Slm canlarim çok yorucu ve stresli bir gündü şükür sorunsuz bir şekilde atlattik oğluşum uyuyor şimdi cok ağladı yordu kendini akşam 8 de uyudu tum günün yorgunluguyla.sunnetten çok narkoz yordu aslında kendine tam olarak gelmesi 3 saati geçti. İnşallah her geçen gün daha iyi olacak artık bi süre krese gitmicek tabi evde benimle kalacak. Bende çok yoruldum bugun hamileliğimi tamamiylen unuttum oglumun derdine düştüm simdi uzandimda anladım ne çok yoruldugumu.sukur iyi geçti yani sunnetimiz bi süre yazamassam merak etmeyin iyi bakin kendinize:)
Kızlar sizin şeker yüklemenizi kaçıncı haftada yapildı?
Kızlar sizin de arada bebeğiniz böyle aşağı iniyormuş gibi olup karnınızın aşağıya doğru sanki baskı yapıyormuş gibi olduğu oluyor mu?
Kızlar kan hapı günde kaç tane içiyorsunuz?
Günaydın kizlar
Günaydın güzel ocak anneleri güzel günler herkeseBbugün 24. haftamıza başladık allahın izniyle
Günaydınnnn kızlaaar :)
Bugün iş çıkışında bebek arabası almaya gidicez çok heyecanlıyım, en çok heves ettiğim şey. Gerçi fiyat falan konuşmadık ama istediğim model ve renk sadece bu mağazada varmış o yüzden direkt alırız sanıyorum. Pazarlık işini kocama bırakıcam hihihii
Merhaba tuğbainşallah canım,randevu aldım yarın 11de gidicem,benim 3düşüğüm var ama hiç bu kadar ilerlememişti 6-8hafta arası kaybediyordum o yüzden biraz fazla paniğim sanırm,aylık kontrolüm haftaya salıydı Bi hafta önceden gidicem,hepimizin bebişleri Allaha emanet inşallah
Cnm dün çok yoğundum giremedim kızımın okul gereçlerini aldım.21 haftalık oldum bende 20+3.Bende yaptırmak istiyorum ama devlet hastanesinde yaptırırsam tekrar randevu almalımıyım özelde ne kadar bilmiyorum. Randevum vardı devlette ama bebekle ilgili bişey söylemedi sağlığı gelişimi iyi dedi cinsiyetini sordum onu bile söylemediKuzuma özlem duyarak gittim ama hüsrana uğradım doktor kendi baktı kalbini bile dinletmedi.
Cnm devlette öyle yapıyorlar ne yazık ki annenin duygu ve düşünceleri hiç umurlarında değil.Üzüldüm çünkü nasıl bir heyecanla ve özlemle gittiği tahmin edebiliyorum.Ben her randevuma gece heyecandan uyuyamadan kalkıp gidiyorum.Çok özlüyorum miniğimi.Doktorum bayağı ilgili ve detaycı her ayrıntıyı tek tek söylüyor gösteriyor.Yaklaşık en az 15 dk kadar muayene oluyoruz.Ayrıca bana cinsiyetini daha 12 haftalıkken söyledi doktorum.Bence görüyordur ama söylemiyordur.Ben şeker testini özelde yaptıracağım.Ara hastaneleri tek tek sor ben öyle yapıyorum.Yada geçerken uğra sor hangi hastane daha uygunsa orda yaptırırsın.Benim gideceğim hastane 20.00 TL ye yapıyor şeker yüklemesini 50 gr lık.Gayet uygun bence.
merhaba bende bıraktım 10 yıllık kötü dostumu çok şükür ediyorum inanki hep bırakmak için dua ediyordum Allahıma belkide bebeğimi bana vesile kıldı.Uzun zaman olmadı bırakalı bir arkadaşım doğum yaptı sezeryanla bebekte sigaradan dolayı nefes alma zorluğu ve enfeksiyon oluşmuş anne karnında yoğun bakım ünitesine almışlar 1 hafta falan kalmış ama akibeti ne oldu bende bilmiyorum inşallah sağlığına kavuşmuştur bu durumdan çok etkilendim ve hemen bıraktım ara ara aklıma geliyo hala ama bıraktığım için şükür ediyorum gece öksürük gıcık tutardı beni o pisliğe birdaha bulaşmam inşallah
Umarım sende bu kötü dostunu terk edersin sizin içinde dua ettim şimdi.
