2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim, kese görünmeden eklenmiyim diyordum, 1az evhamlıyımdır :26: ama yaş 30 ve sat 14/04/2014 olarak eklenebilirim sanırım

yok canim aklina kotu seyler getirme listeye bak icin acilsin hamile kayniyor liste sende aralarindasin tabi

Bende araniza yeni katıldım inş hep birlikte bebeklerimizi sagkikla kucagimiza alir ve bu surecte birlikte hoş vakit geciririz49:

hosgeldin canim insallah daha bunun dogum sonrasi var artik topikcek buraliyiz
listeye ekledim ismini pekte yakistin

canım noldu merak içindeyim. kalp atışını duydunuz mu? 2 kese duruyo mu hala?

ah canım umarım ben de sıkıntı yaşamam. zaten evhamlı biriyim içimi rahatlattın biraz allah razı olsun senden.

canım doktor bana imom diye bi hap verdi. dünden beri onu kullanıyorum. içinde folik asit, omega 3, vit c, B1, B2, B3, B12, D, demir, çinko, pantotenik asit, iyot, selenyum,biotin var. özellikle omega 3 tavsiye ediyorum, bebeğin gelişimi için ve erken doğum riskini azaltmak için dedi. bir de iyotlu tuz kullan dedi ayrıca tam tahıllı buğday ekmeği tüket dedi.

Kızlar ben çok kötüyüm ... Bugun ofiste çok yoruldum ... Biraz önce eve geldim... Wc ye girdim sarı bir akıntı başladı... Dr umu aradım progestan200 al hemen dedi .. İçtim...çok tedirginim... Bebeğime bişey olurmu ...

yok canim aklina kotu seyler getirme listeye bak icin acilsin hamile kayniyor liste sende aralarindasin tabi
teşekkür ediyorum, hepimizin duaları kabul olur inşallah..
bir soru da sormak istiyorum, yarın 2. kan testi olacak, dr a ne sorulur, folik asit kullanıyorum 3 aydan beri, vitamin de mi istiyim...

canım şimdi gördüm. çok sevindim darısı bize inşallah. ben de tek kese görürüm umarım :)

Bana doktorum vajinal ultrasonun bi zararı yok dedi..
ki bütün doktorlar o kanıda..
sen zararlı diye mi duymuştun?

canım eğer bebeğin yerleşmesinde problem varsa zararlı olabilir. mesela benim biraz aşağıda yerleşmiş, o yüzden ilişki de yasak 3 ay. allahtan vajinal bakılmadım yoksa kötü şeyler olabilirdi.

teşekkür ediyorum, hepimizin duaları kabul olur inşallah..
bir soru da sormak istiyorum, yarın 2. kan testi olacak, dr a ne sorulur, folik asit kullanıyorum 3 aydan beri, vitamin de mi istiyim...
Canim vitamini sor istersen almama gerek varmi diye vitamin konusunda bende kararsizim.
Keseye bakilmicak mi yarin ?
Canim o akıntı bende hep var benim doktorum da normal olduğunu söyledi tedirgin olucak birsey yok bence doktor tedbir için söylemiştir ...

Bak işte her doktor farkli ben bidakine iyice ogrenmeliyim bu vitamin isini sagolasin canim

Son düzenleme:

Canım düşük riski falan değilmidir yani

canım şimdi gördüm. çok sevindim darısı bize inşallah. ben de tek kese görürüm umarım :)

Sedacim arkadaş konu açmış cift keseyle ilgili ordada sizin gibi ilk başta cift kese gozukup sonradan tek olanlarin yazilari var bi bak istersen. ..

Canim vitamini sor istersen almama gerek varmi diye vitamin konusunda bende kararsizim.
Keseye bakilmicak mi yarin ?
dün ilk kan testiydi, değerler artıyor mu diye yarın tekrar, haftaya da ultrasyon ama burada yazılanları okuyunca vajinal hakkında tedirgin oldum, yarın dr a sorucam, vitamini de sorarım, size de bilgi veririm

Canım düşük riski falan değilmidir yani

Yok canım sari akıntı dusuk riski olamaz cok fazla olmadiktan sonra kahverengi bile normal ilk başlarda icini ferah tut normal o akıntılar ...

Son düzenleme:
dün ilk kan testiydi, değerler artıyor mu diye yarın tekrar, haftaya da ultrasyon ama burada yazılanları okuyunca vajinal hakkında tedirgin oldum, yarın dr a sorucam, vitamini de sorarım, size de bilgi veririm

Canim benimde ilk kontrolum dundu doktor direkt alttan bakti ki burda ilk 3 ay alttan bakıyorlar bebegin durumunu net görebilmek için karından alttaki gibi net gözükmüyor malesef ...

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar :)

Aranıza yeni katıldım bu akşam aldım hamilelik haberimi :) sat tarihim 18 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…