2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadasim bebegin boyu hakkinda verdigin bilgi icin tesekkur ederim
Benim ayrintilida ole surede oldu cok sevindim oglusunun iyi olduguna benimde kizim iyi cok sukur allah cumlemizin bebegini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :)

Ne zaman internetten bakıp kendime teşhis koysam şükür öyle çıkmıyor. Allah'tan doktorlar var. Bence fıtık olmama ihtimali yüksek :)

canım kilosu çok güzelmiş benimki tam 22+0 lıkken bakıldı 410 gramdı sen tam olarak kaçıncı haftada ayrıntılıyı yaptırdın birde cinsiyetiniz ne:) bebeğim zayıf mı acaba diye soruyorum

Canım ben 23+3'te ayrıntılı yaptırdım, seninkinden ileriydi yani, hem hiç üzme kendini şimdi seninkinin de kilosu bayağı ilerlemiştir :)Cinsiyetimiz de kız teyzesi

bu arada zeynep senin tüp bebek mi sanki ben bi de kızın var diye hatırladım yoksa cinsiyeti mi yanlış tahmin etmıslerdı iğne falan oluyorum demıssın Allah kolaylik versin canı,m
tüp bebek benim ki.12. haftada kıza benzetmişlerdi oğluşumu:) ilk bebeğim olacak inşallah.
amin canım Allah hepimize kolaylık versin:)

sağol kuzum.bugün gittim 8.4 çıktı kan hapı verdi bu daha etkiliymiş.1 ay sonra değerlerde yükselme olmazsa 2 ünite kan verilcekmiş.
doktordan eve gelirken bolca kırmızı et aldık :)acilen kanımın artması lazım :)))

Kansızlığı olanlar çay içmiyor doktorun söyledi mi bilmiyorum ama hiç çay içme. Bi de pekmez ye canım.

Be

Ben 3 kg aldım canım. Abur cubur yiyormusun canım? Ya da hamur işleri? Belki farklı bir sebebi vardır.

abur cubur neredeyse yemiyorum yediğime göre aldığım kilo fazla eşimde söylüyor bunu tüp bebekle gebe kaldım onca ilacın etkisi mi bende blmiyorum

canım kansızlığa harnup pekmezi siyah çekirdekli kuru üzüm iyi geliyor. bendede tam tersi hgb fazla çıktı oda iyi olmuyor.

slm kızlar b12 iğnesi olan varmı aranızda ... bide ben vitamin harici d vitamini damlası kullanıyorum. benim kız herşeyi sömürmüş.

Iyi dileklerde bulunan herkesden rabbim razı olsun insallah sorunsuz gecer sunnetikuz bugun uyku tutmaz beni

Miray ismi çok güzel canim yaren de guzel bi isim cemreyi anlam olarak tavsiye etmem ates parçası demek cunki ...
Evet canım maalesef cemre hakkında öyle yorumlar var eşimde 3ü arasında en çok onu sevdi bende başından beri ya Buğlem ya Mirayı ıstemiştim . Buğlem olmayınca geriye Miray kaldı ve anlamıda çok hosuma gitti ay gibi pırıl pırıl bi kızımız olur inşaAllah.. :)

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim canım :)

Bende yarin ac saglik ocagina gidip vereceğim kan
Kan sayimi yapilacakmis
Kansizlik belirtim yok inşallah normal cikar

Miray ismi ilk sırada seslenmesi bile cok hos... Yaren ikinci sırada anlamı cok güsel... Ben olsam mirayı koyardım....
Ceren i sewmedim kişisel olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…