teşekkür ederim, kese görünmeden eklenmiyim diyordum, 1az evhamlıyımdır :26: ama yaş 30 ve sat 14/04/2014 olarak eklenebilirim sanırım
Bende araniza yeni katıldım inş hep birlikte bebeklerimizi sagkikla kucagimiza alir ve bu surecte birlikte hoş vakit geciririz49:
hosgeldin canim insallah daha bunun dogum sonrasi var artik topikcek buraliyiz
listeye ekledim ismini pekte yakistin
bende de çift kese var ve seninle aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım :) Rabbim sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı bize nasip etsin.
ben bugün bebeğimin kalp atışı için dr gidicem ikinci kesede belli olur sanırım, haber veririm
benimde senin haftanda çok baş dönmelerim oldu ama şuan geçti merak etme geçer inşallah
hakkında hayırlısı olsun inşallah şubat annesi olursun
progesteron kullanan çok bebeğin sıkı sıkı tutunsun diye, tiroitin için mutlaka endokrin uzmanına git ilaç kullanman lazım
ayy hayırlısı canım iki kese:) canım benim oğlumda aşağı yerleşmişti biraz uzun süre yürüyemiyordum kasığım ağrıyordu onun dışında sıkıntım olmamıştı
hoş gelidn hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin
canım geçmiş olsun dinlenince geçer inşallah iğnede vermiş zaten
canım ananas tam tersi faydalı rahmi kuvvetlendiriyor tutunmaya yardım ediyor
dikkat et canım çok yürüme birde kızın var sürekli kucağına alıyorsun o da etkiliyor
aminnn canım ağzına sağlık
hoş geldin hayırlı olsun
maşallah canım görmüşsün bebeğini, tansiyon takibi yaptıracaksın tuzlu asla yeme maden suyu içme stres yapma, bol su en az 3 litre olacak ve tuzsuz ayran iç bol bol
canım vajinale gerek kalmayabilir
Allah kabul etsin canım, ihlas bende okurum inşaallah
hoş geldin hayırlı olsun, geç olmaz
ayyy canım çok sevindim hayırlı olsun tekrar
canım çok güzel yazmışsın, bende oğlumda 16 kilo aldım 58 le hamile kalmıştım, ama her şeyden tiksinmiştim yemek yapamıyordum etin hiç bir türünü yiyemedim, sadece meyve ve yeşillik tabi krakerle aldım bu kiloyu, şimdi 68 kiloyum maalesef doğumdan sonra ilk 3 ayda 10 kilom gitmişti sonrasında hep yedim hiç almamıştım hatta bir ara 64 e düşmüştüm sonra son bir kaç aydır artık vücudum yeter dedi ve 68 oldumşimdi iştahım çok açık napıcam bilmiyorum
olur canım içinde su olduğu için değil şüphen olmasın sütten
hoş geldin hayırlı olsun
Allah kabul etsin canım. ben de ihlas hatmine katılırım inşaallah
Ya kızlar benim kafama vitamin hapi isi takılıyor dunden beri ben suan sadece folik asit hapi iciyorum bunun disinda başka vitamin alan varmi?Doktora gidenler vitamin hapı konusunda ne dedi doktorunuz benimki istersen basla dedi ama eger şuan folik asit yeterliyse niye gereksiz yere hap iceyim ki diger hamileliklerimde centrum A dan Z ye vitamin hapini almıştım ama folik asit almamistim simdi kafam karisti...
2 hafta ki kontrolumde iyice sorayim simdilik sadece folik asit e devam edeyim diyorum ...
hayırlı olsun.. allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin...Bende araniza yeni katıldım inş hep birlikte bebeklerimizi sagkikla kucagimiza alir ve bu surecte birlikte hoş vakit geciririz49:
teşekkür ediyorum, hepimizin duaları kabul olur inşallah..yok canim aklina kotu seyler getirme listeye bak icin acilsin hamile kayniyor liste sende aralarindasin tabi
selam kızlar
dr geldim ve bebişimin kalp atışını hem gördüm hem duydun
mutluluğumu anlatamam darısı size
ayrıca sat 6+6 ama dr 5+5 haftalık olduğumu söyledi
keseyi görür görmez kalp atışını gördüm dr söyledim hemen gördüğümü, ilk bebişimin verdiği tecrübe sanırım
bu arada geçen hafta 2 kese vardı diğerini göremedik tek bebişim var yani
şişmeleri sordum normal dedi yine, tansiyon düşüyor, damarlar genişliyor ve kalp atışlarınız artıyor dedi. vücutta normalde 4 litre kan akışı varken şuan bizde bu değişimler nedeniyle damarlarımız genişlediğinden 5,5 litreyi buluyormuş buda şişlik, yorgunluk, uyku yapıyormuş. vücudun bu değişime alışması 4. ayın sonuna kadar sürüyormuş.
Bana doktorum vajinal ultrasonun bi zararı yok dedi..
ki bütün doktorlar o kanıda..
sen zararlı diye mi duymuştun?
Canim vitamini sor istersen almama gerek varmi diye vitamin konusunda bende kararsizim.teşekkür ediyorum, hepimizin duaları kabul olur inşallah..
bir soru da sormak istiyorum, yarın 2. kan testi olacak, dr a ne sorulur, folik asit kullanıyorum 3 aydan beri, vitamin de mi istiyim...
Canim o akıntı bende hep var benim doktorum da normal olduğunu söyledi tedirgin olucak birsey yok bence doktor tedbir için söylemiştir ...Kızlar ben çok kötüyüm ... Bugun ofiste çok yoruldum ... Biraz önce eve geldim... Wc ye girdim sarı bir akıntı başladı... Dr umu aradım progestan200 al hemen dedi .. İçtim...çok tedirginim... Bebeğime bişey olurmu ...
canım doktor bana imom diye bi hap verdi. dünden beri onu kullanıyorum. içinde folik asit, omega 3, vit c, B1, B2, B3, B12, D, demir, çinko, pantotenik asit, iyot, selenyum,biotin var. özellikle omega 3 tavsiye ediyorum, bebeğin gelişimi için ve erken doğum riskini azaltmak için dedi. bir de iyotlu tuz kullan dedi ayrıca tam tahıllı buğday ekmeği tüket dedi.
Canim vitamini sor istersen almama gerek varmi diye vitamin konusunda bende kararsizim.
Keseye bakilmicak mi yarin ?
Canim o akıntı bende hep var benim doktorum da normal olduğunu söyledi tedirgin olucak birsey yok bence doktor tedbir için söylemiştir ...
Bak işte her doktor farkli ben bidakine iyice ogrenmeliyim bu vitamin isini sagolasin canim
canım şimdi gördüm. çok sevindim darısı bize inşallah. ben de tek kese görürüm umarım :)
dün ilk kan testiydi, değerler artıyor mu diye yarın tekrar, haftaya da ultrasyon ama burada yazılanları okuyunca vajinal hakkında tedirgin oldum, yarın dr a sorucam, vitamini de sorarım, size de bilgi veririmCanim vitamini sor istersen almama gerek varmi diye vitamin konusunda bende kararsizim.
Keseye bakilmicak mi yarin ?
Canım düşük riski falan değilmidir yani
dün ilk kan testiydi, değerler artıyor mu diye yarın tekrar, haftaya da ultrasyon ama burada yazılanları okuyunca vajinal hakkında tedirgin oldum, yarın dr a sorucam, vitamini de sorarım, size de bilgi veririm
Sedacim arkadaş konu açmış cift keseyle ilgili ordada sizin gibi ilk başta cift kese gozukup sonradan tek olanlarin yazilari var bi bak istersen. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?