Markette dururken birden elimin ayağımın boşaldığını hissettim, eşimle annem vardı yanımda Allah'tan. Anneme söyledim ben kötü oluyorum diye. O hengamede dondurulmuş gıda dolabı gibi bir şeyin kenarına tutunabildim. En son nefes alamıyorum diye bağırıp debelendigimi hatırlıyorum, gözümü açtığımda marketin orta yerinde boylu boyunca yatıyordum :) etrafta da meraklı kalabalık :)
Çok şükür kuzuda bir sıkıntı yok. Bu arada tatile çıkmadım Larkin,tatil dediğim yaz tatili ve o da bitti maalesef. Pazartesi seminerler başlıyor, annemin yanından eş memleketine döndüm
bence de. bak ben oğlumdan sonra ikincisi oğlan olursa halis, muhlis, selim gibi isimler düşünmeye başlamıştım ki kız çıktı. sakine koyasım var o derece :)
Canım ben bunlara bayıldımmmm, ne güzel pek hevesle araştırıp alıyorsun.Bebek arabasını senden kopya çekiyorum zaten, emzik zincirini de çok sevdim. Ama az önce sitesine baktım i harfi yokmuş maalesef. Yani alamıyorum bebeğime. Artık arkadaşlara hediye yaptırırım.
Sen çalışmıyor muydun bu kadar araştırma yapmaya iyi vakit buluyorsun, kendimden utanıyorum.
Monta da bittim ayrıca kesinlikle istiyorum oğluma.
ilk oglumda hevesle bende almistim buna benzer birsey ama malesef sadece 4 ay kullanabildim bebek buyudukce yatak gozumde kuculdu sanki icinde rahat edemiyormus gibi gelmeye basladi 4 aydan sonra bebekler done done yatiyor cunki sabit durmuyorlar ve bebek hareket ettikce yatakta sallaniyordu.ben kesinlikle tavsiye etmem boyle bir yatak hem verilen paraya yazik hemde kullanissiz heleki uzun omurlu olmayinca iki kere yazik o kadar parar verdim almistim zamaninda ikinci oglumda da 3 ay kadar kullanip kaldirip degerinin cok asagisina cerez parasina sattimpark yataklarida tavsiye etmiyorum bebegin beli icin uygun degil yada park yatak alicaklarin altindaki yatagini cok kaliteli almalari lazimki bebegin beli duzgun bi yerde yatiyor sekilde olsun ilk aylarda bebegin kemik gelisimi icin yattigi yatak cok onemli ...
ben hem bebeklen hemde buyudugunde yatak olabilen yataklardan almayi dusunuyorum diger ogluslarim icin oyle almistim bebek yataginn kenar tahtari ciktimi kucuk bi yatak oluyordu ikiside 3 sene kullandilar bi yatak kullanim suresi icin 3 sene iyi bence.
. Hayirli olsun tatlim gule gule kullanin mustafanlabende kizima bi suru sey aldim bi gun album yapicam :) bunlari hangi internet sitesinden aldin bende bakayim. Butikbebe ye bakiyorum ara sira ama cok kaliteli gelmiyo ordaki urunler bana
Silam yaa cevrimici olan arkadaslari nasil gorucem siz gorebiliyomusunuz
Âmin canım bende dua ediyorum hep iyi şeyler olsun diyecanim degerlerin hakkinda bi bilgim yok bu deger hamilesin demekse hayirli olsun bebegin :)
bence hic stres yapmadan doktorunun kontrol gununu bekle ve bol bol dua et insallah bu sefer rabbim sana bagislayacaktir bebegini :)
Inşallah dediğin gibidir. Dua ediyorum bol bol hakkımızda hayırlısıcanım gebeliğin hayırlı olsun inşaallah sağ salim kucağına almak nasip olur çok sevindim inan kikalça ağrın ve topallaman hakkında bi fikrim yok malesef ama lütfen aklına kötü şeyler getirmemeye çalış korkmakta haklısın ama Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin.. güzel haberlerini bekliyorum inşaallah....
