- 7 Ağustos 2014
- 19
- 15
- 3
bu arada zeynep senin tüp bebek mi sanki ben bi de kızın var diye hatırladım yoksa cinsiyeti mi yanlış tahmin etmıslerdı iğne falan oluyorum demıssın Allah kolaylik versin canı,msağol canm cuma günüde sizden bekliyoruz oğluşunun fotosunu :)
bence en rahatı üstte oluyo baska türlü yaamıyom ben :)
bu işte ayrı imtihan hamileyken...Hamile kaldıktan sonra ben genelde altta olmayı tercih ettim bilerek, veya yandan olan pozisyonları tercih ettik.Mümkün mertebe ilişkiyi çok uzun tutmamaya çalışıyorduk, tahminim bayanın üstte oladuğu pozisyonda penis vajinaya direk girdiği için kanamaya sebep oldu.
canım inşaallah alışır kızın okuluna, bizde ilişki bir ker eoldu birde girişimSelam kızlar okuyorum alıntı yapıyorum bitirene kadar geçmişi bi anda cikiyorum nette hop başa :) neyse bizden haber vereyim okula gidip geliyorum öğleden sonra ev gezmelerine oluyor arkadaşların bebeklerini görme falan ... Kizimi da götürdüm bugün şu sınıf olayı bi kesin olsa bende adapte olsam bakıcı ya mi gidecek napcak yavrum ... Ahmetim karnımda hop hop masallah dün ilk defa babasına kirmadan arka arkaya çak yaptı :) hiç durmuyor oğlum gece gündüz ayy uyku düzeni böyle olmaz ins hareketlerımızde baya kuvvetli :) gelelim size mrs soydaş arabanız hayırlı olsun kesinlikle tutma yeri tek olmalı ben pierre cardin kullanıyorum kizima oğlum da onu kullanacak bagaja o kadar iyi oturuyor ki çok memnunum.. Diğer arkadaşlar iyi olmaniza sevindim üç dört damla kan dan birşey olmaz ins.. Biz başlarda enfeksıyona bağlı kanama geçirdim ama sadece bi hafta ara verdik cinsel yaşama :) ben kızım da son ana doğum baslasin diye bile yaptım yasak olanlara kolaylik versin Rabbim :) ikinci doğum başına ne gelecek bilince daha zor bence ilkinde en fazla ne kadar olacak herkes yapıyor bende yaparım diyorsun valla ben dün gece yine doğum yaptım ama çok kolay bi doğum du doktor beni doğurtmadı yemek yedi ne rüyayı ins o kadar kolay dururum ilki çok zordu :)
canım kasık fıtığı var sakın ihmal etme hemen gitKasığında şişlik olan var mı? Başta sol tarafıma yattığım için ağrım var zannetmiştim ama sonradan fark ettim ki resmen sol kasığımda beze gibi bir şişlik var. Dün gece de bir ara acisindan uyandım. Ama salak kafam bugün kontrole gittiğimde doktora sormayı unuttum. Internette de bir şey bulamadım
canım üzülme lütfen olacağı varmış ilişkiden olmasa iş yapmaktan olurdu bu kadar vicdan azabı çekme sıkma canını bir şeyi yok bebeğininbencede edilmemesi gereken bi hal ve durum, yani çok üzüdüm ve vicdan azabı yaşadım anlatamam size o duyguyu, Allah korusun hepimizi
istediğin zaman olabilirsin hatta git ol tarihi geçiyor hafta olarakKizlar aşı için aranmış bazıları beni aramadilar aile hekimliginden ,ben ariyorum onlari acmiyorlar demekki her ilde farklı bi uygulama var neyse size sorayim bu aşının bi günü var mi günün her saatinde gidebilir miyiz, aşı günleri oluyor diye duymuştum o günün haricinde gittin mi yapmiyorlarmis
geçmiş olsun canım, iğne verebilirler, keçi boynuzu pekmezi, bolca kırmızı et, yeşil mercimek, siyha kuru üzüm ye çekirdekli yaşta olur mevsimi ama çekirdeğini mutlaka ye, etin yanında yoğurt ayran tüketmeki demir emilimini azaltmasın birde ıspanak yerkende aynı mantık oluyor, domatesin tam mevsimi bolca ye canımiyi akşamlar hanımlar;
bugün şeker yüklemesinin sonucunu öğrenmek için doktorumu aradım,çok şükür normal çıkmış ama kan değerm çok düşmüş 7.6 ya inmiş.acilen dahiliye bölümüne gitmemi söyledi,gerekirse kan takviyesi yapılsın dedi.halbu ki hamileliğimin başından beri kan şurubu kullanıyorum nasıl bu kadar düştü anlamadım en son 10 filandı.var mı benim gibi kanı düşük olan?
