2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar gecleri hiç uyuyamıyorum.. Saga dön sola dön... Bide carpıntım oluyo.....
Oturdum bende elişi yapıyorum... Kardeşime mayısta evlwncek nasipse...
Elimdeki pike takımı 10 tanede havlu kenarı yapcam... Bana göre bos işler ama annem baskasına yaptırcaktı calısıyolar çünkü dedim bosubosuna para vermesinler...
Öle iş ugrası oldu banada

Hayırlı sabahlar tatlı annişler ve bebişleri yaaa ben artık. Hayırlısıyla aylardan ocak olmasını ve bebeğime kavuşmak istiyorum merak özlem heyecan her ay daha bi yükseliyor sanki...

Gunaydin canlarr merve kolay gelsin benfe dantel ccok guzel yaparim ama calisinca vakit olmuyor ..akilli telefona gecis yaptim daha once deneyimim olmus gicik olmustum cok cabuk sarj bitiyor sizi heran takip etmel guzelfi simdo neti kapat ac sinir olurumbugun annemler geliyor kardedimi yerlestirip ankaraya gececekler uemek yaptim temi,lik koca koltuklari bile cekip altlariini sildim masallah dey sadece kaldirma ve uxanma isine dikkat ederim hep ..ahmet sizin kuzulara tekme gonderiyor opuyor hepinizi okula godiyorum sezinnnn hic yazmiyorsun goriyorum kustun mi bize

günaydınlar herkese mervecim geceleri bende uyuyamıyorum içimde sanki ekmek fırını var sürekli yanıyorum dışardan ateşim düşük ama içim yanıyo sonrası su tuvalete su tuvalet:) siz beşik bariyer koruma nevresim setleri uyku setleri gibi setler oluyor ya onları nerden hangi markadan ya da mağazadan almıştınız ahşap beşiklerden almayı düşünüyoruz mothercare de bi yan koruma fiyatı 200 tam uyku setleri var 275 den başlıo ki pamuklu v.s değil kumaşlarıda kötüydü iyi bişey cibiniliğiyle birlikte 350 tl yi buluo onlarında yastığı falan yok bu fiyatlar çok uçuk geldi bu işin bi alternatifi orta yolu yok mu deneyimli anneler helppp meee:)))

değilmi ama biz kadınızı iğne ne ki:)

canım bu kaçıncı çocuğun doğum yapmış gibi konuşuyorsun :) valla iğne falan tırt normal doğum yapmak her baba yigidin harci değil :)
canım keşke normal doğurabilseydim hala umudum var sezaryen sonrası normal doğuma ama bu şehirde hangi dr yaptırır hiç biri doğum sancısı çekip çkeip birde 7-8 kere açılma kontrolü olup sezaryene girdim miniğimin kalbi dayanmadı sancıya şimdi kuzu kuzu sezaryene gitmek zoruma gidiyor nasıl yapıcam bilmiyorum,çok şanslısın normal olduğu için
Vee sonunda okadar isim icinde son 3e gelebildik :)
Yaren, Cemre, Miray ...
Sizinde fikirlerinizi almak istiyorum kizlar sizce hangisi
kesinlikle miray çok sevdiğim bir isim:) cemre ateş parçası demek canım iyi düşünün, seninde dediğin gibi ismi kişiliğine yansıyor, miiiiiraaaay gel kızım:) dediğini düşün koyacağınız isimleri ev içinde sesli söyleyin:) daha kolay karar veriliyor:)
canım 2 daha olsa yeter gerisini tulum al derim, herkesin kullanışı farklı tabi ben her gün yeni giydirirdim kuzum saçını bile tarardım:) mis gibi, bazı bebekler çok kusar o zaman çok kıyafet gerekiyor, bazıları kusmaz misal benim oğlum ama yine de değişiyordum ben, kaka durumu var öyle bir yapıyorlar ki sırtlarına kadar, bebek kıyafetleri birikecek yıkayacaksın falan düşün hesabını yap:) bazı arkadaşlara çok bazılarına az geliyor
sağol canım bilgi için
sağol canım ben çayı içiyorum günde iki kupa içiyordurum, bu durumda kahve arada bir olsa yeter:)
Arkadasim bebegin boyu hakkinda verdigin bilgi icin tesekkur ederim
Benim ayrintilida ole surede oldu cok sevindim oglusunun iyi olduguna benimde kizim iyi cok sukur allah cumlemizin bebegini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin :)
amin canım sağol
hadi şifa olsun canım artsın kanın güzelce
Eşini niye almıyorlar sebep neymiş? Devlet hastanesi mi almayan?
üniversite hastanesi canım, ne bileyim eşimde sinir oldu, zaten bayan dr doğum iznine çıkmış erkek baktı o sorun değilde stajerler doluşuyor odaya neyseki ben girince bir tane bile kalmadı:) Allah oraya düşürmesin hele ki doğuma başında en az on kişi oluyor, devlette zaten almıyorlar canım orda benim dr, dr larımı çok sevsemde bu gidişle özele geçicem eşim göremiyor hiç
Bilişim Teknolojileri :)

