kızlar ayrıntılı sonucum iyi henüz kağıdı almadım ama iyiymiş oğlum:) evet kesin eymenim geliyor kimse artık kız diyemez:) yarın kendi dr uma gidicem o ne söylüycek bakalım, iç göremedim kuzumu çok gıcık bir durum insan birde sen bak der15 dk sürdü nasıl ayrıntılıysa, başka yerde de yok tek üniversite hastanesi bakıyor özel hastanede bile yok pes yani
maşaallah kuzuna da sana daGünaydın annisler aşımı oldum geldim ağrım yok hiç sonradan olurmu bilmem . İki kilo daha almışım 29 undan beri 68 olmuşum tansiyonum iyi.kalp atışlarıni dinletti hemşire miniğimin. Randevusu olanlar hayırlı haberlerle dönsün ler inşallah.
sağol canımGüzel haberlerle gelirsin inşallah canım
inşaallah değildir geçer canımZaten internette de hep fıtık yazıyordu da değildir diye önemsememiştim. Sen de söyledikten sonra doktorumu aradım, o da aynı şeyi söyledi. Yanıma gelmen lazım dedi. Cuma gidecektim zaten yanına.
Bebegim için bir sorun olmaz inşallah. Internette normal doğumu zorlaştırır yazıyor ama bakalım, inşallah o kadar ilerlemez. Hatta fıtık değildir inşallah, geçici bir şeydir :)
ayrıntılı organ taraması oluyor canım 2 boyutluda yapılıyorSlm güzel anneler ve güzel melekleri takipteyim nezamandır ama pek yazamıyorum B'nde meleklerimiz büyüdüler artık hareketlerini hissetmek ne güzel duyguymuş öle şükürler olsun Rabbime kızlar bişi sorucam size ayrıntılı ultrason dediğiniz şey 4 boyutlu olan mı yoksa organ kontrolümü ?
maşaallah kuzunaGünaydın kizlar bugun asim vardi onu oldum kuzum kalp sesini de dinletti ebemiz yarinda ayrintilimiz var heycan dorukta
canım pişirirken hiç karıştırmıyor ve en kısık ateşte pişiriyor:)
Formülü bizede yazar misin canim
aaa ne ilginçmiş keşke bana da öyle olsaydı popodan alışıktım acıya:)Ben ctesi oldum asimi. Doktorum ozellikle popodan yaptirtti. Iki gun sonra farkettim asi yerim kizarip kabarmis. Hemen doktoruma sordum, normal dedi reaksyon, kola yaptirmani o yuzden istemedim daha fazla reaksyon ve agri oluyor cunku dedi. Oturunca hafif agriodu bugun tamamen agrisi gecti ama kizariklik duruyo :)
buzlu kahve deniycem:)yaa bnde istiyorum üşümekkhep terledim bu gece ya poff
valla bende kullanıyorum mecburumda eşim yok burda. emniyet kemerini sadece göbeğimin altında tutmaya dikkate diyorum ki ani bi fren olursa bi sıkıntı olmasın. sezeryan doğum olupta doğuma bile kendi gidenler var zati bişi olmaz inş.
bende aşırı düşkün değilim türk kahvesine haftada 1-2 (o da bu ara kardeşim geldi akşamları o seviyo diye) ama buzlu kahve yapıyorum evde kendime süt nescafe çok güzel oluyo bende onu gömüyorum ama sıkıntı değil bence o kdar. bide türk kahvesi için arçeliğin telvesini tek geçerim canlar mükemmel bi köpük ve lezzet ondan sonra cezve kahvesi içemez oldum bulaşık suyu gbi geliyo valla
selammmmm annişler napiyosunuz bakim. geçmişe bakamadm . oğlumla uğraşmaktan bişi yapamyorumm. beyefendi hala ağlayarak gidio okula yaa delirtiyor beni..anne lütfeeenn beni okula götürme diyooo simdiden basladi uc kagitcilğa.kahvaltımı yapmazsam okula götürmesin dimiii? hasta olsam gitmem dimi gibi numaralara başladı
kalk yemeğini yap:) inşaallah yarın güzel geçerSlm kızlar bende bugün sırt ağrısıyla uyandım çok uyudum galiba. Eşim gelecek yemek yapmam lazım hala oturuyorum puffff. Adam haftadan haftaya geliyor zaten biri bana kalk desin. Yarın hem aşı var hem Dr kontorolumuz çok heyecanlıyım yavrularımı çok özledim. İnşallah çok iyilerdir.
