2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
H
hoşgeldin cnaım bu sene doğum günü hediyelerimiz bebişlerimize yaradı valla benimde doğum günüm geçen haftaydı herkes benm yerime bebişime aldı valla :)

bu arada arkadaşlar cuma gecesi düğün vardı hiç bir elbisemin içine giremedim gögüsler 89 cm iken 96-97 olmuş kaç beden büyüdüm kestiremiyorum inşallah doğumdan sonra eski hallerine dönerler

5 ayda 5 kilo almış durumdayım zaten kotlarıma da giremiyorum, bu arada son 2 haftada göbeğim çok şişti

ben küçük gogusluyumdur
şimdi gogusumun buyumesınden catal olusmasından o kadar memnunum ki
hep böyle kalsa
ben artık hamıle taytları pantolonları giyiyorum rahat edemıyorum yoksa
bende 5 ayda 4 kilo aldım
çocuklar 1 yaşına girdikten sonra
artık diyet topiğinde bulusuruz

teşekkür ederim canım sağolasın

cnm ben özel anaokulnda çalışıyordum

ben 1 yaşını beklemem canm doğar doğmaz dikkat etmeye başlarım kilo almaktan nefret ediyorum

Slm sevgili hamiş arkadaşlarım,çok afedersiniz belki 2 aydır hiç göz atamadım işten güçten,şöyle bir geriyi okuyayım dedim ama olcak gibi degil en az 500 sayfa
Umarım hepiniz çok iyisinizdir,elhamdüllilah bir sıkıntım yok,oğluşumda bende çok iyiyiz,hatta o kdr iyş beslenmişimki 5 ayda 7 kg almışım malesef ve kendimi çok şişman hissediyorum Bu arada tetanoz iğnesi olmadım,dr um kafamı karıştırdı,önermiyorum dedi ama ben internette araştırmalarıma göre herhangi bir tehlike için aşı çok faydalı,yok ağrı yok ateş,yok kimi yazılarda kollarını aylarca oynatamayan annişleri okuyunca çok korktum,aranızda olupta,hiçbir etkisini görmeyen varmı,ne dersiniz olıyım mı arkadaşlar

Kizlaar hayirli aksamlar yogun 2 gun gecirdim ve suan belim cok ağriyor bebisim kipir kipir o yönden rahatim karnim cok rahatsiz edici 2 gundes boyle sanki icin balon gibi patliyacak .. agri kesici icsem agrima bi sorun olur mu ki korktum

Kizlar merhaba bende cuma gunu ayrintiliya girdim hersey yolunda cok sukur 18+5 ti girdigimde ama ultrason olcusune gore 20+5 misim 385 gram biraz irimi gidiyoruz acaba bide bunun normal dogumu var amaninnnnn

Kizlar merhaba bende cuma gunu ayrintiliya girdim hersey yolunda cok sukur 18+5 ti girdigimde ama ultrason olcusune gore 20+5 misim 385 gram biraz irimi gidiyoruz acaba bide bunun normal dogumu var amaninnnnn
canım maaşallah diyelim de baya önden gidiyormuş kuzucuk. eğer hesap doğruysa.. bir yanlışlık olmasın cinsiyet ne bu arada? bir de ailede doğumlar iri olan varmıymış senin veya eşinin.. belki çekmiş olabilir

Erkek cinsiyeti de esim yeterince iri genlerde var 190 boy 105 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…