canım tahin ve soğuk sütü denekızlar acil yardım
boğazım yanıyor acayip
sabahtan beri çekiyorum
mide yanması böyle oluyormus sanırım
doktora gıttım rennie diye bir şürüp verdi ama
hiç geçirmıyor
ne yapabilirim
sağol canım bende yorumlara göre onu tercih ettim bakalım ne zaman alıcaz:) eşime hep hatırlatmam lazımcanim fakir darkyden bahsetmissin benim de arnica varsi sulu.. ama hamilelik boyunca hic alime alamadimcok hantal tamam haftada bir dip kose supururken iyi de onun disinda cok zorlaniyordum..
esim 10 gun once n11 den siparis vermis fakir darky.. hem pratik, hem cekis gucu iyi hem de muadillerine gore fiyati uygun tavsiye ederim yani :)
araba konusunda da.esine psikolojik baski yapsan? hani bebek olunca zaten oglumuzun besigini esyalarini kullanacak, iste en azindan arabayi alalim ki fazla rekabet duygusu olmasin, yeni gelen benim herseyimi kullaniyor beni artik sevmicekler duygusuna kapilmasin falan diye girsen nasil olur acaba? ki bunlar gercekten yasanabilir de..
canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına ve de umutlan değerin gayet normalGünaydın herkese daha önce bende bu guruptaydım ama bebeğimi kaybettim mayısta hatırlayan olur belki şimdi doktorum tekrar deneyebileceğimizi söyledi sat 27 temmuz 2 gün önce idrar testi negatifti bende dün bide kandan baktırim dedim hcg 62.59 çıktı çok umutlanmakta istemiyorum ama sizlerde deneyimlisiniz henüz doktorumada danışmadım yorumlarsanız sevinirim.
maşaallah canım kuzuyaTeyzeleri bakın bu bizim 16 haftalık resmimiz, o zaman üzücü şeyler olmuştu ekleyememiştim. Bugün iş arkadaşlarıma göstermek için getirdim, ekliyim dedim. Eki Görüntüle 1228617
geçmiş olsun canımKızlar mrb çarpıntıyla geldim hastahaneye yatırdılar tamsiyonum 12/9 dua edin bana ve bebişime kalp atışlarımda hızlıymış
slm kizlar sukur bizde hersey yolunda ben doktorum ayrintili yapmaz hastanede yaptircam icin demistim ama sagolsun ayrintili bakti oglusuma herseyi olmasi gerektigi gibi masallah oglusumun
pipimizde yerinde duruyor terk etmemis biziyuzunu gordum oglumun dunyalar benim oldu ama ayni diger iki oglum gibi babasina benziyor bu bari bana benzesin dedim ama yok yine babasinin kopyasi bi oglusum olcak :)
gittim once kalp dinleme cihazina girdim bebegin kalp atislarini kontrol edip yazan artik her kontrolumde 10 dk buna baglancam ve bebegin kalp atislarini kontrol edicekler.sonrasinda kansizlik ve guatr degerlerim icin kan verdim.ve bomba gecen aydan bu yana 4 kilo almisimmm yuh bana
sonrasindada ultrasonda bebegimi gordum bol bol doktorum tek tek gosterdi anlatti herseyi haftaya hastanede yaptircam doktor bey organ kontrolunu dedigim halde olsun ben anne ve bebek icin kendim de bakmak isterim dedi sagolsun bayada ayrintili inceledi icim cok rahatladii sukurler olsun rabbime darisi kontrole gideceklere
oglusumun boyunu kilosunu yazmayi unuttum suan 380 gr ve boyumuzda 23 cm doktor tam haftasina gore kilosu boyu dedi
oy oy maşaallah sılama oğluşuna yerim ben onuİşte oğluşumun yüzü teyzeleri maşallah deyin lütfen kurban olurum ya onu yaradana bildigin bebek olmus benim oglusum elleri ayaklari kipir kipirdi doktor bakarken bile tekmeleyip duruyorduu ayy beni bugun kimse uzup sinir edemez cok mutluyum sukurler olsun rabbim
doktor tam olarak seklini belli etmek icin kenarlarini cizdi :))
Eki Görüntüle 1228780
maşaallah canım seninde kuzunamerhaba arkadaşlar. Dükkanı kapamaya geldim:) sılam tosuncuğuna maşallah canım. Hayırlı haberlerle gelmişsin çok sevindim. Güzel haberlerle gelen diğer arkadaşlarımın da gözleri aydın.
