Ya bende öyleydim kackere uyanıyom bilmiyorum sayamadım ama 3 oda değiştiriyorum bacak aramda karnımın altında bide kollarımın arasında böyle yatıyorum birde sol tarafımaMerhaba günaydın arkadaşlarbenimde yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım yarın 21+3 olucam inşallah korkuyorumda heyecanlanıyorumda bi değişik. Rabbim inşallah hayırlı haberler alırım alırız
Ben daha şimdiden geceleri uyuyamıyorum sabaha kadar rahat en az 5 kez uyanıyorum yatış pozisyonumdan dolayısürekli sola yatmaktan yanlarım acıdı artık normalde hep sırt üstü uyurdum şimdi yatamayınca uyuyamıyorum son haftalarda kendimi düşünemiyorum gerçi hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alalımda (AMİNN) herşeye değer
keske deneme imkanimiz olsa sirnaktayiz biz ogretmenim ben de anca dogumda gidicem ailemin yanina artik giderken yolda deneye deneye alicaz diyoruz ama benimde aklimda bir kac marka var onlarin disinda almak istemiyorum yol ustunde de bulamazsam ne cikarsa bahtima diyip internetten vericem siparisiayy anladim sanirim sen baston puset gibi olanlari diyosun.. kim dedi sana bilmem ama kullanmadan denemeden alma canim cunku o dediklerinden de denedim tek elle kullanmak cok zor.. butun olmasi tum kontrolu sana veriyor bence.. ilk basta elemistim hatta deneyince iki parca olanlari biraz sikintili yani.. kesinlikle test et onayla :)
hamile yastigi aldim bende biraz daha iyi oldu uyku duzenim ama %100 degil tabiki ama onceye nazaran daha iyi uyuyorum boynum tutulmuyor artik en azindan bu da cok onemli benim icinYa bende öyleydim kackere uyanıyom bilmiyorum sayamadım ama 3 oda değiştiriyorum bacak aramda karnımın altında bide kollarımın arasında böyle yatıyorum birde sol tarafıma
Ya bende düşünüyorum ama bura küçük yer bulunmaz nettende güvenemiyo insan kullanışlımı bussuru çeşit varhamile yastigi aldim bende biraz daha iyi oldu uyku duzenim ama %100 degil tabiki ama onceye nazaran daha iyi uyuyorum boynum tutulmuyor artik en azindan bu da cok onemli benim icin
keske deneme imkanimiz olsa sirnaktayiz biz ogretmenim ben de anca dogumda gidicem ailemin yanina artik giderken yolda deneye deneye alicaz diyoruz ama benimde aklimda bir kac marka var onlarin disinda almak istemiyorum yol ustunde de bulamazsam ne cikarsa bahtima diyip internetten vericem siparisi
ben de mecburen internetten aldim hamileyastigim.com dan aradim kadin butun cesitleri anlatti en aklima yatani aldim valla dedigim gibi vavvvv olaganustu bisey degil ama ben de ise yaradi oncekine gore daha rahat uyuyorum en azindanYa bende düşünüyorum ama bura küçük yer bulunmaz nettende güvenemiyo insan kullanışlımı bussuru çeşit var
benimki spinaldi çokta memnun kaldım canım, sonrasında uyuşukluk geçince tabi ki ağrın oluyor ama genelde direk ağrıyla uyanıyormuşsun o daha zor bence, spinal sonrası bol kahve içeceksin birde başını sağa sola çok oynatmayacaksın baş ağrısı olmaması için tabi iki yastıkla yatacaksın oturur gibiKızlar daha erken ama 2. Sezeryan olucaklar ılk dogumunuz genelmıydı spinalmi ben spinaldı bas agrısı ıcın fenel ıstıyorum ama ondada uyanırkenki agrıyı bılmıyorum şimdiden sagolun...
