gidicez mecburen yapacak bisey yok hersey kerem alp icin buyuyunce soylicem bunlarin hepsini kiymetini bilsin annesinin kuzucumm:))Yaparken acımıyor sonradan acımasının nedeni aşının yağlı bi iğne olması o kadar abartılacak bişey yok dururken ağrımıyor ama üstüne yatamadım ben değince ağrıdı buz koyunca geçiyor
gidicez mecburen yapacak bisey yok hersey kerem alp icin buyuyunce soylicem bunlarin hepsini kiymetini bilsin annesinin kuzucumm:))
resmi goremedim biz de karar verdik ama turkiye de uyun fiyata bulamiyoruz bakalim beklicez doguma dogru alicaz artikselam bayanlar hepinizeeee uzun suredir takip edemedim umarim hepiniz iyisinizdir..
ben iyiyim biraz yorgunum sadece.. gecen cumartesi istanbula gittik iki gun dinlenip tekirdaga gectim ilisik kesmeye, es durumu atamam oldu uc sene agridayim bundan sonra artik.. bir gun de tekirdagda dinlenip tekrar istanbula gectik ama pek yerimde oturmadim gez gez gezcumartrsi gunu erzuruma kadar ucakla gelip bir gece orduevinde dinlendik ve pazar agriya geldik.. bugun de okula baslama milli egitim derken yoruldum off
yaa kizlaaar benim pitigimin kemigi agriyooo, ilk basta kasik agrisi diye dusundum ama degil bayagi kemik agriyo ozellikle yurudukce neden ki acaba? kontrolum haftaya doktoruma o zaman sorabilirim artik..
aaaa bi de bebek arabamiza da karar verdik nihayertt :) istedigim bir model mutluyum hemen resim de ekliyorum :)
opuldunuuuuuuz
Eki Görüntüle 1237359
bunun siyahini dusunuyorum cift yonlu kullanilabiliyor, surusu cok rahat, katlamasi kolay, ayrica tam yatma ozelligi sayesinde dogumdan itibaren kullanilabiliyor, portbebeye gerek yok yani.. travel sistem almadim arabayi begensem anakucagini begenmedim onlarda :) ama bunauyun maxicosi anakucagini cok begeniyorum
karar vermis olmak.bile sevindirici :)
Eki Görüntüle 1237359
bunun siyahini dusunuyorum cift yonlu kullanilabiliyor, surusu cok rahat, katlamasi kolay, ayrica tam yatma ozelligi sayesinde dogumdan itibaren kullanilabiliyor, portbebeye gerek yok yani.. travel sistem almadim arabayi begensem anakucagini begenmedim onlarda :) ama bunauyun maxicosi anakucagini cok begeniyorum
Kızlar dün geceden beri yaşadığım üzgüntüyü anlatmama kelimeler cümleler yetmez, size uyarı olsun aklınızda bulunsun diye yazıyorum,
Çok şükür ki normal giden bi hamileliğim var geçen hafta kontolüm vardı suyumda bebekte normal...
Dün gece eşimle ilişki sonrası kanamam geldi, ilk anlarda bildiğimiz kandı, sonra rengi açılmaya başladı ve silindikçe peçete lekeleniyordu, kanama miktarı çok değil, ama ne olursa olsun gebelikte kanama varsa eğer sıkıntı var demektir, iyiye işaret değil. Yatağa yatınca bebeğimin hareketlerini algılayabiliyorum sorun yok ama bu kanda neyin nesi, sabahı zor ettim neyseki doktorum progestan verdi, iki tane iç akşamda bir tane dedi, hemen sağlık ocağına gittim ebeye kalp atışlarını dinledik normal, ama ömrümden ömür gitti kızlar, Allah rızası için benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamamanız için ilişki sırasından dikkat edin.
Şimdi mümkün olsa tuvaletten kalkmıcam o derece yani, acaba kan gelicekmi diye, neyseki şükürler olsun ilacın etkisidir belki bilmiyorum kanama kesildi, ama yüreğim hop hop.
Hepimiz bütün anneler ve bebeklerimiz Allaha emanet, rabbim korusun
kızlar bişey soracam sigarayı bırakamayan var mı?
