canım ben kınusuyorum... hemde baya bi .. o dünyaya geldikten donra neler yapıcamızı babasının nasıl biri oldugunu ablasının nası bir oldugunu kendii tanıtıyorum.. farklı ses tonlarıyla seni cok seviyorum diyorum... oglummmmm diyorum.. ya o an aklıma ne gelirse yumusak ses tonuyla konusuyorum... daha öncrde belirtmiştim kuranı kerimden soreler okuyorum sesli bi şekilde.. okuyamssam usbden tv ye takım dinletiyorum...masal hiç düşünmedim... heralde düşünmemde... su anda ne hissettıgını söle ona.. hiç bişey bulamssan yawrum seni cok seviyorum de farklı ses tonlarıyla..kızlar bişey soracağım bu haftalardan itibaren bebekler annelerinin sesini duyar diyorlar ,peki siz bebeğinizle hiç konuşuyor musunuz? ben konuştuğumu sanıyordum ama aslında sadece hal hatır sorup sustuğumu fark ettim, masal kitabı almaya kara verdim ,sizin tavsiyeleriniz var mı?
canım beethoven 5. senfoni ve mozart tavsiye diyor uzmanlar beethoven 5. senfoniyi yazarken sağır olmak üzereymiş o yüzden bebeklerin algılayacağı notalar çıkarmış ben öyle okudum mozartın eserlerinde ise matematiksel veriler saptanmış beyin gelişimi için diyorlar iyi huy güzel ahlak içinde tabi ki kuranı kerim dinletiliyor birde türk müzik makamlarından ney ve kanun taksimi kolay doğum ve psikolojik rahatlık için çocuk doğu batı sentezi olacak anlayacağın
canım ben kınusuyorum... hemde baya bi .. o dünyaya geldikten donra neler yapıcamızı babasının nasıl biri oldugunu ablasının nası bir oldugunu kendii tanıtıyorum.. farklı ses tonlarıyla seni cok seviyorum diyorum... oglummmmm diyorum.. ya o an aklıma ne gelirse yumusak ses tonuyla konusuyorum... daha öncrde belirtmiştim kuranı kerimden soreler okuyorum sesli bi şekilde.. okuyamssam usbden tv ye takım dinletiyorum...masal hiç düşünmedim... heralde düşünmemde... su anda ne hissettıgını söle ona.. hiç bişey bulamssan yawrum seni cok seviyorum de farklı ses tonlarıyla..
seni duydugunu belli bile edebilir.. bnm oglus babasına ve ablasına cok tepkı beriyo.. banası aksam gelip konusuyo... bi hareketler oynamalar.. bunu denedık yanikızımda daha cok... usuuudd dıye bagırıyo 1 dk sonra pat pat pat...
masaldan bişi anlıcanı sanmam şimdi ama... masal öykü kıtapları faydasız dıyemem yanlış olöasın.. bn kızıma mesela set aldım.. okuma bilmeyen küçük cocuklar için resim kitabi .. hayall dünyası geniş oluyo .. ve onu okuyo biliyomusun..
birde mutlu olduun müzk sarkı türkü seni şenlendiren hızurlu eden bunları dinle dinlet... böle insanları isyana sürükleyen şehvete kaptıran müzkleri dinlemk pek ii degil ama mutlu eden müzkleri dinlemenin sanada bebegede faydası olur...
ben de duydum bunu indirdim filan ama ay hiç sevmedim ya agresif bi tarzı var gibi geldi korktum ben de bi daha dinletmedimcanım beethoven 5. senfoni ve mozart tavsiye diyor uzmanlar beethoven 5. senfoniyi yazarken sağır olmak üzereymiş o yüzden bebeklerin algılayacağı notalar çıkarmış ben öyle okudum mozartın eserlerinde ise matematiksel veriler saptanmış beyin gelişimi için diyorlar iyi huy güzel ahlak içinde tabi ki kuranı kerim dinletiliyor birde türk müzik makamlarından ney ve kanun taksimi kolay doğum ve psikolojik rahatlık için çocuk doğu batı sentezi olacak anlayacağın
ben de duydum bunu indirdim filan ama ay hiç sevmedim ya agresif bi tarzı var gibi geldi korktum ben de bi daha dinletmedim
Canım benimde kolesterol ve trigliserid az yüksek çıktı hamilelikte nirmal dedi dr. Sıkıntı yokmuş yani sende bi doktoruna danış yinedegünaydın kızlar az önce sağlık ocağından geldim de tahlil sonuçlarını aldım kolesterol biraz yüksekmiş varmı aranızda benim gibi kolesterolu yüksek olan? ne yicem içcem napcam şimdi kafam karışık hiç bilmiyorumda
Benimde 4 bebeğim karnimda kalbi durdu senin gibi erken haftalarda cnm ilk defa bu kadar uzun zamandır benimle bebeğim allahım korusun meleklerimizi herdaim. iti düşünelim iyi olsun herşey. iğne ve koraspirin kullanıyorum ben.inşallah canım,randevu aldım yarın 11de gidicem,benim 3düşüğüm var ama hiç bu kadar ilerlememişti 6-8hafta arası kaybediyordum o yüzden biraz fazla paniğim sanırm,aylık kontrolüm haftaya salıydı Bi hafta önceden gidicem,hepimizin bebişleri Allaha emanet inşallah