Benim bugün detaylı ultrasonum vardı. 286 gr ve 19.6 cm olmuş benim tosunum dadoktor amcasını hiç üzmedi bebişim her bişeyini çabucak kontrol ettiler. toraman bir bebek olacakmış doktor öyle söyledi. nasıl normal doğurucam onun derdi sardı şimdi beni. benim ailemde bebekler dört kilo üzeri doğuyor da umudum eşimin tarafına çekmesi idi ama olmayacak galiba. Neyse kısmet.
vücudumuzda sağ ve sol tarafta bebeği besleyen damarlarımız varmış, kasıklarımızda. Sol az çalışıyormuş ama sağ onu telefi ediyor dedi doktor. Bir yaşıma daha girdim vallahi.
sütün önemini anlattı durdu doktor. Peynir yada yoğurt bu açığı çok telefi edemiyor dedi. Yoğurt sütün yerini tutsaydı, doğumdan sonra göğüslerinizden süt yerine yoğurt gelirdi diye de bir espiri yaptı. Yaradan ne faydalı ise onu veriyor göğüslerinizden demeye getirdi. Aldım mesajı sustum.
bizde haberler bu kadar. Sağlıkla kalın canlar...
huzurlu olun da canım gitmeyin siz daha memlekete:)canlarim nasilsinizgünlerdir giremiyorum.. memleketteydim malum son günler olunca hic firsat bulamadim. salı gecesi döndük evimize.. ayrılmak yine çok zor oldu ama kızım tekmeleriyle hissettirdi varlığını.. üzülme annem ben varım artık dedi eşimle her zamanki gibi destek olduk birbirimize.. gurbet zor bütün sevdiklerinden uzaktasın ama bize evlilik anlamında iyi geliyor eşimle.. kimsemiz olmayınca birbirimizin değerini daha iyi anlıyoruz galiba.. memlekette ufak sebeplerden birbirimize giriyoruz.. biz kendi evimize ailemize gidiyoruz diyerek avuttuk kendimizi.. evim o kadar kirlenmiş ki kızar pazartesi okul açılmadan temizlemek istiyorum bugün halıları yıkamaya gönderdim yavaş yavaş temizlemeye çalışıyorum.. akşama kadar yormuşum kendimi prensesim hareketlerini kesti üzüldüm onu da yordum diye.. yeni yeni tepiklerine başlıyor minnağım bizde haberler böyle geçmişi okumaya gideceğim uzun bir süre içinden çıkmamam sanırım
maşaallah canım kuzunaSlm annisler doktor dan geldik ayrıntılı ultrason da baktı doktor herşey süper 366gr 22 cm olmuş miniğim maşallah cinsiyeti göstermedi yine kismis bacaklarini balım. progestan içme artık dedi. Eşi aşağıda biraz ama önemli değil mis.
canım ikili test en güveniliri deniliyor ama onda bile yanılma payı çok üçlü dörtlüye hiç güven yok için rahat olsun benceTARAMA TESTI
SELAM ANNE ADAYLARI. BEN 19 HAFTALIK HAMILEYIM. TARAMA TEST SONUCU SON BIR HAFTAM KABUS OLDU. IKILI TARAMA TESTIMDE SONUC COK IYIYKEN DORTLU TARAMA TESTI SONUCUM 12 DE 1 RISKLI CIKTI. ULTRASON NORMAL, IKILI TEST NORMAL AMA DORTLU TEST SONUCUNU GOREN TUM DOKTORLAR AMNIYOSENTEZ ONERDI. BENDE YAPTIRDIM AMNIYOSENTEZ TESTINI. SIMDI 2-3 HAFTA BEKLEME SURESINE GIRDIK. BENIMLE AYNI DURUMU PAYLASAN VEYA BILGISI OLAN VARSA SIZLERDEN YORUM BEKLIYORUM. HERKESIN TARAMA TEST SONUCU NORMAL MI ACABA. LUTFEN CEVAP YAZIN.
