2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Valla ilk 4 ay icmedim simdi canim cok istiyor arkadasimi birde ablami yakalarsam 1 tane iciyorum dayanamiyorum

ay ben de ctesi günü bıraktım :) az içiyodum bir iki tane ama kıyamıyom oğluşuma da kocişim de dibimde içip duruyo canımı istetiyo. o kadar çok söylendim ki canına tak etti adamın sonunda attı paketi bakalım. bırakmak cok istiyorum ben de ama üf püf belki de ondan oğluşum istediğim gibi kilo almıyodur

KızlR şimdi ben kaç aylığım bugun 23. Haftamiz bitiyor yarin 24. Haftayabaşlıycaz nadipse

ben de bu soruyu doktora sordum 1 hafta sonra 6 aylık olacan dedi bana. 4 hafta 1 ay sayılıyomuş :) o zaman bebekler 10 aylık doğuyo dedim güldü bişiler anlattı ama anlamadım sora da boşverdim gitti

bu kaç aylık meselesi benim de kfamı kurcalıyor ne çözülmez bir olaymış

içme canım bahane ile eşin de bırakır belki

Çok geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım demek ki. Biz başından beri yasaklı olduğumuz için unuttuk gitti zaten :)

Hey Allahım ya, iki doktorun söylediği bu kadar mi farklı olur. Neyse ki hafifmiş, geçmiş olsun. Hastane işi can sıkıcıymış gerçekten. Ben daha hiç sormadım doğumla ilgili şeyleri hastaneme. Belki doktorun başka hastanelerle de anlaşmalıdir, bir araştırsan.

Çok geçmiş olsun canm

Hamilelikte iki hesap türü var. Ikisine göre de hamilelik 40 hafta sürüyor.
Hafta hesabı şu: 1 ay 4 hafta diye kabul edilerek yuvarlanınca hamilelik 10ay sürmüş oluyor. (aslında bir ay dört hafta değildir, iki üç gün daha fazladır.)
Gün hesabı da şu: 40 hafta (40*7) 280 güne denk geliyor. Bunu aya çevirince tam olarak 9 ay 10 gün(9*30+10) yapıyor.
Lafı geçmiş diye hatırlatmak istedim ama yine de karışık gelmemiştir umarım :)

kızlar bişey soracam sigarayı bırakamayan var mı?

İnsanların tepkisinden dolayı itiraf etmekten korksamda bende bırakamadım. Doktorum günden 3'ün üzerine çıkma dedi. En son görüşmemizde ise artık bırak dedi. Allah o sabrı verecek inşallah ve bir daha gittiğimde rahatlıkla sigara içmediğimi söylücem doktora.

Cumartesi ertelenen ayrıntılıya bu sabah girdim çok şükür. 582 gram olmuşuz teyzeleri. Gelişimi günüyle uyumlu, beslendiği kanallar, kalp atımı, hersey gayet güzel görünüyor dedi. Allahıma çok şükür içim rahatladı ancak yaklaşık 17 dk sürdü, burdaki bir cok arkadaş yarım saat, kırk dk yada 1 saatten bahsedince bana kısa gibi geldi, neyse şükür sorunsuz geçti.

ben de o baskılardan yıldım zaten. insanlar bana ben de eşime baskı yapıyodum. şimdi o paketi kırıp attı bi daha da görmedim içtiğini suçlayacak kimse kalmayınca mecbur ben de içmiyorum :)

Gerçek anlamda kaç aylık olduğunuzu bulmak için haftanızı 7 ile çarpip 30a bölün. (çok da gerek yok ama) :)
Mesela 20 haftalıksaniz 20*7=140, 140:30=4.7 (yaklaşık 4 buçuk) aylık hamilesiniz :) 5e yaklaşmışsınız.
Iki hesap birbirine çok yakın çıkıyor zaten, uğraşmaya gerek yok :)

kızlar doktor bana geçen gittiğimde şeker yüklemesinden bahsetti ve tarihte verdi ama ben heyecandan unuttum, doktorunuz size bi şey dedi mi hiç

Canım mutlaka söle doktoruna gerçi iç çamaşırına bulaşmadığı zaman sorun yok diyo doktorlar ama sen yinde belirt emi :)

Bence tahriş olduğu için kanamıştır, benim de öyle olmuştu, doktor kontrolünde normal göründü her şey. Tabi ara uzun olunca zorlanıyor insan..

Evet bende kanama gibi olmadığı için rahat davrandım daha da gelmedi ama ne olur ne olmaz söyleyeyim

Geçmiş olsun canım aynı şeyi yaşadık ama benim kan gelmedi silince oldu
Gerçekten çok zorlandım mayısta olmuştu en son zaten ben zor atlatmıştım ilk gün gibi acı çektim

İlişki de yanlış olan bi pozisyon mu oldu yada çok mu uzun sürdü ve kanamadan önce sende yanma yada acıma olmuşmiydu sen sebebini bulduysan bizede yazda dikkat edelim canım...

Kizlar napiyorsunuz bakimm...Ankara 2 gundur yagisli ve kapali bende firsattan istifade ara verdigim bebek battaniyemi oruyorum ocak ayina varmadan bitirirsem iyidir:)))

İlişki de yanlış olan bi pozisyon mu oldu yada çok mu uzun sürdü ve kanamadan önce sende yanma yada acıma olmuşmiydu sen sebebini bulduysan bizede yazda dikkat edelim canım...
evet ilişki uzun sürdü, benim üstte olduğum bir pozisyondu. Sen sorunca aslında daha iyi olayı idrak ediyorum, daha öncekilerde hiç kanamam olmamıştı çünkü. kesinlikle bu dediklerime bağlıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…