Sılacım oğluşunun sünneti de çok iyi geçer inşallah sen deneyimli annesini stres yapmamaya çalış.
Bu arada ben gergün bir fincan kahve içiyorum içmeden duramam galiba çayla pek aram yok. Abarmadıktan sonra zararıda yok zaten
canım ben üniversitede yaptırdım ücret vermedikBenimde yarin saat 2 de detayli ultrasonum var,380 tl dediler sgk gecmiyormus,aranizda benim kdr ucret odeyen varmi ?
hadi adıyla yaşasın kuzunBu arada kızımın adını belirledik. Koçiş Duru Yaren dedi. bende madem Duru istiyosun , Duru Yade olsun dedim. Kayınvalidem de kolye yaptırıyomuş Yade yazdırıyorum dedi Kocişe dedim itiraz etmedi kabullendi Sonuç Duru Yade olacak. SILAM sana zahmet eklermsin ismini prensesimin
sağol canıminşallah canımmmm güzel haberlerle gellll
haklısın canım bizde başlıycaz artık almaya benimde doğumda çok şey içimde kaldıCanım ya insan bi an öle süşünüyo.. Kız ben daha sıgır hiiiiiiç işi almadımda yapmadımda
Bayramdan sonra düşünüyorum..
Ama aslında böle küçük gibi gözüken seleri yawas yawas almak lazın..
Sonradan akıla gelmıyo hastanedeyken alıyosun .. En iyisi yawastan hazırlnmak
canım vuran kişinin eliyle alakalı ben 8 kere vurundım bazısı çok güzel yapıyor bazısı mahvediyor, korkma yani vurandan kaynaklıKizlar bugün proluton dupot vuruldum ilk kez böyle yanma ve agri yapti geçmedi kaç saattir.. dun de aşı oldum acaba ikisi yakin zamanda olunca ters biseyler mi oldu varmi bu igneyi kullanan
canım ovalayınca kistleşiyor sakın ovalamayın bana öyle demişti ebe dinlemedim bir güzel ovaladım ve gerçekten kistleştiİğne yerini ovalayarak dağıtmaya çalış canım, yoğun bir ilaç olduğu için ağrı yapabiliyor.
ah canım ben görmedim ki siz göresiniz resmini bile vermediHadi kızlar gelin ayrıntılıdan bebıs gorelim ... Bugün bi arkadaşım bebeğini gördüm 2 aylık çok şekerli ay ins bizde kucagımıza aliriz erkek erkek bakiyordu erdem ismi de pek yakısmıs ahmet im sağlıkla bi dogsun yiyecegim onu :) dark hadi kizini gor ... Eflalım kos gel.. Dark oğlun alışır sen kararlı ol emin ol düzelecek.. Sezın niye hiç yazmıyorsun pazartesi gelsin oglusu goreyim kendi doktoruma başlayacağım artık onda dogururum ins kolay kolay.. Bu arada hala gıcık okul olayı şimdilik arkadaş gelene kadar sınıfm var gelince de olabilir heyet alabilir çocuklara yazık yarıda kalacaklar şu emekliliği gelmiş hiç çalışmak istemeyen öğretmenlere gıcıgım dinamiksen çalış yoksa çocuklara yazık
iyi tatillerSelam kızlaar biz bebişim ve babamızla tatile çıktık.. Herkes iyidir inşallah
ayy hadi inşaallah doya doya göreKızlar persembe saat 18:25 de ayrıntılımz var.. Cok heycanlıyım felaket hemde.. Cok özledım bebişimi
canım ben kusmamıştım herkes kusmuyor korkmakardeşim de aynı şeyi diyor yaptırma abla kusarsın diyor ben daha hiç olmadım
açlık 73 çıktı yaptırmaz belki bi umut
inşaallah iyidir annesiKızlar dua edin doktordayim inşallah bebisiM iyidir ve cinsiyetini gösterir :)
keşke burda da o kadar imkan olsa giderdim özele verip parasını 15 dk da baktı bebeğimi göstermedenKızlar biliginize sunarım.. Ayrıntılı usg yı devlet sigorta karsılamıyo.. Hastanelerin kedi koydukları ve saglık bakanlıının onayladıgı fiyatlar malesef..