ayy hayırlı olsun okulu,bende kreş istiyordum ama tuvalet işini halledemedik hala o yüzden kaldı bu seneNerdesiniz annişlerrrrrr.. Ben oğluşumu anaokuluna kayıt ettirdim geldimmm . pazartesi ilk okul günümüz inşallah hemencik adapte olur kuzummm.çok duygusalim ağlayabilirimm alıştım oğluş okuldayken bana cok dokuncak sanırım ev bomboş kalıcak.İnşallah ikimizdr çabucak alışırız.. Cok duygusalım şuan Karnımdaki minik kızımda kıpır kıpır az önce bi tepti dışardan gördümmm mucize.
canım tuvalet işinde kolay gelsin inşaallah rahat hasarsız atlatırsınız çok zor, ben,m oğluş çişde sıkıntı yaşamadı ama büyükte çok yaşadık 10 gün tuttu büyüğü tekrar beze döndük çok sıkıntılıyım bir sene olacak tekrar başlıycam, 3,5 yaşında, kınamamak lazımmış o yaşta bez mi olur demiştim benBu arada cepten gecmisi okumak ne zor ya:/ biraz goz attim geldim...Ankarada hava yine bozdu su an bi ruzgar bi firtina hayir olsun....onun harici kizima cisini alistirma surecindeyiz bugun basladik 26 aylik olduk..ilk gun olnasina ragmen cisini lazimliga yapti sukur...yanliz wc de basini beklemekten yoruldum...insallah kurtuluruz bez olayindan.///onun harici oglusu 12 eylulde gorecegim detaylida zaman hiccc gecmiyor uff agustos bitmedi gitti//arada tepikliyor uzun sure ayni pozisyonda durmami sevmiyor babasi gibi keyifci olacak...kizimdan yayamaz olacak gibi Rabbim saglik versin tum yavrularimizaa:)
seviyoruz seni:) sıkıntılar hallolur inşaallahHayırlı aksamlar canlarım... Kardeşimin nişanı dolayısıyla giremiyorum bazen okuyorum amayazamıyprum inşallah kötü bi durum yoktur hepiiz iyisinizdir...
Bizde iyiyiz şükür...bi kaç alsilik dısundaama saglık yönünden degil aksılık pek takmıyorum o yüsden
Enkısa zamanda görüsürz .... Beni özlediniz mi bilmiyeum ...özlediyseniz bni begenin bakayım kac kısı seviyo beni :))))
Takılıyorum bebişlerim hepinizi öpüyorum ...
çok geçmiş olsunGünaydın hanimlar.
Cok kotu bir gece gecirdim. Asiri kusma ve ishal oldum. Hayatimda bu kadar kusmamustim. Cikarimca midem rahatladi ama ishalim halen. Birde elevit geri geldi bogazima takildi gitmiyor yutkunurken acayip aciyor.
maşaallah kuzuya normal tabi, kan vericeksinBişi sorucam kızlar dün Dr a gittik elleri başında ve kulaklarında hiç yüzünü göstermedi bize uyuyormuş cadı :) 18+5 olmuşuz ağırlığımızda 260 gr normalmi sizce? Birde haftaya 4lü test dedi oda ikili test gbi bir tüp kanla mı yapılıyor ?
maşaallah canımGünaydınnnn geç uyanan güzel anneler. Erkenden uyananlara da merhaba. Göbüşümüz büyüyor sizinle paylaşmak istedim. :) Sağlıkla kucaklarımıza versin inşallah Allahım
ohh mis gibi sağlıkla yemek nasip olsun canım bizde kv ile yapıyoruz her seneKızlar konserve işine giriştim, bu sene bolca domates yapmak istiyorum. Bebekle yemek yapmak kolay olsun, elimin altında olsun diye. Bugün biraz fasulye yapıyorum, yarın da kayınvalidem, görümcemle, eşim, enişte falan ailecek domates yapıcaz, paylaşıcaz hep öyle yapıyoruz. Geçen sene domates yaparken kanamam vardı ikinci bebişi kaybetmiştik, şimdi aklıma geldi yine içim buruldu. Çok şükür bugünümüze, inşallah sağlıkla tamamliycaz bu sefer.
