Ankara serin ve yağmurlu
gece uzun kollu pijamayla yattım üşümüşüm
Eki Görüntüle 1238070
Kitaplarım geldi. Siz de hamilelik kitapları okuyor musunuz?
Anaaaammm heryerim delik deşik oldu her bi tarafimda acidün aşımi oldum onun ağrısı kanama için igne vuruldum bu sabah bide ustune kan verdim uuuyyyy.. herşey kuzum için
Günaydın canlar kahvaltımı yapıyorum kizimi bırakıp ise gitme vakti bu arada ben araba kullanmayı ekim başı bırakmayı düşünüyorum sonuna kadar kullanacak var mi ? Eşimle akşam atıstık bu erkeklere çocuk yapılmaz zaten kendime yapıyorum ben çocuğu bi tuvalette bekleyecek sinir etti beni üçüncü çocuk istemese m mi dedim off
Evet ya bende çok üşüdüm gece. Ama olsun bu sene kış güzel olacak bizim için. Hemencik kar yağsın :)
Evet canım bende okuyorum. İlk kitabım "Bir diyetisyenin hamilelik günlüğü"ydü ve kilo kontrolü konusunda bana çok yardımcı oldu. Şimdi başucu kitabım Ayşe Öner'in "Hamilelik doğum ve bebek bakımı". Tavsiye ederim.
Canım kitapların çok güzel güle güle oku. İnternetten mi aldın acabaBen kilo almaya uğraşıp alamadığım için diyetisyenin kitabı bana uymaz. Ikinci söylediğin faydalı olabilir. Ilk bebek ve annesi bebek bakımı konusunda sıfır bilgili. :)
çok doğru canım kıyaslamaya gerek yok herkesin yapısı farklı sağlıklı olsunlarda, ilk gebeliğimde bende çok kıyaslıyordum şimdi sağlıklıya tansiyonum dengede ya gerisi önemli değil diyorum, senin kuzulararada maşaallah canım tosuncuklarmışCanlarım kontrolden gelen arkadaslarimiz bebeklerinin kilosunu yazdikca herkes kendi bebegiyle hemen kıyaslama yapıyor. Sakin yapnayin bunu her bebek ayrı bir birey gunlerimiz ayni olsa bile bebeklerin kilosu boyu ayni olucak diye birsey yok. Eger doktor gününe göre kilosu iyi diyorsa kesinlikle sorun yok demektir. Bazı bebekler anne babadan gelen genetik yapıdan dolayi uzun boylu veya kilolu dogabilir.bu demek degilki sen bebegini iyi beslemedin ve bebegin zayıf kaldı.annelerimiz bize hamileyken imkanlar neye yettiyse onu yemişler kv der esime hamileyken biber ekmek yemis hep :)
Kısacası dengeli ve sağlıklı beslendikten sonra içiniz rahat olsun bebeginize sizin yediklerinizden mutlaka gidecek ve faydası olucaktir :)
Ben iki hamileligimdede malesef istahsiz olduğumdan ve herseyi yiyemedigimden sağlıklı beslenemedim sonuc ilk oglum 4.100 gr 55 cm ikinci oglum sezeryandan dolayi 2 hafta once doğmasına rağmen 3.800 gr 55 cm dogdular :)
Bunlari yazıyorum ki iciniz rahat etsin bebeklerinizin rahatinin iyi oldugunu bilin suanki yeri ve rahati hayati boyunca en rahat yer olucak bebeklerinizim rabbim öyle bir yaratmıski bebekler için gerekli ne varsa bunyemiz oluşturuyor bebegimiz icin.yediklerimiz sizde depolu olan vitaminler gitmesin diye eger yeterli beslenmessek bebek icin bizim vucumuzda depolu olan vitaminlerden yinede gerekli vitamin sağlanıyor bebege :)
Oyy cok yazdım inşallah icinizi rahatlatır bebegin kilosunu düşünenlere faydası olur seviyorum sizleri ;-)
aynen canım hayırlı evlat olsun kuzularım üzmesinler büyüdüklerinde bizleri tabi sağlıklıda olsun yeter, çok özledim kuzumu ayrıntılıda göstermiyor dr cihaz kendine dönük oluyor bir kere bakıyım ne olur diycemCanim hayırlı evlat hangisi olucaksa o olsun insallah ben hep böyle dua ettim rabbim bir erkek evladı daha nasip etti kiz olmus erkek olmus hayırlı evlat olmadiktan sonra ne fayda
Sünnet isi büyük stres erkeğin en önemli organı sonuçta ufak bi hata bile kaldırmaz inşallah sorunsuz gecer inşallah mertin sünneti de erene 7 aylik hamileyken olmuştu ayarlamis gibi buda hamilelige denkgeldi :)
ay ne üşümesi hal üstümü örtemiyorum ben ve burada yağmurlu yanıyorum, geçen akşam ayaklarımı soğuk suya soktum beklettim yandı alev alevAnkara serin ve yağmurlu
gece uzun kollu pijamayla yattım üşümüşüm
çok güzeller canım keyifle oku, hamilelikle ilgili netten bakıyorum makalelere, tv den izliyorum, çocuk gelişimiyle ilgili çok okuyorum oğlumdan dolayıEki Görüntüle 1238070
Kitaplarım geldi. Siz de hamilelik kitapları okuyor musunuz?
