2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba güzel anneler inşallah herkes iyidir... Benim bir sorum var, bebeğimin hareketlerini çok şükür hissetmeye başladım ama bazen elektrik çarpması gibi birden karnımda irkilme hissediyorum, nadiren oluyor ama merak ettim, bu da mı bebek hareketi? Normalde hissettiklerim balığın yüzmesi gibi ama bu çok farklı...

Bugün canım yemekhaneye gitmek istemedi, evden zeytinyağlı yemek getirmiştim, ofiste yiyim dedim.
Doğum izni konuları konuşulmaya başlanmış benim bu konuda hiç bilgim yok. Önceden ilk 8 haftanın 5 haftası doğum sonrasına aktarılabiliyordu, şimdi ise 8 haftanın tamamı doğum sonrasına aktarılabiliyor diye bişey duydum. Bizim şirkette çalışabilir raporu alıp son güne kadar işe gelenler olmuş. Ben de gücüm olursa öyle yapmak istiyorum. Çünkü ücretsiz izin konusunda hem mırın kırın ediyorlar hem de maddi açıdan bizi zorlayacak. Rapor alanlar oluyor ama onu da çok etik bulmuyorum, yöneticim de aynı fikirde işin kötüsü. Hani gerçekten sağlık problemin olur da rapor alırsan ayrı ama normal süreçte biraz ne bileyim hak yemek gibi mi olur diye endişe ediyorum.
Neyse sonuçta son güne kadar çalışma imkanı var mı gerçekten? Bir de benim sat'a göre 22 Ocak'ta doğum ama sezeryan olacağı için 15 Ocak gibi olur en iyi ihtimalle. O arada kalan 1 hafta kayıp mı olacak, nasıl oluyor?
Beni aydınlatırsanız çoook sevinirim.

sağol ca
sağol canım eksik olma ..

merhba canm pko vardı hep tedaviyle hamile kalıyordum 2.düşükten sonra genetik test yaptırdım ve kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendik 3.hamileliğimde iğne ve aspirine başladm ama oda devam etmedi sonra 1yıl daha tedavi gördüm ama hamile kalamadm sonra kendiliğnden oldu 5yıldan sonra tedavisiz şimdi de yine iğne ve aspirin kullanıyorum canm,yatmıyorum canım ama çalışıyodum işi bıraktım çünkü sürekli ayakta Bi işim vardı

amin canm Allahım korusun hepimizin meleklerini bende iğne ve aspirin kullanıyorm yukarıda detaylı yazdm cnm

selam annişler
bu tosun dun hareket etmeyip korkuttu beni bugün gittim dr a çok şükür ki herşey yolunda gördüm Arhan'ımı 363gr 21cm olmuş kuzum içim rahat etti haftaya cumada ayrıntılımız var herkesten güzel haberler gelir inşallah

Kızlar fikrinizi sormak istedim "elisa" ismi nasıl sizce?

isim hakkında biraz internette baktım, Hz zekeriya'nın eşinin adı olduğu söylenmekte, ama netlik yok.
Bi yerde daha baktım, şöyle yazmakta;
Elisa ismi ne kitapta ne sünnette geçemez.
Belki tahrif edilmiş Tevrat ve İncilde geçer ama bu isim uygun değildir.
Çünkü Hıristiyanların kullandığı bir isimdir.
Kaynak : http://www.mumsema.com/sizden-gelen...minin-hz-zekeriyanin-haniminin-adi-midir.html

Ben isimlerin kişiler üzerinde ki karakter özelliklerini oluşturduğuna çok inanıyorum, tabi ki bu anne ve babanın karar vericeği bi şey, kulağa hoş geliyor. Ruha da hitap etmesi lazım. Hayırlısı olsun canım

bende pkoluyum, benimde iki düşüğüm var, ikincisi aşılama ile olmuştu. Sonra ege üni de genetik test yaptırdım, öğrendim ki mutasyonlarda sorun var, clexan 4.000 + ecopirin 100 kullanıyorum şu an.
Geçmiş olsun sana da

Evet özelllikle 5. Senfoni çok tavsiye ediliyor, ben de dinletiyordum ama simdi taşınma işleri var ihmal ediyorum maalesef. Bir yerleşelim de benim de planım hem bunları hem de Kuran'ı dinletmek.

Son üç hafta istesen de gidemiyordun ama bu son değişikliklerle ona da bir düzenleme getirildiyse bilmiyorum. Inşallah kendimizi iyi hisseder de aktarabildiğimiz kadar aktarıriz doğum sonrasına.

