2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim sırtım ve belim ağrıyor. Hatta tatilde çok yattığımdan herhalde popomun oturduğum yerleri ağrıyor. Benim aşım da yarın inşallah çok acımaz.

Benimde yarin saat 2 de detayli ultrasonum var,380 tl dediler sgk gecmiyormus,aranizda benim kdr ucret odeyen varmi ?
Benim gittiğim özel hastanede ayrıntılı ultrason 140 tl. İkiz olduğu için 210 tl ödeyeceğiz. Bu kadar fiyat farkı olmasını anlayamıyorum.

Ayrıntılı ultrason organ kontrolünün yapıldığı 2 boyutlu siyah beyaz ultrasonmuş. Ama damarların, kalbin ve diğer organların yapısıyla ilgili çok detaylı anatomik tarama bu 2 boyutlu ultrasonla yapılırmış.
4 boyutlu da şu turuncu turuncu olan işin sadece şov kısmıymış. Detaylı bilgi vermeden sadece anne babaların bebeklerinin neye benzediğini görmeleri için, biraz ticari amaçla geliştirilmiş. Benim doktorum böyle açıkladı.
O dört boyutlu şov için daha erken dedi, 26. Haftadan sonra bebek iyice büyüdüğü için biz de yapacağız o şovu dedi, bebek anneye mi babaya mi benziyor bakacağız dedi :)

Kizlar bugün proluton dupot vuruldum ilk kez böyle yanma ve agri yapti geçmedi kaç saattir.. dun de aşı oldum acaba ikisi yakin zamanda olunca ters biseyler mi oldu varmi bu igneyi kullanan

Kizlar bugün proluton dupot vuruldum ilk kez böyle yanma ve agri yapti geçmedi kaç saattir.. dun de aşı oldum acaba ikisi yakin zamanda olunca ters biseyler mi oldu varmi bu igneyi kullanan
İğne yerini ovalayarak dağıtmaya çalış canım, yoğun bir ilaç olduğu için ağrı yapabiliyor.

Hadi kızlar gelin ayrıntılıdan bebıs gorelim ... Bugün bi arkadaşım bebeğini gördüm 2 aylık çok şekerli ay ins bizde kucagımıza aliriz erkek erkek bakiyordu erdem ismi de pek yakısmıs ahmet im sağlıkla bi dogsun yiyecegim onu :) dark hadi kizini gor ... Eflalım kos gel.. Dark oğlun alışır sen kararlı ol emin ol düzelecek.. Sezın niye hiç yazmıyorsun pazartesi gelsin oglusu goreyim kendi doktoruma başlayacağım artık onda dogururum ins kolay kolay.. Bu arada hala gıcık okul olayı şimdilik arkadaş gelene kadar sınıfm var gelince de olabilir heyet alabilir çocuklara yazık yarıda kalacaklar şu emekliliği gelmiş hiç çalışmak istemeyen öğretmenlere gıcıgım dinamiksen çalış yoksa çocuklara yazık

Ağır bir iğne proluton dupot. Hemşire çok yavaş vermişti ilacı bana, ona rağmen 2 gün dokununca acımıştı. Kimi hemşirenin eli daha ağır oluyor normaldir.

bunun markası nedir acaba? nerede buldun ve fiyatı lütfen

kızlar merhaba bugün 50 şeker yükleme yaptırdım sonuç 143 çıkmış sizde çok mü kötü doktara gösteremedim başka sonuç alan varmı aranızda

canım pek cevap yazan olmamış ben yazayım dedim benim 175 çıktı sadece diyet verdi yani seninkinde bişi yok telaşlanma

Kızlar persembe saat 18:25 de ayrıntılımz var.. Cok heycanlıyım felaket hemde.. Cok özledım bebişimi

Sosyal guvencen yok ku canim
Bana da özel hastane 125 aldi 3lu test için ayrintoliya da girdim ama ben testler için alindi diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…