Arkadaşlar bilmeyenler için tekrar yaziyorum. Tefriciyelerimizi bitirdik, cuma günü bağışlayacağız Allahın izniyle. Şimdi 10 bin ihlas başladık. Katılmak isteyen olursa, okuduktan sonra bana msj atarsa sevinirim. 100 tane bile okusanız fayda...
Doguda nerde calistin canim.ben erzincandaydim.orda o kadar guzel dostluklarim oldu ki:)
Valla ben sicagi severim.yaz geliyo diye seviniyorum:) hala geceleri sicak su torbasiyla yatiyorum. Bu arada ben de seni marasa dondurma yemeye beklerim:)
Arkadaşlar bilmeyenler için tekrar yaziyorum. Tefriciyelerimizi bitirdik, cuma günü bağışlayacağız Allahın izniyle. Şimdi 10 bin ihlas başladık. Katılmak isteyen olursa, okuduktan sonra bana msj atarsa sevinirim. 100 tane bile okusanız fayda...
Hoşbuldukk nasilsin
Kızlar kalp atışları kaç haftalıkken duyuluyo? Ben daha duyamam sanıyodum heycanlandım şimdi:) cumartesi ilk kez doktora gidicem inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim 500 tane ihlas okudum hepimizin bebislerine ekle beni de.. :)
Canım bende yarın akşam 200 tane okuyacağım. Daha fazla olursa da yazarım mutlaka
Tuncelide canım.. Malesef benim hiç iyi anılarım olmadı orda, insanlar soğuk bi garipti hep. Eşimden ayrı olmanın stresi de vardı.. Allaha şükür antalyaya gelince rahat ettim:) maraşa hiç gitmedim inşallah bi gün kısmet olur da geliriz:) gezmeyi çok severiz biz ailecek (ben, eşim bi de yoldaki minik mercimeğimiz hehe)
Hoşgeldin canim hayırlı olsun bebegin kucağına aldigin gunleride gormek nasip olsun ins :)
Bilgilerini özelden yaz bana ekleyeyim senide listeye :)
genelde 6haftadan sonra canım
Mrb antalyada hangi dr gidiyorsun
Orda bir kesemi var nee :))) kızlar doktordan geliyorum,çok şükür minik keseceğim gözüktü..5 hafta 5 günlük falan dedi.. 10 gün sonra kalp atışı inşallah Eki Görüntüle 1110634
Maşallah canım gözünüz aydın :) Allah kucağına almayı nasip etsin. En erken ne zaman görünüyor keseOrda bir kesemi var nee :))) kızlar doktordan geliyorum,çok şükür minik keseceğim gözüktü..5 hafta 5 günlük falan dedi.. 10 gün sonra kalp atışı inşallah Eki Görüntüle 1110634
Maşallah canım gözünüz aydın :) Allah kucağına almayı nasip etsin. En erken ne zaman görünüyor kese
Maşallah canım gözünüz aydın :) Allah kucağına almayı nasip etsin. En erken ne zaman görünüyor kese
Doguda nerde calistin canim.ben erzincandaydim.orda o kadar guzel dostluklarim oldu ki:)
Valla ben sicagi severim.yaz geliyo diye seviniyorum:) hala geceleri sicak su torbasiyla yatiyorum. Bu arada ben de seni marasa dondurma yemeye beklerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?