2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
gidicez mecburen yapacak bisey yok hersey kerem alp icin buyuyunce soylicem bunlarin hepsini kiymetini bilsin annesinin kuzucumm:))

resmi goremedim biz de karar verdik ama turkiye de uyun fiyata bulamiyoruz bakalim beklicez doguma dogru alicaz artik

bunun siyahini dusunuyorum cift yonlu kullanilabiliyor, surusu cok rahat, katlamasi kolay, ayrica tam yatma ozelligi sayesinde dogumdan itibaren kullanilabiliyor, portbebeye gerek yok yani.. travel sistem almadim arabayi begensem anakucagini begenmedim onlarda :) ama bunauyun maxicosi anakucagini cok begeniyorum
karar vermis olmak.bile sevindirici :)

selam arkadaşlar bugün bebeğimi hissetmedim hiç bu saat oldu velet babasına mı kur yapıyor hafta sonu ful kıpırdaktı merak ediyorum bende bir kıpırdasa rahatlıcam

canım linkini atabilirmisin arabanın incelemek istiyorum markasınıda öğrenebilirmiyiz. maxicosi mi arabada?

ben maxi cosi düşünüyorum bakalım
bunun markası ne çok tatlıymıs

Geçmiş olsun canım sende dikkat et bundan sonra barii

kızlar bişey soracam sigarayı bırakamayan var mı?

ben ilk ay içtim ama şu an içmiyorum pek istemiyorum şu an ama doğumdan sonra ne olur bilemiyorum

ohhh maaşallah kuzuya darısı başımıza

cok sik fakat bu tip arabalarda tutacak kismi varya oranin bitisik olmamasini oneriyorlar siz denediniz mi nasil kullanisi?

İnşallah çok ağrım olmaz .benimde canım tatlı offff tirsiyorum ama bebeğim için dayancam.doktoruma arayıp sorsammi acep diyorum.

Hayırlı olsun ataman, branşın neydi merak ettim :)
O ağrı zaman zaman bende de oluyor, burda da konuşulmuştu, normal yani çok şiddetli olmadığı sürece.
Araba da çok güzelmiş, sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallah.
İnşallah çok ağrım olmaz .benimde canım tatlı offff tirsiyorum ama bebeğim için dayancam.doktoruma arayıp sorsammi acep diyorum.
Bence aşı için kendini şartlama, benim kolumu kaldırırken hafif ağrım oldu ve iki güne geçti. Hiç burada ağrıyanları okuyup da strese sokma kendini :)

cok sik fakat bu tip arabalarda tutacak kismi varya oranin bitisik olmamasini oneriyorlar siz denediniz mi nasil kullanisi?

neresi anlayamadim ama kullanisi cok rahat cift tekerlekler gibi degil hakimiyet daha yuksek, surus daha puruzsuz, biraz da yuksek oldugu icin bebek daha goz hizasinda oluyor.. bilmem ben cok begendim :)

neresi anlayamadim ama kullanisi cok rahat cift tekerlekler gibi degil hakimiyet daha yuksek, surus daha puruzsuz, biraz da yuksek oldugu icin bebek daha goz hizasinda oluyor.. bilmem ben cok begendim :)
elimizle tuttugumuz yer varya orasi iki ayri tutacak olsun diyorlar tek olmasin diyorlar tek kullanissiz oluyormus

tes3kkur ederim canim sinif ogretmeniyim :)

elimizle tuttugumuz yer varya orasi iki ayri tutacak olsun diyorlar tek olmasin diyorlar tek kullanissiz oluyormus

ayy anladim sanirim sen baston puset gibi olanlari diyosun.. kim dedi sana bilmem ama kullanmadan denemeden alma canim cunku o dediklerinden de denedim tek elle kullanmak cok zor.. butun olmasi tum kontrolu sana veriyor bence.. ilk basta elemistim hatta deneyince iki parca olanlari biraz sikintili yani.. kesinlikle test et onayla :)

Merhaba guzel anneler, uyku sorunu olan var mi? Sol tarafima yatinca sol sirt kismim cok agriyor. Doktor yastigini yukselt dedi ilk gece oyle uyyabildim ama simdi yine uykusuz her gece :) bacak arama yastiklar mi koymadim neler yaptiysam olmuyor.. bir de fikir sorim esim oglumuza Ralf ismini vermek istiyor. Guclu ve karizmatik bir isim oldugunu ilerde is hayatinda isine yaricagini soyluyor. Evet yorum aliimmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…