canım tabiki annenın veya ablanın bakması daha ıyıKizlar malum ev tutamadik daha. En buyuk problemse nerden ev tutacagimiza karar vermek.
1. Eryaman/Goksu Parki civari
Hem anneme hem ablama ters guzergah. Okuluma yurume mesafesinfen tek vasita gidip gelebilecegim. Ancak bebisim dogdugunda ya bakici bulmam gerek ya da ucretsiz izne ayrilmam gerek. Ucretsiz izin de bizi hayli zorlar.
2.Yenimahalle/Serhat
Ablamlarin oturdugu yer. Okuluma gitmek icin once dolmusa binicem 15dklik mesafeden sonra inip Kazan otobuslerine binicem. Dogum iznim bitince bakici sorunum olmucak. Ancak ablamin iki kizi var. Bir ucuncuyu de dusunuyorlar. Ne zaman icraate gecerler bilinmez. Ama ablam 31 yasinda. Cok da geciktirmezler sanirim. Ablam ben elimden geldigince destek olurum, her zaman arkandayim dedi ama oyle bi durumda annem isten cikip size yakin bi yere tasiniriz diyor. Bunu da esim istemiyor. Ben o kadar icli disli olmak istemiyorum diyor. Ki biz ben esimin ailesine yakin olmak istemedigim icin onlarin ikamet ettigi ilce Polatli'yi yazmadik. O yuzden bu dusuncesinden dolayi ona da kizamiyorum.
Ne yapmaliyim cozemedim. Disardan birilerinin fikrine, farkli bakis acilarina ihtiyacim var..
yav benim de eşim elini karnıma koyduğunda sanki bi hareketlenme oluyor ama yavrucum muu bilemiyorum hatta diyorum ki eşime siz nasıl bi bağ kurdunuz yav ben elliyorum hiç kıpırdanma yok senbi elliyorsun sanki bişiyler oluyor diyeKizlar benim kizim meger babasina küsmüş esim dyn yoktu gececiydi sabah geldi kahvalti ettik dedim bugun kipirdamadi dunde korkuyorum dedim oda sıkıldi tabiki
Sonra yatti uykusuz yamina uzandim elini karnima koydu kizim sana ne oldu üzdümü anne seni dedi bir vurmaya başladi inanamzsiniz gözlerim doldu ağliycaktim nerdeyse bir fena oldum beni şimdiden şikayet eder gibi rabbum herkese yaşatsin cok farkli bi duygu
anlatıklarına göre yenimahalle daha uygun sanki eryaman göksu parkıcivarındaki evlerin kiraları 1500den başlıyor yani bu göksu parkı civarındaki evlerin fiyatı ha bizi yormaz diyorsanız istediğiniz her yerde oturabilirsiniz illa 2 vesait olurKizlar malum ev tutamadik daha. En buyuk problemse nerden ev tutacagimiza karar vermek.
1. Eryaman/Goksu Parki civari
Hem anneme hem ablama ters guzergah. Okuluma yurume mesafesinfen tek vasita gidip gelebilecegim. Ancak bebisim dogdugunda ya bakici bulmam gerek ya da ucretsiz izne ayrilmam gerek. Ucretsiz izin de bizi hayli zorlar.
2.Yenimahalle/Serhat
Ablamlarin oturdugu yer. Okuluma gitmek icin once dolmusa binicem 15dklik mesafeden sonra inip Kazan otobuslerine binicem. Dogum iznim bitince bakici sorunum olmucak. Ancak ablamin iki kizi var. Bir ucuncuyu de dusunuyorlar. Ne zaman icraate gecerler bilinmez. Ama ablam 31 yasinda. Cok da geciktirmezler sanirim. Ablam ben elimden geldigince destek olurum, her zaman arkandayim dedi ama oyle bi durumda annem isten cikip size yakin bi yere tasiniriz diyor. Bunu da esim istemiyor. Ben o kadar icli disli olmak istemiyorum diyor. Ki biz ben esimin ailesine yakin olmak istemedigim icin onlarin ikamet ettigi ilce Polatli'yi yazmadik. O yuzden bu dusuncesinden dolayi ona da kizamiyorum.
Ne yapmaliyim cozemedim. Disardan birilerinin fikrine, farkli bakis acilarina ihtiyacim var..
