2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hadi ya...hadi bizim aklimiza gelmiyor keske doktorlar biraz daha aciklayici olsa ...nezihi bey tatildeymis persembe gitcez bizde bakalim ne diyecek merak icerisindeyim:)

Hadi ya...hadi bizim aklimiza gelmiyor keske doktorlar biraz daha aciklayici olsa ...nezihi bey tatildeymis persembe gitcez bizde bakalim ne diyecek merak icerisindeyim:)
Ayrıntılı ultrasonun farkını çok da bilmediğim için bir şey soramadim ne bileyim, sacmasapan bir haldeydim zaten okuldan çıkıp aceleyle gittik. Neyse cuma gününü bekleyeceğiz artık. En azından kuzumu görmüş oldum :) perşembe günü mutlaka yaz olur mu? Inşallah güzel haberlerle dönersin.

Kizlar aşı için aranmış bazıları beni aramadilar aile hekimliginden ,ben ariyorum onlari acmiyorlar demekki her ilde farklı bi uygulama var neyse size sorayim bu aşının bi günü var mi günün her saatinde gidebilir miyiz, aşı günleri oluyor diye duymuştum o günün haricinde gittin mi yapmiyorlarmis

Ayy hic sorma o okul beni mahvetti sen merkezdemisin bilmiyorum ama 2 saatlik seminer icin imamogluna gidiyorum mahvoldum ya(inşallah guzel haberler veririm persembe :)

kızlar burda biraz acemiyim msj yazarken acemilik yapıyorum artık kusurumabakmazsınız zamanla alışcam artık

Ayy hic sorma o okul beni mahvetti sen merkezdemisin bilmiyorum ama 2 saatlik seminer icin imamogluna gidiyorum mahvoldum ya(inşallah guzel haberler veririm persembe :)
Ben Sarıçam'dayım, sana göre daha yakınım merkeze ama benim de ulaşım problemim var, hâlâ çözemedim maalesef. Servise de güvenemiyorum hoplata hoplata götürüyor Allah yardımcımız olsun.
Bu arada beni 19.haftamın dolduğu gün aile hekimimin hemşiresi arayıp hatırlattı. Cuma gel dedi ama ben pazartesi gidebildim aşı için. Belirli bir günü yok yani sanırım. Aynı il içinde değişecegini zannetmiyorum.

iyi akşamlar hanımlar;

bugün şeker yüklemesinin sonucunu öğrenmek için doktorumu aradım,çok şükür normal çıkmış ama kan değerm çok düşmüş 7.6 ya inmiş.acilen dahiliye bölümüne gitmemi söyledi,gerekirse kan takviyesi yapılsın dedi.halbu ki hamileliğimin başından beri kan şurubu kullanıyorum nasıl bu kadar düştü anlamadım en son 10 filandı.var mı benim gibi kanı düşük olan?

bende hiç yatamıyorum. sağa dönüyorum sola dönüyorum. sırt üstü olmuyor bi türlü rahat yatamıyorum bazen bi uyanıyrum yüzükoyun olmuşum korkuyorum bebişim sıkışır falan diye

Benide ar
Benide aramadılar kendim gittim doktorun vurul dediyse git söyle hemen yapıyorlar zaten ogun bişey olmuyor ama ertesi gun hafıf agrıyor bilgin olsun

Sağol cnm şimdi daha iyiyim ve sakinim artık bebişim iyi olsunda razıyım acıya.

Bi kac gün bekleyim bari belki ararlar, ulaşım sorununu cozersin insallah allah yardimcimiz olsun...

Senin dediğinde mantıklı valla bilmiyorum artık :/

Cnm ben sana gunun ayrintisini geceyim sabah yumurta domates salatalik maydonozlu kahvalti 10.30 gibi 3 adet ceviz 12 de ogle yemegi fatketmez ama ev yemegi oglenle aksam arasi sut badem kayisi ayran 1 tatli kasigi keciboynuzu pekmezi ve meyve son olarak aksam yemegi bittttttti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…