Hadi ya...hadi bizim aklimiza gelmiyor keske doktorlar biraz daha aciklayici olsa ...nezihi bey tatildeymis persembe gitcez bizde bakalim ne diyecek merak icerisindeyim:)Ben ayrıntılıya gittiğimi zannediyordum ama bir şey anlamadım :) Selçuk Bey normal ultrasonla baktı, epey inceledi, midesi, kolları bacakları iyi dedi. Ağırlığını boyunu söyledi. Sonra tekrar odasına geçtiğimizde bir kağıt verdi. O kağıtla müsait zamanımızda randevu almadan Ortadoğu'nun kadın doğum katına gidecekmişiz. Kağıtta da renkli doppler anatomi taraması yazıyor. Yani bugün ayrıntılıya girememiş olduk. Doktora gidince salak gibi oluyorum zaten, soramadim bu neydi simdi diye :) Cuma hastaneye gitmeyi düşünüyoruz.
Ayrıntılı ultrasonun farkını çok da bilmediğim için bir şey soramadim ne bileyim, sacmasapan bir haldeydim zaten okuldan çıkıp aceleyle gittik. Neyse cuma gününü bekleyeceğiz artık. En azından kuzumu görmüş oldum :) perşembe günü mutlaka yaz olur mu? Inşallah güzel haberlerle dönersin.Hadi ya...hadi bizim aklimiza gelmiyor keske doktorlar biraz daha aciklayici olsa ...nezihi bey tatildeymis persembe gitcez bizde bakalim ne diyecek merak icerisindeyim:)
Ayy hic sorma o okul beni mahvetti sen merkezdemisin bilmiyorum ama 2 saatlik seminer icin imamogluna gidiyorum mahvoldum yaAyrıntılı ultrasonun farkını çok da bilmediğim için bir şey soramadim ne bileyim, sacmasapan bir haldeydim zaten okuldan çıkıp aceleyle gittik. Neyse cuma gününü bekleyeceğiz artık. En azından kuzumu görmüş oldum :) perşembe günü mutlaka yaz olur mu? Inşallah güzel haberlerle dönersin.
bebeğin hayırlı olsun canım... liva da farklı bir isimmiş.. ama eşimin kabul edeceğini sanmıyorumerkeklere isim beğendirmek mesele zaten
Ben Sarıçam'dayım, sana göre daha yakınım merkeze ama benim de ulaşım problemim var, hâlâ çözemedim maalesef. Servise de güvenemiyorum hoplata hoplata götürüyorAyy hic sorma o okul beni mahvetti sen merkezdemisin bilmiyorum ama 2 saatlik seminer icin imamogluna gidiyorum mahvoldum ya(inşallah guzel haberler veririm persembe :)
sağol canm cuma günüde sizden bekliyoruz oğluşunun fotosunu :)Maşallah oğluna çok tatlı bende cuma günü detaylı gitcem oğlumu göricem inşallah
bende hiç yatamıyorum. sağa dönüyorum sola dönüyorum. sırt üstü olmuyor bi türlü rahat yatamıyorum bazen bi uyanıyrum yüzükoyun olmuşum korkuyorum bebişim sıkışır falan diyeMerhaba günaydın arkadaşlarbenimde yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım yarın 21+3 olucam inşallah korkuyorumda heyecanlanıyorumda bi değişik. Rabbim inşallah hayırlı haberler alırım alırız
Ben daha şimdiden geceleri uyuyamıyorum sabaha kadar rahat en az 5 kez uyanıyorum yatış pozisyonumdan dolayısürekli sola yatmaktan yanlarım acıdı artık normalde hep sırt üstü uyurdum şimdi yatamayınca uyuyamıyorum son haftalarda kendimi düşünemiyorum gerçi hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alalımda (AMİNN) herşeye değer
Benide aramadılar kendim gittim doktorun vurul dediyse git söyle hemen yapıyorlar zaten ogun bişey olmuyor ama ertesi gun hafıf agrıyor bilgin olsunKizlar aşı için aranmış bazıları beni aramadilar aile hekimliginden ,ben ariyorum onlari acmiyorlar demekki her ilde farklı bi uygulama var neyse size sorayim bu aşının bi günü var mi günün her saatinde gidebilir miyiz, aşı günleri oluyor diye duymuştum o günün haricinde gittin mi yapmiyorlarmis
Sağol cnm şimdi daha iyiyim ve sakinim artık bebişim iyi olsunda razıyım acıya.Hayırlı olsun ataman, branşın neydi merak ettim :)
O ağrı zaman zaman bende de oluyor, burda da konuşulmuştu, normal yani çok şiddetli olmadığı sürece.
Araba da çok güzelmiş, sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallah.
Bence aşı için kendini şartlama, benim kolumu kaldırırken hafif ağrım oldu ve iki güne geçti. Hiç burada ağrıyanları okuyup da strese sokma kendini :)
Bi kac gün bekleyim bari belki ararlar, ulaşım sorununu cozersin insallah allah yardimcimiz olsun...Ben Sarıçam'dayım, sana göre daha yakınım merkeze ama benim de ulaşım problemim var, hâlâ çözemedim maalesef. Servise de güvenemiyorum hoplata hoplata götürüyorAllah yardımcımız olsun.
Bu arada beni 19.haftamın dolduğu gün aile hekimimin hemşiresi arayıp hatırlattı. Cuma gel dedi ama ben pazartesi gidebildim aşı için. Belirli bir günü yok yani sanırım. Aynı il içinde değişecegini zannetmiyorum.
canım yanlisin var bu kadar açık konuştun diye söylüyorum kesinlikle son aylar altta olmaz doktor lar da ustte bayanı tavsiye ediyorlar karına baskı olmuyor öyle altta bi süre sonra zorlanacaksın senin kanamanın olacakmış ona rastlams hamilelikte normal pozisyon ustte olmak :)
Cnm ben sana gunun ayrintisini geceyim sabah yumurta domates salatalik maydonozlu kahvalti 10.30 gibi 3 adet ceviz 12 de ogle yemegi fatketmez ama ev yemegi oglenle aksam arasi sut badem kayisi ayran 1 tatli kasigi keciboynuzu pekmezi ve meyve son olarak aksam yemegi bitttttttikızlar ya ne yiyonuz ne içiyonuz da bu tospişleriniz böyle tosuncuk oluyo benim oğluşum neden cılız gerçi dr normal dedi ama sizinkilerle karsılastırınca zayıf kalıyohalbuki gayet yiyorum ama demek ki bana yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?