Öğretmenim canım devlet memuruyum. Güvencesi olmayana kaç para kim bilir.Sosyal guvencen yok ku canim
Bana da özel hastane 125 aldi 3lu test için ayrintoliya da girdim ama ben testler için alindi diye biliyorum
kardeşim de aynı şeyi diyor yaptırma abla kusarsın diyor ben daha hiç olmadım
açlık 73 çıktı yaptırmaz belki bi umut
Coneeeeeeö benm... Giremiyodum ızun zamandır o yüsden olsa gerekyoooo ne zamandır müşerref olmamıştık da
Canim hayırlı evlat hangisi olucaksa o olsun insallah ben hep böyle dua ettim rabbim bir erkek evladı daha nasip etti kiz olmus erkek olmus hayırlı evlat olmadiktan sonra ne fayda
Sünnet isi büyük stres erkeğin en önemli organı sonuçta ufak bi hata bile kaldırmaz inşallah sorunsuz gecer inşallah mertin sünneti de erene 7 aylik hamileyken olmuştu ayarlamis gibi buda hamilelige denkgeldi :)
bunun markası nedir acaba? nerede buldun ve fiyatı lütfen
benim açlık 61 çıktı suyum da normalmiş bebeğin kilosu da benim kilom da normalmiş ama yine de istedi :S ben de hiç yaptırmadım en korktuğum şey de bukardeşim de aynı şeyi diyor yaptırma abla kusarsın diyor ben daha hiç olmadım
açlık 73 çıktı yaptırmaz belki bi umut
Kızlar dua edin doktordayim inşallah bebisiM iyidir ve cinsiyetini gösterir :)
Öğretmenim canım devlet memuruyum. Güvencesi olmayana kaç para kim bilir.
yok ya öyle iğrenç bişi değildi içtiğim tatlımsı bi su gibiydi benim açlık 82 çıkmıştı
Coneeeeeeö benm... Giremiyodum ızun zamandır o yüsden olsa gerek
Nassın bakalım..... Kızcen napıyo...
Bnm oglan 4 saat uyuyo 20 saat tepıklıyo dünyaya geldikten sonrada böle olursa vayyyy halime
benim açlık 61 çıktı suyum da normalmiş bebeğin kilosu da benim kilom da normalmiş ama yine de istedi :S ben de hiç yaptırmadım en korktuğum şey de bu
benim doktor biraz aceleci bana 20 de yaptı ama normalde herkes 24 - 28 arası yapıyor heral de senin ki de bi sonra ki kontrolüne yaparhımmm acaba ne zaman yaparlar bugün 21+0 bi daha 1 ay sonra gitsem 25 olur o zaman mı yapar ki
canım sosyal güvence ile alakasi yok özel hastaneler ayrıntılıya çok para alıyor ... Devlette ücretsiz amaSosyal guvencen yok ku canim
Bana da özel hastane 125 aldi 3lu test için ayrintoliya da girdim ama ben testler için alindi diye biliyorum
kızlar ayrıntılı sonucum iyi henüz kağıdı almadım ama iyiymiş oğlum:) evet kesin eymenim geliyor kimse artık kız diyemez:) yarın kendi dr uma gidicem o ne söylüycek bakalım, iç göremedim kuzumu çok gıcık bir durum insan birde sen bak der15 dk sürdü nasıl ayrıntılıysa, başka yerde de yok tek üniversite hastanesi bakıyor özel hastanede bile yok pes yani
ayy hadi eymen e masallah gözün aydın hangi sehırdeydin canım sen niye yok acaba ilginç ... Yarın ins kendi doktorunda nur yüzüne bakarsın oğlununkızlar ayrıntılı sonucum iyi henüz kağıdı almadım ama iyiymiş oğlum:) evet kesin eymenim geliyor kimse artık kız diyemez:) yarın kendi dr uma gidicem o ne söylüycek bakalım, iç göremedim kuzumu çok gıcık bir durum insan birde sen bak der15 dk sürdü nasıl ayrıntılıysa, başka yerde de yok tek üniversite hastanesi bakıyor özel hastanede bile yok pes yani
burda devlette yapılmıyor fakülte hastanesını aradık orda yapılıyormuş ama dışarıdan gelen hastalara detaylı ultrason yapmıyorlarmıs nasıl sey anlamadım ozel fıyatları 300 cıvarı yaptırmasazsan da ıcınde hep bı suphe kalıyo bakalım 27 eylül e rendavu aldım bende 22+5 olucak ozaman kalp ıncelemesı en ıyı 22-24 arasında yapılıyormuş bu bebek ıle ılgılı son testmıs seker yuklemesı var daha neysekı bugun 5 aylık olduk cogu gıttı azı kaldı tabı allahın ıznıylecanım sosyal güvence ile alakasi yok özel hastaneler ayrıntılıya çok para alıyor ... Devlette ücretsiz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?