2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar napiyorsunuz bakimm...Ankara 2 gundur yagisli ve kapali bende firsattan istifade ara verdigim bebek battaniyemi oruyorum ocak ayina varmadan bitirirsem iyidir:)))
ay dışarda gök delindi sanki adapazarında da feci yağmur var şimdi evde olmak vardı yaa :)

Bizimkisi 40 dk fazla sürdü beyni böbreği kalbi bacakları falan filan bir sürü şeye baktı Drumuz bi tek ayak tabanını göremedi onun içinde hafta sonu tekrar gidicez görmem lazım dedi

evet ilişki uzun sürdü, benim üstte olduğum bir pozisyondu. Sen sorunca aslında daha iyi olayı idrak ediyorum, daha öncekilerde hiç kanamam olmamıştı çünkü. kesinlikle bu dediklerime bağlıorum
Afedersin ama bende dikkat edeyim diye soruyorum,daha önce senin üstte olduğun pozisyon olmuyor muydu? Yada oluyorsa kisa mi sürüyordu oysa bu pozisyon hamileyken en rahati sanki...

canım kilosu çok güzelmiş benimki tam 22+0 lıkken bakıldı 410 gramdı sen tam olarak kaçıncı haftada ayrıntılıyı yaptırdın birde cinsiyetiniz ne:) bebeğim zayıf mı acaba diye soruyorum

Kızlar hemşirem aradı yarın için aşıya çağırdı tirsiyorum inşallah çok ağrımaz kol

Benim kolum 1 gün sonra ağrımaya başladı ve ben ağrının sebebinin aşı olduğunu bile unutmuştum, üstüne yatmak falan da hiç sorun olmadı , sanki kolumu az önce kapıya vurmuşum gibi hafif bir ağrıydı ve 3 günde geçti..
aşıyı vururken zaten hiç hissetmedim (canım da tatlıdır hani)
kısaca korku yok :) çoğu gidip azı kalmasının verdiği mutluluk var

selam bayanlar hepinizeeee uzun suredir takip edemedim umarim hepiniz iyisinizdir..
ben iyiyim biraz yorgunum sadece.. gecen cumartesi istanbula gittik iki gun dinlenip tekirdaga gectim ilisik kesmeye, es durumu atamam oldu uc sene agridayim bundan sonra artik.. bir gun de tekirdagda dinlenip tekrar istanbula gectik ama pek yerimde oturmadim gez gez gez cumartrsi gunu erzuruma kadar ucakla gelip bir gece orduevinde dinlendik ve pazar agriya geldik.. bugun de okula baslama milli egitim derken yoruldum off

yaa kizlaaar benim pitigimin kemigi agriyooo, ilk basta kasik agrisi diye dusundum ama degil bayagi kemik agriyo ozellikle yurudukce neden ki acaba? kontrolum haftaya doktoruma o zaman sorabilirim artik..

aaaa bi de bebek arabamiza da karar verdik nihayertt :) istedigim bir model mutluyum hemen resim de ekliyorum :)

opuldunuuuuuuz

ama gercekten tirsiyorum hele bi de 5 gunu duyunca iyice tirstim okulda var zaten nasil gidicem ben okula o aciyla

Yaparken acımıyor sonradan acımasının nedeni aşının yağlı bi iğne olması o kadar abartılacak bişey yok dururken ağrımıyor ama üstüne yatamadım ben değince ağrıdı buz koyunca geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…