Benim kuzum da dünden beri hissettirmiyor kendini. Düzenli olması gereken haftalarda değiliz biliyorum ama çok tedirginim. Ne güzel güçlü güçlü vurmaya başlamıştı, çok endişeleniyorum elimde olmadan

Ben hemşireye sormuştum ateş yapmaz demişti üşütmüş olmalısın mutlaka doktorunla goruş tedbirini al

canım bebek hareketleri için hemen endişe etme. dün doktora gittiğimde bende aynı şeyi söyledim bir gün çok hissediyorum bir gün hiç diye. doktor da bebekler şu aralar bir iki gün boyunca uyuyabilir hemen tedirgin olma dedi.. rahatladım :)) siz de benim gibi çok evhamlı olmayın

Kansızlığı olanlar çay içmiyor doktorun söyledi mi bilmiyorum ama hiç çay içme. Bi de pekmez ye canım.
evet canım söyledi,2 gündür çay içmiyorum bende.pekmez,siyah üzüm yiyorum bide.
canım kansızlığa harnup pekmezi siyah çekirdekli kuru üzüm iyi geliyor. bendede tam tersi hgb fazla çıktı oda iyi olmuyor.
evet canım öyleymiş üzüm yüyorum bol bol siyah üzüm.
yaa yüksek çıkmasıda mı kötüymüş...öff ee nasıl düşücekmiş?
Bende yarin ac saglik ocagina gidip vereceğim kan
Kan sayimi yapilacakmis
Kansizlik belirtim yok inşallah normal cikar
inşallah sonucun normal çıkmıştır.
amiin canımmm:)
sabah aç karnına gittim ben.parmaktan kan alıp ölçtüler hemen.sonra 2 bardak şekerli su iirdiler.gayet güzeldi tadı.1 saat sonra bi daha kan verdim koldan,sonra yine 1 saat sonra bidaha kan verdim.hep aç kaldım bu süre zarfında.sonucumda iyi çıktı hiç zorlanmadım.
kısa bi süreliğine de olsa bu ihtimali düşünmek berbat bişeydir emini.neyse ki hemen doğru sonucu öğrenmişsin çok şükür.bende ayrıntılı ultrason boyunca ağladım çok korktum bişey çıkacak diy.özellikle kalbini çok uzun süre inceledi ödüm koptu kesin bişey var dedim ama bişey çıkmadı çok şükür.Allah'a emanet bizim kuzucuklar.
Kızlar kan hapı günde kaç tane içiyorsunuz?
ben 2 içiyorum ama aşırı kansızlığım var.
yaa yerim onu ben yaaaaaaa maşallah kuzun çok tatlı çıkmışşşş :)))
geçmiş olsun Sılacım çok şükür atlattınız bundan sonrası daha kolay geçecek canım :)

selam annişler ve meleklerii

benim karnım hala çok küçük çok üzülüyorum böyle olmasına.zaten çok ayıftım hamile kalmadan önce karnım içime çöküktü nerdeyse.şimdi ayva göbeğim oldu o kadar.herkes bebek nerde diyor sanki yalan söylüyorum hamileyim diyesizce bu normal mi?bebeğim çok iyi hatta 1 hafta ilerden gidiyor ama karnım büyümüyor sanki.

Ne güzel iste canim
Zayif olduğun içindir telaş yapma
Yine de bu aydan sonra daha çok büyüyecektir insallah

Uuu iki gün uyumak mi :) uykucu muymuş benim sıpam ya, her sabah uyandırıyordu beni sabahın köründe ne güzel :) yarın ayrıntılıya gideceğiz neyse ki, yoksa bu evham beni yer bitirirdi.

saol canm bnde clexan 6000 kullanıyorm,

heracım endişe etme canım ben dun çok kötü oldum sabahtan akşama kadar kendimi dinledim çünkü dediğin gb bir gün öncesine kadar çok güçlü vuruyodu o yüzden çok korktum geceyi de çok kotu geçirdim ama kendimi ve kuzumu boşuna üzdüm o yüzden sende rahat ol canım keyif yapıyo kuzular

canım niye üzülüyosun iç karnın geniştir belki biraz daha büyüsün görürsün annesi hem ilk gebelikte öyle hemen çıkmıyor bazılarının

önceden doğum yapmış arkadaşlar bize söylerse çok iyi olacak valla
bi de hani bize o parayı toplu bi şekilde sgkdan verilecek ya o bütten mi netten mi olacak

gelebilirdim ama çalışıyorum c.tesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…