2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ya bende öyleydim kackere uyanıyom bilmiyorum sayamadım ama 3 oda değiştiriyorum bacak aramda karnımın altında bide kollarımın arasında böyle yatıyorum birde sol tarafıma

keske deneme imkanimiz olsa sirnaktayiz biz ogretmenim ben de anca dogumda gidicem ailemin yanina artik giderken yolda deneye deneye alicaz diyoruz ama benimde aklimda bir kac marka var onlarin disinda almak istemiyorum yol ustunde de bulamazsam ne cikarsa bahtima diyip internetten vericem siparisi

Ya bende öyleydim kackere uyanıyom bilmiyorum sayamadım ama 3 oda değiştiriyorum bacak aramda karnımın altında bide kollarımın arasında böyle yatıyorum birde sol tarafıma
hamile yastigi aldim bende biraz daha iyi oldu uyku duzenim ama %100 degil tabiki ama onceye nazaran daha iyi uyuyorum boynum tutulmuyor artik en azindan bu da cok onemli benim icin

hamile yastigi aldim bende biraz daha iyi oldu uyku duzenim ama %100 degil tabiki ama onceye nazaran daha iyi uyuyorum boynum tutulmuyor artik en azindan bu da cok onemli benim icin
Ya bende düşünüyorum ama bura küçük yer bulunmaz nettende güvenemiyo insan kullanışlımı bussuru çeşit var

Slm annişler herkes iyidir umarim bugun benim ayaklarim şişiyor daha önce hic böyle sismiyordu

ayy ben de agrida ogretmenim canim cok iyi anliyorum.. ben de internetten siparis vericemama ellemek dokunmak denemek istedim Allah kolaylik versin zor bilirim

Ya bende düşünüyorum ama bura küçük yer bulunmaz nettende güvenemiyo insan kullanışlımı bussuru çeşit var
ben de mecburen internetten aldim hamileyastigim.com dan aradim kadin butun cesitleri anlatti en aklima yatani aldim valla dedigim gibi vavvvv olaganustu bisey degil ama ben de ise yaradi oncekine gore daha rahat uyuyorum en azindan

Kızlar daha erken ama 2. Sezeryan olucaklar ılk dogumunuz genelmıydı spinalmi ben spinaldı bas agrısı ıcın fenel ıstıyorum ama ondada uyanırkenki agrıyı bılmıyorum şimdiden sagolun...
benimki spinaldi çokta memnun kaldım canım, sonrasında uyuşukluk geçince tabi ki ağrın oluyor ama genelde direk ağrıyla uyanıyormuşsun o daha zor bence, spinal sonrası bol kahve içeceksin birde başını sağa sola çok oynatmayacaksın baş ağrısı olmaması için tabi iki yastıkla yatacaksın oturur gibi
maşaallah kuzuna
okudum canım inşaallah rahat geçer sünnetiniz
beril güzel canım ben kızım olsa reyyan koyacaktım
slm kızlar ben 23 hafta 3 günlük gebeyim bebegimin dogacagı mutemel tarih 1 ocak 2 ci gebelik 5 yaşında kızım var allah nasip ederse bir kızım daha olcak çok heycanlıyım
hoş geldin
canım geçmiş olsun bebeğin iyi şükür
güle güle giysin cnaım
ooo ne yaptın sen sılam güle güle giysin, yıkadıklarını poşetledin mi canım tozlanmasın diye, bende oğlumun odası gelsinde başlıycam yıkamaya sonra poşetliycem toz olmasın diye
çok güzel canım
canım şükür annen atlatmışsın bebeğinede maşaallah
canım şal en güzeli şal için tavsiyem hani lohus taçlarına isim yazıyorlar ya sende şalına yazdırabilirsin güzel olur, ben şal örtücem inşaallah
aksilikler üst üste gelmiş canım ama vardır bir hayır de
maşaallah oğluna
maşaallah
nice sağlıklı yıllara

canım söyle, ben yapamıyorum denedmim olmadı yapmıycam da acıdı yaaa
aynıyız canım bende çok uyanıyorum
canım geçmiş olsun neyse ki bebeğin iyiymiş
KızlR şimdi ben kaç aylığım bugun 23. Haftamiz bitiyor yarin 24. Haftayabaşlıycaz nadipse

5,5 oluyor

maşaallah bebeğine
canım yeni görev yerin hayırlı olsun, o ağrı olur canım çatı ağrısı bebek baskı yapıyordur dr a sor yinede
güle güle kullanın canım güzel duruyor

uyku sorunu olmayan yok ki canım bundan sonra böyle, isim farklı yabancı ismi gibi size kalmış canım