canım ben bazen hafif karnımın üstüne dönmüş oluyorum bacak aramda yastık olmayınca, benimki hemen tepiyor sıkıştım diyor sanırım tekrar düzeltiyorum şeklimi bırakıyor tekmelemeyibende hiç yatamıyorum. sağa dönüyorum sola dönüyorum. sırt üstü olmuyor bi türlü rahat yatamıyorum bazen bi uyanıyrum yüzükoyun olmuşum korkuyorum bebişim sıkışır falan diye
maşaallah canım bebeğine, ultrason kağıdında fl yazmıyor mu canım o boyu oluyor fl yazan yerdeki sayıyı 7 ile çarp boyu çıkıyor ortayaMerhaba arkadaslar masallah cok hizli yaziyorsunuz yetisemiyorum :)
Bugun ayrintili usg ye girdim bi sıkıntı yok dediler cok sukur kilo 554 gr boy soylemediler ( boy meselesine sinir oldum neyse cok sukur yolundaymis hersey) yalniz 3 ocak olan dogum tarihi simdi 7 ocak gorunuyor bakalim kismet iste oyle yarin seker yuklemesi olacak bu arada doktorum halsizlik icin sicaklardan dolayi mineral tuz kaynediyo olabilirsin gunde 1 tane soda ve arada tuzlu ayran ic dedi bilginize
Arkadaslar aşi konusuna gelince benim agrim oldu ama cekilmicek bisey degildi sadece yukari kaldirinca cok agriyodu biraz sisti kizardi sonra gunden gune kuculdu bitti brnce sagliginiz icin yapin iciniz rahat oldun ole kotu bisey degil
Herkese iyi geceler
zaten erkeklere değil canım biz yavrularımıza kardeş yapıyoruz yoksa erkek milleti gerçekten nankör oluyor bazen, sıkma canını sakin sakin düşün geçer sinirinGünaydın canlar kahvaltımı yapıyorum kizimi bırakıp ise gitme vakti bu arada ben araba kullanmayı ekim başı bırakmayı düşünüyorum sonuna kadar kullanacak var mi ? Eşimle akşam atıstık bu erkeklere çocuk yapılmaz zaten kendime yapıyorum ben çocuğu bi tuvalette bekleyecek sinir etti beni üçüncü çocuk istemese m mi dedim off
bu arada zeynep senin tüp bebek mi sanki ben bi de kızın var diye hatırladım yoksa cinsiyeti mi yanlış tahmin etmıslerdı iğne falan oluyorum demıssın Allah kolaylik versin canı,m
benimki spinaldi çokta memnun kaldım canım, sonrasında uyuşukluk geçince tabi ki ağrın oluyor ama genelde direk ağrıyla uyanıyormuşsun o daha zor bence, spinal sonrası bol kahve içeceksin birde başını sağa sola çok oynatmayacaksın baş ağrısı olmaması için tabi iki yastıkla yatacaksın oturur gibi
maşaallah kuzuna
okudum canım inşaallah rahat geçer sünnetiniz
beril güzel canım ben kızım olsa reyyan koyacaktım
hoş geldin
canım geçmiş olsun bebeğin iyi şükür
güle güle giysin cnaım
ooo ne yaptın sen sılam güle güle giysin, yıkadıklarını poşetledin mi canım tozlanmasın diye, bende oğlumun odası gelsinde başlıycam yıkamaya sonra poşetliycem toz olmasın diye
çok güzel canım
canım şükür annen atlatmışsın bebeğinede maşaallah
canım şal en güzeli şal için tavsiyem hani lohus taçlarına isim yazıyorlar ya sende şalına yazdırabilirsin güzel olur, ben şal örtücem inşaallah
