Antalya'nın ilçesindeyim ben. Mebbis yöneticisi olarak İlçe MEM'de görevlendirmeyle çalışıyorum. Okula göre nispeten rahatım, nöbet, öğrenci vs. derdi yok. Sen neredesin?evett nerde calisiyorsunuz hocam haftalarimizda yakinmis hemen hemen ayni zamanda izne ayrilicaz sanirim:))
Oy kuzuumm şunun tipe bak ya.. Melek hepsi melek.. Maşaallah kuzuna.bu arada arkadaşlar bugün detaylı ultrasona girdim,rabbime hamdolsun herşey iyi geçti,480 gram 23 cm dedi dr,sadece diğer bebeklere oranla kemık yapısı uzun,uzun boylu olcak galiba dedien son fotğraf kısmına geldik ki gel gelelim benm bıdık bir türlüü yüzünü göstermiyor,ya sağda ya solda ne yaptıysa dr bir türlü yüzünü göremedik o yüzden kime benziyo kestiremedik oğlumu,bu arada çok oyuncu bir çocuk olcak belli bırakın yüzünü göstermediğini birde eliyle suratını kapattı ya,o derece artist bir oğlum var,ünlüler gibi saklıyr kendini
becerebilirsem resmini atayım o şekilde
Slm canlarim çok yorucu ve stresli bir gündü şükür sorunsuz bir şekilde atlattik oğluşum uyuyor şimdi cok ağladı yordu kendini akşam 8 de uyudu tum günün yorgunluguyla.sunnetten çok narkoz yordu aslında kendine tam olarak gelmesi 3 saati geçti. İnşallah her geçen gün daha iyi olacak artık bi süre krese gitmicek tabi evde benimle kalacak. Bende çok yoruldum bugun hamileliğimi tamamiylen unuttum oglumun derdine düştüm simdi uzandimda anladım ne çok yoruldugumu.sukur iyi geçti yani sunnetimiz bi süre yazamassam merak etmeyin iyi bakin kendinize:)
ben de 1 tane içiyorum da canım tiroit doktorum iki içebilirsin belki dedi ama gene de kadın doğum doktoruna danış dedi.Gunde 1tane iciliyor canim
Geçmiş olsun. Bunu da atlattınız işte. Hayat böyle. Belki üçüncü oğlunda yenidoğan sünneti düşünürsünüz. Öylesi daha kolay gibi. Tekrar geçmiş olsun.Slm canlarim çok yorucu ve stresli bir gündü şükür sorunsuz bir şekilde atlattik oğluşum uyuyor şimdi cok ağladı yordu kendini akşam 8 de uyudu tum günün yorgunluguyla.sunnetten çok narkoz yordu aslında kendine tam olarak gelmesi 3 saati geçti. İnşallah her geçen gün daha iyi olacak artık bi süre krese gitmicek tabi evde benimle kalacak. Bende çok yoruldum bugun hamileliğimi tamamiylen unuttum oglumun derdine düştüm simdi uzandimda anladım ne çok yoruldugumu.sukur iyi geçti yani sunnetimiz bi süre yazamassam merak etmeyin iyi bakin kendinize:)
bu arada arkadaşlar bugün detaylı ultrasona girdim,rabbime hamdolsun herşey iyi geçti,480 gram 23 cm dedi dr,sadece diğer bebeklere oranla kemık yapısı uzun,uzun boylu olcak galiba dedien son fotğraf kısmına geldik ki gel gelelim benm bıdık bir türlüü yüzünü göstermiyor,ya sağda ya solda ne yaptıysa dr bir türlü yüzünü göremedik o yüzden kime benziyo kestiremedik oğlumu,bu arada çok oyuncu bir çocuk olcak belli bırakın yüzünü göstermediğini birde eliyle suratını kapattı ya,o derece artist bir oğlum var,ünlüler gibi saklıyr kendini
Anam yerim ben bu miniği nasıl gizlemiş yüzünü. Maşallah canım kuzuna
becerebilirsem resmini atayım o şekilde
Erizgem gülüm ne muciEsin kız.. İkitane tasıyosun.. Hay Allahım be büyüksün.. Kız yerim beb onları.. Allahım mutluluktan aglıcam ...
Rabbim dileyen isteyen bürün kullarına HAYIRLI EVLAT. Nasip etsin... Cok tatlışar ya ....
Aaay seker kizin ya maşallahBurcak o cebelleşme bendede vardı ama kalktım ... Olmuyorrr olmuyor uykumm gelmiyorr... Bu arada kızım uyandı.. Tırnagını kesmeyı unutmusum
Bana. Onu hatırlattı ben böle mööl mööl bakıyorum..
Dedigi şeyy anni eee dıynak testi;D
O zaman sen bi danis canimben de 1 tane içiyorum da canım tiroit doktorum iki içebilirsin belki dedi ama gene de kadın doğum doktoruna danış dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?