- 7 Ağustos 2014
- 19
- 15
- 3
Arkadasim bebegin boyu hakkinda verdigin bilgi icin tesekkur ederimkızlar ayrıntılı sonucum iyi henüz kağıdı almadım ama iyiymiş oğlum:) evet kesin eymenim geliyor kimse artık kız diyemez:) yarın kendi dr uma gidicem o ne söylüycek bakalım, iç göremedim kuzumu çok gıcık bir durum insan birde sen bak der15 dk sürdü nasıl ayrıntılıysa, başka yerde de yok tek üniversite hastanesi bakıyor özel hastanede bile yok pes yani
Ne zaman internetten bakıp kendime teşhis koysam şükür öyle çıkmıyor. Allah'tan doktorlar var. Bence fıtık olmama ihtimali yüksek :)Zaten internette de hep fıtık yazıyordu da değildir diye önemsememiştim. Sen de söyledikten sonra doktorumu aradım, o da aynı şeyi söyledi. Yanıma gelmen lazım dedi. Cuma gidecektim zaten yanına.
Bebegim için bir sorun olmaz inşallah. Internette normal doğumu zorlaştırır yazıyor ama bakalım, inşallah o kadar ilerlemez. Hatta fıtık değildir inşallah, geçici bir şeydir :)
canım kilosu çok güzelmiş benimki tam 22+0 lıkken bakıldı 410 gramdı sen tam olarak kaçıncı haftada ayrıntılıyı yaptırdın birde cinsiyetiniz ne:) bebeğim zayıf mı acaba diye soruyorum
tüp bebek benim ki.12. haftada kıza benzetmişlerdi oğluşumu:) ilk bebeğim olacak inşallah.bu arada zeynep senin tüp bebek mi sanki ben bi de kızın var diye hatırladım yoksa cinsiyeti mi yanlış tahmin etmıslerdı iğne falan oluyorum demıssın Allah kolaylik versin canı,m
sağol kuzum.bugün gittim 8.4 çıktı kan hapı verdi bu daha etkiliymiş.1 ay sonra değerlerde yükselme olmazsa 2 ünite kan verilcekmiş.canım inşaallah alışır kızın okuluna, bizde ilişki bir ker eoldu birde girişimcanım çok yandı birde düşük riski oldu ya cesaret edemiyorum eşimde ısrar etmiyor sağolsun ama ara vermemek lazım çünkü çocuk doğunca zaten bir soğukluk oluyor bebekle ilgilenmekten uykusuzluktan
bende gece doğuma gittim rüyamda ayy sezaryen sırası beklişorum doğum oluyor ben hiç acı hissetmiyorum fır dönüyorum bebeğimi bir türlü göremedim kıyafeti battaniyesi eksikmiş deli oldum
canım kasık fıtığı var sakın ihmal etme hemen git
canım üzülme lütfen olacağı varmış ilişkiden olmasa iş yapmaktan olurdu bu kadar vicdan azabı çekme sıkma canını bir şeyi yok bebeğinin
istediğin zaman olabilirsin hatta git ol tarihi geçiyor hafta olarak
geçmiş olsun canım, iğne verebilirler, keçi boynuzu pekmezi, bolca kırmızı et, yeşil mercimek, siyha kuru üzüm ye çekirdekli yaşta olur mevsimi ama çekirdeğini mutlaka ye, etin yanında yoğurt ayran tüketmeki demir emilimini azaltmasın birde ıspanak yerkende aynı mantık oluyor, domatesin tam mevsimi bolca ye canım
canım ben bazen hafif karnımın üstüne dönmüş oluyorum bacak aramda yastık olmayınca, benimki hemen tepiyor sıkıştım diyor sanırım tekrar düzeltiyorum şeklimi bırakıyor tekmelemeyi
maşaallah canım bebeğine, ultrason kağıdında fl yazmıyor mu canım o boyu oluyor fl yazan yerdeki sayıyı 7 ile çarp boyu çıkıyor ortaya
zaten erkeklere değil canım biz yavrularımıza kardeş yapıyoruz yoksa erkek milleti gerçekten nankör oluyor bazen, sıkma canını sakin sakin düşün geçer sinirin
zeynebin ilk canım tüp bebek
Eşini niye almıyorlar sebep neymiş? Devlet hastanesi mi almayan?sağol canım, haklısın azcık göreydim iyiydiucundan azcık göster dr diyecektim eşimi bile almadılar bari o görseydi
Of sanki doğum yaptırıyorlar alt tarafı ultrason. Hamileleri bu kadar sömürmek ayıp ya ne yapıyorlar da masraf oluyor anlamadım.Haftaya pzt 450TL ödeyeceğim canım.
Kansızlığı olanlar çay içmiyor doktorun söyledi mi bilmiyorum ama hiç çay içme. Bi de pekmez ye canım.sağol kuzum.bugün gittim 8.4 çıktı kan hapı verdi bu daha etkiliymiş.1 ay sonra değerlerde yükselme olmazsa 2 ünite kan verilcekmiş.
doktordan eve gelirken bolca kırmızı et aldık :)acilen kanımın artması lazım :)))
ben 3 kilo verdim henüz alamadım. bende merak ediyorum. noolcak benim bu halim.
Be
Ben 3 kg aldım canım. Abur cubur yiyormusun canım? Ya da hamur işleri? Belki farklı bir sebebi vardır.
Bilişim Teknolojileri :)öyyetmenim branşınız ne
Bebişin iyiymiş gözün aydın. Sen görememişsin bari eşini alsalarmış. Bakalım biz neler yaşayacağız ayrıntılıda.sağol canım, haklısın azcık göreydim iyiydiucundan azcık göster dr diyecektim eşimi bile almadılar bari o görseydi
canım kansızlığa harnup pekmezi siyah çekirdekli kuru üzüm iyi geliyor. bendede tam tersi hgb fazla çıktı oda iyi olmuyor.sağol kuzum.bugün gittim 8.4 çıktı kan hapı verdi bu daha etkiliymiş.1 ay sonra değerlerde yükselme olmazsa 2 ünite kan verilcekmiş.
doktordan eve gelirken bolca kırmızı et aldık :)acilen kanımın artması lazım :)))
Bebekler bu hafta daha hareketli MaşAllah dimi sat-ı 4 nisan olanlar???
Evet canım maalesef cemre hakkında öyle yorumlar var eşimde 3ü arasında en çok onu sevdi bende başından beri ya Buğlem ya Mirayı ıstemiştim . Buğlem olmayınca geriye Miray kaldı ve anlamıda çok hosuma gitti ay gibi pırıl pırıl bi kızımız olur inşaAllah.. :)Iyi dileklerde bulunan herkesden rabbim razı olsun insallah sorunsuz gecer sunnetikuz bugun uyku tutmaz beni
Miray ismi çok güzel canim yaren de guzel bi isim cemreyi anlam olarak tavsiye etmem ates parçası demek cunki ...
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim canım :)Bence miray cnm
Bende yarin ac saglik ocagina gidip vereceğim kansağol kuzum.bugün gittim 8.4 çıktı kan hapı verdi bu daha etkiliymiş.1 ay sonra değerlerde yükselme olmazsa 2 ünite kan verilcekmiş.
Bence Miray favorim o kulaga cok hos geluyorVee sonunda okadar isim icinde son 3e gelebildik :)
Yaren, Cemre, Miray ...
Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum kizlar sizce hangisi
Ay ne güzel tesadüf böyle. :)Ben de bilişimciyim zümrem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?