2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sılam geçmiş olsun canım Allah beterinden esirgesin.. Rabbime emanet yavrularımız hepsini korusun inşaallah...
hayırlı geceler kızlar hepinize.. temizlikten yorgun düştüm uyuyup dinlenelim yarın yoğun temizlik temposu devam edicek yine enerji lazım öpüyorum hepinizi meleklere iyi bakın

Heee ben yolculuk deyince tatil anladım, kafam bu aralar başka bir şeye basmıyor da benim
Nasip olursa 8 Eylül'de tatile çıkacağız.
Herkes tatilini yaptı, havalar soğudu biz ancak

Allah korusun canım inşallah bir daha yaşamazsın. Çok şükür yanındaymış annen ve eşin. Böyle şeyler yaşanması zaten kötü birde olay anında yalnız olmak Allah korusun

bence de. bak ben oğlumdan sonra ikincisi oğlan olursa halis, muhlis, selim gibi isimler düşünmeye başlamıştım ki kız çıktı. sakine koyasım var o derece :)

Çok güldüm ben buna beeennn Benimde teyzemin oğlu selim, ve çocukluğumda ev sahibimizin oğlu bir Selim vardı.
Hiç Selim değildiler korkunç derecede yaramazdılar. Ne çektim onlardan ben

Ama ama ama bayağı geniş yeri var kiii. Cd kalemiyle bile nokta koyabilirsin

Ben çalışmıyorum kiii Evlendiğimizde ilk 1 seneye kadar çalıştım. Öncesinde de çalışıyordum.
Ama sonra bıraktım ve hayatımdan çok memnunum
2 sene boyunca ablamla butik pastacılık yaptık evimizden, pasta kurabiye vs.
Ben o kadar yıl çalışmama rağmen evde kalırsam sıkılırım diyen bir insan olamadım hiç. Sıkılmıyorum işte, geziyorum, gidiyorum geliyorum, gittiğim kurslarım vs aslında çok doluyum
Ne yapayım sevmiyorum çalışmayı

Sen niye kendinden utanıyorsun yahu, sende dünyanın araştırmasını yapıyorsun, bakmaya gidiyorsun, bunca işinin arasında.
Çalışan kadının derdi, işi hiç biter mi. İşin sıkıntısı ayrı, yorgunluğu ayrı, evin temizliği, çamaşırı, yemeği..
Ayy bak gene fena oluyorum seni bile düşündükçe

Bende senin gibi düşünüyorum sılam, bende bu beşiklerin ayak ucunda komidinleri olanlar var büyüyünce çıkıyor komidini 15 yaşına kadar yatak oluyor.
O kadar uzun olmasına gerek yok tabi de anlatabilmek için söyledim. Bize onlardan düşünüyoruz inşallah.

Bu arada içim sıkılıyor demişsin. Hayır olsun.
Oğluşun da ne yapsın annesi oda küçük içinde canlı olduğunu idrak edemiyor ki. Edince ayrı bir dert zaten. Kendisi de senin içindeydi aynı özeni ona da gösterdin, ama bunu anlayamıyor çocuklar işte.
Allah kolaylık versin. İnşallah her dönemlerini kolaylıkla atlatırsınız

. Hayirli olsun tatlim gule gule kullanin mustafanla bende kizima bi suru sey aldim bi gun album yapicam :) bunlari hangi internet sitesinden aldin bende bakayim. Butikbebe ye bakiyorum ara sira ama cok kaliteli gelmiyo ordaki urunler bana

Facebook'ta Butik Oyuncak diye bir sayfa var oradan sipariş ettim. Yurt dışı ürünü olduğu için 1 ayı buluyor gelmesi, ama ellerine geçer geçmez kargoluyorlar.
Ben Butik bebe internet sitesinden alış-veriş yaptım, ama sevmiyorum o siteleri. Çook geç gönderiyorlar ürünleri, kampanya sürelerinin bitmesini bekliyorlar illaki. İnsan sıkılıyor beklemekten.
Unnado zaten bir daha asla almam, girip bakmıyorum bile, O kadar beklettiler parasını ödedik, haftalar sonra tedarik edemiyoruz dediler

Silam yaa cevrimici olan arkadaslari nasil gorucem siz gorebiliyomusunuz

Pro üyeler görüyormuş alukcum. bende görüyorum ama eskisi gibi değil.
Anlık değil. Yani sen yarın saat önce çıkmış ol siteden yinede adın yazıyor aşağıda mesela.
Girip bakınca atıyorum 35 dakika önce aktifti yazıyor. Eskiden gerçekten var olan konuyu okuyanlar görünüyordu artık öyle değil.
Saçma olmuş yani.

