2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kılzra biz de bebek telsizi, zıbın bir kaç kıyafet pişik kremleri , vücut yağı fln aldık daha... çok bir şey aldık denemez. zamanla tamamlarız inşallah...
hayırlı olsun canım, tamamlarsın tabi bir bakmışsın fazladan almışsınız:)

bende arada içiyorum ama güzel yapan olursa..ben hiç beceremiyorum çünkü Türk kahvesini yapmayı nedense
bende beceremem çünkü normalde sevmem:)) ama ustasından aldım formülü yinede tutmuyor o ayrı

kılzra biz de bebek telsizi, zıbın bir kaç kıyafet pişik kremleri , vücut yağı fln aldık daha... çok bir şey aldık denemez. zamanla tamamlarız inşallah...

Canım gecenlerde oğlumdan kalan kıyafetleri çıkardım hurca koydum onları yavaş yavaş yıkayıp ütüleyip hazırlamayı düşünüyorum...geçenler de de havuzlu hana gittik eşimle ordan bir kaç alt üst takımla hastane çıkışı aldım...oğlumdan kalan çok kıyafet var ama bu oğlumunda yeni bir şeyleri olsun istiyorum haksızlık gibi geliyor bebişime...bir iki tanede penye battaniye almayı düşünüyorum ...

kızlar kahve içeniniz var mı normalde sevmeyen ben sürekli canım kahve istiyor haftada bir falan türk kahvesi içiyorum o kadardan da bir şey olmaz heralde:) zaten çayı günlük içiyorum vazgeçemem
Canım kafein değerlerine göre günde en fazla 5 bardak çay, 2 fincan kahve, 1 fincan Türk Kahvesi.

aynı canım bende haksızlık olacak bu miniğime dedim eşimde alırız bir kaç parça diyor aslında hiç ihtiyacı yok tek istediğim güzel bir araba birde sepet beşik onu da kaynım alacak sağolsun ama yinede ilk giyeceği hastane çıkışını bir iki tulumu alırım, hastane çıkışını saklıycam çünkü
Canım kafein değerlerine göre günde en fazla 5 bardak çay, 2 fincan kahve, 1 fincan Türk Kahvesi.

iyiymiş canım sağol ben çayla dolduruyorum bu kotayı nerdeyse:)

Valla kayınvalidem bizdeyken her akşam yapıyordu bize kahve gerçekten güzel yapar kendisi ondan aldım taktik ama gene olmuyor nedense ...bende karar verdim yetenek işi bu
kesinlikle yetenek işi herkesin elinin lezzetinin geçtiği bir şey vardır

canım ben türk kahvesi aşeriyorum resmen :)) çay içmem pek zaten iki günde bir çay bardağı kadar. ama türk kahvesi içiyorum günde bir tane. doktoruma sorduğumda bir şey olmaz demişti..
Benim doktorum da gunde iki turk kahvesine izin verdi ama her gun icmiyorum. Izin verdi ya ondan vermeseydi kesin icerdim her gun :)))

Günaydın annisler aşımı oldum geldim ağrım yok hiç sonradan olurmu bilmem . İki kilo daha almışım 29 undan beri 68 olmuşum tansiyonum iyi.kalp atışlarıni dinletti hemşire miniğimin. Randevusu olanlar hayırlı haberlerle dönsün ler inşallah.

Ben de dün oldum canım, dün aşı olduğumu bile unutmuştum ama bugün hafif ağrı var, özellikle kolumu kaldırınca artıyor.

Zaten internette de hep fıtık yazıyordu da değildir diye önemsememiştim. Sen de söyledikten sonra doktorumu aradım, o da aynı şeyi söyledi. Yanıma gelmen lazım dedi. Cuma gidecektim zaten yanına.
Bebegim için bir sorun olmaz inşallah. Internette normal doğumu zorlaştırır yazıyor ama bakalım, inşallah o kadar ilerlemez. Hatta fıtık değildir inşallah, geçici bir şeydir :)

Slm güzel anneler ve güzel melekleri takipteyim nezamandır ama pek yazamıyorum B'nde meleklerimiz büyüdüler artık hareketlerini hissetmek ne güzel duyguymuş öle şükürler olsun Rabbime kızlar bişi sorucam size ayrıntılı ultrason dediğiniz şey 4 boyutlu olan mı yoksa organ kontrolümü ?

canım ikisi de aynı şey değil mi ? detaylı da zaten organlara bakılabiliyor diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…