maşaallah kuzunaBizim dun dr randevumuz vardi oglusum yuzunu kapatti gostermedi bize sadece bi ara dil cikardi onu gordum bi de eliyle bi dk yapiyodu :) 593 gr olmusuz dr teyzemiz cok hareketli dedi. Hersey yolundaymis sukur. Bi de aksamina hickirik tuttu yavrumu o kadar barizdi ki babasi bile hissetti yazik bisey yap cocuga diyo haha :)
okudum canım inşaallah rahat geçer sünnetinizgelelim bana cuma gunu yasadigim rahatsizliktan dolayi hala tam olarak iyi olamadim cabuk yoruluyorum durmadan uyumak istiyorum hamileligimin ilk zamanlarinaki gibi uyku halim cogaldi yine hic uyanmasam hep uyusam sanki
kac kilo oldum bilmiyorum bilmekte istemiyorum kac aldiysam aldim yapcak birsey yok bu bunyeyle alakali bi durum bosuna kilo takibi yapip moral bozmaya gerek yok :)
carsamba gunu erenim yani kucuk oglum sunnet olucak suan onun tedirginligi var uzerimde hamile teyzeleri nolur hepiniz birer ayatel kursi veya zamani olup okuyabilen yasin okuyuverin yavruma sunnetinin iyi gecmesi icinnn dualarinizi bekliyoruz cok korkuyorum bayilacak falannn off insallah bende kotulesmem orda yavrumu baygin gorunce
beril güzel canım ben kızım olsa reyyan koyacaktımkızlar nasılsınız? şu günlerde isim konusu aklımı çok kurcalıyorcinsiyeti öğrenmeden önce erkek ismi bulmuştuk eşimle ortak noktada buluşmuştuk ve çok içimize sinmişti.. doğuma kadar başka isim bakmazdım bile o kadar ama meleğimiz kız ve ben isim konusunda çokkk kararsızım bazı isimler var ama hah işte bu diyemiyorum içime sinmiyor kız anneleri siz neler düşünüyorsunuz lütfen paylaşın
benim aklımda olanlar: duru, ipek, azra, nehir, ela, beril... bunlardan berile en yakınım.. anlamı çok hoşuma gidiyor ve eşimin de aklına bu isim yattı gibi ama daha çok var acele etme diyor fikrimiz değişir diyor ama ben kızımı ismiyle sevmek istiyorumbir de 2 isim koycam ben sünnet olduğu için.. o yüzden şu an aklımdaki kombinasyonlar: ela beril, duru beril, azra beril, duru ipek. ela nehir.... nasıl sizce? hangisi güzel geliyor daha çok bi el atın şu kardeşinizin düşüncesine
hoş geldinslm kızlar ben 23 hafta 3 günlük gebeyim bebegimin dogacagı mutemel tarih 1 ocak 2 ci gebelik 5 yaşında kızım var allah nasip ederse bir kızım daha olcak çok heycanlıyım
canım geçmiş olsun bebeğin iyi şükürSlm arkadaşlar,dün akşamdan beridir kasık ağrısı şikayetim vardı,bebekte kıpırdamıyor 2 gündür diye ben evhamlı panik yarını bekleyemeden evime yakıp bir tıp merkezinde nöbetçi bir dr a gittim,48-50 yaşlarda bir beydi,ama çok acaip bir dr du,sanki dr gibi değil,sorduğum sorulara boş boş bakıyordu,kasıklarım ağrıyor,akıntımda oluyor 4 gündür dedim,birde bebek çok hareketliyken 2 gündürde hissetmiyorum dedim,ultrasonda çk şükür minnoşumu gördüm,kalp atışlarınıda duydumSonra idrar tahlili istedi,20 dk içinde sonucum çıktı ve dediğine göre bayağı yoğun idrar yolu enfrksiyonu olmuşum,1 gramlık antibiyotik,bir kullanımlık toz verdi ama almadım,yine kendi dr uma yrn danışıp tahlil sonuçlarını ona gösterip o onaylarsa ilacı içmeyi planlıyorum,ilk aylarda yine böyle olmuştum bol sıvı ve idrara çıkarak çk şükür arlatmıştım umarım bundanda kısa yolda kurtulurum
güle güle giysin cnaımmerhaba arkadaşlar ;
