herkeste degısıyor canım en erken karnın dan 4vajinadan 3:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben 5+0 da gördüm. Hem de karından. Doktor 4 buçuk haftalık dedi.
Canım benim de regl hesabına göre 3+6 bugün. Dün öğrendim beta hcg 26 çıktı. Değer düşük mü acaba bilemedim :/ bugün tekrar yaptırsam mı testi normal mi acaba
Canım kese,kan değeri 1500 civarı olunca görülüyo diye biliyorum.. Ben 5+5 de gördüm.. Daha erken gibi duruyo ama sen bilirsin tabi..
Peki 3+5 de 26 normal bir değer mi acaba canım
Bugün doktora gidicem bakalım ne diyecekHımm çok bilemicem ama haftana göre değer düşük gibi.. Geç döllenme olmuştur büyük ihtimal.. 1-2 haftalık olabilir belki.. Değer değil,artış hızı önemli.48 saatte 2 kat artmış olması lazım.. Tekrar yaptır canım,iki gün sonra.. Artarsa sorun yok demektir :)
günaydın kızlar
Yok canım sari akıntı dusuk riski olamaz cok fazla olmadiktan sonra kahverengi bile normal ilk başlarda icini ferah tut normal o akıntılar ...
Canım dabah kahverengiye döndü akıntımmCanim vitamini sor istersen almama gerek varmi diye vitamin konusunda bende kararsizim.
Keseye bakilmicak mi yarin ?
Canim o akıntı bende hep var benim doktorum da normal olduğunu söyledi tedirgin olucak birsey yok bence doktor tedbir için söylemiştir ...
Bak işte her doktor farkli ben bidakine iyice ogrenmeliyim bu vitamin isini sagolasin canim
Canım dabah kahverengiye döndü akıntımm
bence bi doktorunu ara sor kahverengi bende sıkıntı değil diye biliyorum ama belki progesterona başlatır yada başka bi şey önerir. için rahat eder
Yazdiniz kese sekline benim oglanlarinkine baktim birininki fasulye gibi birinin ki yuvarlak tutmadı yani :)
doktordan geliyorum,, bebeğin kesesini görebildik en nihayetinde, dr 5h1g dedi benim hesaplarımın birazcık gerisinde)))
artık evde tek başıma kalabilirim, dış gebelik şüphesi geçti,, bugün ağrılarım daha bir azaldı artık kalktım evi temizledim biraz sonra hastaneye gittim,, pilim bitti yani,,,
arkadaşlar benden size bir tavsiye dr gitmeden önce sorucağınız soruları bir kağıda yazın ve hepsini teker teker sorun , sonra aayyy sorucaktımda unuttum olmayın,,,
hayatımda ilk defa kontrole gittiğim kadın doğumcudan iki hafta sonraya randevu aldım,,,,
darısı hepimizin başına,,,,
çookkkk mutluyum,,,,
Bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek
Canım dün gece aradım progestan başlattı onda randevum var gidiyorum inşallah köyü bişey yoktur çok üzgünüm
Sabah kahverengiye döndü akıntıı canım
Kızlar bende bugun biraz grip gibiyim biraz alerjik öksürük de var sizce bi zarari olurmu korkuyorum:2:
Slm cnm kahramanmaras merkezdemisin mesleğin ney ne cok sordum ama inanki yazıları okurken geçmişi bı baktım dondurma ve Maraş yazıyo hemen yazdım yazarken dondurma yiyorum :) maraslıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?