Selam kızlar ufak tefek sıkıntılar olmuş ama şükür bebişler iyi

tetanoz aşısının ağrısı konuşuluyor ah kızlar proluton depot iğneyi vurunan bilir aşıda çektiğiniz ağrıyı o iğneden sonra hep çektim 8 kere yağlı olduğu için içeriği çok ağrı yapıyor masaj yapmaya kalkınca daha çok ağrıyor ve ödem yapıyor kaç kere ödem yaptı iğne yerim, o yüzden aşıyı o kadar düşünmeyin ya her hafta olsaydı

yarın inşaallah ayrıntılım var sağlıklıdır inşaallah miniğim

Selam kızlar okuyorum alıntı yapıyorum bitirene kadar geçmişi bi anda cikiyorum nette hop başa :) neyse bizden haber vereyim okula gidip geliyorum öğleden sonra ev gezmelerine oluyor arkadaşların bebeklerini görme falan ... Kizimi da götürdüm bugün şu sınıf olayı bi kesin olsa bende adapte olsam bakıcı ya mi gidecek napcak yavrum ... Ahmetim karnımda hop hop masallah dün ilk defa babasına kirmadan arka arkaya çak yaptı :) hiç durmuyor oğlum gece gündüz ayy uyku düzeni böyle olmaz ins hareketlerımızde baya kuvvetli :) gelelim size mrs soydaş arabanız hayırlı olsun kesinlikle tutma yeri tek olmalı ben pierre cardin kullanıyorum kizima oğlum da onu kullanacak bagaja o kadar iyi oturuyor ki çok memnunum.. Diğer arkadaşlar iyi olmaniza sevindim üç dört damla kan dan birşey olmaz ins.. Biz başlarda enfeksıyona bağlı kanama geçirdim ama sadece bi hafta ara verdik cinsel yaşama :) ben kızım da son ana doğum baslasin diye bile yaptım yasak olanlara kolaylik versin Rabbim :) ikinci doğum başına ne gelecek bilince daha zor bence ilkinde en fazla ne kadar olacak herkes yapıyor bende yaparım diyorsun valla ben dün gece yine doğum yaptım ama çok kolay bi doğum du doktor beni doğurtmadı yemek yedi ne rüyayı ins o kadar kolay dururum ilki çok zordu :)

Kasığında şişlik olan var mı? Başta sol tarafıma yattığım için ağrım var zannetmiştim ama sonradan fark ettim ki resmen sol kasığımda beze gibi bir şişlik var. Dün gece de bir ara acisindan uyandım. Ama salak kafam bugün kontrole gittiğimde doktora sormayı unuttum. Internette de bir şey bulamadım

Afedersin ama bende dikkat edeyim diye soruyorum,daha önce senin üstte olduğun pozisyon olmuyor muydu? Yada oluyorsa kisa mi sürüyordu oysa bu pozisyon hamileyken en rahati sanki...
Hamile kaldıktan sonra ben genelde altta olmayı tercih ettim bilerek, veya yandan olan pozisyonları tercih ettik.Mümkün mertebe ilişkiyi çok uzun tutmamaya çalışıyorduk, tahminim bayanın üstte oladuğu pozisyonda penis vajinaya direk girdiği için kanamaya sebep oldu.

Sen Bugün ayrıntılıya mi gittin canim ne dedi doktor bebisin nasilmis bizde persembe gidicez inşallah

hadi guzel haberlerle gel insallah canim :)

Sen Bugün ayrıntılıya mi gittin canim ne dedi doktor bebisin nasilmis bizde persembe gidicez inşallah
Ben ayrıntılıya gittiğimi zannediyordum ama bir şey anlamadım :) Selçuk Bey normal ultrasonla baktı, epey inceledi, midesi, kolları bacakları iyi dedi. Ağırlığını boyunu söyledi. Sonra tekrar odasına geçtiğimizde bir kağıt verdi. O kağıtla müsait zamanımızda randevu almadan Ortadoğu'nun kadın doğum katına gidecekmişiz. Kağıtta da renkli doppler anatomi taraması yazıyor. Yani bugün ayrıntılıya girememiş olduk. Doktora gidince salak gibi oluyorum zaten, soramadim bu neydi simdi diye :) Cuma hastaneye gitmeyi düşünüyoruz.

canım yanlisin var bu kadar açık konuştun diye söylüyorum kesinlikle son aylar altta olmaz doktor lar da ustte bayanı tavsiye ediyorlar karına baskı olmuyor öyle altta bi süre sonra zorlanacaksın senin kanamanın olacakmış ona rastlams hamilelikte normal pozisyon ustte olmak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…