2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
slm kızlar benim bebeğim son üc gündür hareketlendi eskiden hissetmiyordum ama artık net bir şekilde hissediyorum özellikle sabah kalkınca ve gece yatarken, bu arada bebeğimiz kız ve babası melek ismini koymak istiyor ben onu kırmamak icin tamam dedim ama melek ismi tek basına icime sinmiyor bana değişik ve melek ismiyle uyumlu ikinci bir isim söylermisiniz. aklıma aslı melek ya da meleknaz geldi ama tam içime sinmiyor yaa:S

Günaydın anneler ve melekleri herkesler iyidir inşaalah randevusu olanlar güzel haberlerle gelirler inşaalah bn bugün cok hastayım kızlar dün gece 2 De uyandım o saatten beri her saat bası istifra edyrm bide ishal eklendi üstüne havalar değişti üşüttüm sanrm hiç Halim yok nane limon yaptı esim onu içiyorum fikri olan varmı arkadaslar başka ne geçirir

günaydın bütün gece kabus gördüm hiç bu kadar mutsuz uyanmamıştm tövbe ya rabbim. içim sıkılıp duruyo oğluşum bi günaydın dese anneye rahatlıcam kesin
Bazen kabus görürsün bazen güzel rüyalar. Çok aklına getirme kötü rüyaları. Hep bunlar bilinçaltı. Olumlu düşün:)

Gunaydın kızlaar benım kuzuda 3 gundur pek bi sakin aksamları bir iki teepik atıyor sonra hiç tık yok.. korkmaya baslıyorum artık

Bana doktor dedi ki, böyle zamanlarda endişelenmene gerek yok, büyük bi ihtimalle uyuyodur. Düşün o gün çok yorulduysan o da yoruldu demektir biraz dinlenmesine izin ver., tatlı bi şeyler ye, sırt üstü yat 10 dk içinde cevap gelicektir demişti. Arada bir bende evhamlanınca öyle yapıyorum. Allaha emanet bebeklerimiz

Günaydın kızlar , bugün kontrolüm vardı Ordan geliyorum bebek sağlıklı görünüyor dedi doktor, öğleden sonra da ayrıntılı ultrasonum var dua edin kızlar bi de kardiyolojiye gideceğim çarpıntım rahatsız etmeye başladı ona da bi görün dedi

en iyisi 1 zıbın 1 tulum daha alıyım zaten birsürü hediye gelicek

bende ikeadan beğendim 1 adet ama dolabı 2 kapaklı yetmez 3 olsa iyi olurdu o düşğndürüyor hemde 600 tl civara hem dolap hem beşik alınıyor çok uygun dediğin gibi

saol canım hediyede çok gelir 4 teyzesi var kuzumun onlar 1 er getirse yeter komşuları düşünmüyorum bile

aynen canm

Tünaydın kızlar. Bugün ben de sağlık Ocağı'na gidip aşı yaptırıcam. Arayıp çağırmışlardı geçen hafta. Hayırlısı bakalım.

Merhaba güzel anneler...ben mayıstan beri takip ediyorum formu hatta mesajda yazıyordum o nerdeyse 2ay süren bulantılı günlerde sonra bir ara şifremi unuttum giremedim...ama tekrar buradayım ikinci kızımı bekliyorum inşallah 8ocak sata göre dogum tarihi ama kızım bir hafta ileride gösteriyor bu yüzden doktorum 1ocak olabilir dedi çok kritik bir tarih :) önemli olan saglık tabiki hepimiz sağlıklı dogumlar geçiririz inşallah :)

