hayırlı olsun canım, tamamlarsın tabi bir bakmışsın fazladan almışsınız:)kılzra biz de bebek telsizi, zıbın bir kaç kıyafet pişik kremleri , vücut yağı fln aldık daha... çok bir şey aldık denemez. zamanla tamamlarız inşallah...
bende beceremem çünkü normalde sevmem:)) ama ustasından aldım formülü yinede tutmuyor o ayrıbende arada içiyorum ama güzel yapan olursa..ben hiç beceremiyorum çünkü Türk kahvesini yapmayı nedense
kılzra biz de bebek telsizi, zıbın bir kaç kıyafet pişik kremleri , vücut yağı fln aldık daha... çok bir şey aldık denemez. zamanla tamamlarız inşallah...
Canım kafein değerlerine göre günde en fazla 5 bardak çay, 2 fincan kahve, 1 fincan Türk Kahvesi.kızlar kahve içeniniz var mı normalde sevmeyen ben sürekli canım kahve istiyor haftada bir falan türk kahvesi içiyorum o kadardan da bir şey olmaz heralde:) zaten çayı günlük içiyorum vazgeçemem
bende beceremem çünkü normalde sevmem:)) ama ustasından aldım formülü yinede tutmuyor o ayrı
aynı canım bende haksızlık olacak bu miniğime dedim eşimde alırız bir kaç parça diyor aslında hiç ihtiyacı yok tek istediğim güzel bir araba birde sepet beşik onu da kaynım alacak sağolsun ama yinede ilk giyeceği hastane çıkışını bir iki tulumu alırım, hastane çıkışını saklıycam çünküCanım gecenlerde oğlumdan kalan kıyafetleri çıkardım hurca koydum onları yavaş yavaş yıkayıp ütüleyip hazırlamayı düşünüyorum...geçenler de de havuzlu hana gittik eşimle ordan bir kaç alt üst takımla hastane çıkışı aldım...oğlumdan kalan çok kıyafet var ama bu oğlumunda yeni bir şeyleri olsun istiyorum haksızlık gibi geliyor bebişime...bir iki tanede penye battaniye almayı düşünüyorum ...
Canım kafein değerlerine göre günde en fazla 5 bardak çay, 2 fincan kahve, 1 fincan Türk Kahvesi.
kesinlikle yetenek işi herkesin elinin lezzetinin geçtiği bir şey vardırValla kayınvalidem bizdeyken her akşam yapıyordu bize kahve gerçekten güzel yapar kendisi ondan aldım taktik ama gene olmuyor nedense ...bende karar verdim yetenek işi bu
Benim doktorum da gunde iki turk kahvesine izin verdi ama her gun icmiyorum. Izin verdi ya ondan vermeseydi kesin icerdim her gun :)))canım ben türk kahvesi aşeriyorum resmen :)) çay içmem pek zaten iki günde bir çay bardağı kadar. ama türk kahvesi içiyorum günde bir tane. doktoruma sorduğumda bir şey olmaz demişti..
kızlar kahve içeniniz var mı normalde sevmeyen ben sürekli canım kahve istiyor haftada bir falan türk kahvesi içiyorum o kadardan da bir şey olmaz heralde:) zaten çayı günlük içiyorum vazgeçemem
Ben de Ayşe Öner'in kitabını almıştım hamileliğin başında, bebek bakımına yönelik kitap alıcam, tavsiyelere açığım...Eki Görüntüle 1238070
Kitaplarım geldi. Siz de hamilelik kitapları okuyor musunuz?
Ben de dün oldum canım, dün aşı olduğumu bile unutmuştum ama bugün hafif ağrı var, özellikle kolumu kaldırınca artıyor.Günaydın annisler aşımı oldum geldim ağrım yok hiç sonradan olurmu bilmem . İki kilo daha almışım 29 undan beri 68 olmuşum tansiyonum iyi.kalp atışlarıni dinletti hemşire miniğimin. Randevusu olanlar hayırlı haberlerle dönsün ler inşallah.
ben kaçar güzeller, ayrıntılı sonucunu ya akşam ya sabah anca yazarım inşaallah, belki azcık alışveriş yaparız tabi her şey yolundaysa
Zaten internette de hep fıtık yazıyordu da değildir diye önemsememiştim. Sen de söyledikten sonra doktorumu aradım, o da aynı şeyi söyledi. Yanıma gelmen lazım dedi. Cuma gidecektim zaten yanına.canım korkman için söylemedim yanlış anlama tedbir al diye söyledim git doktora için rahat etsin belkide değildir dr değilim sonuçta, kv nin bir tanıdığından olmuştu diye hatırlıyorum geçmiş zaman ama, gebelikle ilgili sıkıntı olmaz sakın endişelenme
Slm güzel anneler ve güzel melekleri takipteyim nezamandır ama pek yazamıyorum B'nde meleklerimiz büyüdüler artık hareketlerini hissetmek ne güzel duyguymuş öle şükürler olsun Rabbime kızlar bişi sorucam size ayrıntılı ultrason dediğiniz şey 4 boyutlu olan mı yoksa organ kontrolümü ?
Formülü bizede yazar misin canimbende beceremem çünkü normalde sevmem:)) ama ustasından aldım formülü yinede tutmuyor o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?