canım bizde dün lajivert mobilyadan genç odası baktık:) fiyatları uygun geldicanım
http://www.mancogencodasi.com.tr/urunler.asp?akid=90
http://www.lajivert.com.tr/tr/urungenel.php?uid=153
bu ıkı modelin fiyatını aldım bende
bırını yerınde gordum kalıtesını çok beğendım
diğerını henuz gormedım
uzatmalı değil normal beşik modelli
ben bebegın bu takımını 2 sene sonra yatağını değiştirip 10 sene kullanacağı için
çok para vermek istemedim
çünkü 10 yaşına kadar çok eşya kıymeti bilmez sanırım
ondan donrakı takımını daha ıyı birşey alırım ancak
hayırlı olsun kızın, tayin işinizde ev işinizde hallolur inşaallah canımMerhaba bayanlar. Bebisimin cinsiyeti kizmis. Sonunda ogrendik cok sukur. Benim es ozrunden tayinim de Kazan'a cikti. Esimin gorev yeri ise Mamak. Ev ariyoruz iki gundur. Su halimle gezmedigim yer kalmadi. Napicaz bilmiyorum. Nerden tutmayi dusunsek ikimiz de cift vasita yapiyoruz. Kiralar cok yuksek zaten. Bir de ustune hem yol masrafi hem de gidia gelis cilesi cok zor olacak bizim icin. Ankara'yi bilenler bize bi akil verin ne olur. Esim subatta tekrar es ozrunden ikamet ettigimiz yere tayin isteyebilecek. O yuzden benim ulasimim bi nebze daha onemli Kazan'a. Dualarinizi esirgemeyin lutfen cok sikintidayim..
canım üzülme boşa çok normal karnın birden çıkacak herkesi boş ver sen onlara neyseSevgili ocak anneleri oncelikle hepinize hayirli dogumlar diliyorum . Bende rabbim nasip ederse mart annesi olacagim . İlk bebegim olacak o yuzden biraz cahillik var.. Size danismak isredigim bi konu var umarim bana yardim edersiniz. 14. Haftamdayim ilk aylar 5 kilo verdim daha yeni yeni bulantim bitti ama herkes karnin cikmadi diye soylenip duruyor. Surekli korku halindeyim. İkili testimde guzel cikti ama ikide bi karnima bakiyorum psikolojim bozuldu iyice bana bi akil verin sizin nasil oldu .. Cok tesekkur ediyorum simdiden hepinize de
canım olumsuz düşünme evet magnezyum eksikliği yapıyor ağrı birde psikolojik olabilir öncekini aklına getirmeİyi akşamlar herkese geçen gebeliğimdeki gibi inanılmaz kalça ağrım var batıyor hep topallıyorum henüz yeni kan tahlili yapmadım hcg 62.59 sat 27 temmuz dediğiniz gibi akışına bıraktım doktorum 6 sında çağırdı. Önceki gebeliktede böle topallama. Oldu ve sonra kanamam ve düşük korkuyorum şimdi netten magnezyum eksikliğinden olabileceği yazıyor sizdede olmuşmuydu
benim sikinti cikti meydana offf zaten bosuna sikilmaz benim icim
yarim saat once falan kucuk oglum koltukta otururken pat diye karnimin ustune atladi elimde karnimi korudum ama yinede acidi karnim deli olcam yaa insallah birsey olmamistim cikolata falan yedim oglum kipirdasin diye sukur yavrum kipirdiyor hissediyorum ama yinede icim rahat degil
kucuk oglumada baya bi kizdim yatirdim onlarii cok moralim bozulduu insallah birsey olmamistir yavruma.off otekide daha 4 yasinda oyun saniyor yaptigini kime ne diyeyimm kime kizayimmm