günaydın kızlar az önce sağlık ocağından geldim de tahlil sonuçlarını aldım kolesterol biraz yüksekmiş varmı aranızda benim gibi kolesterolu yüksek olan? ne yicem içcem napcam şimdi kafam karışık hiç bilmiyorumda
ay ben hiç susmuyorum sürekli konuşuyorum daha doğrusu sesli olarak seviyorum cocuğumukızlar bişey soracağım bu haftalardan itibaren bebekler annelerinin sesini duyar diyorlar ,peki siz bebeğinizle hiç konuşuyor musunuz? ben konuştuğumu sanıyordum ama aslında sadece hal hatır sorup sustuğumu fark ettim, masal kitabı almaya kara verdim ,sizin tavsiyeleriniz var mı?
kızlar bişey soracağım bu haftalardan itibaren bebekler annelerinin sesini duyar diyorlar ,peki siz bebeğinizle hiç konuşuyor musunuz? ben konuştuğumu sanıyordum ama aslında sadece hal hatır sorup sustuğumu fark ettim, masal kitabı almaya kara verdim ,sizin tavsiyeleriniz var mı?
ay ben hiç susmuyorum sürekli konuşuyorum daha doğrusu sesli olarak seviyorum cocuğumugörmemişin oğlu olmuş modunda geziyorum galiba elim de hep karnımda annem ayıp cek elini deyip duruyo ama napayım
Canım benim evde bir şapşal kedim var. Göbeğimdeki sıpayla konuşmaya başlayınca kedim kendisiyle konuştuğumu zannedip hemen yanıma geliyor :)
Konuşmayı bende beceremiyorum doğru düzgün ama şarkı söylüyorum. Bu da baya etkili bir yöntemmiş.
canım elim benim karnımda oluyor ama ne biliyim sesimi duyurmak için bişi yapmıyorum gibi geldi arada bende seviyorum ama ne biliyim az gibi geliyor zaten iş yerinde konuşamam deli gözüyle bakarlar heralde
hımmm şarkı söylemek iyi fikir aslında peki ne söylüyorsun cocuk şarkısı mı yoksa kendim mi uyduruyorsun ben bikere sevgi sözcüklerini şarkı gibi söylemiştim de ondan soruyorum
ay çok teşekkürler, kızartmayı çok yapıyoruz yiyoruz da bizimkiler seviyo diye.. artık yemem :)Merhaba, 3 hafta önce benimde yüksek çıktı kolestrolüm. Gebelikte normalmiş ama yine de dikkat etmemi söyledi doktor. Yürüyüş yap ve kızartmadan uzak dur dedi.
Benim kocam doğuma kadar şarkı söylememi yasakladı, çocuğun ruhsal gelişimi açısından sakıncalı gördü :)Canım benim evde bir şapşal kedim var. Göbeğimdeki sıpayla konuşmaya başlayınca kedim kendisiyle konuştuğumu zannedip hemen yanıma geliyor :)
Konuşmayı bende beceremiyorum doğru düzgün ama şarkı söylüyorum. Bu da baya etkili bir yöntemmiş.
Bir kere alışkanlık haline getirdim her akşam 8 ile 9 arasında müzik dinliyoruz. Sonra dinlettiğim şarkılardan birine çok fazla tepki verdiğini fark ettim. Şimdi boşta kaldıkça onu mırıldanıyorum. Teoman'dan "Mavi kuş ile küçük kız" şarkının adı :)
Benim kocam doğuma kadar şarkı söylememi yasakladı, çocuğun ruhsal gelişimi açısından sakıncalı gördü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?