Oooo daha cok var desene :) ben her yaptigim harekette korkar oldum analik sindiden isledi damarlarima :) hapsirsam korkuyorum yuzustu uyaninca korkuyorumKimseyi dinleme canım, ben 20. haftamdayım, çok az çıktı göbeğim, ben de hemen hamile olduğum belli olsun istiyorum ama eninde sonunda büyüyecek, tadını çıkar her günün, özlicez bu günleri
Yok canım kaynatıp konserve yapıyoruz, kışın açınca mis gibi yaz domatesi kokuyor.ayy sen de mi okul incesi ogretmenisin ben de ben de
kolay gelsin canim. ben de su temizligimi b bitirsem girisicem o işlere. özellikle aci sosa bayiliyorum kahvaltıda bile yerim yanidomates dediğin ne oluyor buzluga mi atiyorsunuz canin
gozunaydin canim hem bebek için hem tayin için.. inşaallah bir gün ben de memleketine tayinimin ciktigini görebilirim
hayrola canim neyin var
ohh mis gibi.. Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşaallah canmmmYok canım kaynatıp konserve yapıyoruz, kışın açınca mis gibi yaz domatesi kokuyor.
merhaba canim hayirli olsun bebegin insallah kucagina aldigin gunleride gormek nasip olur :)Sevgili ocak anneleri oncelikle hepinize hayirli dogumlar diliyorum . Bende rabbim nasip ederse mart annesi olacagim . İlk bebegim olacak o yuzden biraz cahillik var.. Size danismak isredigim bi konu var umarim bana yardim edersiniz. 14. Haftamdayim ilk aylar 5 kilo verdim daha yeni yeni bulantim bitti ama herkes karnin cikmadi diye soylenip duruyor. Surekli korku halindeyim. İkili testimde guzel cikti ama ikide bi karnima bakiyorum psikolojim bozuldu iyice bana bi akil verin sizin nasil oldu .. Cok tesekkur ediyorum simdiden hepinize de
canim degerlerin hakkinda bi bilgim yok bu deger hamilesin demekse hayirli olsun bebegin :)İyi akşamlar herkese geçen gebeliğimdeki gibi inanılmaz kalça ağrım var batıyor hep topallıyorum henüz yeni kan tahlili yapmadım hcg 62.59 sat 27 temmuz dediğiniz gibi akışına bıraktım doktorum 6 sında çağırdı. Önceki gebeliktede böle topallama. Oldu ve sonra kanamam ve düşük korkuyorum şimdi netten magnezyum eksikliğinden olabileceği yazıyor sizdede olmuşmuydu
cok guzeller canim iyi gunlerde giysin pasann :9Teyzoşlari aradigim triko tulumlardan buldum Eki Görüntüle 1230649 Eki Görüntüle 1230650
canim insallah bebegin senin en iyi can yoldasin olucak her dakikan onunla gecicek uyuyunca bile ozliceksin onu uyansada alsam kucagima diye basini bekliceksinn az kaldi 4 ay sonra kucagimizda olucak insallah yavrularimiz :)Aynen sılam bende 4 yıldır evliyim hep yalnızım komşularımın çoğu çalışıyo ben hep çocuk olsun sonra çalışırım diye evde oturdum inşallah bana da yoldaş olur yawrum 4 gözle onu bekliom :)
canim cevrimici olan uyeleri ana sayfadan yandan gorebiliyoruz ama eskisi gibi konu altinda sadece pro uyeler gorebiliyormus malesefSilam yaa cevrimici olan arkadaslari nasil gorucem siz gorebiliyomusunuz
canim rabbim yardimcin olsun hem senin hemde tum calisanlarin ...kizlar temizliğin içinden cikamiyorum evim zaten çok büyük 220m2. temizle temizle bitmiyor.. ptesi is basi yapicam zaten artik yoğun tempo basliyor doğuma kadar. nazil olacak bilmiyorum Allah hepimizin özellikle calisan annelerin yardimcisi olsun
Geçmiş olsun. Bebek kıpırdıyorsa iyidir. O kadarcık darbeye birşey olmaz bence. Burada bi arkadaşın oğlu da yatarken tekme atmıştı annesinin karnına maşallah birşey olmamıştı. Allah'a emanet bir şey olmaz üzülme.benim sikinti cikti meydana offf zaten bosuna sikilmaz benim icim
yarim saat once falan kucuk oglum koltukta otururken pat diye karnimin ustune atladi elimde karnimi korudum ama yinede acidi karnim deli olcam yaa insallah birsey olmamistim cikolata falan yedim oglum kipirdasin diye sukur yavrum kipirdiyor hissediyorum ama yinede icim rahat degil
kucuk oglumada baya bi kizdim yatirdim onlarii cok moralim bozulduu insallah birsey olmamistir yavruma.off otekide daha 4 yasinda oyun saniyor yaptigini kime ne diyeyimm kime kizayimmm
Stokke modelleri çok havalı ve güzel görünüyor ama katlanınca çok yer kapladığını okumuştum yorumlarda. Sen de bir bak istersen.kızlar stokke marka bebek arabası düşünüyorum,cevrenizde kullanan var mı,hakkında hiç bi şeyler duydunuz mu
O bende de var başından beri, çok tedbirli davranıyorum her hareketimde. Böyle böyle dolduracağız haftaları inşallah :)Oooo daha cok var desene :) ben her yaptigim harekette korkar oldum analik sindiden isledi damarlarima :) hapsirsam korkuyorum yuzustu uyaninca korkuyorum
Etrafta kücük çocuk varken ben de çok korkuyorum, tedirgin oluyorum. Ama maşaallah kıpırdıyormuş bebeğin. Allahım korusun hepsini.benim sikinti cikti meydana offf zaten bosuna sikilmaz benim icim
yarim saat once falan kucuk oglum koltukta otururken pat diye karnimin ustune atladi elimde karnimi korudum ama yinede acidi karnim deli olcam yaa insallah birsey olmamistim cikolata falan yedim oglum kipirdasin diye sukur yavrum kipirdiyor hissediyorum ama yinede icim rahat degil
kucuk oglumada baya bi kizdim yatirdim onlarii cok moralim bozulduu insallah birsey olmamistir yavruma.off otekide daha 4 yasinda oyun saniyor yaptigini kime ne diyeyimm kime kizayimmm
sagol canim karnima atladi ama ben aninda farkettim karnimi korudum sukur yoksa korumasam oglum 25 kilo direkt karnima atladigi icin birsey olabilirdi sukurki bebegim kipirdiyor kipirdamasaydi hastaneye giderdim kesin ...Geçmiş olsun. Bebek kıpırdıyorsa iyidir. O kadarcık darbeye birşey olmaz bence. Burada bi arkadaşın oğlu da yatarken tekme atmıştı annesinin karnına maşallah birşey olmamıştı. Allah'a emanet bir şey olmaz üzülme.
