Ben ctesi oldum asimi. Doktorum ozellikle popodan yaptirtti. Iki gun sonra farkettim asi yerim kizarip kabarmis. Hemen doktoruma sordum, normal dedi reaksyon, kola yaptirmani o yuzden istemedim daha fazla reaksyon ve agri oluyor cunku dedi. Oturunca hafif agriodu bugun tamamen agrisi gecti ama kizariklik duruyo :)Ben de dün oldum canım, dün aşı olduğumu bile unutmuştum ama bugün hafif ağrı var, özellikle kolumu kaldırınca artıyor.
yaa bnde istiyorum üşümekkAnkara serin ve yağmurlu
gece uzun kollu pijamayla yattım üşümüşüm
valla bende kullanıyorum mecburumda eşim yok burda. emniyet kemerini sadece göbeğimin altında tutmaya dikkate diyorum ki ani bi fren olursa bi sıkıntı olmasın. sezeryan doğum olupta doğuma bile kendi gidenler var zati bişi olmaz inş.Canım oğlum da dogumdan bir gün öncesine kadar araba kullanmıştım hatta hergün 60 km gidiyor 6o km dönüyordum iş'e, kendi işimiz oldugundan son güne kadar çalışmıştım nerdeyse...bunda eşim bırakıyor sabahları iş e o yüzden kullanmıyorum araba
kızlar kahve içeniniz var mı normalde sevmeyen ben sürekli canım kahve istiyor haftada bir falan türk kahvesi içiyorum o kadardan da bir şey olmaz heralde:) zaten çayı günlük içiyorum vazgeçemem
bende aşırı düşkün değilim türk kahvesine haftada 1-2 (o da bu ara kardeşim geldi akşamları o seviyo diye) ama buzlu kahve yapıyorum evde kendime süt nescafe çok güzel oluyo bende onu gömüyorum ama sıkıntı değil bence o kdar. bide türk kahvesi için arçeliğin telvesini tek geçerim canlar mükemmel bi köpük ve lezzet ondan sonra cezve kahvesi içemez oldum bulaşık suyu gbi geliyo vallakesinlikle yetenek işi herkesin elinin lezzetinin geçtiği bir şey vardır
Ben ctesi oldum asimi. Doktorum ozellikle popodan yaptirtti. Iki gun sonra farkettim asi yerim kizarip kabarmis. Hemen doktoruma sordum, normal dedi reaksyon, kola yaptirmani o yuzden istemedim daha fazla reaksyon ve agri oluyor cunku dedi. Oturunca hafif agriodu bugun tamamen agrisi gecti ama kizariklik duruyo :)
Üst değer 140 ama tekrar test istemiyorlar genelde bu kadar az aşıldığında. Yediklerine dikkat etmeni söyleyebilir.kızlar merhaba bugün 50 şeker yükleme yaptırdım sonuç 143 çıkmış sizde çok mü kötü doktara gösteremedim başka sonuç alan varmı aranızda
Ayy olmaz inşallah ağrım yok hiç ama bakem bekleyip görcez .Ben de dün oldum canım, dün aşı olduğumu bile unutmuştum ama bugün hafif ağrı var, özellikle kolumu kaldırınca artıyor.
