirsin.benim 4 haftalık daha henüz kese görünmedi ama normal bi gebeliğe benziyor dedi bir hafta sonra yeniden gidicem inşaallah. sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun Rabbim.

Bnm kozım da 21 aylık canmmmm
Masallh kızına bnmki 8 ay emdi ondan sonra tünne

Son düzenleyen: Moderatör:

canım dün ben de sordum vitamin haplarını şimdilik sadece folik asit yeterli olur dedi. beslenmene dikkat et dedi.

42 kisiyiz kizlar masallah ay sonuna 100 e yaklascaz herhalde ne bereketli aymis
ama hala paylasim yapip listede ismi gecmeyen arkadaslar var bildirimleri bekliyorum

canım henüz özel mesaj atamıyorum beni de listeye ekler misin :) sat 13 nisan. başka hangi bilgiyi veriyoduk :))

Çok doğru cnm bana kalsa ben akrabalara bile söylemek istemiyorım ama tabi bu imkansız
Ama arkadaşlarıma komşularıma söylemicem ben nazarada çok inanırım

Bende bende hamile gibi hissetmiyorum kendimi hayırlısıyla bi duysam kalp atışlarını o zaman dünyalar benim olacakkkk

Cnm keseyi görmüşsün çoook sevindim darısı kalp atışlarına inşallahhhh
Ben neredeyse 1 senedir folibol ve b12 kullanıyorum hamile kaldıktan sonrada doktorum iç dedi bi zararı yok ama sen yinede doktoruna sor cnm için rahat etsin

Canım kan testi sonucunu aldınmı gerçi iki çizgiyi görmüşsün büyük bi ihtimal kan sonucunda güzel çıkmıştır

42 kisiyiz kizlar masallah ay sonuna 100 e yaklascaz herhalde ne bereketli aymis
ama hala paylasim yapip listede ismi gecmeyen arkadaslar var bildirimleri bekliyorum

canım henüz özel mesaj atamıyorum beni de listeye ekler misin :) sat 13 nisan. beklenen doğum 18.01.2015 :)

Kurtkoy ersoy a gitmeye basladim bende mine hanim a. Cok ilgili bi doktor ve hastanede yeni oldugu icin cok temiz ve duzenli. Bir dene istersen sende.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…