buyuk oglum degilde ufak oglum cok kiskanc abisinden kiskanir hep beni simdi bebektende bahsediyorum surekli benimsesin dogunca garipsemesin diye ama kiskaniyor biliyorum bebegide.yanimdaydi birsey yokken pat diye atladi bende panikledim ama sukurki karnimi koruyabildim sonrasinda oturdum konustum birazda kizdim tabi sen abisi olucaksin bebegin niye boyle yapiyorsun dedim tamam anne birdaha yapmicam dedi ama cocuk sonucta belli olmaz cok dikkatli olmak gerek :)Etrafta kücük çocuk varken ben de çok korkuyorum, tedirgin oluyorum. Ama maşaallah kıpırdıyormuş bebeğin. Allahım korusun hepsini.
Canim benim ya Allah raZi olsun insallah sagsaglim bebeklerinizi alirsiniz kucaklariniza. Bende artik duGun olmasada ogunlerimi kacirmiyorum insallah bende toparlanacagim bana da dua edinmerhaba canim hayirli olsun bebegin insallah kucagina aldigin gunleride gormek nasip olur :)
bende ilk aylarda bulanti ve kusmadan 9 kilo verdim birak hamilelik kilosunu normal halimden de daha cok zayif olunca herkes banada ayni tepkiyi verdi sen ne bicim hamilesin millet kilo alir sen zayifladin falan filan ama ne zamanki bulantilarim bitti duzgun yemeye basladim hemen verdigim kilolari geri aldim gobegimde 16 inci haftamdan sonra azda olsa cikti ama bu son bir haftada gobegim oyle sistiki bu birden olan degisime ben bile inanamadim bir haftada kocaman bi gobisim oldu.yani yasadiklarin normal hersey yolunda merak etme yine gel kafana takilan birseyler olursa paylas her zaman yardimci olmaya calisiriz :)
Caniiimmm cok sevindimmm hayirli olsun kuzum.saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin sana oglusunubenim ki 17 haftadan balnayiediyor
senin ki?
Allah kolaylik versin valla cnm beninki 7 yasinda oldugu halde kiskanmamasi icin elimde geleni yapiyorum ki buyuk bide 4 yas anlat anlatabilirsenbuyuk oglum degilde ufak oglum cok kiskanc abisinden kiskanir hep beni simdi bebektende bahsediyorum surekli benimsesin dogunca garipsemesin diye ama kiskaniyor biliyorum bebegide.yanimdaydi birsey yokken pat diye atladi bende panikledim ama sukurki karnimi koruyabildim sonrasinda oturdum konustum birazda kizdim tabi sen abisi olucaksin bebegin niye boyle yapiyorsun dedim tamam anne birdaha yapmicam dedi ama cocuk sonucta belli olmaz cok dikkatli olmak gerek :)
benim sikinti cikti meydana offf zaten bosuna sikilmaz benim icim
Stokke modelleri çok havalı ve güzel görünüyor ama katlanınca çok yer kapladığını okumuştum yorumlarda. Sen de bir bak istersen.
İkinci değil fıstığım üçüncü benim:)Ayyy Allah yardımcın olsun gerçekten de zor bi durum seninki, benimde bebiş dün kıpır kıpırdı içimde bugün de bi sessiz,ara ara ben burdayım diyo annesine. Hadi biz evhamlanıyoruz da senin ikinci daha da tecrübelisin sen :))
Kullanışlı portbebe arıyorsan Jane bebek arabalarının matrix ana kucağı ile olan modellerine bak derim, ben de ondan alacağım. Matrix ana kucağı dümdüz açılıp portbebe oluyor ve iki türlü de iskelete monte ediliyor. Bana da sağolsun larkin söylemişti ve kesin olarak alacağım model o, çok araştırdım.yaa havasını da geçtim de, ben sürekli iş yerinde olduğum için bebekte benimle olucak, rahat edebiliceğimiz bir model bakıyorum razıyım parası ne olursa olsun, zaten ikinci alıcam sıfır almam. Yeter ki rahat edeyim. portbebesi çok kullanışlı geldi yattığı yer rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?