bugün oğlumuz için alışverişe çıktık eşimle.çook zevkliydi ve çokk tatlı cicişler aldık :)
1 adet 10'lu,1 adet 5 li hastane çıkışı,1 adet takım,çorap,pijama,mendil,şapka :)Allah'ım giydirmeyi nasip etsin inşallahhh :)
ooo ne yaptın sen sılam güle güle giysin, yıkadıklarını poşetledin mi canım tozlanmasın diye, bende oğlumun odası gelsinde başlıycam yıkamaya sonra poşetliycem toz olmasın diyehayirli olsun canim cicileriniz iyi gunlerde giysin insallah oglusun :)
bende durmadan biseyler aliyorum aldiklarimi yikadim bugun yenide olsa illaki bi yikamak gerek dusuk derecede cunki 2 makina olmus aldiklarim inanamadim bisey yok derken ilk 2-3 aylik yeticek kadar kiyafet almisim.ayrica emzirme yastigi,yerde oynama yatagi,bebek besiginin ustune muzik ve gece lambasi olan seyler var ondan yorgani yargan yastik kilifi falan filan derken dunya olmus.alip alip atiyordum dolabin icine bugun bi cikarayim dedim amaninnn yine alisverisin gozunu cikarmisim esim bile sok oldu hangi arada aldin bunlari diyee
Sanirim artik alisveristen uzak kalmam gerekicek
çok güzel canımEki Görüntüle 1236772
aldigim bebek yatagi muzigi bu gece lambasi oluyor.muzik cikariyor degisik melodilerde ve uzerindeki figurler donuyorr ve busuru ozelligi var bebekler cok seviyor boyle seyleri tavsiye ederim almanizi dogustan buyuyene kadar bebeginizin sevicenden eminimm :)
canım şükür annen atlatmışsın bebeğinede maşaallahMerhaba arkadaslar uzun suredir giremedim annem beyin tumorunden ameliyat olacakti oldu cok sukur hersey guzel gecti burdanda zaten olacak diye yazmstim guzel dileklerde bulunan arkadaslardan Allah razi olsun. Bu arada bebegimi ihmal ettim muayneme gidemedim saglikli beslenemedim dinlenemedim ama olsun cok sukur annem hayatta ve dun dr gittim hersey yolunda dedi 344gr mis ve kizmis anlamadigim toplamdq 5 kilo almisim son bir ay hic istahim olmamasina ragmen
canım şal en güzeli şal için tavsiyem hani lohus taçlarına isim yazıyorlar ya sende şalına yazdırabilirsin güzel olur, ben şal örtücem inşaallahAhh kızlar bugun kafayı bozdum ben hazorlık asamalarıyla yine aklıma ne geldi gece gece hay Allhımyarebbim
...
Şimdi kendim için dedigim gibi bi pijama takımı bi gecelik bi sabahlık penyeden iççamasırı hasta bezi yerine bebek bezinin kenarlarını kesıp onu kullanıcam 2 numara bebek bezi tam olur..
İpek şal bebe mavisi birde kenarları şıkır şıkır boncuklu tülbent lacivert veye bebe mavisi
Gogus temizleme mendili kremi pedi falan bi liste yapcam burayada yazarım..
İkramlıgo degiştirdim kızlar ...
Aklıma bi fikir dank etti cok cici olcagında inanıyorum...
Servetli tatlı dagıtacaktımama. 40 ında mevlüt okutcam o zaman zaten tatlı olcak
Dedim böle hem cici hem tatlı olsun dedim... Hepinizde muhakkak vardır.. Söz yada nişan çikolatası bi tepside geliyoya gümüş renkte böle bende de war..
Bebe mavisi bi tülle süslicem onu... İçine içi karamalli sütlü bademli fıstıklı fındıklı çikolatalar çeşit çesit ortaya koycam tepsinin kenarına yıne öle fındıklı fıstıklı işte ayrıntıya girmeyim lokum dizicem..
Madlen koyucam beyaz çikolatalı üstünede renkli bademli drajer serpicem mavi beyaz renk olur muhtemelen glenlere bundan ikram ederim... Dedıgım gibi hastaneye degilde ewe hazırlık yapmak lazım...