İstanbul vakıf gureba hastanesinde ayrıntılı 90 lira.. Arastırma hastanesi genel muayene falan ücretsiz ama ayrıntılı ücretli..
Devlet hastanesinde giden varmı bilmiyorum..
Özel hastaneler 125 ten baslıyo hastaneib özelliğine göre degiliyo genellikle bu degişimler artma yönünde.. Bnmde saglık güvncen war ama 125 vericem.. Olmayanda 125 veriyo..
Aslında israf baska bişi degil..
Bence tabi ... Bari yarısını karsılasa..
sağol canım aynen iyi ya hamdolsungözün aydın şükür iyimiş tospişin :) bu sefer ben de hiç göremedim cocuumu ama kendi göstermedi sıpanın kapattı elini yüzüne hiç bişey gözükmedi sağlıklı olsunlar da yapacak bişey yok sabredecez mecbur :)
ayy hadi eymen e masallah gözün aydın hangi sehırdeydin canım sen niye yok acaba ilginç ... Yarın ins kendi doktorunda nur yüzüne bakarsın oğlunun
sağol canım, haklısın azcık göreydim iyiydicanım gözün aydın aman sağlıklı olsun da bi daha ki gidişine bakarsın artık
Benimde yarin saat 2 de detayli ultrasonum var,380 tl dediler sgk gecmiyormus,aranizda benim kdr ucret odeyen varmi ?
bızede bastan 300 dedıler sonra başka hastanelerıde arastırtık edırnede ozel hastanede 150 ye bulduk ondan rendevu aldık fıyatlar cok degısıyorBenimde yarin saat 2 de detayli ultrasonum var,380 tl dediler sgk gecmiyormus,aranizda benim kdr ucret odeyen varmi ?
Kızlar selam biz geldik 22 cm 347gr olmuşuz haftama göre 3 gün önden gidiyormuşşş oğluşummmm detaylımızı da olduk haftaya da kalbe bakıcaz kalbine baktım herşey normal görğnüyor ama biz her gebeye bakıyoruz dedi bu da ayağımız
Kızlar selam biz geldik 22 cm 347gr olmuşuz haftama göre 3 gün önden gidiyormuşşş oğluşummmm detaylımızı da olduk haftaya da kalbe bakıcaz kalbine baktım herşey normal görğnüyor ama biz her gebeye bakıyoruz dedi bu da ayağımız
canım şimdi de oglus mu ne çok değişti cinsiyet önce erkek dediler en son yüzde seksen kız dıyordunm şimdi de yine erkek olmuş kalsin artık pıpısı çocuğun :) masallah onaKızlar selam biz geldik 22 cm 347gr olmuşuz haftama göre 3 gün önden gidiyormuşşş oğluşummmm detaylımızı da olduk haftaya da kalbe bakıcaz kalbine baktım herşey normal görğnüyor ama biz her gebeye bakıyoruz dedi bu da ayağımız