Sevgili ocak anneleri oncelikle hepinize hayirli dogumlar diliyorum . Bende rabbim nasip ederse mart annesi olacagim . İlk bebegim olacak o yuzden biraz cahillik var.. Size danismak isredigim bi konu var umarim bana yardim edersiniz. 14. Haftamdayim ilk aylar 5 kilo verdim daha yeni yeni bulantim bitti ama herkes karnin cikmadi diye soylenip duruyor. Surekli korku halindeyim. İkili testimde guzel cikti ama ikide bi karnima bakiyorum psikolojim bozuldu iyice bana bi akil verin sizin nasil oldu .. Cok tesekkur ediyorum simdiden hepinize de
benim sikinti cikti meydana offf zaten bosuna sikilmaz benim icim
yarim saat once falan kucuk oglum koltukta otururken pat diye karnimin ustune atladi elimde karnimi korudum ama yinede acidi karnim deli olcam yaa insallah birsey olmamistim cikolata falan yedim oglum kipirdasin diye sukur yavrum kipirdiyor hissediyorum ama yinede icim rahat degil
kucuk oglumada baya bi kizdim yatirdim onlarii cok moralim bozulduu insallah birsey olmamistir yavruma.off otekide daha 4 yasinda oyun saniyor yaptigini kime ne diyeyimm kime kizayimmm
Selam kizlar.. ya hapşırmakla sıkıntısı olan varmi? hamilel basladigindan beri çok hapsiriyorum ve bazen cok içim aciyor. Bu sabah cok hazirliksiz yakalandim yatarken ve sag tarafima bir bicak saplandi sanki hala agriyor.. kizimin hareketini de hic duymadim bu sabah korkuyorum
Öğretmenliğe nasıl ara verdin, özelde mi çalışıyorsun? Kasım sonuna kadar gitmem lazım benim, tabi o kadar dayanabilirsem. Şoförü de uyarmayı düsünüyorum ama bazen kötü yollara giriyor, oralarda mecbur zıplıyoruzvalla o durum beni de korkuttuğu için hamileliğimi öğrenir öğrenmez servisi bıraktım sonrada okul bitti.
düşük riskim yok ama bende öğretmenliğe ara verdim.doktoruna danış bence .bizim okulun servisi eski şoförde çok hızlıydı
Evet dolmuşların da farkı yok maalesef. Aslında servis benim için bulunmaz nimet, evden alıp eve bırakıyor ama diğer hocaları almak için dolaşıyor. Haliyle hız da oluyor, bozuk yollar da.. Sorunsuz atlatabilsek izne kadarsağol canim hepimize kolay gelsin inşaallah.. valla stres basti beni iyicebiz de bi araba aldik servisten cikamadi bi turlu ona da ayri sindirim bozuk sabahin korunde 2dolmus gidicem ve dolmuşlar senin servisler farklı değil hoplaya Ziplaya gidiyoruz maalesef Allah hepimizin yardimcisi olsun inşaallah
O da ayrı bir dert zaten.. 5ler kücük oluyor ne yapacakları belli olmuyor, 8ler de maşaallah dana gibiler :) nöbetten düşüyoruz 24. Haftada, en azından o derdimiz olmayacak ama giriş çıkışlar hakikaten tehlikeliSağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun, tatil iyiydiHamileliğin erken dönemlerinde zararlı olabilir diye düşünüyorum, inşallah hiçbir şey olmaz. Beni seminer dönemi sonrası düşündürüyor, merdivenlerden uçarak iniyor resmen bizimkiler, bir keresinde düşüyordum az kalsın, ondan korkuyorum en çok...
Sevgili ocak anneleri oncelikle hepinize hayirli dogumlar diliyorum . Bende rabbim nasip ederse mart annesi olacagim . İlk bebegim olacak o yuzden biraz cahillik var.. Size danismak isredigim bi konu var umarim bana yardim edersiniz. 14. Haftamdayim ilk aylar 5 kilo verdim daha yeni yeni bulantim bitti ama herkes karnin cikmadi diye soylenip duruyor. Surekli korku halindeyim. İkili testimde guzel cikti ama ikide bi karnima bakiyorum psikolojim bozuldu iyice bana bi akil verin sizin nasil oldu .. Cok tesekkur ediyorum simdiden hepinize de
yarim saat once falan kucuk oglum koltukta otururken pat diye karnimin ustune atladi elimde karnimi korudum ama yinede acidi karnim deli olcam yaa insallah birsey olmamistim cikolata falan yedim oglum kipirdasin diye sukur yavrum kipirdiyor hissediyorum ama yinede icim rahat degil
kucuk oglumada baya bi kizdim yatirdim onlarii cok moralim bozulduu insallah birsey olmamistir yavruma.off otekide daha 4 yasinda oyun saniyor yaptigini kime ne diyeyimm kime kizayimmm
canım tabiki annenın veya ablanın bakması daha ıyı
kendı canlarından ola vicdanla bakarlar ama
cevremde gozledığım kadarıyla bır sure sonra nazın gecmıyor
bakıcıya yemek saatlerını bakımla ılgılı talımat verebılıyorsun ama
ailenden olana bizde cocuk buyuttuk biliyoruz diyorlar bıldıklerını okuyorlar
alabılırsen eğer bebis 1 yasına gelene kadar ücretsiz izin al derim
sonrasını bakıcıyla halledersın 2-2,5 yasına kadar
ondan sonra kreş ev ortamından daha ıyı
hem el becerılerı gelısıyor hem oyun oynamayı paylaşmayı ogrenıyorlar
ben atanamazsam bile, ev hanımı da olsam 2,5-3 yasında yarım gun bile olsa kreşe başlatacağım
anlatıklarına göre yenimahalle daha uygun sanki eryaman göksu parkıcivarındaki evlerin kiraları 1500den başlıyor yani bu göksu parkı civarındaki evlerin fiyatı ha bizi yormaz diyorsanız istediğiniz her yerde oturabilirsiniz illa 2 vesait olur
çok sanslısın aslındaCanim biz 3yildir kucuk yerde oturuyoruz. Dolmusu otobusu birak, yurume mesafesindeki okuluma bile cogu zaman arabayla gittim geldim. Alistigim icin simdi illaki yol yoracak, zor gelecek ama normalde de ankarada dogup buyudugum icin yol durumuna tekrardan alismam zor olmaz diye umuyorum. Tek derdim hamilelik. Ilerleyen aylarda iyice agirlasinca zorlanabilirim diye tahmin ediyorum. Bakalim artik her ihtimali degerlendirmeye calisiyoruz.