Yanına birde kolonya tutduk mu alın size ikranlık.. Olduda bitti masallah
aksilikler üst üste gelmiş canım ama vardır bir hayır deGünaydın kızlar... Havanın rehaveti üzerime çöktü..
Gece uyuyamadım topladanız 1 saat belki siirden aglıcam.. Böle duvarları kırmak istiyorum... Kızım ıyumadı gece 2 de anca uyudu hanfendi... Tam onu uyuttum karnım kasıldı saga dön yok sola dön yok .. Saat 4 oldu tam uyyucam odaya bi sivrisinek girmiş vız vız vız resmen yaşvardım ya dedim sesini kes yeterki istersen bütün kanımı em.. Yeterki sus.. Gece gece sinek avuına giriştim.. Işıgı kapatıyom tepemde acıyom yok en sonunda öldürdüm pisliği..aaaaaa
Saat 5 oldu 5:30 alarm caldı eşim namaza gitcek.. Öküz gibi pat car kapıyı acıp kapatıyo bi dünya fırca attım onada...
Tam uyucam iş saati geldi kalk kahvaltı hazırla
Ya arkadas bi çay içicek sekeri karıstıra karıstıra dıngır dıngır cocuk uyandı dahada uyumadı... Allahım cok siirliyim.. Kızımada bagırdım ... Küstü bana... Suan böle volkan gibiyim.. Degeni yakarım gibime geliyo.. Bi gecede bu kadarmı aksılık olur... He biarada yagmurun yagdıgını farkedip kalktım camasırları topladım....
Bugunde misafirim gelicek aksama..
Bi an önce toparlanmam lazım...
Vurcan kafasını kapıya bu kapı ole acılmaz böle acılır ............
maşaallah oğlunaGunaydın arkadaşlar güzel haftalar olsun hepimize.. Cumartesi oglumla randevum vardı hasret giderdik
benim sıpa bir hafta önde gidiyordu iki hafta öne geçmiş...... iri bebek olacak dedi doktorum 647 ğr 33 cm olmuşuz bir daha ki ayda şeker yüklememiz yapılacak bizden haberler böyle
maşaallahgünaydınn,cuma günü detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür herşeyi çok normal çok güzel dedi doktorumuz maşallah, ikili riskimizden sonra ömrüme ömür katıldı :) 22 cm 347 gr olmuş kızımız, yüzünü göstermedi ama ağzı burnu yandan gördüğümüz kadarıyla bebek olmuş küçük kelebeğimiz :) rabbim bizimkini de herkesinkini de bağışlasın inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza
nice sağlıklı yıllaraHerkese günaydın kızlar
Hafta sonu giremedim geçmişi okuyamadım valla önemli bişey var mı kalan 2 günde
Cumartesi günü 28 yaş 0 günlük oldumyaşlanıyoruz valla
Dün halı kaldırmalı falan tuvalet banyo yıkamalı büyük bi temizlik yaptım belim ağırıyor....
[Bu arada size sormak istediğim bir şey var hani bizim şey olmuyordu ya doğum günümde oldubir kaç saat sonra lavaboya gittim peçete 2 damla leke geldi... 5 aydır olmadığı için tahriş olduğu içindir diye düşündüm çünkü çamaşıra bişey düşmedi silince geldi çarşamba gidecem doktora söylesem mi bunu söylemesem mi ]
aynıyız canım bende çok uyanıyorumMerhaba günaydın arkadaşlarbenimde yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım yarın 21+3 olucam inşallah korkuyorumda heyecanlanıyorumda bi değişik. Rabbim inşallah hayırlı haberler alırım alırız
Ben daha şimdiden geceleri uyuyamıyorum sabaha kadar rahat en az 5 kez uyanıyorum yatış pozisyonumdan dolayısürekli sola yatmaktan yanlarım acıdı artık normalde hep sırt üstü uyurdum şimdi yatamayınca uyuyamıyorum son haftalarda kendimi düşünemiyorum gerçi hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alalımda (AMİNN) herşeye değer
canım geçmiş olsun neyse ki bebeğin iyiymişKızlar dün geceden beri yaşadığım üzgüntüyü anlatmama kelimeler cümleler yetmez, size uyarı olsun aklınızda bulunsun diye yazıyorum,
Çok şükür ki normal giden bi hamileliğim var geçen hafta kontolüm vardı suyumda bebekte normal...