Geçmiş olsun canım daha iyi olur oğluşun inşallah. .Slm canlarim çok yorucu ve stresli bir gündü şükür sorunsuz bir şekilde atlattik oğluşum uyuyor şimdi cok ağladı yordu kendini akşam 8 de uyudu tum günün yorgunluguyla.sunnetten çok narkoz yordu aslında kendine tam olarak gelmesi 3 saati geçti. İnşallah her geçen gün daha iyi olacak artık bi süre krese gitmicek tabi evde benimle kalacak. Bende çok yoruldum bugun hamileliğimi tamamiylen unuttum oglumun derdine düştüm simdi uzandimda anladım ne çok yoruldugumu.sukur iyi geçti yani sunnetimiz bi süre yazamassam merak etmeyin iyi bakin kendinize:)
çok teşekkürler danışcam inş. haftaya bakalım kontrolümüz var sorarım o zamanCanım benimde kolesterol ve trigliserid az yüksek çıktı hamilelikte nirmal dedi dr. Sıkıntı yokmuş yani sende bi doktoruna danış yinede
evet canım sat baz alınarak rapor veriyorlar senin 32.haftan 25 kasımda falan izne ayrılcaksın..15 nisanmıydı son adetin...benim 12 nisan 32+0 olucağım tarih 22 kasım devam edersem 37+0 a kadar27 araıkta ayrılcam izne..
evet canım aynen öyle Allah razı olsun Eyüp amcadan çok dua edecem ona içimi rahatlattıadam işi biliyor benim çok akrabam gitti ona bebeğiniz down sendromlu demişler alalım demişler sonra eyüp ekici bisorun yok bu doktorlar yüzünden ne sağlıklı bebekler ölüyor demiş kız şu an 18 yaşında ve çoksağlıklı
kuzenimin kızına da bu çocuk hastalıklı almamız lazım demişler hemennn hooooooooooooppp eyüp ekiciye böbrekte bir problem varmış ve doğunca ameliyat oldu şimdi kız lise 2 ye gidiyorr maşallah Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın inşallah
çok geçmiş olsun bakın gzel haberler almışsınız ama çok sevindim,allah bebeklerimizi korusun inşallah
Sılam cooook geçmiş olsun...,
Humeyram sende bı panık atşatmıssın sukur ki bişi yokmus..
Bebeklerini gören arkadasla cok gusel masallh.. Popsim canm dikkat et suya dewam..
Kızlar ütüm bitti serine yapayım dedım...
Şıkır şıkır oldular.. Ohhh ne güsel..
Yarın ası vurulcam... Ordan arkadalsar bulscax...teyzemleri yolcu etcez.. Erzuruma..
Aksam inş eşimle bebegimizi görmeye gidicez...
Banada dua edin ... Sorunsuz atlatalım... Kalbim yerinden fırlıcak..dugunumde bu kadar heycanlanmadım... Şükürler olsun rabbim..
Ne güsel bu evlat ya.. Şeker bal ye ye... Kızmda uyuyo şimdi kalktım basucundan.. Kokladım onu boynundan elllerini ayaklarını öptüm şacını olsayıp bol bol dua ettim ona.. Sırtını sıvazladım...o uyurken tabi.. Uyanıklen yapsam hemen oyun istiyo
En son yawrumun alnından öptüm cıktım...
Cok seviyorum kızımı cok...karagözlü bi yarimmm varr
bende bi vivaldinin dört mevsimini dinleyim dedim sonbaharda cinnet geçirecektim kapattım ama türk müzik makamları daha sakin tonlarda
Merhaba tatlı annişler moral fm radyo spkeri ve çocuk kitabları yazarı,tecrübeli annelerden kübra hanım anne olmadan önce şunları okumamı tavsiye etti hep beraber okuyalım inş.”anne olmadan önce adem güneşin tüm kitaplarını, 9 ay 99 esma ile ayşegül akakuş aygünü, elizabeth pantley in kitaplarını, ayşe dumanın kadınlığın keşfi kitabını okumanızı tavsiye ederim”
canım oğlum da her akşam yatarken betofun ,mozart dinletirdik sabaha kadar çalardı nerdeyse gündüzleride arabayla iş e gidip gelirken dinlerdim..kendi kendime bu oğlan klasik müziği çok sevecek derdim....şimdi bizim oğlan azıcık oynak müzik duysun kalkar oynamaya kıvırmayaallahtan oyun havası dinlet memişim o zaman tam köçek olurdu galiba
Bende alacağım inşALLAH...Adem güneşin annelik sanatini da ilçe ye gidince arkadaşım verecek...Vesile olduğun için Allah razı olsun senden, 9 ay 99 esma kitabını şimdi aldım dr'dan. Bakalım geliceği günü sabırsızlıkla bekliyorum herhalde yarın saat 3 ten sonra elime gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?