Tekrar Merhaba Kızlar,
Ben yazmayalı neler neler olmuş. Ayrıntılı ultrasonlara girilmiş, şeker yüklemeleri yapılmış, minikler okula başlamış, bir küçük erencik sünnet olmuş. Hastane çıkışları alınmış, bebek arabaları seçilmiş, ciciler çoğalmış paralar uçmuş .
Rapunzelimin sonradan kız olan oğluşu tekrar pipisini göstermiş . Cinsiyet öğrenemeyen arkadaşlara üzülüyorum artık, 6 aylık olduk neredeyse ne kadar nazlı bebişleriniz varmış.
Ayrıntılı ultrasonu atlatanlara geçmiş olsun, gözünüz aydın kızlar. Gördüğüm kadarıyla her şey yolunda çok şükür. Okullu miniklere Allah zihin açıklığı versin, annelerine de sabır . Tabi hamiş öğretmen arkadaşlarımıza da Allah kuvvet versin.
Sılacım geçmiş olsun, çabucak iyileşir oğluşun inşallah.
Soydascım bebek arabası seçimin çok güzel, çift yönlü olması ve tam açılması en önemli özellikler. Güle güle kullanasın.
Geleyim kendime, geçen Cumartesi muayenemiz vardı. Oğlumun babaannesi ve halası da geldi bizimle bu sefer ama 4 boyutluda doğru düzgün görüntü vermedi bizimki. 2 boyutluda esnemelerini, su içişini, yutkunmasını gördük. Dönsün diye doktor amcası çok dürttü ama pek oralı olmadı bizimki, adamcağız seyircili geldik diye en az yarım saat uğraştı ama yok, iyice şımardı bebe . Çok şükür bir problemimiz yok, boy 24 cm, ağırlık 380 g ölçüldü (20+3 günlükken). Plasenta biraz yukarı çıkmış, yasağımız kalktı .
Kemik ağrılarım oluyor arada bacak ve kalça eklemlerimde, iki kere de kasılma-kramp gibi bişey olmuştu o yüzden magnezyuma başlayalım dedi. Demir takviyesine başladım, sabah aç karnına içiyorum ama bugün bi kötü oldum. Sabah kalktım içtim, sonra duşa girdim çıktım, ağzıma bir kan tadı geliyor. Dedim ki gece burnum kanadı da boğazıma mı aktı acaba onun mu tadı geliyor. Sonra geldim uzandım, birden bir öğürtü ve koştum banyoya çıkardım ki meğerse demir hapından kan tadı geliyormuş. Hapın bir kısmı boşa gitti yani. Benim bulantılarım tam geçmedi anlayacağınız, özellikle sabah dişlerimi fırçalarken, işten eve yürüyüp gelip evin merdivenlerini çıktıktan sonra ve sabah hızlı yürüyüp işe gelince oluyor.
Bir sonraki muayenem 25+2’de olacak ve o gün şeker yüklemesi yapılacakmış, ben karataycı değilim dedi doktorum. TSH’ım 1,16 çıkmış bu arada, ilaca geri dönmek gerekmedi, bundan sonra da içmene gerek olmaz, bebeğin tiroidleri zaten senden bağımsız çalışmaya başladı artık dedi.
Oğlum arada dürtüyor, babasına da tekme çakıyor bıcırık, ama sanırım uykucu olacak bizimki, akşam benden önce uyuyor, sabah işe gelince uyanıyor sanki . Eşimin çocukluğu çok sorunsuz geçmiş, hep uyurmuş, annesi hiç anlamadım ben bu çocuk nasıl büyüdü der hep, çok istiyorum bebeğimiz de babasına benzesin, inşallah tip olarak da öyle babası kılıklı minik bir tavşancık olur .
İsmimizi listeye yazmıştı Sılacım sağolsun, ben ortaya yazmadım olumsuz bir yorum gelir diye hevesim kaçmasın diye. Adin ismini seçtik oğlumuza, anlamı da arapçada cennet demek. http://www.bebekisimleri.org/erkek/adin
Genel olarak herkes beğendi, doktor amcası hariç. “Doğru düzgün bir isim bulun çocuğa, dalga geçerler” dedi ama biz artık kesin kararımızı verdik. Battaniyesini bile aldık.

Ben bi de dün dayanamadım bu minik şeyleri görünce alıverdim.

Weewell temassız termometre ısmarladım e-toker’den demiştim 99 TL’ye, ertesi gün bebeğim mağazası internet sitesinde (benimbebek.com) 79 TL’ye görünce Toker siparişimi iptal ettim bebeğimden sipariş ettim. Toker’de sağolsun sorun çıkarmadı hemen iptal etti, oradan da memnun kaldım bu anlamda. Bebeğim siparişim de hemen geldi, termometreyi denedik güzel bir cihaz, çok kullanacağız onun bunun sıcaklığını ölçmek için gibi görünüyor.
Şimdilik benden bu kadar, aklıma bişeyler geldikçe yazarım.

Yeni cicileri güle güle kullansın kuzucuk, Weewell baya indirimliymiş, yazdığın iyi oldu canım

Hayırlı olsun cnm oğlusun birde bizim minik cinsiyeti göstereydi eyiydi 1ay var doktora gitmeye offf özledim bebeğimi

Hoşgeldin cnm hayırlı olsun ciciler almışsın meleğine ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…