2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar bilmeyenler için tekrar yaziyorum. Tefriciyelerimizi bitirdik, cuma günü bağışlayacağız Allahın izniyle. Şimdi 10 bin ihlas başladık. Katılmak isteyen olursa, okuduktan sonra bana msj atarsa sevinirim. 100 tane bile okusanız fayda...

Canim 500 tane ihlas okudum hepimizin bebislerine ekle beni de.. :)

Doguda nerde calistin canim.ben erzincandaydim.orda o kadar guzel dostluklarim oldu ki:)
Valla ben sicagi severim.yaz geliyo diye seviniyorum:) hala geceleri sicak su torbasiyla yatiyorum. Bu arada ben de seni marasa dondurma yemeye beklerim:)

Tuncelide canım.. Malesef benim hiç iyi anılarım olmadı orda, insanlar soğuk bi garipti hep. Eşimden ayrı olmanın stresi de vardı.. Allaha şükür antalyaya gelince rahat ettim:) maraşa hiç gitmedim inşallah bi gün kısmet olur da geliriz:) gezmeyi çok severiz biz ailecek (ben, eşim bi de yoldaki minik mercimeğimiz hehe)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar herkese merhabalar... Sayfalar uçmuş yine, bende biraz rahatsızımiki gündür sol kalçam ağrıyor yürüdükçe batıyor romantizmal bir ağrı gibi doktorumu aradım bende zaman zaman oluyor dedim gebeliktende romatizmadanda olabilir sadece minoset kullan dedi ama canım çok yandı şimdi biraz hafifledi

Kızlar kalp atışları kaç haftalıkken duyuluyo? Ben daha duyamam sanıyodum heycanlandım şimdi:) cumartesi ilk kez doktora gidicem inşallah

Canım bende yarın akşam 200 tane okuyacağım. Daha fazla olursa da yazarım mutlaka

Kızlar kalp atışları kaç haftalıkken duyuluyo? Ben daha duyamam sanıyodum heycanlandım şimdi:) cumartesi ilk kez doktora gidicem inşallah

genelde 6haftadan sonra canım

Mrb antalyada hangi dr gidiyorsun

Hoşgeldin canim hayırlı olsun bebegin kucağına aldigin gunleride gormek nasip olsun ins :)
Bilgilerini özelden yaz bana ekleyeyim senide listeye :)

Hoşbuldum canım amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Özelden yazdım canım

Kızlar kese ne zaman görülüyor yarın doktora gideceğim görülür mü acaba? Yarın 3+6 olacağım

Orda bir kesemi var nee :))) kızlar doktordan geliyorum,çok şükür minik keseceğim gözüktü..5 hafta 5 günlük falan dedi.. 10 gün sonra kalp atışı inşallah Eki Görüntüle 1110634
Maşallah canım gözünüz aydın :) Allah kucağına almayı nasip etsin. En erken ne zaman görünüyor kese

Maşallah canım gözünüz aydın :) Allah kucağına almayı nasip etsin. En erken ne zaman görünüyor kese

herkeste degısıyor canım en erken karnın dan 4vajinadan 3:)

Doguda nerde calistin canim.ben erzincandaydim.orda o kadar guzel dostluklarim oldu ki:)
Valla ben sicagi severim.yaz geliyo diye seviniyorum:) hala geceleri sicak su torbasiyla yatiyorum. Bu arada ben de seni marasa dondurma yemeye beklerim:)

Slm cnm kahramanmaras merkezdemisin mesleğin ney ne cok sordum ama inanki yazıları okurken geçmişi bı baktım dondurma ve Maraş yazıyo hemen yazdım yazarken dondurma yiyorum :) maraslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…