evet her şey onlar için, kanama için iğne proluton depot mu o da çok fena ağrı yapıyorAnaaaammm heryerim delik deşik oldu her bi tarafimda acidün aşımi oldum onun ağrısı kanama için igne vuruldum bu sabah bide ustune kan verdim uuuyyyy.. herşey kuzum için
canım korkman için söylemedim yanlış anlama tedbir al diye söyledim git doktora için rahat etsin belkide değildir dr değilim sonuçta, kv nin bir tanıdığından olmuştu diye hatırlıyorum geçmiş zaman ama, gebelikle ilgili sıkıntı olmaz sakın endişelenmeGünaydın inşallah güzel haberlerle dönersin. Kasık fıtığı demissin de, öyle bir şey varsa gebelikle ilgili bir sıkıntı çıkarır mı bana yadoktora bugün gidemeyeceğim aklıma takılır kalır simdi
sana da canımhayırlı sabahlar güzel günler
benimde bugün ayrıntılı çok heyecanlıyım inşaallah güzel haberlerle dönerimGünaydın kızlar. ne yazmışınız ya! oku oku bitiremedim. isim araştırması süren arkadaşlar kolay gelsin. bizde araştırmalar hiç hızlı gitmiyo sanırsınız karar verdik. ama yok yani. inş içimize sinen bir isim buluruz. benim de perşembe günü ayrıntılı usg var minnoşumu görcem inş bi sorun yoktur.
ayy kilo almaya uğraşmak ne güzel bir şey:)Ben kilo almaya uğraşıp alamadığım için diyetisyenin kitabı bana uymaz. Ikinci söylediğin faydalı olabilir. Ilk bebek ve annesi bebek bakımı konusunda sıfır bilgili. :)
herkese günaydınnn
kızlar neredeyse ortalama hepimizin 6. ayı bitecek ne kadar çabuk geçti değil mi :) bundan sonrasıda sağlıkla su gibi akıp geçsin prenseslerimizi/prenslerimizi kucaklarımıza alalım.
kızlar bişey diycem ben daha hiçbirşey almadım kış bebeği olcak inş. hepimizin ki neler alınması gerekli bu konuda bir liste oluşturalım mı herkes yazsın bişeyler. aklımıza başka şeyler gelir eklemek istersek tekrar listeyi kopyalayıp alta ekleyelim olur mu? hepimiz için yardımcı olur en basit şeyleri bile unutabiliriz ama liste yaparsak eminim herkes kalem kağıt alır yazar
1- uzun kollu çıt çıtlı body (0-3 ay )
2-küvet ve filesi
3-şampuan
4-pişik kremleri ( sebamed- hametan-Bepanthol)
5-bebe yağı
6-penye ve kalın battaniye
7-yüzünü yırtmasın diye eldiven
8-tulum (0-3, 3-6 ay)
şimdilik aklımdakiler sizlerde ekleyin kızlar
canım bloğun varmış hemen bakıyorum:)Evet ya bende çok üşüdüm gece. Ama olsun bu sene kış güzel olacak bizim için. Hemencik kar yağsın :)
Evet canım bende okuyorum. İlk kitabım "Bir diyetisyenin hamilelik günlüğü"ydü ve kilo kontrolü konusunda bana çok yardımcı oldu. Şimdi başucu kitabım Ayşe Öner'in "Hamilelik doğum ve bebek bakımı". Tavsiye ederim.
kızlar kahve içeniniz var mı normalde sevmeyen ben sürekli canım kahve istiyor haftada bir falan türk kahvesi içiyorum o kadardan da bir şey olmaz heralde:) zaten çayı günlük içiyorum vazgeçemem
kızlar kahve içeniniz var mı normalde sevmeyen ben sürekli canım kahve istiyor haftada bir falan türk kahvesi içiyorum o kadardan da bir şey olmaz heralde:) zaten çayı günlük içiyorum vazgeçemem
Evet ya bende çok üşüdüm gece. Ama olsun bu sene kış güzel olacak bizim için. Hemencik kar yağsın :)
canım bazen olur öyle halsizlik bugün bolca meyve tüket ve dinlen birde hoşlandığın şeyler yap evdeysen filim falan izle keyfini yerine getirecek şeyler yap halsizliğin geçiyor o zaman:) kızında hareket eder annesi merak etme sakın ne zaman takar stres yaparsan hareket etmiyor diye o zaman etmiyorlarGünaydin kizlar bugün bir halsizim sormayin gitsin elim ayağım hiç tutmuyor kizimda busabah hiç tepki vermiyor uyuyormu ne sizler nasılsız bebişler nasil
inşaallah canım seninde vardı demek çok heyecanlıyımKızlar bize de dua edin bugün kontrolümüz var heeep iyi haberlerle döneriz inşallah hepimiz
canım ben türk kahvesi aşeriyorum resmen :)) çay içmem pek zaten iki günde bir çay bardağı kadar. ama türk kahvesi içiyorum günde bir tane. doktoruma sorduğumda bir şey olmaz demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?