Valla ilk 4 ay icmedim simdi canim cok istiyor arkadasimi birde ablami yakalarsam 1 tane iciyorum dayanamiyorumkızlar bişey soracam sigarayı bırakamayan var mı?
Valla ilk 4 ay icmedim simdi canim cok istiyor arkadasimi birde ablami yakalarsam 1 tane iciyorum dayanamiyorum
KızlR şimdi ben kaç aylığım bugun 23. Haftamiz bitiyor yarin 24. Haftayabaşlıycaz nadipse
ben de bu soruyu doktora sordum 1 hafta sonra 6 aylık olacan dedi bana. 4 hafta 1 ay sayılıyomuş :) o zaman bebekler 10 aylık doğuyo dedim güldü bişiler anlattı ama anlamadım sora da boşverdim gitti
ay ben de ctesi günü bıraktım :) az içiyodum bir iki tane ama kıyamıyom oğluşuma da kocişim de dibimde içip duruyo canımı istetiyo. o kadar çok söylendim ki canına tak etti adamın sonunda attı paketi bakalım. bırakmak cok istiyorum ben de ama üf püf belki de ondan oğluşum istediğim gibi kilo almıyodur
Çok geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım demek ki. Biz başından beri yasaklı olduğumuz için unuttuk gitti zaten :)Kızlar dün geceden beri yaşadığım üzgüntüyü anlatmama kelimeler cümleler yetmez, size uyarı olsun aklınızda bulunsun diye yazıyorum,
Çok şükür ki normal giden bi hamileliğim var geçen hafta kontolüm vardı suyumda bebekte normal...
Dün gece eşimle ilişki sonrası kanamam geldi, ilk anlarda bildiğimiz kandı, sonra rengi açılmaya başladı ve silindikçe peçete lekeleniyordu, kanama miktarı çok değil, ama ne olursa olsun gebelikte kanama varsa eğer sıkıntı var demektir, iyiye işaret değil. Yatağa yatınca bebeğimin hareketlerini algılayabiliyorum sorun yok ama bu kanda neyin nesi, sabahı zor ettim neyseki doktorum progestan verdi, iki tane iç akşamda bir tane dedi, hemen sağlık ocağına gittim ebeye kalp atışlarını dinledik normal, ama ömrümden ömür gitti kızlar, Allah rızası için benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamamanız için ilişki sırasından dikkat edin.
Şimdi mümkün olsa tuvaletten kalkmıcam o derece yani, acaba kan gelicekmi diye, neyseki şükürler olsun ilacın etkisidir belki bilmiyorum kanama kesildi, ama yüreğim hop hop.
Hepimiz bütün anneler ve bebeklerimiz Allaha emanet, rabbim korusun
Hey Allahım ya, iki doktorun söylediği bu kadar mi farklı olur. Neyse ki hafifmiş, geçmiş olsun. Hastane işi can sıkıcıymış gerçekten. Ben daha hiç sormadım doğumla ilgili şeyleri hastaneme. Belki doktorun başka hastanelerle de anlaşmalıdir, bir araştırsan.Cok t ederim,iyiki bugun kendi dr uma gittim,ne kdr dr um diye gezinen insanlar var,bana yogun idrar yolu iltihabi dedi dun gece,1 gramlik antibiyotik verdi az evvel kendi dr umdan geliyorum,aslaa dedi yogun degil gayet hafif ilac icmek yok,bol su bol idrarla atlaticam insallah,yalniz cnm baska bi duruma ck skildi,ben beylikduzunde oturuyorum,yaklasik bi yildan fazladir evime yakin rutin kontrol amaciyla medilife hastanesine geliyorum,dr umu ck seviyorum,bugun hastanedeyken aklima dogum odasi takildi yahu dedim 1 yildir bn hic gormedim,dur dedim bi odaya bakayim,sadece musait bir bos odayi gosterdiler,iki yatak vardi,hayirdir dedim neden iki yatak,cok yogunlukta odaya iki hasta aliyoruz demezmi,kan beynime sicradi,ben odami suslemek istiyorum,ailrmiz zaten kalabalik,ne munasebet devlet hastanesimi bu iki kisi oda paylasalim,ck cnm skildi,sirf bu sebepten oturu dr umu degistirebilirim,kara kara dusunuyorum suan
Çok geçmiş olsun canmKızlar dün geceden beri yaşadığım üzgüntüyü anlatmama kelimeler cümleler yetmez, size uyarı olsun aklınızda bulunsun diye yazıyorum,
Çok şükür ki normal giden bi hamileliğim var geçen hafta kontolüm vardı suyumda bebekte normal...