Bizde bugün havuza gittik yine, yarın yine gideceğiz. Yüzerken hiç hamile değilmiş gibi hafifim, ne zaman çıkıyorum havuzdan merdivenden kendimi zor çekiyorum, tank gibiyim
Ama tavsiye ederim, sırt kol bacak çoook iyi geliyor. İnşallah doğuma kadar devam edeceğim

Inşallah dediğin gibidir. Dua ediyorum bol bol hakkımızda hayırlısı

kızlar acil yardım
boğazım yanıyor acayip
sabahtan beri çekiyorum
mide yanması böyle oluyormus sanırım
doktora gıttım rennie diye bir şürüp verdi ama
hiç geçirmıyor
ne yapabilirim
canım tahin ve soğuk sütü dene
sağol canım bende yorumlara göre onu tercih ettim bakalım ne zaman alıcaz:) eşime hep hatırlatmam lazım

canım yok inat etti ama bende ettim arabayı almazsan bende güler yüz bekleme yeter artık hep böyle yapıyorsun hevesimi kırıyorsun sonra da gönlümü almaya çalışıyorsun dedim bakalım inşaallah alabilirim çok istiyorum:)
canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına ve de umutlan değerin gayet normal
Teyzeleri bakın bu bizim 16 haftalık resmimiz, o zaman üzücü şeyler olmuştu ekleyememiştim. Bugün iş arkadaşlarıma göstermek için getirdim, ekliyim dedim. Eki Görüntüle 1228617
maşaallah canım kuzuya
Kızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış
geçmiş olsun canım

oglusumun boyunu kilosunu yazmayi unuttum suan 380 gr ve boyumuzda 23 cm doktor tam haftasina gore kilosu boyu dedi

oy oy maşaallah sılama oğluşuna yerim ben onu
maşaallah canım seninde kuzuna

ayy bende doktoruna güldüm bebeğin yoğurdu emmesi zor olduğu içim süt vermiş olabilir mi Rabbim:) bence yoğurtta peynirde sütün yerini tutar önemli olan kalsiyum bu da onlarda var, ilk gebeliğimde hiç süt içmedim çünkü kabız ediyor beni, dr um da yoğurt ayran peynir tüket bolca demişti, şimdi yine içmiyorum seviyorum ama kabız oluyorum
huzurlu olun da canım gitmeyin siz daha memlekete:)
maşaallah canım kuzuna
canım ikili test en güveniliri deniliyor ama onda bile yanılma payı çok üçlü dörtlüye hiç güven yok için rahat olsun bence
ayy hayırlı olsun okulu,bende kreş istiyordum ama tuvalet işini halledemedik hala o yüzden kaldı bu sene
canım tuvalet işinde kolay gelsin inşaallah rahat hasarsız atlatırsınız çok zor, ben,m oğluş çişde sıkıntı yaşamadı ama büyükte çok yaşadık 10 gün tuttu büyüğü tekrar beze döndük çok sıkıntılıyım bir sene olacak tekrar başlıycam, 3,5 yaşında, kınamamak lazımmış o yaşta bez mi olur demiştim ben
seviyoruz seni:) sıkıntılar hallolur inşaallah
Günaydın hanimlar.

Cok kotu bir gece gecirdim. Asiri kusma ve ishal oldum. Hayatimda bu kadar kusmamustim. Cikarimca midem rahatladi ama ishalim halen. Birde elevit geri geldi bogazima takildi gitmiyor yutkunurken acayip aciyor.
çok geçmiş olsun
maşaallah kuzuya normal tabi, kan vericeksin
Günaydınnnn geç uyanan güzel anneler. Erkenden uyananlara da merhaba. Göbüşümüz büyüyor sizinle paylaşmak istedim. :) Sağlıkla kucaklarımıza versin inşallah Allahım
maşaallah canım
ohh mis gibi sağlıkla yemek nasip olsun canım bizde kv ile yapıyoruz her sene
canım bizde dün lajivert mobilyadan genç odası baktık:) fiyatları uygun geldi
hayırlı olsun kızın, tayin işinizde ev işinizde hallolur inşaallah canım

canım üzülme boşa çok normal karnın birden çıkacak herkesi boş ver sen onlara neyse
canım olumsuz düşünme evet magnezyum eksikliği yapıyor ağrı birde psikolojik olabilir öncekini aklına getirme

kötü olmuş sılacım Rabbim korusun kuzunu, benim oğluşda sürekli sevmek istiyor karnımı öperken sert öpüyor oğlum acıyor diyorum hemen eymeninde acıyormu diyor acıyor desem hoşuna gidecek çünkü çok çok kıskanç sıkar hep çocukları kıskançlıktan, hemen diyorum yok oğlum eymeninki acımıyor benim karnım çok acıyor, sende kardeşine zarar verirsin deme istersen dediğin gibi kıskançsa maalesef acı gerçek ama daha çok hoşlarına gidiyor yapmak istiyorlar

canım Wollex New York 2014 Model 2.Nesil Brooklyn Travel Sistem Bebek Arabası bu marka çok iyi iki gün önce akrabamızda gördüm çok rahat süper bir model bayıldım ben

bu da oğluma beğendiğimiz oda takımı lajivert mobilyada fiyatı çok uygun geldi muhtemelen alıcaz inşaallah

eymenim büyüyene kadar ranza olarak duracak sonra ayırıcaz yatağı inşaallah

Eklentiler

• 1_10_800x457.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 69
  • 1_10_800x457.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 82
Benim de aklımda bu model var, indirim de iyiymiş baya, burada bir arkadaş almıştı bundan diye hatırlıyorum, yanlış değilse ikrts almıştı.