canım bu kaçıncı çocuğun doğum yapmış gibi konuşuyorsun :) valla iğne falan tırt normal doğum yapmak her baba yigidin harci değil :)Güzel bebislerin heyecanli anneleri siz b korkuyla nasil dogum yapacaksiniz merak ediyorum yahuo kadar dayaniksiz olsak erkek olurduk anneyiz biz bize zor yok aşıyı da vuruluruz şekerli suyuda içeriz gereksiz strese gerek yok.. bebişlere eziyet etmeyin içeride herşey meleklerimiz için
Canım giremedim kaç gündür.Bende 60 kilo ile hamile kaldım.Boyum 1.75 neredeyse 68 kilo oldum şu an yani tam 8 kilo aldım ve henüz 22. haftadayız.Kilolu durmuyorum ama çöp gibiydim hamile kaldığımda şu an bayağı bir toparladım.Doktorum mutlaka şeker taraması yaptır dedi.Hızlı kilo aldığım için şekerden şüpheleniyorlar.Bende korkudan yaptıracağım ama sonuç inş kötü çıkmazSenin kaçıncı haftan?Nasıl geçti minik kuzunun muayenesi?Her şey yolundadır umarım.
kızlar bişey soracam sigarayı bırakamayan var mı?
akşam yemekleri olmasa ben hiç sıkıntı cekmem ama akşam yemeğinden sora canım aşırı istiyoCnm dün çok yoğundum giremedim kızımın okul gereçlerini aldım.21 haftalık oldum bende 20+3.Bende yaptırmak istiyorum ama devlet hastanesinde yaptırırsam tekrar randevu almalımıyım özelde ne kadar bilmiyorum. Randevum vardı devlette ama bebekle ilgili bişey söylemedi sağlığı gelişimi iyi dedi cinsiyetini sordum onu bile söylemediKuzuma özlem duyarak gittim ama hüsrana uğradım doktor kendi baktı kalbini bile dinletmedi.
merhaba bende bıraktım 10 yıllık kötü dostumu çok şükür ediyorum inanki hep bırakmak için dua ediyordum Allahıma belkide bebeğimi bana vesile kıldı.Uzun zaman olmadı bırakalı bir arkadaşım doğum yaptı sezeryanla bebekte sigaradan dolayı nefes alma zorluğu ve enfeksiyon oluşmuş anne karnında yoğun bakım ünitesine almışlar 1 hafta falan kalmış ama akibeti ne oldu bende bilmiyorum inşallah sağlığına kavuşmuştur bu durumdan çok etkilendim ve hemen bıraktım ara ara aklıma geliyo hala ama bıraktığım için şükür ediyorum gece öksürük gıcık tutardı beni o pisliğe birdaha bulaşmam inşallah
Umarım sende bu kötü dostunu terk edersin sizin içinde dua ettim şimdi.