Dün gece eşimle ilişki sonrası kanamam geldi, ilk anlarda bildiğimiz kandı, sonra rengi açılmaya başladı ve silindikçe peçete lekeleniyordu, kanama miktarı çok değil, ama ne olursa olsun gebelikte kanama varsa eğer sıkıntı var demektir, iyiye işaret değil. Yatağa yatınca bebeğimin hareketlerini algılayabiliyorum sorun yok ama bu kanda neyin nesi, sabahı zor ettim neyseki doktorum progestan verdi, iki tane iç akşamda bir tane dedi, hemen sağlık ocağına gittim ebeye kalp atışlarını dinledik normal, ama ömrümden ömür gitti kızlar, Allah rızası için benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamamanız için ilişki sırasından dikkat edin.
Şimdi mümkün olsa tuvaletten kalkmıcam o derece yani, acaba kan gelicekmi diye, neyseki şükürler olsun ilacın etkisidir belki bilmiyorum kanama kesildi, ama yüreğim hop hop.
Hepimiz bütün anneler ve bebeklerimiz Allaha emanet, rabbim korusun
KızlR şimdi ben kaç aylığım bugun 23. Haftamiz bitiyor yarin 24. Haftayabaşlıycaz nadipse
maşaallah bebeğineCumartesi ertelenen ayrıntılıya bu sabah girdim çok şükür. 582 gram olmuşuz teyzeleri.Gelişimi günüyle uyumlu, beslendiği kanallar, kalp atımı, hersey gayet güzel görünüyor dedi. Allahıma çok şükür içim rahatladı ancak yaklaşık 17 dk sürdü, burdaki bir cok arkadaş yarım saat, kırk dk yada 1 saatten bahsedince bana kısa gibi geldi, neyse şükür sorunsuz geçti.
canım yeni görev yerin hayırlı olsun, o ağrı olur canım çatı ağrısı bebek baskı yapıyordur dr a sor yinedeselam bayanlar hepinizeeee uzun suredir takip edemedim umarim hepiniz iyisinizdir..
ben iyiyim biraz yorgunum sadece.. gecen cumartesi istanbula gittik iki gun dinlenip tekirdaga gectim ilisik kesmeye, es durumu atamam oldu uc sene agridayim bundan sonra artik.. bir gun de tekirdagda dinlenip tekrar istanbula gectik ama pek yerimde oturmadim gez gez gezcumartrsi gunu erzuruma kadar ucakla gelip bir gece orduevinde dinlendik ve pazar agriya geldik.. bugun de okula baslama milli egitim derken yoruldum off
yaa kizlaaar benim pitigimin kemigi agriyooo, ilk basta kasik agrisi diye dusundum ama degil bayagi kemik agriyo ozellikle yurudukce neden ki acaba? kontrolum haftaya doktoruma o zaman sorabilirim artik..
