2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
herkeste degısıyor canım en erken karnın dan 4vajinadan 3:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bugün 3+6 canım ay inşallah görürüz ya çok heyecanlıyım

Canım ben 5+0 da gördüm. Hem de karından. Doktor 4 buçuk haftalık dedi.

Canım benim de regl hesabına göre 3+6 bugün. Dün öğrendim beta hcg 26 çıktı. Değer düşük mü acaba bilemedim :/ bugün tekrar yaptırsam mı testi normal mi acaba

Canım kese,kan değeri 1500 civarı olunca görülüyo diye biliyorum.. Ben 5+5 de gördüm.. Daha erken gibi duruyo ama sen bilirsin tabi..

Canım kese,kan değeri 1500 civarı olunca görülüyo diye biliyorum.. Ben 5+5 de gördüm.. Daha erken gibi duruyo ama sen bilirsin tabi..

Peki 3+5 de 26 normal bir değer mi acaba canım

Peki 3+5 de 26 normal bir değer mi acaba canım

Hımm çok bilemicem ama haftana göre değer düşük gibi.. Geç döllenme olmuştur büyük ihtimal.. 1-2 haftalık olabilir belki.. Değer değil,artış hızı önemli.48 saatte 2 kat artmış olması lazım.. Tekrar yaptır canım,iki gün sonra.. Artarsa sorun yok demektir :)

günaydın kızlar

Bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek

Yeni gelen arkadaslar hepinizz hoşgeldiniz
Dun gece okudum herkesın bebek haberini hayırlı olsun herkesın yawrucagı
Cigerpareniz olacak inş..
Rabbim hepinize hepimize saglıklı bir hamilelik ve dogum nasip etsin inş

Yok canım sari akıntı dusuk riski olamaz cok fazla olmadiktan sonra kahverengi bile normal ilk başlarda icini ferah tut normal o akıntılar ...

Sabah kahverengiye döndü akıntıı canım

Canım dabah kahverengiye döndü akıntımm

Canım dabah kahverengiye döndü akıntımm

bence bi doktorunu ara sor kahverengi bende sıkıntı değil diye biliyorum ama belki progesterona başlatır yada başka bi şey önerir. için rahat eder

bence bi doktorunu ara sor kahverengi bende sıkıntı değil diye biliyorum ama belki progesterona başlatır yada başka bi şey önerir. için rahat eder

Canım dün gece aradım progestan başlattı onda randevum var gidiyorum inşallah köyü bişey yoktur çok üzgünüm

günyadın kızlar hayırlı günler olsun hepimizee.
5. haftaya girice hafiften iç bulantılarım başladı..ama öğürücek kadar değil..
ilerki haftalarda artmaz umarım:18:

Yazdiniz kese sekline benim oglanlarinkine baktim birininki fasulye gibi birinin ki yuvarlak tutmadı yani :)

Sılaaa tam okuyorum heyecan yapıyorum sonra haydaaa bu da mı gol değil diyorum :)

hayırlı olsun canım darısı kalp atışlarına inşallah..

Bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek

Canım geçen salı yani 6 nisan benim batımdı. O gün kan tahlilinde 65 çıktı. Bu salı ultrasona girdim doktor 1500 civarı görünür dedi bi bakalım dedi ve göründü. Ertesi gün yani dün tekrar kan testi yaptım 1495 çıktı. Yani beklemen gerek en az bir hafta görünmesi için.

Canım dün gece aradım progestan başlattı onda randevum var gidiyorum inşallah köyü bişey yoktur çok üzgünüm

Aklina kötü şeyler getirme. Herkeste olan şeyler bunlar canim. Kanama olmadigı sürece, kırmızı kan görmedikce korkma. Doktor bana bebek yer degiştirebilir ilk başlarda ve bu nedenle lekelenmen olabilir korkma dedi. İçini ferah tut ama doktora gitmeyi ihmal etme tabi.

Sabah kahverengiye döndü akıntıı canım

canım korkma lütfen bende yatıyorum bak olmadı iğne verir o anında kesiyor.vesvese yapıp üzme kendini olağan şeyler

Kızlar bende bugun biraz grip gibiyim biraz alerjik öksürük de var sizce bi zarari olurmu korkuyorum:2:

canım geçmiş olsun ben reflüyle başladım arkasından faranjit sonra bahar allerjisi ,
sonra cildimde kocaman kırmızı alerji kabarcıkları en son balgamlı öksürük ki ne öksürük gece uyutmuyordu
çok şükür hepsi 3 - 4 gün devam edip edip geçti
bi tek göğsümün sol altında kaburga kemiğimde bi batma var o hiç geçmiyor doktor üşütmüşsündür dedi.
allahın izniyle senin ki de geçer içini ferah tut

Son düzenleme:
günaydın kızlar
aramıza katılan yeni anne adayları hayırlı olsun bebişleriniz

Slm cnm kahramanmaras merkezdemisin mesleğin ney ne cok sordum ama inanki yazıları okurken geçmişi bı baktım dondurma ve Maraş yazıyo hemen yazdım yazarken dondurma yiyorum :) maraslıyım

Aaa ne guzel bi memlektli buldum sonunda.merkezdeyim canim binevler civarinda.ogretmenim ayni zamanda.sen neresindensin.ben de seni tanimak osterim.hangi doktora gidiyosun.kac haftalik bebisin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…