aksilikler üst üste gelmiş canım ama vardır bir hayır de
maşaallah oğluna
maşaallah
nice sağlıklı yıllara
canım söyle, ben yapamıyorum denedmim olmadı yapmıycam da acıdı yaaa
aynıyız canım bende çok uyanıyorum
canım geçmiş olsun neyse ki bebeğin iyiymiş
5,5 oluyor
maşaallah bebeğine
canım yeni görev yerin hayırlı olsun, o ağrı olur canım çatı ağrısı bebek baskı yapıyordur dr a sor yinede
güle güle kullanın canım güzel duruyor
uyku sorunu olmayan yok ki canım bundan sonra böyle, isim farklı yabancı ismi gibi size kalmış canım
canım yanlisin var bu kadar açık konuştun diye söylüyorum kesinlikle son aylar altta olmaz doktor lar da ustte bayanı tavsiye ediyorlar karına baskı olmuyor öyle altta bi süre sonra zorlanacaksın senin kanamanın olacakmış ona rastlams hamilelikte normal pozisyon ustte olmak :)
Kizlar aşı için aranmış bazıları beni aramadilar aile hekimliginden ,ben ariyorum onlari acmiyorlar demekki her ilde farklı bi uygulama var neyse size sorayim bu aşının bi günü var mi günün her saatinde gidebilir miyiz, aşı günleri oluyor diye duymuştum o günün haricinde gittin mi yapmiyorlarmis
sabah kahvaltısı tamam. ama cevizCnm ben sana gunun ayrintisini geceyim sabah yumurta domates salatalik maydonozlu kahvalti 10.30 gibi 3 adet ceviz 12 de ogle yemegi fatketmez ama ev yemegi oglenle aksam arasi sut badem kayisi ayran 1 tatli kasigi keciboynuzu pekmezi ve meyve son olarak aksam yemegi bittttttti
Günaydın canlarim keyfim yok su aralar bakip bakip çıkıyorum yazdiklariniza takipteyim ama cevap yazamıyorum. Erenimin yarın sünneti o stres yapti üstümde narkoz verilip yapilcak sonrasında nasıl olcak ağrısı cokmu olur sünneti iyi olur inşallah hep kafamda bir soru işareti ???
Eflalim inşallah oglusundan iyi haberler alirsin canim :)
Canim hayırlı evlat hangisi olucaksa o olsun insallah ben hep böyle dua ettim rabbim bir erkek evladı daha nasip etti kiz olmus erkek olmus hayırlı evlat olmadiktan sonra ne faydacanım inşaallah sorunsuz olacak içini ferah tut bol bol oku, annelik işet için gidiyor şimdi kuzuna, biz yeni doğunca yaptıracaktık ne güzel ama nasip olmadı şimdi 6 yaşını bekliycaz mecburen
sağol canım inşaallah oğlum kız olurmuş birde, annemler çevremdeki herkes buna takmış durumda onlara göre kız deli oldum artık bugün kesinleşsinde artık herkes kabul etsin benim oğluma, ben alıştım eymenime
Günaydın inşallah güzel haberlerle dönersin. Kasık fıtığı demissin de, öyle bir şey varsa gebelikle ilgili bir sıkıntı çıkarır mı bana yaGünaydın herkese güzel anneler,bugün ayrıntılı ultrasonum var öğleden sonra inşaallah duanızı bekliyorum inşaallah sağlıklıdır bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?