2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaslar masallah cok hizli yaziyorsunuz yetisemiyorum :)
Bugun ayrintili usg ye girdim bi sıkıntı yok dediler cok sukur kilo 554 gr boy soylemediler ( boy meselesine sinir oldum neyse cok sukur yolundaymis hersey) yalniz 3 ocak olan dogum tarihi simdi 7 ocak gorunuyor bakalim kismet iste oyle yarin seker yuklemesi olacak bu arada doktorum halsizlik icin sicaklardan dolayi mineral tuz kaynediyo olabilirsin gunde 1 tane soda ve arada tuzlu ayran ic dedi bilginize
Arkadaslar aşi konusuna gelince benim agrim oldu ama cekilmicek bisey degildi sadece yukari kaldirinca cok agriyodu biraz sisti kizardi sonra gunden gune kuculdu bitti brnce sagliginiz icin yapin iciniz rahat oldun ole kotu bisey degil
Herkese iyi geceler

Günaydın canlar kahvaltımı yapıyorum kizimi bırakıp ise gitme vakti bu arada ben araba kullanmayı ekim başı bırakmayı düşünüyorum sonuna kadar kullanacak var mi ? Eşimle akşam atıstık bu erkeklere çocuk yapılmaz zaten kendime yapıyorum ben çocuğu bi tuvalette bekleyecek sinir etti beni üçüncü çocuk istemese m mi dedim off

sağol canm cuma günüde sizden bekliyoruz oğluşunun fotosunu :)
bu arada zeynep senin tüp bebek mi sanki ben bi de kızın var diye hatırladım yoksa cinsiyeti mi yanlış tahmin etmıslerdı iğne falan oluyorum demıssın Allah kolaylik versin canı,m

bence en rahatı üstte oluyo baska türlü yaamıyom ben :)
bu işte ayrı imtihan hamileyken...

canım inşaallah alışır kızın okuluna, bizde ilişki bir ker eoldu birde girişim canım çok yandı birde düşük riski oldu ya cesaret edemiyorum eşimde ısrar etmiyor sağolsun ama ara vermemek lazım çünkü çocuk doğunca zaten bir soğukluk oluyor bebekle ilgilenmekten uykusuzluktan

bende gece doğuma gittim rüyamda ayy sezaryen sırası beklişorum doğum oluyor ben hiç acı hissetmiyorum fır dönüyorum bebeğimi bir türlü göremedim kıyafeti battaniyesi eksikmiş deli oldum
canım kasık fıtığı var sakın ihmal etme hemen git
bencede edilmemesi gereken bi hal ve durum, yani çok üzüdüm ve vicdan azabı yaşadım anlatamam size o duyguyu, Allah korusun hepimizi
canım üzülme lütfen olacağı varmış ilişkiden olmasa iş yapmaktan olurdu bu kadar vicdan azabı çekme sıkma canını bir şeyi yok bebeğinin
istediğin zaman olabilirsin hatta git ol tarihi geçiyor hafta olarak
geçmiş olsun canım, iğne verebilirler, keçi boynuzu pekmezi, bolca kırmızı et, yeşil mercimek, siyha kuru üzüm ye çekirdekli yaşta olur mevsimi ama çekirdeğini mutlaka ye, etin yanında yoğurt ayran tüketmeki demir emilimini azaltmasın birde ıspanak yerkende aynı mantık oluyor, domatesin tam mevsimi bolca ye canım
bende hiç yatamıyorum. sağa dönüyorum sola dönüyorum. sırt üstü olmuyor bi türlü rahat yatamıyorum bazen bi uyanıyrum yüzükoyun olmuşum korkuyorum bebişim sıkışır falan diye
canım ben bazen hafif karnımın üstüne dönmüş oluyorum bacak aramda yastık olmayınca, benimki hemen tepiyor sıkıştım diyor sanırım tekrar düzeltiyorum şeklimi bırakıyor tekmelemeyi
maşaallah canım bebeğine, ultrason kağıdında fl yazmıyor mu canım o boyu oluyor fl yazan yerdeki sayıyı 7 ile çarp boyu çıkıyor ortaya
zaten erkeklere değil canım biz yavrularımıza kardeş yapıyoruz yoksa erkek milleti gerçekten nankör oluyor bazen, sıkma canını sakin sakin düşün geçer sinirin
bu arada zeynep senin tüp bebek mi sanki ben bi de kızın var diye hatırladım yoksa cinsiyeti mi yanlış tahmin etmıslerdı iğne falan oluyorum demıssın Allah kolaylik versin canı,m

zeynebin ilk canım tüp bebek

Teşekkür ederim tatlım

biz zaten yapmıyorduk 5 aydır ilk defa yaptık eşim yeni ikna oldu yasağın kalktığına ve bebeğe bişey olmayacağına ona kalsa 9 ay yapmayacaktık

aşı günü diye bişey duymadım canım 18-21 hafta dedi bana hemşire ilk tetenoz için 19 da vuruldum bi sonrakini de tam 1 ay sonraya randevu verdi

sabah kahvaltısı tamam. ama ceviz yiyemiyorum ya iğrenç. öğlen de arada balık yiyoruz ama genelde tavuk ya da et çalışınca ev yemeği işi zor. yapan yerler var ama yağındanmıdır nederdir mideme dokunuyo süt de tamam kayısı yerine başka meyveler yiyorum o da sayılır. keçiboynuzu pekmezi hiç aklıma gelemişti onu da yiyeyim ben akşamüstü meyvesi yok üff onu da bulmmak lazım :) sağolasın canım bi de böyle deneyelim bakalım hem kilo alımım da kontrollü olur :)