Sakın prim verme canım. olur da gitmezse evde çok eğlenceli zaman geçirmesine izin vermemeni tavsiye ederim. en fazla 15 gün sıkıntı çekersin alışacaktır. ama bir kez gitmemenin iyi olduğu fikrine kapılırsa çok sorun yaşarsın. hiç sorunu yokken ateşini psikolojik olarak yükselten hasta olan çocuklar biliyorum maalesefselammmmm annişler napiyosunuz bakim. geçmişe bakamadm . oğlumla uğraşmaktan bişi yapamyorumm. beyefendi hala ağlayarak gidio okula yaa delirtiyor beni..anne lütfeeenn beni okula götürme diyooo simdiden basladi uc kagitcilğa.kahvaltımı yapmazsam okula götürmesin dimiii? hasta olsam gitmem dimi gibi numaralara başladı
yok canım zaten yüzvermiyorum ağlaya ağlaya gidiyor. kahvaltnı yapmazsan aç aç gidersin dedim. cok üç kağıtçılar ya :))Sakın prim verme canım. olur da gitmezse evde çok eğlenceli zaman geçirmesine izin vermemeni tavsiye ederim. en fazla 15 gün sıkıntı çekersin alışacaktır. ama bir kez gitmemenin iyi olduğu fikrine kapılırsa çok sorun yaşarsın. hiç sorunu yokken ateşini psikolojik olarak yükselten hasta olan çocuklar biliyorum maalesef
maşallah canım benimde randevum var bugun. senin cinsiyet belli olmamıştı oldu mu:)Günaydın annisler aşımı oldum geldim ağrım yok hiç sonradan olurmu bilmem . İki kilo daha almışım 29 undan beri 68 olmuşum tansiyonum iyi.kalp atışlarıni dinletti hemşire miniğimin. Randevusu olanlar hayırlı haberlerle dönsün ler inşallah.
Bilemiyorum ki B'nde kafam karıştı biraz doktorum da bna renkli ultrasona baktr dedi okadar açıklamada yapmadı sanrm diğer arkadaşlarında yaptırdığı aynıdırcanım ikisi de aynı şey değil mi ? detaylı da zaten organlara bakılabiliyor diye biliyorum ben
canım bende kullanıyorum oğlumu getirip götürüyorum.iş başa düşünce mecbur artık sabahları okul oluyo kociş işte olunca haliyle doğuma kadarda kullanırım. ben doğumdan sonra çocuğu nasıl okula götürcem sabahları onu düşünmeye başladım tam kış olcak ee bi hafta dikişli olcam lohusa oluyosun. ufak bebeği dışarı nasıl cıkarcam. annemde yakın ama yinede dibimde değil. artık bişiler ayarlancak.Günaydın canlar kahvaltımı yapıyorum kizimi bırakıp ise gitme vakti bu arada ben araba kullanmayı ekim başı bırakmayı düşünüyorum sonuna kadar kullanacak var mi ? Eşimle akşam atıstık bu erkeklere çocuk yapılmaz zaten kendime yapıyorum ben çocuğu bi tuvalette bekleyecek sinir etti beni üçüncü çocuk istemese m mi dedim off
inşallah canımmmm güzel haberlerle gellllGünaydın herkese güzel anneler,bugün ayrıntılı ultrasonum var öğleden sonra inşaallah duanızı bekliyorum inşaallah sağlıklıdır bebeğim
benim 200 liraya gelecek ama senden daha yüksek paralar ödeyen arkadaşlar duydum. sanırsın doğum yaptırıyolar.Benimde yarin saat 2 de detayli ultrasonum var,380 tl dediler sgk gecmiyormus,aranizda benim kdr ucret odeyen varmi ?
Bu arada kızımın adını belirledik. Koçiş Duru Yaren dedi. bende madem Duru istiyosun , Duru Yade olsun dedim. Kayınvalidem de kolye yaptırıyomuş Yade yazdırıyorum dedi Kocişe dedim itiraz etmedi kabullendi Sonuç Duru Yade olacak. SILAM sana zahmet eklermsin ismini prensesimin
Benimde yarin saat 2 de detayli ultrasonum var,380 tl dediler sgk gecmiyormus,aranizda benim kdr ucret odeyen varmi ?
Canım ya insan bi an öle süşünüyo.. Kız ben daha sıgır hiiiiiiç işi almadımda yapmadımdaMerveee kulakların çınlasın:)
sen yazdıktan sonra beni endişe sardı eksikler var alnacak ayy pijamm yok ayy şunum alınacak diye stres yaptım iyi mi:) rüyamda doğum yapıyorum , ben ortada ama eksiler var diye dolanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?