Cumartesi ertelenen ayrıntılıya bu sabah girdim çok şükür. 582 gram olmuşuz teyzeleri. Gelişimi günüyle uyumlu, beslendiği kanallar, kalp atımı, hersey gayet güzel görünüyor dedi. Allahıma çok şükür içim rahatladı ancak yaklaşık 17 dk sürdü, burdaki bir cok arkadaş yarım saat, kırk dk yada 1 saatten bahsedince bana kısa gibi geldi, neyse şükür sorunsuz geçti.
Bizimkisi 40 dk fazla sürdü beyni böbreği kalbi bacakları falan filan bir sürü şeye baktı Drumuz bi tek ayak tabanını göremedi onun içinde hafta sonu tekrar gidicez görmem lazım dedi
evet ilişki uzun sürdü, benim üstte olduğum bir pozisyondu. Sen sorunca aslında daha iyi olayı idrak ediyorum, daha öncekilerde hiç kanamam olmamıştı çünkü. kesinlikle bu dediklerime bağlıorum
evet ilişki uzun sürdü, benim üstte olduğum bir pozisyondu. Sen sorunca aslında daha iyi olayı idrak ediyorum, daha öncekilerde hiç kanamam olmamıştı çünkü. kesinlikle bu dediklerime bağlıorum
Afedersin ama bende dikkat edeyim diye soruyorum,daha önce senin üstte olduğun pozisyon olmuyor muydu? Yada oluyorsa kisa mi sürüyordu oysa bu pozisyon hamileyken en rahati sanki...
Cumartesi ertelenen ayrıntılıya bu sabah girdim çok şükür. 582 gram olmuşuz teyzeleri. Gelişimi günüyle uyumlu, beslendiği kanallar, kalp atımı, hersey gayet güzel görünüyor dedi. Allahıma çok şükür içim rahatladı ancak yaklaşık 17 dk sürdü, burdaki bir cok arkadaş yarım saat, kırk dk yada 1 saatten bahsedince bana kısa gibi geldi, neyse şükür sorunsuz geçti.
canım kilosu çok güzelmiş benimki tam 22+0 lıkken bakıldı 410 gramdı sen tam olarak kaçıncı haftada ayrıntılıyı yaptırdın birde cinsiyetiniz ne:) bebeğim zayıf mı acaba diye soruyorum
Benim kolum 1 gün sonra ağrımaya başladı ve ben ağrının sebebinin aşı olduğunu bile unutmuştum, üstüne yatmak falan da hiç sorun olmadı , sanki kolumu az önce kapıya vurmuşum gibi hafif bir ağrıydı ve 3 günde geçti..
aşıyı vururken zaten hiç hissetmedim (canım da tatlıdır hani)
kısaca korku yok :) çoğu gidip azı kalmasının verdiği mutluluk var
selam bayanlar hepinizeeee uzun suredir takip edemedim umarim hepiniz iyisinizdir..
ben iyiyim biraz yorgunum sadece.. gecen cumartesi istanbula gittik iki gun dinlenip tekirdaga gectim ilisik kesmeye, es durumu atamam oldu uc sene agridayim bundan sonra artik.. bir gun de tekirdagda dinlenip tekrar istanbula gectik ama pek yerimde oturmadim gez gez gez cumartrsi gunu erzuruma kadar ucakla gelip bir gece orduevinde dinlendik ve pazar agriya geldik.. bugun de okula baslama milli egitim derken yoruldum off
yaa kizlaaar benim pitigimin kemigi agriyooo, ilk basta kasik agrisi diye dusundum ama degil bayagi kemik agriyo ozellikle yurudukce neden ki acaba? kontrolum haftaya doktoruma o zaman sorabilirim artik..
aaaa bi de bebek arabamiza da karar verdik nihayertt :) istedigim bir model mutluyum hemen resim de ekliyorum :)
Yaparken acımıyor sonradan acımasının nedeni aşının yağlı bi iğne olması o kadar abartılacak bişey yok dururken ağrımıyor ama üstüne yatamadım ben değince ağrıdı buz koyunca geçiyor