2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah benimde oğlumun sünneti var en büyük pişmanlığım yeni doğan sünneti yaptırmamak oldu keşke o zaman yaptırsaydım şimdi 4 yaşinda nasıl yaptıracam kara kara onu düşünüyorum...

Günaydınnnn kızlaaar :)
Bugün iş çıkışında bebek arabası almaya gidicez çok heyecanlıyım, en çok heves ettiğim şey. Gerçi fiyat falan konuşmadık ama istediğim model ve renk sadece bu mağazada varmış o yüzden direkt alırız sanıyorum. Pazarlık işini kocama bırakıcam hihihii

Kızlar sizin de arada bebeğiniz böyle aşağı iniyormuş gibi olup karnınızın aşağıya doğru sanki baskı yapıyormuş gibi olduğu oluyor mu?

evet canım kasıklara basıyor bazen özellikle gazlı olduğumda çok yapıyor gazdan cocuga yer kalmıyor galiba

Kızlar kan hapı günde kaç tane içiyorsunuz?

canım her akşam yatmadan 1 tane

Günaydın kizlar

günaydın

Günaydın güzel ocak anneleri güzel günler herkese Bbugün 24. haftamıza başladık allahın izniyle

günaydın büyüdük hepimiz ne güzel

günaydın inş. gönlünüze göre bulursunuz canım iyi alış verişler

günaydın kızlar az önce sağlık ocağından geldim de tahlil sonuçlarını aldım kolesterol biraz yüksekmiş varmı aranızda benim gibi kolesterolu yüksek olan? ne yicem içcem napcam şimdi kafam karışık hiç bilmiyorumda

Merhaba tuğba
Ben de 1 tane 7 haftalık 3 tane de biyokimyasal gebelik düşüğü yaşamıştım. Kendiliğinden mi hamile kaldın, şimdi yatarak mı geçiriyorsun, ne ilaçlar kullanıyorsun merak ettim. Gerçi herkes farklıdır tabi de...
Allah yardımcımız olsun.

kızlar bişey soracağım bu haftalardan itibaren bebekler annelerinin sesini duyar diyorlar ,peki siz bebeğinizle hiç konuşuyor musunuz? ben konuştuğumu sanıyordum ama aslında sadece hal hatır sorup sustuğumu fark ettim, masal kitabı almaya kara verdim ,sizin tavsiyeleriniz var mı?

Merhaba, 3 hafta önce benimde yüksek çıktı kolestrolüm. Gebelikte normalmiş ama yine de dikkat etmemi söyledi doktor. Yürüyüş yap ve kızartmadan uzak dur dedi.

ay ben hiç susmuyorum sürekli konuşuyorum daha doğrusu sesli olarak seviyorum cocuğumu görmemişin oğlu olmuş modunda geziyorum galiba elim de hep karnımda annem ayıp cek elini deyip duruyo ama napayım

Canım benim evde bir şapşal kedim var. Göbeğimdeki sıpayla konuşmaya başlayınca kedim kendisiyle konuştuğumu zannedip hemen yanıma geliyor :)
Konuşmayı bende beceremiyorum doğru düzgün ama şarkı söylüyorum. Bu da baya etkili bir yöntemmiş.

ay ben hiç susmuyorum sürekli konuşuyorum daha doğrusu sesli olarak seviyorum cocuğumu görmemişin oğlu olmuş modunda geziyorum galiba elim de hep karnımda annem ayıp cek elini deyip duruyo ama napayım

canım elim benim karnımda oluyor ama ne biliyim sesimi duyurmak için bişi yapmıyorum gibi geldi arada bende seviyorum ama ne biliyim az gibi geliyor zaten iş yerinde konuşamam deli gözüyle bakarlar heralde

hımmm şarkı söylemek iyi fikir aslında peki ne söylüyorsun cocuk şarkısı mı yoksa kendim mi uyduruyorsun ben bikere sevgi sözcüklerini şarkı gibi söylemiştim de ondan soruyorum

Bir kere alışkanlık haline getirdim her akşam 8 ile 9 arasında müzik dinliyoruz. Sonra dinlettiğim şarkılardan birine çok fazla tepki verdiğini fark ettim. Şimdi boşta kaldıkça onu mırıldanıyorum. Teoman'dan "Mavi kuş ile küçük kız" şarkının adı :)

Merhaba, 3 hafta önce benimde yüksek çıktı kolestrolüm. Gebelikte normalmiş ama yine de dikkat etmemi söyledi doktor. Yürüyüş yap ve kızartmadan uzak dur dedi.
ay çok teşekkürler, kızartmayı çok yapıyoruz yiyoruz da bizimkiler seviyo diye.. artık yemem :)

Reactions: idL
Kizlar sali gunu tetanoz asimi vuruldum.ilk gun pek bisey hissetmedim ama ikinci gun kolum fena sisti hic oynatamadim.bugun birax daha acilmis gibi kolum ama iki gundur atesim var basimi kaldiramiyorum resmen.asidan mi oldu yoksa usuttumde ondan mi oldu cozemedim bi turlu.kendimi gevtim bebehim etkilenecek diye cok korkuyorumm

Benim kocam doğuma kadar şarkı söylememi yasakladı, çocuğun ruhsal gelişimi açısından sakıncalı gördü :)

sen söyleyince açtım çok severim aslında bu şarkıyı ama adının bu olduğunu hiç bilmiyordum teşekkürler güzel fikir

Reactions: idL
Benim kocam doğuma kadar şarkı söylememi yasakladı, çocuğun ruhsal gelişimi açısından sakıncalı gördü :)

canım beethoven 5. senfoni ve mozart tavsiye diyor uzmanlar beethoven 5. senfoniyi yazarken sağır olmak üzereymiş o yüzden bebeklerin algılayacağı notalar çıkarmış ben öyle okudum mozartın eserlerinde ise matematiksel veriler saptanmış beyin gelişimi için diyorlar iyi huy güzel ahlak içinde tabi ki kuranı kerim dinletiliyor birde türk müzik makamlarından ney ve kanun taksimi kolay doğum ve psikolojik rahatlık için çocuk doğu batı sentezi olacak anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…