Korkma cnm bişey olmamıştır bebişe allah korur meleğini tedirgin olmak normal tabi benim arkadaş karninin üzerine düştü merdiven den ustelik şimdi oğlu büyüdü kocaman 5 yaşında. karnimizda koruma kalkanı varmış bebişe gidene kadar kaç katman var. kanama olmadıkça korkma. için rahat olsun. üzme lütfen kendini.

Kızlaar günaydın. Benimde aklımda şu iki model var kararsız kaldım bi bakar mısınız ? İlki 1100 ikincisi 2200 tl

Günaydınn.. Yarın işbaşı yapacak tüm öğretmen arkadaşlara kolay gelsin diyorum şimdiden, Allah kolaylık versin hepimize :)
Ben okula servisle gidiyorum, servis de dolaşırken hop hop götürüyor. Yani bazen yerimden kaldırıp oturttuğu oluyor. Ben çok stresliyim bu konuda. Yolculuklardaki bu sarsıntılar zarar verir mi bebeklerimize?

valla o durum beni de korkuttuğu için hamileliğimi öğrenir öğrenmez servisi bıraktım sonrada okul bitti.
düşük riskim yok ama bende öğretmenliğe ara verdim.doktoruna danış bence .bizim okulun servisi eski şoförde çok hızlıydı

günaydın kızlar hepinize mutlu pazarlar diliyorum
umarım herkes iyidir
kızlar ben 2l, testten sonra 3lü 4lü yaptırmadım sizce yanlışmı yaptım
gerçi doktorum 2li temiz çıktığı için gerek görmedi yine de siz tecrübelilere sormak isterim 4lü test hakkındaki düşüncelerinizi

sağol canim hepimize kolay gelsin inşaallah.. valla stres basti beni iyice biz de bi araba aldik servisten cikamadi bi turlu ona da ayri sindirim bozuk sabahin korunde 2dolmus gidicem ve dolmuşlar senin servisler farklı değil hoplaya Ziplaya gidiyoruz maalesef Allah hepimizin yardimcisi olsun inşaallah

Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun, tatil iyiydi Hamileliğin erken dönemlerinde zararlı olabilir diye düşünüyorum, inşallah hiçbir şey olmaz. Beni seminer dönemi sonrası düşündürüyor, merdivenlerden uçarak iniyor resmen bizimkiler, bir keresinde düşüyordum az kalsın, ondan korkuyorum en çok...

Gunaydin kizlar nasilsiniz benim kuz 2 gundur tembell iynamiyo arada hafif seyriyo gibi sonra duruyo anlamadim

Merhaba kızlar çok fazla halsizligim var oturmak bile yorucu geliyo üç gündür ayakta duramıyorum biraz dursam yürüsem yere yığılip kalıyorum başım döner gibi oluyor elim ayağım kesiliyor tarif de edemiyorum doktora gitmeme iki hafta kadar zaman var ne yapsam bilemedim 17 agustos ta gitmiştim kan tahlili falan da yapmıştı kansız değilsin kan ilacını bırakalım demişti bilmiyorum yaa kızlar yardimci olun benim gibi olan var mı ya da sebebi konusunda lütfen

Kizlar malum ev tutamadik daha. En buyuk problemse nerden ev tutacagimiza karar vermek.
1. Eryaman/Goksu Parki civari
Hem anneme hem ablama ters guzergah. Okuluma yurume mesafesinfen tek vasita gidip gelebilecegim. Ancak bebisim dogdugunda ya bakici bulmam gerek ya da ucretsiz izne ayrilmam gerek. Ucretsiz izin de bizi hayli zorlar.
2.Yenimahalle/Serhat
Ablamlarin oturdugu yer. Okuluma gitmek icin once dolmusa binicem 15dklik mesafeden sonra inip Kazan otobuslerine binicem. Dogum iznim bitince bakici sorunum olmucak. Ancak ablamin iki kizi var. Bir ucuncuyu de dusunuyorlar. Ne zaman icraate gecerler bilinmez. Ama ablam 31 yasinda. Cok da geciktirmezler sanirim. Ablam ben elimden geldigince destek olurum, her zaman arkandayim dedi ama oyle bi durumda annem isten cikip size yakin bi yere tasiniriz diyor. Bunu da esim istemiyor. Ben o kadar icli disli olmak istemiyorum diyor. Ki biz ben esimin ailesine yakin olmak istemedigim icin onlarin ikamet ettigi ilce Polatli'yi yazmadik. O yuzden bu dusuncesinden dolayi ona da kizamiyorum.
Ne yapmaliyim cozemedim. Disardan birilerinin fikrine, farkli bakis acilarina ihtiyacim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…