Günaydın canlarim keyfim yok su aralar bakip bakip çıkıyorum yazdiklariniza takipteyim ama cevap yazamıyorum. Erenimin yarın sünneti o stres yapti üstümde narkoz verilip yapilcak sonrasında nasıl olcak ağrısı cokmu olur sünneti iyi olur inşallah hep kafamda bir soru işareti ???

Eflalim inşallah oglusundan iyi haberler alirsin canim :)

sabah kahvaltısı tamam. ama ceviz yiyemiyorum ya iğrenç. öğlen de arada balık yiyoruz ama genelde tavuk ya da et çalışınca ev yemeği işi zor. yapan yerler var ama yağındanmıdır nederdir mideme dokunuyo süt de tamam kayısı yerine başka meyveler yiyorum o da sayılır. keçiboynuzu pekmezi hiç aklıma gelemişti onu da yiyeyim ben akşamüstü meyvesi yok üff onu da bulmmak lazım :) sağolasın canım bi de böyle deneyelim bakalım hem kilo alımım da kontrollü olur :)

canım inşaallah sorunsuz olacak içini ferah tut bol bol oku, annelik işet için gidiyor şimdi kuzuna, biz yeni doğunca yaptıracaktık ne güzel ama nasip olmadı şimdi 6 yaşını bekliycaz mecburen

sağol canım inşaallah oğlum kız olurmuş birde, annemler çevremdeki herkes buna takmış durumda onlara göre kız deli oldum artık bugün kesinleşsinde artık herkes kabul etsin benim oğluma, ben alıştım eymenime

Canlarım kontrolden gelen arkadaslarimiz bebeklerinin kilosunu yazdikca herkes kendi bebegiyle hemen kıyaslama yapıyor. Sakin yapnayin bunu her bebek ayrı bir birey gunlerimiz ayni olsa bile bebeklerin kilosu boyu ayni olucak diye birsey yok. Eger doktor gününe göre kilosu iyi diyorsa kesinlikle sorun yok demektir. Bazı bebekler anne babadan gelen genetik yapıdan dolayi uzun boylu veya kilolu dogabilir.bu demek degilki sen bebegini iyi beslemedin ve bebegin zayıf kaldı.annelerimiz bize hamileyken imkanlar neye yettiyse onu yemişler kv der esime hamileyken biber ekmek yemis hep :)
Kısacası dengeli ve sağlıklı beslendikten sonra içiniz rahat olsun bebeginize sizin yediklerinizden mutlaka gidecek ve faydası olucaktir :)
Ben iki hamileligimdede malesef istahsiz olduğumdan ve herseyi yiyemedigimden sağlıklı beslenemedim sonuc ilk oglum 4.100 gr 55 cm ikinci oglum sezeryandan dolayi 2 hafta once doğmasına rağmen 3.800 gr 55 cm dogdular :)
Bunlari yazıyorum ki iciniz rahat etsin bebeklerinizin rahatinin iyi oldugunu bilin suanki yeri ve rahati hayati boyunca en rahat yer olucak bebeklerinizim rabbim öyle bir yaratmıski bebekler için gerekli ne varsa bunyemiz oluşturuyor bebegimiz icin.yediklerimiz sizde depolu olan vitaminler gitmesin diye eger yeterli beslenmessek bebek icin bizim vucumuzda depolu olan vitaminlerden yinede gerekli vitamin sağlanıyor bebege :)
Oyy cok yazdım inşallah icinizi rahatlatır bebegin kilosunu düşünenlere faydası olur seviyorum sizleri ;-)

Son düzenleme:
Canim hayırlı evlat hangisi olucaksa o olsun insallah ben hep böyle dua ettim rabbim bir erkek evladı daha nasip etti kiz olmus erkek olmus hayırlı evlat olmadiktan sonra ne fayda

Sünnet isi büyük stres erkeğin en önemli organı sonuçta ufak bi hata bile kaldırmaz inşallah sorunsuz gecer inşallah mertin sünneti de erene 7 aylik hamileyken olmuştu ayarlamis gibi buda hamilelige denkgeldi :)

Anaaaammm heryerim delik deşik oldu her bi tarafimda aci dün aşımi oldum onun ağrısı kanama için igne vuruldum bu sabah bide ustune kan verdim uuuyyyy.. herşey kuzum için

Günaydın herkese güzel anneler,bugün ayrıntılı ultrasonum var öğleden sonra inşaallah duanızı bekliyorum inşaallah sağlıklıdır bebeğim
Günaydın inşallah güzel haberlerle dönersin. Kasık fıtığı demissin de, öyle bir şey varsa gebelikle ilgili bir sıkıntı çıkarır mı bana ya doktora bugün gidemeyeceğim aklıma takılır kalır simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…