Cumartesi ertelenen ayrıntılıya bu sabah girdim çok şükür. 582 gram olmuşuz teyzeleri.Gelişimi günüyle uyumlu, beslendiği kanallar, kalp atımı, hersey gayet güzel görünüyor dedi. Allahıma çok şükür içim rahatladı ancak yaklaşık 17 dk sürdü, burdaki bir cok arkadaş yarım saat, kırk dk yada 1 saatten bahsedince bana kısa gibi geldi, neyse şükür sorunsuz geçti.
ben maxi cosi düşünüyorum bakalım
bunun markası ne çok tatlıymıs
İnşallah içmessin canım bende inşallah bırakırım çok istiyom ..benim durumum da aynısıydı ama ani bi kararla bıraktık bakalım inş bi daha içmem.
Evet yaaa gitmesek olmaz kaçış yok ...beni de yarin cagiriyorlar kacmak icin bahane ariyorummm
cok sik fakat bu tip arabalarda tutacak kismi varya oranin bitisik olmamasini oneriyorlar siz denediniz mi nasil kullanisi?Eki Görüntüle 1237359
İnşallah çok ağrım olmaz .benimde canım tatlı offff tirsiyorum ama bebeğim için dayancam.doktoruma arayıp sorsammi acep diyorum.Benim kolum 1 gün sonra ağrımaya başladı ve ben ağrının sebebinin aşı olduğunu bile unutmuştum, üstüne yatmak falan da hiç sorun olmadı , sanki kolumu az önce kapıya vurmuşum gibi hafif bir ağrıydı ve 3 günde geçti..
aşıyı vururken zaten hiç hissetmedim (canım da tatlıdır hani)
kısaca korku yok :) çoğu gidip azı kalmasının verdiği mutluluk var
Hayırlı olsun ataman, branşın neydi merak ettim :)selam bayanlar hepinizeeee uzun suredir takip edemedim umarim hepiniz iyisinizdir..
ben iyiyim biraz yorgunum sadece.. gecen cumartesi istanbula gittik iki gun dinlenip tekirdaga gectim ilisik kesmeye, es durumu atamam oldu uc sene agridayim bundan sonra artik.. bir gun de tekirdagda dinlenip tekrar istanbula gectik ama pek yerimde oturmadim gez gez gezcumartrsi gunu erzuruma kadar ucakla gelip bir gece orduevinde dinlendik ve pazar agriya geldik.. bugun de okula baslama milli egitim derken yoruldum off
yaa kizlaaar benim pitigimin kemigi agriyooo, ilk basta kasik agrisi diye dusundum ama degil bayagi kemik agriyo ozellikle yurudukce neden ki acaba? kontrolum haftaya doktoruma o zaman sorabilirim artik..
aaaa bi de bebek arabamiza da karar verdik nihayertt :) istedigim bir model mutluyum hemen resim de ekliyorum :)
opuldunuuuuuuz
Bence aşı için kendini şartlama, benim kolumu kaldırırken hafif ağrım oldu ve iki güne geçti. Hiç burada ağrıyanları okuyup da strese sokma kendini :)İnşallah çok ağrım olmaz .benimde canım tatlı offff tirsiyorum ama bebeğim için dayancam.doktoruma arayıp sorsammi acep diyorum.
cok sik fakat bu tip arabalarda tutacak kismi varya oranin bitisik olmamasini oneriyorlar siz denediniz mi nasil kullanisi?
elimizle tuttugumuz yer varya orasi iki ayri tutacak olsun diyorlar tek olmasin diyorlar tek kullanissiz oluyormusneresi anlayamadimama kullanisi cok rahat cift tekerlekler gibi degil hakimiyet daha yuksek, surus daha puruzsuz, biraz da yuksek oldugu icin bebek daha goz hizasinda oluyor.. bilmem ben cok begendim :)
Hayırlı olsun ataman, branşın neydi merak ettim :)
O ağrı zaman zaman bende de oluyor, burda da konuşulmuştu, normal yani çok şiddetli olmadığı sürece.
Araba da çok güzelmiş, sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallah.
Bence aşı için kendini şartlama, benim kolumu kaldırırken hafif ağrım oldu ve iki güne geçti. Hiç burada ağrıyanları okuyup da strese sokma kendini :)
elimizle tuttugumuz yer varya orasi iki ayri tutacak olsun diyorlar tek olmasin diyorlar tek kullanissiz oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?