2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ankara serin ve yağmurlu
gece uzun kollu pijamayla yattım üşümüşüm

Evet ya bende çok üşüdüm gece. Ama olsun bu sene kış güzel olacak bizim için. Hemencik kar yağsın :)

Eki Görüntüle 1238070
Kitaplarım geldi. Siz de hamilelik kitapları okuyor musunuz?

Evet canım bende okuyorum. İlk kitabım "Bir diyetisyenin hamilelik günlüğü"ydü ve kilo kontrolü konusunda bana çok yardımcı oldu. Şimdi başucu kitabım Ayşe Öner'in "Hamilelik doğum ve bebek bakımı". Tavsiye ederim.

Günaydın kızlar. ne yazmışınız ya! oku oku bitiremedim. isim araştırması süren arkadaşlar kolay gelsin. bizde araştırmalar hiç hızlı gitmiyo sanırsınız karar verdik. ama yok yani. inş içimize sinen bir isim buluruz. benim de perşembe günü ayrıntılı usg var minnoşumu görcem inş bi sorun yoktur.

Canım oğlum da dogumdan bir gün öncesine kadar araba kullanmıştım hatta hergün 60 km gidiyor 6o km dönüyordum iş'e, kendi işimiz oldugundan son güne kadar çalışmıştım nerdeyse...bunda eşim bırakıyor sabahları iş e o yüzden kullanmıyorum araba

Ben kilo almaya uğraşıp alamadığım için diyetisyenin kitabı bana uymaz. Ikinci söylediğin faydalı olabilir. Ilk bebek ve annesi bebek bakımı konusunda sıfır bilgili. :)

herkese günaydınnn

kızlar neredeyse ortalama hepimizin 6. ayı bitecek ne kadar çabuk geçti değil mi :) bundan sonrasıda sağlıkla su gibi akıp geçsin prenseslerimizi/prenslerimizi kucaklarımıza alalım.
kızlar bişey diycem ben daha hiçbirşey almadım kış bebeği olcak inş. hepimizin ki neler alınması gerekli bu konuda bir liste oluşturalım mı herkes yazsın bişeyler. aklımıza başka şeyler gelir eklemek istersek tekrar listeyi kopyalayıp alta ekleyelim olur mu? hepimiz için yardımcı olur en basit şeyleri bile unutabiliriz ama liste yaparsak eminim herkes kalem kağıt alır yazar

1- uzun kollu çıt çıtlı body (0-3 ay )
2-küvet ve filesi
3-şampuan
4-pişik kremleri ( sebamed- hametan-Bepanthol)
5-bebe yağı
6-penye ve kalın battaniye
7-yüzünü yırtmasın diye eldiven
8-tulum (0-3, 3-6 ay)

şimdilik aklımdakiler sizlerde ekleyin kızlar

1- uzun kollu çıt çıtlı body (0-3 ay )
2-küvet ve filesi
3-şampuan
4-pişik kremleri ( sebamed- hametan-Bepanthol)
5-bebe yağı
6-penye ve kalın battaniye
7-yüzünü yırtmasın diye eldiven
8-tulum (0-3, 3-6 ay)

9-ana kucağı (özellikle hastane çıkışında rahat olacaktır)
10-gecelik takım
11-emzirme sütyeni
12-göğüs pedleri
13-alt açma pedleri
14-emzirme yastığı
15-mendiller
16-önlük

çok doğru canım kıyaslamaya gerek yok herkesin yapısı farklı sağlıklı olsunlarda, ilk gebeliğimde bende çok kıyaslıyordum şimdi sağlıklıya tansiyonum dengede ya gerisi önemli değil diyorum, senin kuzulararada maşaallah canım tosuncuklarmış
aynen canım hayırlı evlat olsun kuzularım üzmesinler büyüdüklerinde bizleri tabi sağlıklıda olsun yeter, çok özledim kuzumu ayrıntılıda göstermiyor dr cihaz kendine dönük oluyor bir kere bakıyım ne olur diycem

