hoşgeldin cnaım bu sene doğum günü hediyelerimiz bebişlerimize yaradı valla benimde doğum günüm geçen haftaydı herkes benm yerime bebişime aldı valla :)120 sayfa geçmiş okuduktan sonra herkese merhabalar kızlar
1 haftada beni hiç özleyen olmamış küstüm size ben
evime yerleştim bi güzel dinlendim kardeşlerim sağolsunlar arı gibi çalıştılar bi gün belim çok ağırdı gece uyuyamadım o ilk gündü kalanlarda iyiydim...
Bebeğin hareketlerini hala ve hala hissetmiyorum bıraktım kendi haline ne yapayım artık ne zaman hareket ederse
Ultrason görüntülerine bayıldım
karnım neden hala yok diyen arkadaşlarımıza rastladım ne güzel işte şimdiden kocaman karın mı olsun zaten alacaz artık kilo
Cuma günü sağlık ocağı kaydımı da aldırdım yeni sağlık ocağına salı günü sabah gidecem tetenoz vuracak kan sayımımı yapacak sonra da 16 ekime randevu verdi bana doktora nasıl gidiyorsam oraya da gidecekmişim öyle dedi ebe
valla alıntı yapmadan her konuya atlıyorum ama benim eşimde yardımcı olmuyor sabah o erken kalktı benden insan çayı koyar demi ama yok beni bekliyor yataktan kalkmasam aç duracaz o derece yani... taşındığımız da yaptı bi onu da yapmasın mı yani
işte böyle yarın iznim bitiyor işe geri dönüyorum iyiydi evde dinlenmek
kardeşimin nişan tarihi belli oldu 9 ekim de olacak ne alsam ne giysem bilemedim biraz daha eylül ortasında bakayım diyorum belki karnım çıkarhala benim koca midem duruyor 3 gün sonra 5 ay bitiyor tık yok memnunum bu durumdan hamile olduğumu ne kadar az erkek fark ederse o kadar çok sevabım olur anneme çektim herhalde 9 aylıkken bile karnı yokmuş yanlarına gitmiş hep benden bu kadar işte
he bi de dostum geldi oturmaya kızıma english home dan nevresim takımı ve alt üst takım almış bayıldımmmmkızımın ilk cicileri oldu... haftaya doğumgünüm var bana alacağına ona almış sağolsun iyi de etmiş daha çok makbule geçti
Anladım canım teşekkür ederim. İçimi rahatlattınbende yaşıyorum canım
rahmimiz içte genişliyormus
onun kasılması oluyormus
ben küçük gogusluyumdurbu arada arkadaşlar cuma gecesi düğün vardı hiç bir elbisemin içine giremedimgögüsler 89 cm iken 96-97 olmuş kaç beden büyüdüm kestiremiyorum inşallah doğumdan sonra eski hallerine dönerler
5 ayda 5 kilo almış durumdayım zaten kotlarıma da giremiyorum, bu arada son 2 haftada göbeğim çok şişti
Eki Görüntüle 1230995
geçmiş olsun canımbiz elim,zden geldiğince korumaya çalışıyoruz ama rabbime emanet bebeklerimiz
bende aynı durumdayım canım 2 li test temiz çıkınca gerek yok dedi doktorum o yüzden yaptırmadım hiçte pişman deiğim
merhaba canım hoşgeldinyeni evin hayırlı olsun inşallah
H
hoşgeldin cnaım bu sene doğum günü hediyelerimiz bebişlerimize yaradı valla benimde doğum günüm geçen haftaydı herkes benm yerime bebişime aldı valla :)
cnm ben özel anaokulnda çalışıyordumÖğretmenliğe nasıl ara verdin, özelde mi çalışıyorsun? Kasım sonuna kadar gitmem lazım benim, tabi o kadar dayanabilirsem. Şoförü de uyarmayı düsünüyorum ama bazen kötü yollara giriyor, oralarda mecbur zıplıyoruz
Evet dolmuşların da farkı yok maalesef. Aslında servis benim için bulunmaz nimet, evden alıp eve bırakıyor ama diğer hocaları almak için dolaşıyor. Haliyle hız da oluyor, bozuk yollar da.. Sorunsuz atlatabilsek izne kadar
O da ayrı bir dert zaten.. 5ler kücük oluyor ne yapacakları belli olmuyor, 8ler de maşaallah dana gibiler :) nöbetten düşüyoruz 24. Haftada, en azından o derdimiz olmayacak ama giriş çıkışlar hakikaten tehlikeli
ben 1 yaşını beklemem canm doğar doğmaz dikkat etmeye başlarım kilo almaktan nefret ediyorumben küçük gogusluyumdur
şimdi gogusumun buyumesınden catal olusmasından o kadar memnunum ki
hep böyle kalsa
ben artık hamıle taytları pantolonları giyiyorum rahat edemıyorum yoksa
bende 5 ayda 4 kilo aldım
çocuklar 1 yaşına girdikten sonra
artık diyet topiğinde bulusuruz
canım maaşallah diyelimKizlar merhaba bende cuma gunu ayrintiliya girdim hersey yolunda cok sukur 18+5 ti girdigimde ama ultrason olcusune gore 20+5 misim 385 gram biraz irimi gidiyoruz acaba bide bunun normal dogumu var amaninnnnn
20 nisan sat 25 ocak dogum tarihi cnm ama belki baslarda boyledir sonra normale donerDogum tarihin ne zaman sat tarihinde karışık lik olmasın
20 nisan sat 25 ocak dogum tarihi cnm ama belki baslarda boyledir
Erkek cinsiyeti de esim yeterince iri genlerde var 190 boy 105 kilocanım maaşallah diyelimde baya önden gidiyormuş kuzucuk. eğer hesap doğruysa.. bir yanlışlık olmasın cinsiyet ne bu arada? bir de ailede doğumlar iri olan varmıymış senin veya eşinin.. belki çekmiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?