Kismetse ilk olacak canim ama en azindan cesaretim varcanım bu kaçıncı çocuğun doğum yapmış gibi konuşuyorsun :) valla iğne falan tırt normal doğum yapmak her baba yigidin harci değil :)
Merhaba guzel anneler, uyku sorunu olan var mi? Sol tarafima yatinca sol sirt kismim cok agriyor. Doktor yastigini yukselt dedi ilk gece oyle uyyabildim ama simdi yine uykusuz her gece :) bacak arama yastiklar mi koymadim neler yaptiysam olmuyor.. bir de fikir sorim esim oglumuza Ralf ismini vermek istiyor. Guclu ve karizmatik bir isim oldugunu ilerde is hayatinda isine yaricagini soyluyor. Evet yorum aliimmm :))
Slm annişler herkes iyidir umarim bugun benim ayaklarim şişiyor daha önce hic böyle sismiyordu
Canlarım kontrolden gelen arkadaslarimiz bebeklerinin kilosunu yazdikca herkes kendi bebegiyle hemen kıyaslama yapıyor. Sakin yapnayin bunu her bebek ayrı bir birey gunlerimiz ayni olsa bile bebeklerin kilosu boyu ayni olucak diye birsey yok. Eger doktor gününe göre kilosu iyi diyorsa kesinlikle sorun yok demektir. Bazı bebekler anne babadan gelen genetik yapıdan dolayi uzun boylu veya kilolu dogabilir.bu demek degilki sen bebegini iyi beslemedin ve bebegin zayıf kaldı.annelerimiz bize hamileyken imkanlar neye yettiyse onu yemişler kv der esime hamileyken biber ekmek yemis hep :)
Kısacası dengeli ve sağlıklı beslendikten sonra içiniz rahat olsun bebeginize sizin yediklerinizden mutlaka gidecek ve faydası olucaktir :)
Ben iki hamileligimdede malesef istahsiz olduğumdan ve herseyi yiyemedigimden sağlıklı beslenemedim sonuc ilk oglum 4.100 gr 55 cm ikinci oglum sezeryandan dolayi 2 hafta once doğmasına rağmen 3.800 gr 55 cm dogdular :)
Bunlari yazıyorum ki iciniz rahat etsin bebeklerinizin rahatinin iyi oldugunu bilin suanki yeri ve rahati hayati boyunca en rahat yer olucak bebeklerinizim rabbim öyle bir yaratmıski bebekler için gerekli ne varsa bunyemiz oluşturuyor bebegimiz icin.yediklerimiz sizde depolu olan vitaminler gitmesin diye eger yeterli beslenmessek bebek icin bizim vucumuzda depolu olan vitaminlerden yinede gerekli vitamin sağlanıyor bebege :)
Oyy cok yazdım inşallah icinizi rahatlatır bebegin kilosunu düşünenlere faydası olur seviyorum sizleri ;-)
akşam yemekleri olmasa ben hiç sıkıntı cekmem ama akşam yemeğinden sora canım aşırı istiyo3 gündür içmiyorum bakalım inşallah ben de senin gibi bırakabilirim.
masallah hep böyle cesaretli olursun ins canım ins istedigin şekilde dogurursn benim şimdilik başka şansım yok yani normal istiyorum haliyle normal olunca ama anne olmak kolay değil bunu biliyorum :)Kismetse ilk olacak canim ama en azindan cesaretim var
mıray güzel geldi bana cemre de olabilir ama mıray isminde ki kızlar çok temiz yuzlu oluyor ne bilim :)Vee sonunda okadar isim icinde son 3e gelebildik :)
Yaren, Cemre, Miray ...
Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum kizlar sizce hangisi
akşam yemekleri olmasa ben hiç sıkıntı cekmem ama akşam yemeğinden sora canım aşırı istiyo3 gündür içmiyorum bakalım inşallah ben de senin gibi bırakabilirim.
Bebeğini düşün bırakırsın cnm ben 15 yıl içtim ve kurtuldum allaha Şükür bebeğim için vede sağlığım için. faydası olmayan pislik kokusuda cabası. paramizla zehirleniyoduk eşimde bırakcak inşallah kararlı olmak şart miniğim de bana sebep oldu onu zehirlemeye hakkım yok diye düşündüm yazık minicik yavrum nasıl etkilenir di kimbilir.teyzemin gelini hamileyken içti ve kalbi delik .Küçük dili yok.ve bisürü hasar vermiş çocuğa günah. Herkese aynı olcak diye bişey yok ama içim rahat en azından. kızlar ben de ayrıntılı ultrason için 140 ödedim özelde sigortası olmayan arkadaşlar gebelik veya analık sigortası ndan faydalanıyo söyle sinler veznede.akşam yemekleri olmasa ben hiç sıkıntı cekmem ama akşam yemeğinden sora canım aşırı istiyo3 gündür içmiyorum bakalım inşallah ben de senin gibi bırakabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?