Bebişin iyiymiş gözün aydın. Sen görememişsin bari eşini alsalarmış. Bakalım biz neler yaşayacağız ayrıntılıda.
sağol canım, inşaallah sizinkide güzel geçer çifte heyecan seninki
slm kızlar b12 iğnesi olan varmı aranızda ... bide ben vitamin harici d vitamini damlası kullanıyorum. benim kız herşeyi sömürmüş.
arkadaşım kullanıyordu canım sende kırmızı eti çok tüket
ayy uyuyamasamda yatıyorum benim oğlum 5-6 da kalkıyor nasıl duruyorsun uykusuz kızında var, kolay gelsin elişinde
Hayırlı sabahlar tatlı annişler ve bebişleri yaaa ben artık. Hayırlısıyla aylardan ocak olmasını ve bebeğime kavuşmak istiyorum merak özlem heyecan her ay daha bi yükseliyor sanki...
hiççç acele etme ben memnunum hamilelik çok güzel doğumdan sonra içime koysam geri dediğiniz olacak:)

oyy canım dikkat et tamam yükseklere uzanmada koca koltuklarıda çekme aman diyeyim, bu sözü söyleyeceğimi düşünemezdim hiç sakınmıyordum bende ama gözüm korktu işte, eymenimde ahmete tekme gönderiyor:)

canım özdilek de var sanırım istediğin uyku setlerinden..... birde n11.com da var internetden alışveriş yapıyorsan bakabilirsin

Ne zaman internetten bakıp kendime teşhis koysam şükür öyle çıkmıyor. Allah'tan doktorlar var. Bence fıtık olmama ihtimali yüksek :)
Ay ağzından bal damlamış, sabah sabah umut verdin bana :) ister istemez o fikre alıştırmıştım kendimi. Cuma ola hayrola :)

Selam annişler,
İşlerim çok yoğun ve yöneticilerim sağolsunlar bir dakika boş bırakmıyorlar. Şu anda bu satırları size - çok afedersiniz - wc'den yazıyorum. Mümkün olduğunca okuyorum herkes ne durumda biliyorum ama yazmaya fırsat yok. Akşam eve gelince de anca yemek yap koy kaldır koltuğa devril şeklinde geçiyor. Bir iki dizi falan izlersek, birkaç parça ütü yaparsam ne ala. Girlboymom canım bana sitem etmişsin haklı olarak ben de bir fırsat yaratıp girdim. Öğle tatilinde pcden girip yazıcam daha detaylı. Öptüm herkesi şimdilik. :)

haha katılıyorum valla bi şekerli su içmekten nolcak yaf :) oğlumla olan forumda da bunun çok muhabbeti geçmişti. içenler bayılıyomuş bilmemne anam bi gözüm korktu gittim ürkerek aldım o bardağı. sonra bi diktim aaa çok güzelmiş dedim tatlı seven biri olarak. ne bi öğürme geldi ne bişey. bazen kadınlar olarak abartmayı seviyoruz sanırım. daha durun bakalım. bunun sancısı var kasılması var çatı muayenesi var doğumda gelip gidip tuşe yapan hemşireleri var :) şekerli suyu içemezken bi de doğum yapacak bu hatunlar :)

Coneeeeeeö benm... Giremiyodum ızun zamandır o yüsden olsa gerek
Nassın bakalım..... Kızcen napıyo...
Bnm oglan 4 saat uyuyo 20 saat tepıklıyo dünyaya geldikten sonrada böle olursa vayyyy halime
4 saat çok iyiymiş ... benimki 2 saatte bir uyanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…