aaaa bi de bebek arabamiza da karar verdik nihayertt :) istedigim bir model mutluyum hemen resim de ekliyorum :)
opuldunuuuuuuz
güle güle kullanın canım güzel duruyorEki Görüntüle 1237359
bunun siyahini dusunuyorum cift yonlu kullanilabiliyor, surusu cok rahat, katlamasi kolay, ayrica tam yatma ozelligi sayesinde dogumdan itibaren kullanilabiliyor, portbebeye gerek yok yani.. travel sistem almadim arabayi begensem anakucagini begenmedim onlarda :) ama bunauyun maxicosi anakucagini cok begeniyorum
karar vermis olmak.bile sevindirici :)
Merhaba guzel anneler, uyku sorunu olan var mi? Sol tarafima yatinca sol sirt kismim cok agriyor. Doktor yastigini yukselt dedi ilk gece oyle uyyabildim ama simdi yine uykusuz her gece :) bacak arama yastiklar mi koymadim neler yaptiysam olmuyor.. bir de fikir sorim esim oglumuza Ralf ismini vermek istiyor. Guclu ve karizmatik bir isim oldugunu ilerde is hayatinda isine yaricagini soyluyor. Evet yorum aliimmm :))
aminnnn hayirlisiyla saglikla sihhatle alalim kucagmiza da esyalari da netden oluversin napalim artikayy ben de agrida ogretmenim canim cok iyi anliyorum.. ben de internetten siparis vericemama ellemek dokunmak denemek istedim Allah kolaylik versin zor bilirim
aminnnn hayirlisiyla saglikla sihhatle alalim kucagmiza da esyalari da netden oluversin napalim artik
Hamile kaldıktan sonra ben genelde altta olmayı tercih ettim bilerek, veya yandan olan pozisyonları tercih ettik.Mümkün mertebe ilişkiyi çok uzun tutmamaya çalışıyorduk, tahminim bayanın üstte oladuğu pozisyonda penis vajinaya direk girdiği için kanamaya sebep oldu.Afedersin ama bende dikkat edeyim diye soruyorum,daha önce senin üstte olduğun pozisyon olmuyor muydu? Yada oluyorsa kisa mi sürüyordu oysa bu pozisyon hamileyken en rahati sanki...
hamileyken üstte cesaret edemem herhalde
Sen Bugün ayrıntılıya mi gittin canim ne dedi doktor bebisin nasilmis bizde persembe gidicez inşallahKasığında şişlik olan var mı? Başta sol tarafıma yattığım için ağrım var zannetmiştim ama sonradan fark ettim ki resmen sol kasığımda beze gibi bir şişlik var. Dün gece de bir ara acisindan uyandım. Ama salak kafam bugün kontrole gittiğimde doktora sormayı unuttum. Internette de bir şey bulamadım
Selam kızlar ufak tefek sıkıntılar olmuş ama şükür bebişler iyi
tetanoz aşısının ağrısı konuşuluyor ah kızlar proluton depot iğneyi vurunan bilir aşıda çektiğiniz ağrıyı o iğneden sonra hep çektim 8 kereyağlı olduğu için içeriği çok ağrı yapıyor masaj yapmaya kalkınca daha çok ağrıyor ve ödem yapıyor kaç kere ödem yaptı iğne yerim, o yüzden aşıyı o kadar düşünmeyin ya her hafta olsaydı
yarın inşaallah ayrıntılım var sağlıklıdır inşaallah miniğim
Ben ayrıntılıya gittiğimi zannediyordum ama bir şey anlamadım :) Selçuk Bey normal ultrasonla baktı, epey inceledi, midesi, kolları bacakları iyi dedi. Ağırlığını boyunu söyledi. Sonra tekrar odasına geçtiğimizde bir kağıt verdi. O kağıtla müsait zamanımızda randevu almadan Ortadoğu'nun kadın doğum katına gidecekmişiz. Kağıtta da renkli doppler anatomi taraması yazıyor. Yani bugün ayrıntılıya girememiş olduk. Doktora gidince salak gibi oluyorum zaten, soramadim bu neydi simdi diye :) Cuma hastaneye gitmeyi düşünüyoruz.Sen Bugün ayrıntılıya mi gittin canim ne dedi doktor bebisin nasilmis bizde persembe gidicez inşallah
canım yanlisin var bu kadar açık konuştun diye söylüyorum kesinlikle son aylar altta olmaz doktor lar da ustte bayanı tavsiye ediyorlar karına baskı olmuyor öyle altta bi süre sonra zorlanacaksın senin kanamanın olacakmış ona rastlams hamilelikte normal pozisyon ustte olmak :)Hamile kaldıktan sonra ben genelde altta olmayı tercih ettim bilerek, veya yandan olan pozisyonları tercih ettik.Mümkün mertebe ilişkiyi çok uzun tutmamaya çalışıyorduk, tahminim bayanın üstte oladuğu pozisyonda penis vajinaya direk girdiği için kanamaya sebep oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?