2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yoooo ne zamandır müşerref olmamıştık da
Coneeeeeeö benm... Giremiyodum ızun zamandır o yüsden olsa gerek
Nassın bakalım..... Kızcen napıyo...
Bnm oglan 4 saat uyuyo 20 saat tepıklıyo dünyaya geldikten sonrada böle olursa vayyyy halime

Kızlar biliginize sunarım.. Ayrıntılı usg yı devlet sigorta karsılamıyo.. Hastanelerin kedi koydukları ve saglık bakanlıının onayladıgı fiyatlar malesef..
İstanbul vakıf gureba hastanesinde ayrıntılı 90 lira.. Arastırma hastanesi genel muayene falan ücretsiz ama ayrıntılı ücretli..
Devlet hastanesinde giden varmı bilmiyorum..
Özel hastaneler 125 ten baslıyo hastaneib özelliğine göre degiliyo genellikle bu degişimler artma yönünde.. Bnmde saglık güvncen war ama 125 vericem.. Olmayanda 125 veriyo..
Aslında israf baska bişi degil..
Bence tabi ... Bari yarısını karsılasa..

Slm fistiklar ya bende bugün bi halsizlik sormayin gitsin saat 1 den beri yatiyordum yeni uyandim acıkmışım ama canım yemek istemiyor hala uykum var öf ne gıcık bir gün

peki sen 2 erkek çocuk annesi olarak doğduğunda yapılan sünneti tavsiye eder misin? Ben düşünüyorum ama kararsızım.

KIZLAR!! Biz Aralık 2014 anneleri olarak Bursa'da yaşayanlar için bi buluşma ayarladık. Siz de gelirseniz çooook mutlu oluruz, hep beraber güzel birkaç saat geçiririz. 20 Eylül Cumartesi saat 13.00'da Kent Meydanındaki carribou cafe'de biraz oturup biraz da ebebek'te dolaşıcaz. Kimler gelir bu etkinliğe? Bana özelden mesaj da yazabilirsiniz..

kardeşim de aynı şeyi diyor yaptırma abla kusarsın diyor ben daha hiç olmadım
açlık 73 çıktı yaptırmaz belki bi umut
benim açlık 61 çıktı suyum da normalmiş bebeğin kilosu da benim kilom da normalmiş ama yine de istedi :S ben de hiç yaptırmadım en korktuğum şey de bu

yok ya öyle iğrenç bişi değildi içtiğim tatlımsı bi su gibiydi benim açlık 82 çıkmıştı

hımmm acaba ne zaman yaparlar bugün 21+0 bi daha 1 ay sonra gitsem 25 olur o zaman mı yapar ki

Coneeeeeeö benm... Giremiyodum ızun zamandır o yüsden olsa gerek
Nassın bakalım..... Kızcen napıyo...
Bnm oglan 4 saat uyuyo 20 saat tepıklıyo dünyaya geldikten sonrada böle olursa vayyyy halime

iyi çok şükür ben daha yeni hareket hissetmeye başladım yer değiştirmesini hissetmiyorum ama pıt pıt ediyor hergün

benim açlık 61 çıktı suyum da normalmiş bebeğin kilosu da benim kilom da normalmiş ama yine de istedi :S ben de hiç yaptırmadım en korktuğum şey de bu

hımmm bakalım ne diyecek benimki de yarın sorarım doktoruma

kızlar ayrıntılı sonucum iyi henüz kağıdı almadım ama iyiymiş oğlum:) evet kesin eymenim geliyor kimse artık kız diyemez:) yarın kendi dr uma gidicem o ne söylüycek bakalım, iç göremedim kuzumu çok gıcık bir durum insan birde sen bak der 15 dk sürdü nasıl ayrıntılıysa, başka yerde de yok tek üniversite hastanesi bakıyor özel hastanede bile yok pes yani

Sosyal guvencen yok ku canim
Bana da özel hastane 125 aldi 3lu test için ayrintoliya da girdim ama ben testler için alindi diye biliyorum
canım sosyal güvence ile alakasi yok özel hastaneler ayrıntılıya çok para alıyor ... Devlette ücretsiz ama

gözün aydın şükür iyimiş tospişin :) bu sefer ben de hiç göremedim cocuumu ama kendi göstermedi sıpanın kapattı elini yüzüne hiç bişey gözükmedi sağlıklı olsunlar da yapacak bişey yok sabredecez mecbur :)

ayy hadi eymen e masallah gözün aydın hangi sehırdeydin canım sen niye yok acaba ilginç ... Yarın ins kendi doktorunda nur yüzüne bakarsın oğlunun

canım sosyal güvence ile alakasi yok özel hastaneler ayrıntılıya çok para alıyor ... Devlette ücretsiz ama
burda devlette yapılmıyor fakülte hastanesını aradık orda yapılıyormuş ama dışarıdan gelen hastalara detaylı ultrason yapmıyorlarmıs nasıl sey anlamadım ozel fıyatları 300 cıvarı yaptırmasazsan da ıcınde hep bı suphe kalıyo bakalım 27 eylül e rendavu aldım bende 22+5 olucak ozaman kalp ıncelemesı en ıyı 22-24 arasında yapılıyormuş bu bebek ıle ılgılı son testmıs seker yuklemesı var daha neysekı bugun 5 aylık olduk cogu gıttı azı kaldı tabı allahın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…