2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evett nerde calisiyorsunuz hocam haftalarimizda yakinmis hemen hemen ayni zamanda izne ayrilicaz sanirim:))
Antalya'nın ilçesindeyim ben. Mebbis yöneticisi olarak İlçe MEM'de görevlendirmeyle çalışıyorum. Okula göre nispeten rahatım, nöbet, öğrenci vs. derdi yok. Sen neredesin?

Slm canlarim çok yorucu ve stresli bir gündü şükür sorunsuz bir şekilde atlattik oğluşum uyuyor şimdi cok ağladı yordu kendini akşam 8 de uyudu tum günün yorgunluguyla.sunnetten çok narkoz yordu aslında kendine tam olarak gelmesi 3 saati geçti. İnşallah her geçen gün daha iyi olacak artık bi süre krese gitmicek tabi evde benimle kalacak. Bende çok yoruldum bugun hamileliğimi tamamiylen unuttum oglumun derdine düştüm simdi uzandimda anladım ne çok yoruldugumu.sukur iyi geçti yani sunnetimiz bi süre yazamassam merak etmeyin iyi bakin kendinize:)

Oy kuzuumm şunun tipe bak ya.. Melek hepsi melek.. Maşaallah kuzuna.

Sılam cooook geçmiş olsun...,
Humeyram sende bı panık atşatmıssın sukur ki bişi yokmus..
Bebeklerini gören arkadasla cok gusel masallh.. Popsim canm dikkat et suya dewam..
Kızlar ütüm bitti serine yapayım dedım...
Şıkır şıkır oldular.. Ohhh ne güsel..
Yarın ası vurulcam... Ordan arkadalsar bulscax...teyzemleri yolcu etcez.. Erzuruma..
Aksam inş eşimle bebegimizi görmeye gidicez...
Banada dua edin ... Sorunsuz atlatalım... Kalbim yerinden fırlıcak..dugunumde bu kadar heycanlanmadım... Şükürler olsun rabbim..
Ne güsel bu evlat ya.. Şeker bal ye ye... Kızmda uyuyo şimdi kalktım basucundan.. Kokladım onu boynundan elllerini ayaklarını öptüm şacını olsayıp bol bol dua ettim ona.. Sırtını sıvazladım...o uyurken tabi.. Uyanıklen yapsam hemen oyun istiyo
En son yawrumun alnından öptüm cıktım...
Cok seviyorum kızımı cok...karagözlü bi yarimmm varr

Kızlar bugun benim için süper bir gündü . tetanoz aşımı vuruldum hafif bi ağrısı var korklacak gibi değil yani. Muayenem vardı kuzularımı gördüm biri 354 diğeri 328 gram haftalarıyla uyunlmluymuş çok şükür. Ve ilk defa hareketlerini hissettim mucize bir şeymiş çok mutluyum. Allahım anne olmak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza yavrularımızı

Canım geçmiş olsum inşallah bir an once düzelir oğluşunun pipisi.

Geçmiş olsun. Bunu da atlattınız işte. Hayat böyle. Belki üçüncü oğlunda yenidoğan sünneti düşünürsünüz. Öylesi daha kolay gibi. Tekrar geçmiş olsun.

Ayyy bide bu oglusların sünnet işi var dimi ya
Hayal kotam yükseldi... Abbow....
Kızlar ben niye uyuyamıyom... Adamıda uyandırdım.. Saga dön sola dön..hastayım sanıyo cıktım yanından.. En iyisi oturayım i kaç sıra elişi yapayım be edeyim gurbanlar

Erizgem gülüm ne muciEsin kız.. İkitane tasıyosun.. Hay Allahım be büyüksün.. Kız yerim beb onları.. Allahım mutluluktan aglıcam ...
Rabbim dileyen isteyen bürün kullarına HAYIRLI EVLAT. Nasip etsin... Cok tatlışar ya ....

Sorma teyzesi Allahıma şükürler olsun bize nasib etti isteyen herkese de nasib etsin.bugün mutluluğunu hissettiler galiba kendilerini bana hissettirdiler. Hakikaten mucize birşey annelik canım daha doğmadan hayatımızı dolduruyorlar

Burcak o cebelleşme bendede vardı ama kalktım ... Olmuyorrr olmuyor uykumm gelmiyorr... Bu arada kızım uyandı.. Tırnagını kesmeyı unutmusum
Bana. Onu hatırlattı ben böle mööl mööl bakıyorum..
Dedigi şeyy anni eee dıynak testi;D

Aaay seker kizin ya maşallah

Gunaydın canlarııııım nasılsınız bakalım... Gece 3 te uyuyup sabah 6:30 kalkan vatandas olarak süperim...
Yalnız kızımın ve bnm kımlıgımı e son cüzdanımdan cıkartıp sonra nereye koydugumu unuttum içinde fenayım... Su aşı işim bitsinde hayırlısıyla
Allhım birseyler yolunda gitse bi defacık ya
Noluur anadını satayın he nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…