kötü olmuş sılacım Rabbim korusun kuzunu, benim oğluşda sürekli sevmek istiyor karnımı öperken sert öpüyor oğlum acıyor diyorum hemen eymeninde acıyormu diyor acıyor desem hoşuna gidecek çünkü çok çok kıskanç sıkar hep çocukları kıskançlıktan, hemen diyorum yok oğlum eymeninki acımıyor benim karnım çok acıyor, sende kardeşine zarar verirsin deme istersen dediğin gibi kıskançsa maalesef acı gerçek ama daha çok hoşlarına gidiyor yapmak istiyorlarbuyuk oglum degilde ufak oglum cok kiskanc abisinden kiskanir hep beni simdi bebektende bahsediyorum surekli benimsesin dogunca garipsemesin diye ama kiskaniyor biliyorum bebegide.yanimdaydi birsey yokken pat diye atladi bende panikledim ama sukurki karnimi koruyabildim sonrasinda oturdum konustum birazda kizdim tabi sen abisi olucaksin bebegin niye boyle yapiyorsun dedim tamam anne birdaha yapmicam dedi ama cocuk sonucta belli olmaz cok dikkatli olmak gerek :)
yaa havasını da geçtim de, ben sürekli iş yerinde olduğum için bebekte benimle olucak, rahat edebiliceğimiz bir model bakıyorum razıyım parası ne olursa olsun, zaten ikinci alıcam sıfır almam. Yeter ki rahat edeyim. portbebesi çok kullanışlı geldi yattığı yer rahat olsun
Benim de aklımda bu model var, indirim de iyiymiş baya, burada bir arkadaş almıştı bundan diye hatırlıyorum, yanlış değilse ikrts almıştı.günaydın kızlar şu bebek arabasını yakından gördüm çok kullanışlı bayıldım adeta ben alamam da alabilecek olanlara ekliyorum akrabamız kullanıyor
http://www.penguenbebe.com/wollex-n...nhattan-travel-sistem-bebek-arabasi---kirmizi
Eki Görüntüle 1230838 Eki Görüntüle 1230839 Eki Görüntüle 1230840
ben bayramda kayserıye gıttığımde bakacağım dahacanım bizde dün lajivert mobilyadan genç odası baktık:) fiyatları uygun geldi
Korkma cnm bişey olmamıştır bebişe allah korur meleğini tedirgin olmak normal tabi benim arkadaş karninin üzerine düştü merdiven den ustelik şimdi oğlu büyüdü kocaman 5 yaşında. karnimizda koruma kalkanı varmış bebişe gidene kadar kaç katman var. kanama olmadıkça korkma. için rahat olsun. üzme lütfen kendini.benim sikinti cikti meydana offf zaten bosuna sikilmaz benim icim
yarim saat once falan kucuk oglum koltukta otururken pat diye karnimin ustune atladi elimde karnimi korudum ama yinede acidi karnim deli olcam yaa insallah birsey olmamistim cikolata falan yedim oglum kipirdasin diye sukur yavrum kipirdiyor hissediyorum ama yinede icim rahat degil
kucuk oglumada baya bi kizdim yatirdim onlarii cok moralim bozulduu insallah birsey olmamistir yavruma.off otekide daha 4 yasinda oyun saniyor yaptigini kime ne diyeyimm kime kizayimmm
valla o durum beni de korkuttuğu için hamileliğimi öğrenir öğrenmez servisi bıraktım sonrada okul bitti.Günaydınn.. Yarın işbaşı yapacak tüm öğretmen arkadaşlara kolay gelsin diyorum şimdiden, Allah kolaylık versin hepimize :)
Ben okula servisle gidiyorum, servis de dolaşırken hop hop götürüyor. Yani bazen yerimden kaldırıp oturttuğu oluyor. Ben çok stresliyim bu konuda. Yolculuklardaki bu sarsıntılar zarar verir mi bebeklerimize?
sağol canim hepimize kolay gelsin inşaallah.. valla stres basti beni iyiceGünaydınn.. Yarın işbaşı yapacak tüm öğretmen arkadaşlara kolay gelsin diyorum şimdiden, Allah kolaylık versin hepimize :)
Ben okula servisle gidiyorum, servis de dolaşırken hop hop götürüyor. Yani bazen yerimden kaldırıp oturttuğu oluyor. Ben çok stresliyim bu konuda. Yolculuklardaki bu sarsıntılar zarar verir mi bebeklerimize?
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun, tatil iyiydiGünaydınn.. Yarın işbaşı yapacak tüm öğretmen arkadaşlara kolay gelsin diyorum şimdiden, Allah kolaylık versin hepimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?