Dün gece eşimle ilişki sonrası kanamam geldi, ilk anlarda bildiğimiz kandı, sonra rengi açılmaya başladı ve silindikçe peçete lekeleniyordu, kanama miktarı çok değil, ama ne olursa olsun gebelikte kanama varsa eğer sıkıntı var demektir, iyiye işaret değil. Yatağa yatınca bebeğimin hareketlerini algılayabiliyorum sorun yok ama bu kanda neyin nesi, sabahı zor ettim neyseki doktorum progestan verdi, iki tane iç akşamda bir tane dedi, hemen sağlık ocağına gittim ebeye kalp atışlarını dinledik normal, ama ömrümden ömür gitti kızlar, Allah rızası için benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamamanız için ilişki sırasından dikkat edin.
Şimdi mümkün olsa tuvaletten kalkmıcam o derece yani, acaba kan gelicekmi diye, neyseki şükürler olsun ilacın etkisidir belki bilmiyorum kanama kesildi, ama yüreğim hop hop.
Ben maalesef canım günde 1 yada 2 tane içiom doktorum strese girme dedi madem bırakamıyosun en fazla 2 tane içmem için izin verdikızlar bişey soracam sigarayı bırakamayan var mı?
kızlar bişey soracam sigarayı bırakamayan var mı?
benim durumum da aynısıydı ama ani bi kararla bıraktık bakalım inş bi daha içmem.Ben maalesef canım günde 1 yada 2 tane içiom doktorum strese girme dedi madem bırakamıyosun en fazla 2 tane içmem için izin verdibende istemiyom hiç içmek ama çok zorlanıyom napim
ben de o baskılardan yıldım zaten. insanlar bana ben de eşime baskı yapıyodum. şimdi o paketi kırıp attı bi daha da görmedim içtiğini suçlayacak kimse kalmayınca mecbur ben de içmiyorum :)İnsanların tepkisinden dolayı itiraf etmekten korksamda bende bırakamadım. Doktorum günden 3'ün üzerine çıkma dedi. En son görüşmemizde ise artık bırak dedi. Allah o sabrı verecek inşallah ve bir daha gittiğimde rahatlıkla sigara içmediğimi söylücem doktora.
benim durumum da aynısıydı ama ani bi kararla bıraktık bakalım inş bi daha içmem.
inşallah :) o zaman hadi gel yanıma :)Bir kere bu kararı verdiysen hiç geri bakma arkadaşım. Hatta bende yanına ekleneyim birlikte aşalım bu günleri.
Günaydın kızlar, var mı benim gibi hem hamiş hem de ev taşımayla uğraşan(
Canım mutlaka söle doktoruna gerçi iç çamaşırına bulaşmadığı zaman sorun yok diyo doktorlar ama sen yinde belirt emi :)
Bence tahriş olduğu için kanamıştır, benim de öyle olmuştu, doktor kontrolünde normal göründü her şey. Tabi ara uzun olunca zorlanıyor insan..
Kızlar dün geceden beri yaşadığım üzgüntüyü anlatmama kelimeler cümleler yetmez, size uyarı olsun aklınızda bulunsun diye yazıyorum,
İlişki de yanlış olan bi pozisyon mu oldu yada çok mu uzun sürdü ve kanamadan önce sende yanma yada acıma olmuşmiydu sen sebebini bulduysan bizede yazda dikkat edelim canım...Kızlar dün geceden beri yaşadığım üzgüntüyü anlatmama kelimeler cümleler yetmez, size uyarı olsun aklınızda bulunsun diye yazıyorum,
evet ilişki uzun sürdü, benim üstte olduğum bir pozisyondu. Sen sorunca aslında daha iyi olayı idrak ediyorum, daha öncekilerde hiç kanamam olmamıştı çünkü. kesinlikle bu dediklerime bağlıorumİlişki de yanlış olan bi pozisyon mu oldu yada çok mu uzun sürdü ve kanamadan önce sende yanma yada acıma olmuşmiydu sen sebebini bulduysan bizede yazda dikkat edelim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?