evet canım beni şimdiden düşündürüyor daha yıllar var sen endişelenmekte çok haklısın haliyle ama deneyimlisinde canım, tevafuk olmuş sünnet işiniz:) canım erenin yaşı kaçtı ki hani 6 dan sonra olsun diyorlar ya?
Ankara serin ve yağmurlu
gece uzun kollu pijamayla yattım üşümüşüm
ay ne üşümesi hal üstümü örtemiyorum ben ve burada yağmurlu yanıyorum, geçen akşam ayaklarımı soğuk suya soktum beklettim yandı alev alev
Eki Görüntüle 1238070
Kitaplarım geldi. Siz de hamilelik kitapları okuyor musunuz?
çok güzeller canım keyifle oku, hamilelikle ilgili netten bakıyorum makalelere, tv den izliyorum, çocuk gelişimiyle ilgili çok okuyorum oğlumdan dolayı
Anaaaammm heryerim delik deşik oldu her bi tarafimda aci dün aşımi oldum onun ağrısı kanama için igne vuruldum bu sabah bide ustune kan verdim uuuyyyy.. herşey kuzum için
evet her şey onlar için, kanama için iğne proluton depot mu o da çok fena ağrı yapıyor
canım korkman için söylemedim yanlış anlama tedbir al diye söyledim git doktora için rahat etsin belkide değildir dr değilim sonuçta, kv nin bir tanıdığından olmuştu diye hatırlıyorum geçmiş zaman ama, gebelikle ilgili sıkıntı olmaz sakın endişelenme
hayırlı sabahlar güzel günler
sana da canım
benimde bugün ayrıntılı çok heyecanlıyım inşaallah güzel haberlerle dönerim
Ben kilo almaya uğraşıp alamadığım için diyetisyenin kitabı bana uymaz. Ikinci söylediğin faydalı olabilir. Ilk bebek ve annesi bebek bakımı konusunda sıfır bilgili. :)
ayy kilo almaya uğraşmak ne güzel bir şey:)

canım ocak anneleri cicileri sayfası var orda liste var konu sahibi arkadaşımız eklemiş, bak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-ocak-bebislerinin-cicileri.727423/

canım bloğun varmış hemen bakıyorum:)

Reactions: idL
kızlar kahve içeniniz var mı normalde sevmeyen ben sürekli canım kahve istiyor haftada bir falan türk kahvesi içiyorum o kadardan da bir şey olmaz heralde:) zaten çayı günlük içiyorum vazgeçemem

Günaydin kizlar bugün bir halsizim sormayin gitsin elim ayağım hiç tutmuyor kizimda busabah hiç tepki vermiyor uyuyormu ne sizler nasılsız bebişler nasil

Merveee kulakların çınlasın:)

sen yazdıktan sonra beni endişe sardı eksikler var alnacak ayy pijamm yok ayy şunum alınacak diye stres yaptım iyi mi:) rüyamda doğum yapıyorum , ben ortada ama eksiler var diye dolanıyorum

kızlar kahve içeniniz var mı normalde sevmeyen ben sürekli canım kahve istiyor haftada bir falan türk kahvesi içiyorum o kadardan da bir şey olmaz heralde:) zaten çayı günlük içiyorum vazgeçemem

canım ben türk kahvesi aşeriyorum resmen :)) çay içmem pek zaten iki günde bir çay bardağı kadar. ama türk kahvesi içiyorum günde bir tane. doktoruma sorduğumda bir şey olmaz demişti..

bende arada içiyorum ama güzel yapan olursa..ben hiç beceremiyorum çünkü Türk kahvesini yapmayı nedense

kılzra biz de bebek telsizi, zıbın bir kaç kıyafet pişik kremleri , vücut yağı fln aldık daha... çok bir şey aldık denemez. zamanla tamamlarız inşallah...

Çok dikkat etmek gerekecek Allah korusun düşeriz falan son zamanlar karlı olur

Günaydin kizlar bugün bir halsizim sormayin gitsin elim ayağım hiç tutmuyor kizimda busabah hiç tepki vermiyor uyuyormu ne sizler nasılsız bebişler nasil
canım bazen olur öyle halsizlik bugün bolca meyve tüket ve dinlen birde hoşlandığın şeyler yap evdeysen filim falan izle keyfini yerine getirecek şeyler yap halsizliğin geçiyor o zaman:) kızında hareket eder annesi merak etme sakın ne zaman takar stres yaparsan hareket etmiyor diye o zaman etmiyorlar
Kızlar bize de dua edin bugün kontrolümüz var heeep iyi haberlerle döneriz inşallah hepimiz
inşaallah canım seninde vardı demek çok heyecanlıyım
canım ben türk kahvesi aşeriyorum resmen :)) çay içmem pek zaten iki günde bir çay bardağı kadar. ama türk kahvesi içiyorum günde bir tane. doktoruma sorduğumda bir şey olmaz demişti..

aynen canım ki normalde kokusunu bile sevmem eşimde bende içmeyiz kahve, günde bir tane içmemde canım isteyince bastırmıyım bari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…