bende yaşıyorum canımMerhaba kızlar.
Bir iki gündür arada vajinamda kalp atması, çekilme gibi değişik birşey hissediyorum. Ama sürekli değil. Arada bir oluyor. Acaba bu durum normal mi?
heycanla beklıyorum kıpırdamasınıyav benim de eşim elini karnıma koyduğunda sanki bi hareketlenme oluyor ama yavrucum muu bilemiyorum hatta diyorum ki eşime siz nasıl bi bağ kurdunuz yav ben elliyorum hiç kıpırdanma yok senbi elliyorsun sanki bişiyler oluyor diye
hayırdır inşallah sılacım. keyfini kaçıracak bir şey mi oldu?dunden beri iyi degilim hem ruhen hemde bedenen o yuzden bakip bakip cikiyorum birsey yazasim gelmiyor...
canım göksuya yakın istnbul yolu üzerinde polsan sitesi var. kiptaş ın. orda kiralar ucuz sanırım. Kuzenim orada oturuyor. Ablana yakın mı bilemiyorum ama araştırırsın en azından.Canim benim de cok tuhafima gidiyo. Bazen ay ayyyy falan diyorum hareket ettikce. Ama bi yandan da hosuma gidiyor :)
Canim eryamanda goksu parkinin oralari dusunduk ama hem kiralar cok yuksek hem de annemlere ablamlara cok uzak kaliyor. Bebise onlar bakacagi icin bizim icin ilerde sikinti olabilir. Acaba diyoruz coft vasitayi goze alip onlara yakin bi yerde mi ev tutsak bebis icin :/
günaydın kızlar hepinize mutlu pazarlar diliyorum
umarım herkes iyidir
kızlar ben 2l, testten sonra 3lü 4lü yaptırmadım sizce yanlışmı yaptım
gerçi doktorum 2li temiz çıktığı için gerek görmedi yine de siz tecrübelilere sormak isterim 4lü test hakkındaki düşüncelerinizi
120 sayfa geçmiş okuduktan sonra herkese merhabalar kızlar
1 haftada beni hiç özleyen olmamış küstüm size ben
evime yerleştim bi güzel dinlendim kardeşlerim sağolsunlar arı gibi çalıştılar bi gün belim çok ağırdı gece uyuyamadım o ilk gündü kalanlarda iyiydim...
Bebeğin hareketlerini hala ve hala hissetmiyorum bıraktım kendi haline ne yapayım artık ne zaman hareket ederse
Ultrason görüntülerine bayıldım
karnım neden hala yok diyen arkadaşlarımıza rastladım ne güzel işte şimdiden kocaman karın mı olsun zaten alacaz artık kilo
Cuma günü sağlık ocağı kaydımı da aldırdım yeni sağlık ocağına salı günü sabah gidecem tetenoz vuracak kan sayımımı yapacak sonra da 16 ekime randevu verdi bana doktora nasıl gidiyorsam oraya da gidecekmişim öyle dedi ebe
valla alıntı yapmadan her konuya atlıyorum ama benim eşimde yardımcı olmuyor sabah o erken kalktı benden insan çayı koyar demi ama yok beni bekliyor yataktan kalkmasam aç duracaz o derece yani... taşındığımız da yaptı bi onu da yapmasın mı yani
işte böyle yarın iznim bitiyor işe geri dönüyorum iyiydi evde dinlenmek
kardeşimin nişan tarihi belli oldu 9 ekim de olacak ne alsam ne giysem bilemedim biraz daha eylül ortasında bakayım diyorum belki karnım çıkarhala benim koca midem duruyor 3 gün sonra 5 ay bitiyor tık yok memnunum bu durumdan hamile olduğumu ne kadar az erkek fark ederse o kadar çok sevabım olur anneme çektim herhalde 9 aylıkken bile karnı yokmuş yanlarına gitmiş hep benden bu kadar işte
he bi de dostum geldi oturmaya kızıma english home dan nevresim takımı ve alt üst takım almış bayıldımmmmkızımın ilk cicileri oldu... haftaya doğumgünüm var bana alacağına ona almış sağolsun iyi de etmiş daha çok makbule geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?