2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben de dün oldum canım, dün aşı olduğumu bile unutmuştum ama bugün hafif ağrı var, özellikle kolumu kaldırınca artıyor.
Ben ctesi oldum asimi. Doktorum ozellikle popodan yaptirtti. Iki gun sonra farkettim asi yerim kizarip kabarmis. Hemen doktoruma sordum, normal dedi reaksyon, kola yaptirmani o yuzden istemedim daha fazla reaksyon ve agri oluyor cunku dedi. Oturunca hafif agriodu bugun tamamen agrisi gecti ama kizariklik duruyo :)

kızlar merhaba bugün 50 şeker yükleme yaptırdım sonuç 143 çıkmış sizde çok mü kötü doktara gösteremedim başka sonuç alan varmı aranızda

Ankara serin ve yağmurlu
gece uzun kollu pijamayla yattım üşümüşüm
yaa bnde istiyorum üşümekk hep terledim bu gece ya poff
valla bende kullanıyorum mecburumda eşim yok burda. emniyet kemerini sadece göbeğimin altında tutmaya dikkate diyorum ki ani bi fren olursa bi sıkıntı olmasın. sezeryan doğum olupta doğuma bile kendi gidenler var zati bişi olmaz inş.
kızlar kahve içeniniz var mı normalde sevmeyen ben sürekli canım kahve istiyor haftada bir falan türk kahvesi içiyorum o kadardan da bir şey olmaz heralde:) zaten çayı günlük içiyorum vazgeçemem

kesinlikle yetenek işi herkesin elinin lezzetinin geçtiği bir şey vardır
bende aşırı düşkün değilim türk kahvesine haftada 1-2 (o da bu ara kardeşim geldi akşamları o seviyo diye) ama buzlu kahve yapıyorum evde kendime süt nescafe çok güzel oluyo bende onu gömüyorum ama sıkıntı değil bence o kdar. bide türk kahvesi için arçeliğin telvesini tek geçerim canlar mükemmel bi köpük ve lezzet ondan sonra cezve kahvesi içemez oldum bulaşık suyu gbi geliyo valla

bende kızarma kabarma olmadı da ağrı oldu sadece benimde kalmadı ağrı

kızlar merhaba bugün 50 şeker yükleme yaptırdım sonuç 143 çıkmış sizde çok mü kötü doktara gösteremedim başka sonuç alan varmı aranızda
Üst değer 140 ama tekrar test istemiyorlar genelde bu kadar az aşıldığında. Yediklerine dikkat etmeni söyleyebilir.

selammmmm annişler napiyosunuz bakim. geçmişe bakamadm . oğlumla uğraşmaktan bişi yapamyorumm. beyefendi hala ağlayarak gidio okula yaa delirtiyor beni.. anne lütfeeenn beni okula götürme diyooo simdiden basladi uc kagitcilğa.kahvaltımı yapmazsam okula götürmesin dimiii? hasta olsam gitmem dimi gibi numaralara başladı

Sakın prim verme canım. olur da gitmezse evde çok eğlenceli zaman geçirmesine izin vermemeni tavsiye ederim. en fazla 15 gün sıkıntı çekersin alışacaktır. ama bir kez gitmemenin iyi olduğu fikrine kapılırsa çok sorun yaşarsın. hiç sorunu yokken ateşini psikolojik olarak yükselten hasta olan çocuklar biliyorum maalesef

Slm kızlar bende bugün sırt ağrısıyla uyandım çok uyudum galiba. Eşim gelecek yemek yapmam lazım hala oturuyorum puffff. Adam haftadan haftaya geliyor zaten biri bana kalk desin. Yarın hem aşı var hem Dr kontorolumuz çok heyecanlıyım yavrularımı çok özledim. İnşallah çok iyilerdir.
Sılacım oğluşunun sünneti de çok iyi geçer inşallah sen deneyimli annesini stres yapmamaya çalış.
Bu arada ben gergün bir fincan kahve içiyorum içmeden duramam galiba çayla pek aram yok. Abarmadıktan sonra zararıda yok zaten

Benimde yarin saat 2 de detayli ultrasonum var,380 tl dediler sgk gecmiyormus,aranizda benim kdr ucret odeyen varmi ?

yok canım zaten yüzvermiyorum ağlaya ağlaya gidiyor. kahvaltnı yapmazsan aç aç gidersin dedim. cok üç kağıtçılar ya :))

Bu arada kızımın adını belirledik. Koçiş Duru Yaren dedi. bende madem Duru istiyosun , Duru Yade olsun dedim. Kayınvalidem de kolye yaptırıyomuş Yade yazdırıyorum dedi Kocişe dedim itiraz etmedi kabullendi Sonuç Duru Yade olacak. SILAM sana zahmet eklermsin ismini prensesimin

maşallah canım benimde randevum var bugun. senin cinsiyet belli olmamıştı oldu mu:)

canım bende kullanıyorum oğlumu getirip götürüyorum.iş başa düşünce mecbur artık sabahları okul oluyo kociş işte olunca haliyle doğuma kadarda kullanırım. ben doğumdan sonra çocuğu nasıl okula götürcem sabahları onu düşünmeye başladım tam kış olcak ee bi hafta dikişli olcam lohusa oluyosun. ufak bebeği dışarı nasıl cıkarcam. annemde yakın ama yinede dibimde değil. artık bişiler ayarlancak.

Benimde yarin saat 2 de detayli ultrasonum var,380 tl dediler sgk gecmiyormus,aranizda benim kdr ucret odeyen varmi ?
benim 200 liraya gelecek ama senden daha yüksek paralar ödeyen arkadaşlar duydum. sanırsın doğum yaptırıyolar.

hayırlı olsun duru patlaması var zaten bu ara benim kuzenimin kızının adı da duru. çok severim adıyla yaşasın inşallah. yade ne demek onu bilmiyorum yalnız?

Canım ya insan bi an öle süşünüyo.. Kız ben daha sıgır hiiiiiiç işi almadımda yapmadımda
Bayramdan sonra düşünüyorum..
Ama aslında böle küçük gibi gözüken seleri yawas yawas almak lazın..
Sonradan akıla gelmıyo hastanedeyken alıyosun .. En iyisi yawastan hazırlnmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…